Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #18: Gezelligheid, dierentuin en frietjes!

Vandaag is het weer tijd voor een kiekje van mijn kant. Afgelopen week waren we lekker een dagje met zijn drietjes thuis. Dit komt niet vaak voor en dus besloten we er een gezellige dag van te maken.
20150301_073724Lekker lang in bed blijven liggen, hoe fijn kan dat zijn. River die lekker loopt te keten op het grote bed en wij lekker kletsen en ondertussen mee keten met River, genieten!

20150301_080929Mike maakte een heerlijk ontbijtje voor ons. Warme broodjes, sinaasappelsap, filet americain, dan maak je mijn dag al gelijk helemaal goed! Niks wat meer mist! Wat is jullie favoriete beleg?

20150301_081336River kan soms zo heerlijk genieten van zijn broodje, en dan geniet ik natuurlijk ook. Hij eet de laatste tijd weer veel beter en het is dan ook weer flink gezellig aan tafel.

20150301_084117Even mijn agenda bekijken van volgende week. Ik bekijk altijd een week vooruit hoe ik het moet doen met boodschappen die week etc. Zo plan ik een beetje voor hoeveel dagen ik in het voren boodschappen moet doen.

20150301_104343Gezellig bij opa en oma op bezoek, we moesten even wat afgeven en dus besloten we eventjes wat te gaan drinken.

20150301_104522En River speelde heerlijk met de katten!

20150301_115755Op naar Arnhem, we hebben een jaarkaart voor de dierentuin dus besloten we even een uurtje of twee te gaan kijken. River viel in slaap en dat was mooi meegenomen, zo was hij goed uitgerust toen we bij de dierentuin aan kwamen.

20150301_121527Het was super rustig in de dierentuin. Soms is dat ook wel eens lekker, zo kan je makkelijk doorlopen en alle dieren rustig bekijken. Alhoewel er best veel dieren binnen zitten.

20150301_125206River kan nu alles veel beter zien en dus was het de hele tijd, wauw wauw wauw. Wat kan hij toch heerlijk enthousiast zijn.

20150301_125705ZO, het hele aquarium voor ons alleen, nog nooit meegemaakt bij Burgers Zoo.

20150301_131547En natuurlijk even langs de olifanten, wat een grote beesten zijn dat toch.

imageEenmaal thuis hebben we nog samen gespeeld, en lekker gechilld op de bank met de iPad.

imageTijd voor frietjes om de dag gezellig af te sluiten en dan naar bed!

Dit was mijn kijkje alweer, hebben jullie ook een jaarkaart voor een park? En zo ja welk park? Gaan jullie vaak of de vraag is meer: denk je soms ook dat je wat vaker moet gaan? Soms komt het bij ons er gewoon niet van en dat is wel eens zonde.

xoxo
PS: Je kunt nog twee dagen meedoen met onze winactie!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Marion 2 maart 2015 om 06:42

  Wat een heerlijke dag! Ik ben al lang niet meer in Burgers Zoo geweest. Maar weer een keer gaan. Ik heb nu alle tijd. Vorig jaar ben ik in Ouwehand geweest. Was ook mooi, maar ik vind Arnhem toch mooier. Ik ben er al zo lang niet meer geweest dat ik het Aquarium volgens mij nog niet eens af gezien heb. Was toen in aanbouw. Mazzel om ‘m helemaal voor jullie alleen te hebben!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #30My Profile

 • Reageer Dita 2 maart 2015 om 06:51

  Wat een lekker dagje zo! Het is al weer heel lang geleden dat ik in een dierentuin ben geweest.
  Dita onlangs geplaatst…Interieur kiekjes – Februari 2015My Profile

 • Reageer Pauline 2 maart 2015 om 06:52

  Ziet er uit als een hoop gezelligheid! Fijn is dat he als ze in de auto een dutje doen om even op te laden voor een drukke middag.
  Mij maak je ook erg blij met warme broodjes en filet american 😉
  Ik had een dierentuin abbonnement, maar die liep in januari af… Binnenkort eens kijken of het weer dierentuin word of misschien Plaswijckpark!
  Fijne week! Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Dear Diary #9My Profile

 • Reageer Annemijn 2 maart 2015 om 07:37

  Leuk om met River naar de dierentuin te kunnen gaan. Fijn dat je zo’n jaarkaart hebt! Zelf heb ik geen jaarkaarten maar het lijkt me erg fijn als je dichtbij woont.
  Annemijn onlangs geplaatst…WINACTIE – Win een hoesje voor jouw smartphone!My Profile

 • Reageer Jess 2 maart 2015 om 07:37

  Wij hebben een abbo op Dierenpark Amersfoort. We gaan best vaak omdat het voor ons erg dichtbij is. Ik geloof iets van een kilometer of zes dus op fe fiets is het ook goed te doen. Tegenwoordig gaan we soms ook alleen even een uurtje naar de speeltuin ofzo.
  Jess onlangs geplaatst…Sam’s food diaryMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 2 maart 2015 om 07:37

  Wat een gezellige foto’s! Ik wou dat we in de buurt woonden van een dierentuin, dan nam ik ook zeker een jaarkaart!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…De voorspelbare momenten met een dreumesMy Profile

 • Reageer Inge 2 maart 2015 om 07:38

  wat een heerlijk begin van je dag! en wat fijn dat het zo rustig was.. Zo kon River overal mooi zelf bij 🙂
  Inge onlangs geplaatst…De verbouwing || de slaapkamer na…!My Profile

 • Reageer Sunseeree 2 maart 2015 om 07:38

  Wat fijn dat River weer goed eet! En leuk bezoekje aan de dierentijn. Dat willen we ook nog een keer graag doen met ons gezin. Arnhem lijkt me ook tof! Alleen jammer dat het niet bij ons in de buurt is. Misschien een uitstapje maken? 😉
  Sunseeree onlangs geplaatst…My life in pictures #51My Profile

 • Reageer Sabine 2 maart 2015 om 07:45

  Zo te zien en te lezen hebben jullie een gezellige dag gehad met z’n drieën! Wij gaan ook zeker dat soort uitjes doen als ons kind daar het besef van heeft. Fijn ook dat River weer beter eet.

 • Reageer Anneleen 2 maart 2015 om 08:06

  Ziet er een gezellig dagje uit! Superleuk dat het in de dierentuin niet druk was, lijkt me heerlijk om dan lekker te kunnen rondwandelen en alles te bekijken! Lief dat Mike voor een ontbijtje zorgde! Fijne week!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Reageer Joyce 2 maart 2015 om 09:54

  Ik ben dol op bezoekjes aan de dierentuin. We hebben een abo op Dierenpark Amersfoort. En gaan er minstens 2 keer per maand even naartoe. Heerlijk om een rondje te wandelen en naar de beestjes te kijken.
  Joyce onlangs geplaatst…Blote mama buik van DeborahMy Profile

 • Reageer Justkristel 2 maart 2015 om 09:55

  Leuke foto’s. Zelf ga ik meestal 1 keer per jaar naar Blijdorp. Maar met een kleintje is het natuurlijk super leuk om vaker te gaan! Zelf maak ik ook altijd handige lijstjes voor boodschappen en sinds ik dat doe hoef ik veel minder vaak naar de supermarkt!

 • Reageer angelique 2 maart 2015 om 14:51

  Heerlijk naar de dierentuin. wil ik met mijn peuter dit jaar ook nog doen. Wat heb je een net handschrift!
  angelique onlangs geplaatst…Diary | My Weekly Life #4My Profile

 • Reageer Milou 2 maart 2015 om 18:45

  Oh het lijkt mij ook geweldig om een jaarkaart o.i.d. te hebben voor een dierentuin als ik later kinderen heb. Lijkt me zo gezellig! Helaas is voor ons de dichtstbijzijnde Artis en dat vind ik toch best een onderneming later met kinderen (denk ik).
  Milou onlangs geplaatst…Wishlist Otto: buitenmeubelen en accessoiresMy Profile

 • Reageer Eline 2 maart 2015 om 19:26

  Ik ben na mijn kindertijd nooit meer in een dierentuin geweest! Wil er graag een keer heen 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Mark viel 51 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Reageer Lisanne 2 maart 2015 om 20:17

  Gezellig dagje! Burger’s Zoo ben ik nog nooit geweest, lijkt mij erg leuk. Als ik later kinderen heb dan neem ik zeker ook een dierentuin abonnement.
  Lisanne onlangs geplaatst…Ziaja BestellingMy Profile

 • Reageer Stephanie 2 maart 2015 om 23:15

  Awww leuk zo’n dagje Burgers Zoo! Vind dat zo’n leuke dierentuin 🙂 misschien wel de leukste! Heb zelf geen abonnement, maar ik ga wel graag!
  Stephanie onlangs geplaatst…Serie tips | VikingsMy Profile

 • Reageer Sanne 20 maart 2015 om 22:37

  Super leuke blog hebben jullie, kijk ook al jullie youtube filmpjes!
  Je bent een voorbeeld moeder voor iedereen, vind het daarom alleen jammer om heel vaak te zien dat je River niet goed vast zit in de auto stoel. De gordel moet strak om z’n lijfje zitten en niet los half bullelend over zijn armen.

  Verder super leuk, hoop voor de veiligheid van River dat je er iets mee doet,

  Liefs

  • Reageer Bibian 21 maart 2015 om 11:48

   lief dat je het vermeld, maar hij zit op zijn strakst en ik let echt wel op de veiligheid hoor! Komt goed 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge