Een kijkje in het leven, Kiekjes

Kiekje uut den olde doos

Vandaag even geen ‘normaal’ kiekje. Zoals jullie weten waren River en Bibian vorige week ziek en ik had vorige week al gevlogd dus dat was een beetje dubbelzinnig als ik die week weer zou delen. Dus even wat anders voor de verandering: een kiekje uut den olde doos. Het leek me wel leuk om wat oude kiekjes van mij te delen, van vakanties en andere random dingetjes!

IMG_1308Oooooh dit is echt een oudje. Bibian zwanger van River!

DSC03068Och wat hebben we geláchen zeg, tijdens ons weekendje naar CenterParcs!

DSC00643In 2009 in Disneyland Parijs! Wat een deernke hè :’).

DSC_0044Vier jaar later! Dit was in 2013, toen gingen we weer een paar dagen naar Disney, och wat hou ik er toch van. Kan niet wachten om met Nilo te gaan <3

DSC00144Dit was ook in 2009, mijn eerste vakantie met Robert. We gingen naar Kreta en sindsdien zijn we toch wel een beetje dol op dit eiland… (En toen was ik al een kattenlover haha, zie mij zitten met die vieze straatkat!)

DSC_0178In 2010 gingen we weer naar Kreta, alleen een ander hotel… Oh sweet memories… Zo onbezonnen en ‘saai’ zullen onze vakanties de komende jaren niet zijn met een baby/kind(eren) haha. Heerlijk 14 dagen horizontaal doorbrengen!

DSC_0580In 2011 ging ik ook voor zoveelste keer naar Londen samen met mijn ouders, zusje en onze boyfriends. Mijn lievelingscitytrip is toch echt wel Londen hoor! In een ander leven ga ik zéker in Londen wonen (dan ben ik miljonair namelijk).

DSC_0595Wij waren trouwens in 2011 in Londen toen die rellen aan de gang waren… De mannen zouden naar een voetbalwedstrijd gaan maar vanwege die rellen ging dat toen niet door. ’s Avonds kwamen we heel vaak heel veel politieauto’s tegen met loeiende sirenes, spannend hoor.

DSC_0387In 2012 gingen ik en mijn vriend naar Mallorca. De laatste 3 dagen had ik blaasontsteking gekregen en mocht ik vanwege de bacteriën niet zwemmen en vanwege de antibiotica niet in de zon. Zielige ik.

DSC02688In 2013 gingen we op ‘wintervakantie’, geen sport want daar zijn we niet zo goed in. De vriend van mijn zusje werkte daar in het seizoen als skileraar dus wij gingen hem een weekje opzoeken. Superleuk! Ook gingen we een keertje rodelen. Papa en mama samen op de slee. Wat hebben we gelachen, er werd nog net niet in de broek gepiest. Deze foto somt het denk ik wel op (dit zijn mijn ouders samen op de rodelslee).

DSC_1105Hier zijn we in Parijs, in 2012! Eigenlijk niet in Parijs maar in Versailles. Erg leuk om een keer in het echt gezien te hebben, het paleis van Versailles!

IMG_3227En dan de laatste… Een bijzondere (voor mij), twee dagen voordat ik mama werd… Echt een heel ander tijdperk 🙂

Ik hoop dat jullie dit kiekje toch een beetje leuk vonden! Deze foto’s lijken uit een heel ander leven te komen, een leven zonder baby (wat ik me niet meer kan voorstellen). Grappig om te zien en ik heb hele leuke herinneringen aan al deze foto’s! Fijne week!

xoxo

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

30 reacties

 • Reageer Judith 16 maart 2015 om 06:28

  Leuke versie Manon! Heerlijk om af en toe even terug te kijken hé? De vakantiefoto’s doen mij ook weer terugdenken aan kinderloze vakanties, wat een wereld van een verschil haha. Disney lijkt me trouwens erg leuk om in de toekomst naar toe te gaan, vanaf welke leeftijd is dat het beste denk je? Jaar of 5? Fijne dag! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion | nieuwe sneakers van Red-Rag SS’15My Profile

 • Reageer Martina 16 maart 2015 om 06:32

  Tja, de kinderloze vakanties gaan hier ook even wennen worden hoor haha…. Die laatste foto vind ik erg mooi!
  Martina onlangs geplaatst…16 Maart 2015 – Wat moet ik regelen voor de kleine?My Profile

 • Reageer Dita 16 maart 2015 om 06:37

  Wat een leuke foto’s . Heerlijk die vakantie kiekjes, ikkrijg helemaal zin in vakantie.
  Dita onlangs geplaatst…Recept – Suikervrije kokosmakronenMy Profile

 • Reageer Pauline 16 maart 2015 om 06:37

  Wat leuk zo’n uit de oude doos kiekje! Jullie vakanties klinken heerlijk 🙂 en met kids is vast ook geweldig…. Alleen wat actiever ;).
  Fijne week! Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Dear Diary #11My Profile

 • Reageer Olga 16 maart 2015 om 07:07

  Onwerkelijk hè, als je nu soms bepaalde buikfoto’s terugziet. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik zo dik en rond was en dat alles nu weer plat is en dat er een baby van meer dan een halve meter in de wieg ligt te knorren..
  Olga onlangs geplaatst…Blog: Gouden tip gezocht!My Profile

 • Reageer Sunseeree 16 maart 2015 om 07:41

  Aah wat leuk om te zien! Ik heb wel gelachen, met z’n allen in bad. Wat een gezelligheid haha. En die dikke toeters met de kindjes erin. We kunnen ze niet meer missen. 🙂
  Sunseeree onlangs geplaatst…My life in pictures #53My Profile

 • Reageer Inge 16 maart 2015 om 07:47

  heel leuk! het is heerrrrlijknom ‘oude’ vakantiefotos terug te kijken! ook leuk om van jou te zien.. ik denk ook dat je vakanties vanaf nu een andere invulling krijgen 😉 leuk toch?! fijne dag!
  Inge onlangs geplaatst…~DIY~ jeans- vloerkleedje op de babykamerMy Profile

 • Reageer Marion 16 maart 2015 om 07:48

  Jaaa, dit vond ik juist heel erg leuk om te zien! Wat veranderd er toch veel in een paar jaar. En aan de andere kant ook weer juist helemaal niet. Mooi!
  Marion onlangs geplaatst…PlogweekMy Profile

 • Reageer Lifesabout 16 maart 2015 om 08:11

  Leuk om te zien hoe je niet alleen zelf, maar ook je leven verandert. Kreta is hier ook nog steeds favoriet en we staan te popelen om met kleine Sarah naar Disneyworld te gaan.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wist je dat? Interessante weetjes over het hart.My Profile

 • Reageer Jess 16 maart 2015 om 09:01

  Wat leuk zo’n terugblik! Ik krijg er gelijk zin in om ook allemaal oude foto’s te gaan bekijken. En je ouders op die omgevallen slee haha. Ik heb overigens nog ergens een foto dat mijn ouders proberen te surfen. Zelfde kaliber 😉
  Jess onlangs geplaatst…Ons Cinderella-avontuurMy Profile

 • Reageer Manon 16 maart 2015 om 09:07

  Leuk om te zien “zover” terug in de tijd, de laatste is echt een speciale zo voordat je mama bent en ik kan ook echt niet wachten om naar Disneyland te gaan met Jenna!
  Manon onlangs geplaatst…Diary: week 13. Eerste zon!My Profile

 • Reageer Milou 16 maart 2015 om 09:12

  Leuk om te zien zeg… En wat ben je veranderd!! Leuke trips heb je gemaakt.
  Milou onlangs geplaatst…Dank je wel zeggen…My Profile

 • Reageer Seline 16 maart 2015 om 09:58

  Echt heel leuk om dit zo te zien manon!
  Seline onlangs geplaatst…Dingen die ik aan mannen niet begrijpMy Profile

 • Reageer Vanessa 16 maart 2015 om 10:24

  Leuk om wat oude vakantie foto’s te zien. Je hebt al leuke trips gemaakt!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s: nieuwe spulletjesMy Profile

 • Reageer zomersproetje 16 maart 2015 om 10:52

  Altijd leuk om ‘oude’ foto’s te bekijken! Vakanties die nu gaan komen (met de kleine) worden niet ‘saai’hoor hihi, gewoon ‘anders’ 😛
  zomersproetje onlangs geplaatst…Welk kleur type ben jij?My Profile

 • Reageer Milou 16 maart 2015 om 12:07

  Wauw, wat een boel prachtige vakanties heb jij al gehad <3 echt zo inspirerend! Ok, grapje. Maar wel heel leuk om te zien! Je bent bijna niks veranderd vind ik haha! Als ik naar mijzelf kijk ben ik toch best wel veranderd de afgelopen jaren (vooral mijn haarkleur blond – bruin – blond – bruin. En dik-dun-dik WHAHA)
  Milou onlangs geplaatst…Blogspiratie TAGMy Profile

  • Reageer Manon 16 maart 2015 om 12:09

   :’) – trouwens: ik weet hoe ik voordelig op een foto kan staan qua postuur HAHA

 • Reageer Justkristel 16 maart 2015 om 12:09

  Super leuk om je oude vakantiefoto’s te bekijken!
  Justkristel onlangs geplaatst…Sharing Saturday #1My Profile

 • Reageer Lieke 16 maart 2015 om 16:31

  Grappig dat het lijkt of het een heel ander leven is geweest, hihi.

  Leuk om op terug te kijken! Kan inderdaad ook niet wachten om dingen als Disney te gaan bezoeken met die kleine!

  Liefs lieke
  Lieke onlangs geplaatst…Broekje bestempelen | DIYMy Profile

 • Reageer Eline 16 maart 2015 om 18:06

  haha die blije kop bij de buik van bibian, leuk!
  Eline onlangs geplaatst…Sharon viel 47 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Reageer Betty 16 maart 2015 om 19:15

  Oohh wat een geweldige foto’s! Ik moest hardop lachen over die ‘vieze straatkat’! Ik heb er als kind een keer schimmel van gekregen en sindsdien wil ik ze niet meer aaien, haha.
  Wat was je toch mooi zwanger <3! Echt uit een ander tijdperk inderdaad!
  Superleuk trouwens, al die ouwe foto's! Ik ga je idee denk ik een keer jatten, als je het oké vindt!
  Betty onlangs geplaatst…Nim is 6 maanden!My Profile

  • Reageer Manon 16 maart 2015 om 20:02

   Iiieeeeh een schimmel, bahhhh haha. Tuurlijk, jij mag dat!

 • Reageer anouk 16 maart 2015 om 19:49

  Super leuk om oudere foto’s te zien!
  anouk onlangs geplaatst…10 dingen om te doen in de fileMy Profile

 • Reageer Cindy 16 maart 2015 om 21:06

  Kreta! Oh I love Griekenland! Erg leuk om oude foto’s te zien, ik kijk ook regelmatig door oude foto’s
  Cindy onlangs geplaatst…Persoonlijk: Iets met baby’s..My Profile

 • Reageer Odile 17 maart 2015 om 01:16

  Gek he, je hebt een leven pre baby en een leven post baby. Soms kijk ik wel eens foto’s terug en dan lijkt het een eeuwigheid geleden dat ik nog ‘gewoon alleen’ en zorgeloos was!
  Odile onlangs geplaatst…Van nachtbraker naar degelijke slaperMy Profile

 • Reageer Annemijn. 17 maart 2015 om 08:56

  Heel erg leuk om te zien Manon!
  Annemijn. onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #16 Auto gekocht!My Profile

 • Reageer Anneleen 18 maart 2015 om 20:13

  Leuke foto’s met mooie herinneringen!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 5My Profile

 • Reageer angelique 19 maart 2015 om 17:52

  Wat leuk!
  angelique onlangs geplaatst…Blogs | Mijn favoriete mama blogs maart 2015My Profile

 • Reageer Foto’s uit de oude doos 30 maart 2015 om 06:02

  […] tijdje geleden had Manon een blogje gepost met daarin wat willekeurige foto’s uit de oude doos. Ontzettend leuk om te zien, vond […]

 • Reageer Kiekje #15: Een kiekje uut den olde doos #2 | Little Wonder World 8 augustus 2016 om 06:00

  […] was laatst wat oude blogjes van ons aan het lezen (oh de nostalgie :-P) en kwam toen dit kiekje tegen. Ik deelde in een kiekje foto’s uit de oude doos en ik vond dat weer zo leuk om te zien […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge