Kijken - luisteren - lezen

Mijn favoriete TV programma’s

Laatst deelde Manon series en films die ze gezien had, en dat werd heel leuk ontvangen. Jullie weten allemaal dat ik niet echt van series/films houd zoals Manon dat doet. Maar ik heb wel zo mijn favoriete programma’s op de Nederlandse tv die ik graag met jullie wil delen. Misschien zitten er ook wel favorietjes van jullie tussen!

GTST
gtstOh sorry hoor, maar deze moest gewoon in het rijtje. De ene zal het haten en de ander snapt mijn foute liefde voor goede tijden. Wat een heerlijke serie, oké soms word ik niet goed van de langdradige verhaallijnen maar ik kan niet stoppen met kijken. Het fijne aan de serie is ook dat je niet elke dag perse hoeft te zien, ik werk nogal eens ’s avonds maar als ik het de volgende dag weer kijk, dan zit ik er weer helemaal in. Nu willen je vast mijn favoriet weten hahaha, ik ben dol op Lucas (Ferry), kan niet aangeven waarom maar gewoon omdat ik het vind!

DIVORCE
DivorceJa in mijn zondagavond ritueel hoort deze serie. Gewoon heerlijk lachen, leuke humor, leuke acteurs. Ik vind het gewoon een lekkere serie om weg te kijken. Niet te serieus. En nu vooral de tweeling is geboren vind ik het alleen nog maar grappiger worden.

MOORDVROUW
moordvrouwDe serie Moordvrouw kijk ik al vanaf het begin. Ik vind het een goede Nederlandse moordserie. Ik ben gewoon niet zo van de Engelse series en Nederlands kijkt gewoon lekker weg. Ik vind Wendy van Dijk ook gewoon een hele goede voor deze serie en het zijn toch telkens weer andere daders dan dat je in het begint denkt (duhuh Bibian dat hoort ook zo).

Door het oog van de naald
naaldDit programma is ‘nieuw’, het eerste seizoen zit er net op. Ik ben niet goed in kleding naaien maar mijn zus daarentegen is geweldig. Zo heeft ze me al menig keren geholpen met sjaaltjes maken of broekjes. Daarom ben ik denk ik ook wel geïnteresseerd in dit programma. Het kijkt makkelijk weg, ze maken elke week een kledingstuk voor een BN-er. Gewoon een leuk programma dus!

INVESTIGATION DISCOVERY
INVESTIGATION-DISCOVERYDit is niet echt een serie maar eigenlijk vind ik de zender gewoonweg gaaf. Ik ben wel een beetje een sensatiezoek persoontje en deze zender die is gewoon geheel voor mij weggelegd. Ze onderzoeken moorden, praten met moordenaars, ze volgen ambulance broeders. Ik vind het gewoon allemaal rete interessant!

WIE IS DE MOL
de-molNou, deze kijken denk ik nog wel meer mensen met mij. Ik hoef er dus ook niet veel over te vertellen maar deze serie is echt een dikke favoriet hier! Ik zit helemaal in het spel, bedenk mijn eigen mol (die er vervolgens telkens uit geknikkerd wordt). Een top serie die hopelijk nog een paar jaar door blijft gaan!

Dit waren de tv programma’s die ik meestal probeer te kijken en niet wil missen. Zitten er ook favorieten van jullie tussen? Of hebben jullie nog aanraders wat hier een beetje in het rijtje tussen past?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer Jenn 22 maart 2015 om 06:13

  Heerlijk, GTST 🙂 En als ik het gemist heb kijk ik nog terug ook. Ik ben blij dat Nina weer wakker is!
  Jenn onlangs geplaatst…Sharing Saturday #33My Profile

 • Reageer Marion 22 maart 2015 om 07:11

  Oh gunst, ik ken alleen GTST en dan ook nog eens uit de tijd van Peter en Arnie. 😀
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Zaterdag 21/3My Profile

 • Reageer Jess 22 maart 2015 om 07:44

  Jaaa Discovery is zo leuk!!! Wij zijn ook fan. Moordvrouw kijk ik ook al vanaf het begin. Vind Wendy altijd er zo tof uitzien in die serie 😉
  Jess onlangs geplaatst…Back in the daysMy Profile

 • Reageer angelique 22 maart 2015 om 08:08

  Niet mijn series maar GTST snap ik dan weer wel haha
  angelique onlangs geplaatst…Tag | Tea TagMy Profile

 • Reageer Sabine 22 maart 2015 om 08:14

  Tja…wat is de zondagavond zonder Divorce?! Heerlijke serie idd. Wie is de mol vind ik ook helemaal top, alleen als je het begin gemist heb dan kom je er gewoon niet meer ‘in’. Dus deze reeks heb ik niet gevolgd. Wat ik altijd hele interessante programma’s vind zijn bv: levenslang met dwang of Hollanders in den cel. Van die programma’s waar je je echt kan afvragen hoe dingen bij mensen zijn ontstaan.

 • Reageer amanda 22 maart 2015 om 08:14

  Ja wie is de mol is echt favoriet….En ben erg benieuwd naar de nieuwe serie met linda de mol
  X
  amanda onlangs geplaatst…Hoe maak ik mijn tuin klaar voor de lente?My Profile

 • Reageer Anouk 22 maart 2015 om 08:15

  Ik heb divorce nog niet zo lang geleden ontdekt maar wat een leuk programma!!
  Anouk onlangs geplaatst…NOTD: Blue & YellowMy Profile

 • Reageer Dita 22 maart 2015 om 08:38

  Ja gtst kijk ik ook altijd. En bzv, verder kijk ik niet heel veel tv
  Dita onlangs geplaatst…Ik hou van het voorjaar! ♥My Profile

 • Reageer Miranda 22 maart 2015 om 08:47

  Gtst:) heb ik nu al een hele tijd niet meer gezien en misschien laat ik dat maar zo. Ik mis het niet echt. Maar het kan zomaar zo zijn dat ik ineens weer begin te kijken:)
  Ferry doedens is ook mijn grote favoriet, wat een leuke jongen is dat!

  Ik heb veel favoriete series maar die passen niet echt in jouw rijtje, de meeste zijn ook niet Nederlands.

  Mijn favoriete Nederlandse programma’s zijn op dit moment: alles mag op vrijdag (heerlijk dom gieren van het lachen) de kwis (moet je van houden, het is absoluut mijn humor) en RTL late night! (Love humberto tan)
  Miranda onlangs geplaatst…Babykleertjes showenMy Profile

 • Reageer Inge 22 maart 2015 om 08:56

  jaaa divorce, geweldig! en als er ‘niks op tv is’ zet ik em vaak op ID.. altijd spannende onderzoeken. Verder vind ik dat er de laatste tijd weinig leuks te zien is op tv.. 🙁
  Inge onlangs geplaatst…De verbouwing || de babykamerMy Profile

 • Reageer Laura 22 maart 2015 om 09:00

  Met stipt op één staat bij mij Boer Zoekt Vrouw, haha! Daarna volgt ook Divorce. Voor de rest kijk ik eigenlijk heel weinig tv om echt iets te kunnen volgen, behalve bovenstaande series dan.
  Laura onlangs geplaatst…Wat een lip-base voor verschil maaktMy Profile

 • Reageer Liset - Beautydagboek 22 maart 2015 om 09:05

  Heel grappig, maar geen van deze series volg ik! Ik heb het eerste seizoen van Moordvrouw wel gekeken, wat een topserie. Helaas ben ik daarna niet meer verder gaan kijken. Zelf hou ik erg van de Improvisatieshow, 24uur met.. en ik kijk een heleboel spannende series via Netflix :). Ik ben niet zo’n grote tvkijker, haha.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Als ongesteld zijn je lichaam kapot maakt; endometrioseMy Profile

 • Reageer Lifesabout 22 maart 2015 om 09:15

  Jazeker Divorce…..heerlijk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Indiase kippenpoten.My Profile

 • Reageer Seline 22 maart 2015 om 09:26

  Divorce vind ik ook leuk! GTST kijk ik afentoe als er verder niks op tv is. Met de rest heb ik eigenlijk niet zoveel, als ik tv kijk is het tegenwoordig namelijk baby tv haha…
  Seline onlangs geplaatst…Komt er nog een derde?/ grofgebekte mensenMy Profile

 • Reageer Malou 22 maart 2015 om 12:04

  Wie Is De Mol hoort ook bij mijn favoriete tv series 🙂
  Malou onlangs geplaatst…6 JAAR SAMEN!My Profile

 • Reageer Desiree 22 maart 2015 om 12:14

  van de programma’s die jij noemt kijk ik alleen GTST. Af en toe haak ik af voor een paar weken maar daarna kijk ik toch weer.

  Divorce heb ik het eerste seizoen voor een deel gezien maar verder niet.

  Wie is de Mol heb ik alleen in het begin gekeken. Toen nog gepresenteerd door Angela Groothuizen en met onbekende deelnemers (hoewel als ik de namen van de deelnemers tegenwoordig zie het merendeel voor mij ook onbekend is haha).

  Wat is zelf een goede serie vond was Celblok H.

  Wel kijk ik op zondag naar Boer zoekt Vrouw en ook RTL Late Night staat regelmatig aan.
  Verder kijk ik heel weinig tv, als ik hem al aanzet merk ik dat ik meestal toch met andere dingen bezig ga omdat het me niet boeit.

 • Reageer Milou 22 maart 2015 om 13:26

  Haha GTST, Moordvrouw en Divorce kijk ik ook alle drie! Eigenlijk kijk ik verder niet zoveel. Vind TLC de laatste tijd ook leuk en dan vooral dat programma met die coupons. 😛
  Milou onlangs geplaatst…Wat ik minder leuk vind aan bloggenMy Profile

 • Reageer Annemae 22 maart 2015 om 14:10

  Ben zelf ook erg fan van Divorce haha!
  Annemae onlangs geplaatst…Mijn spotifylijstMy Profile

 • Reageer Eline 22 maart 2015 om 17:39

  Ik kijk expeditie robinson en wie is de mol. De rest van het jaar staat mijn tv uit!
  Eline onlangs geplaatst…Salade met haloumiMy Profile

 • Reageer Milou 22 maart 2015 om 21:40

  Divorce en de Mol, ja ja, I love it!! Dat ID investigation is ook wel wat voor mij. Leuke tips Bibian!
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge