Food, Recepten

Recept idee – Mexicaanse wraps

Afgelopen vrijdag at ik weet eens mijn all time favourite wraps en ik besloot spontaan deze voor jullie te fotograferen en met jullie te delen. Het is een super makkelijk en best snel recept en gewoon super lekker.

wrap1
Wat heb je nodig voor 2 personen?
– 4 wraps
– 300 gram gehakt
– 1 paprika
– 1 blikje crispy mais
– 1/2 flesje Linesse kookroom (light)
– 1/2 zakje burrito kruiden
– 1 grote theelepel tomatenpuree
– 1/2 zakje geraspte kaas

Hoe maak je het?
Verwarm eerst de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal heel lichtjes in met wat olie.

wrap2Snijd de paprika in kleine blokjes en giet de mais af. Rul het gehakt ondertussen in een wokpan gaar en zodra dit klaar is, gooi je gelijk de paprika en de mais er bij.

wrap3Zodra dit lekker aangebakken is kan er een half flesje kookroom bij in, een beetje op gevoel iets minder of meer, kijk even hoe het uitpakt. Daarna voeg je gelijk een grote theelepel tomatenpuree toe en roer je dit tot een saus.

wrap4Als alles lekker geprutteld heeft voeg je het halve zakje met burrito kruien toe, ik had hier een foto van gemaakt maar op hele mysterieuze wijze is deze verdwenen. Maar ik denk dat jullie allemaal wel goed weten hoe je kruiden toevoegt nietwaar? Als de kruiden opgenomen zijn in de saus ziet het er uit als linksboven. Dan kan je de wraps gaan vullen en 1 voor 1 in de ovenschaal leggen.

wrap5Als de wraps gevuld zijn kan de geraspte kaas erover heen, beetje zelf kijken naar smaak. Dan kunnen ze voor een kleine 15 minuutjes de oven in, kijk even want de kaas moet wel lekker gesmolten zijn!

wrap6Tadaaa, ze zijn klaar en het is tijd om aan te vallen. Ik eet ze altijd met een beetje chilisaus maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zo eten.

Eten jullie wel eens wraps en hoe maak je ze dan? Laat het weten in comments, wie weet kan ik er nog lekkere receptjes uit op doen!
xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer amanda 25 maart 2015 om 06:17

  Ziet er lekker uit, maak ze ook vaak doe dan oo vaak deze en gooi er dan nog bonen bij. Verder met kip en groenten is ook lekker. En als koude variant met carpaccio of zalm…
  amanda onlangs geplaatst…Mama taggMy Profile

 • Reageer Dita 25 maart 2015 om 06:43

  Lekker!! Wij eten geregeld wraps. Wel maak ik altijd zelf een kruidenmix. Ik moet ook nodig weer eens wraps met gehakt maken, ik maak het vaak vegetarisch maar zo nu en dan met vlees is ook wel lekker.
  Dita onlangs geplaatst…Nieuw Indiaas dienblad van Loodz88My Profile

 • Reageer Inge 25 maart 2015 om 07:13

  lekkkerrrr wij eten ze ook vaak met kip en bruine bonen.. maar volgens mij kan je gewoon alles erin gooien wat je lekker vindt!
  Inge onlangs geplaatst…dressing the bump winter/ zwanger [ recap ] # 1My Profile

 • Reageer Judith 25 maart 2015 om 07:23

  Wraps is één van de favoriete maaltijden hier. Ik probeer altijd wel sla en meer groente toe te voegen. Jouw manier van ‘sausje’ maken wil ik nog wel eens proberen, klinkt een stuk gemakkelijker. Maar vanavond eten wij wraps haha! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion | awesome shoplog NoahMy Profile

 • Reageer Annemijn 25 maart 2015 om 07:55

  Hmm dat klinkt erg lekker! Helaas zijn ze hier thuis geen fan van wraps maar ik wel! Dus wie weet een keer wanneer ik alleen moet eten!
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #17My Profile

 • Reageer Anneleen 25 maart 2015 om 08:10

  Lijkt me heel lekker!
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #1My Profile

 • Reageer Sunseeree 25 maart 2015 om 08:40

  Oh heerlijk, heb er nu al zin in! Hier thuis ook een groot favoriet. Lekker voor de afwisseling. Yum!
  Sunseeree onlangs geplaatst…Vlog 49: Random dag in ons leven & Hello Kitty kamerMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 25 maart 2015 om 08:53

  Nu baal ik dat er hier vandaag Stimp Stamp op het menu staat….
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Rouwclown: huh?My Profile

 • Reageer Miranda 25 maart 2015 om 08:53

  Oh lekker! Leuk recept;)
  Wij eten niet zo heel vaak wraps, maar als we dat wel doen dan eten we het liefst de burritos van de wereldgerechten van Knorr. Die zijn erg lekker. Maar ik kook niet zo heel graag met pakjes en zakjes enzo dus dat doen we nog maar heel af en toe haha!

  Verder vind ik het lekker om een soort pizza van een wrap te maken!
  Pesto erop, salami, mozzarella, tomaat en dan in de oven. Nog wat pijnboompitjes, parmezaanse kaas en rucola erbij en je hebt een heerlijke ‘pizza’. 🙂
  Miranda onlangs geplaatst…Van een slaapkamer een badkamer maken; het eindresultaatMy Profile

 • Reageer Tineke 25 maart 2015 om 08:57

  Jaa, zijn zo lekker, wraps! Wij gebruiken vaak kip, maar kan dit ook wel eens gebruiken! En tomatenpuree toevoegen, dat doen we ook niet.. Ook maar eens proberen, thanks!

 • Reageer Jess 25 maart 2015 om 09:14

  Dat ziet er goed uit! Ik vind wraps met gesmolten kaas uit de oven altijd zo lekker! Ik doe er vaak ook een blikje kidneybonen door en guacemole erbij.
  Jess onlangs geplaatst…Jim 6 maandenMy Profile

 • Reageer Wytske 25 maart 2015 om 09:16

  Wij zijn er gek op!! Eten dus ook regelmatig wraps. Maar zonder pakjes en zakjes! Is eigenlijk ook niet nodig, ik maak het bijna hetzelfde maar dan nog met champignons en kidneybonen erbij, kruiden en een beetje chilisaus voor de smaak. Ik vind het zelf lekkerder dan met zo’n zakje! Ik gebruik trouwens ook geen kookroom, maar een beetje zure room op de wraps uitsmeren. Maar dan doen we ze niet in de oven. Ga het ook eens met kookroom proberen!
  Wytske onlangs geplaatst…Vraag maar raak!My Profile

 • Reageer marjon 25 maart 2015 om 09:18

  Ze zijn idd lekker! Ze liggen bij ons klaar voor vanavond…. wel dit keer het honig pak van Mexiciaans wraps 😉

 • Reageer Kelly Caresse 25 maart 2015 om 09:33

  Oeh heerlijk, ik ben dol op mexicaans eten zoals wraps, burrito’s, enchilada’s etc, zeker met room is een lekker idee 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…De kosten van een bruiloft en bespaartipsMy Profile

 • Reageer Vanessa 25 maart 2015 om 09:44

  Ziet er lekker uit! Mijn vriend en ik eten heel graag wraps. Meestal eten we ze met kip kebab of kippenblokjes, sla en een pikant sausje.
  Vanessa onlangs geplaatst…Plog: Weekendje Amsterdam | WestCord City Centre HotelMy Profile

 • Reageer Kimberly 25 maart 2015 om 10:14

  Heerlijk, ik ben dol op wraps! Ik maak altijd verschillende varianten, maar deze variant maak ik ook vaak. Het is ook erg lekker met rode ui en prei (echt!).
  Kimberly onlangs geplaatst…Travel: Vrijwilligerswerk in Uganda deel 3: Safari fotoverslagMy Profile

 • Reageer Martina 25 maart 2015 om 10:18

  Mmmmmmm ik eet heel graag wraps!
  Martina onlangs geplaatst…25 Maart 2015 – Babykamer deel 2My Profile

 • Reageer Desiree 25 maart 2015 om 10:20

  wij vinden wraps ook lekker om te eten.
  .
  Als vlees gebruik ik meestal gehakt soms kipfilet. Kipfilet vind ik zelf eigenlijk lekkerder maar een van de kinderen houdt niet van kip.

  Lekker veel groeten erin: mais, ui, prei, verschillende kleuren paprika, tomaten.

  Kookroom gebruik ik er niet in, nooit in me opgekomen maar het lijkt me ook niet zo lekker. Tomatenpuree ook niet omdat er verse tomaten of soms uitgelekte tomatenblokjes uit blik in gaan.

  En dan een greep in de la met kruidenpotjes, ui, knoflook, paprika, chili, komijn, cayenne. Gewoon lekker op gevoel en geen kant en klaar zakje voor nodig 🙂

  Lekkere bak sla erbij en een potje zure room.

 • Reageer Eline 25 maart 2015 om 10:54

  Ik bak mijn wraps zelf, zo gedaan en gezonder. Als vulling gebruik ik vaak kip en dan met zoete paprika en kikkererwten en een avocado salsa, heerlijk!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde chocoladetaartMy Profile

 • Reageer Milou 25 maart 2015 om 12:24

  Zoooo lekker dit! Moet ik ook echt weer eens maken.
  Milou onlangs geplaatst…Tip: Free Printables Pasen van EverythingElze!My Profile

 • Reageer Seline 25 maart 2015 om 12:42

  Hier zijn we dol op wraps! We eten het ook vaak op deze manier alleen flikkeren we er nog een hoop crème fraische op haha. Nou ik dit heb gelezen weet ik wat ik vanavond ga eten!
  Seline onlangs geplaatst…Bang voor de doodMy Profile

 • Reageer Lifesabout 25 maart 2015 om 13:10

  Wraps zijn altijd een goed idee! Ik maak hem vaak net iets gezonder, zonder de kruidenmix maar met losse kruiden en specerijen. De kruidenmix zit namelijk vol met zout. Room is inderdaad heerlijk voor erbij!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ziaja goat’s milk night creamMy Profile

 • Reageer Milou 25 maart 2015 om 18:01

  Ik maak ze altijd met kipblokjes en dan met twee paprika’s in plaats van mais. Paprika schijnt een hele gezonde groentesoort te zijn, dus gooi ik er lekker twee in. Maar my, oh my… wat kan ik genieten van wraps! Momenteel is het echt ons favoriete gerecht.
  Milou onlangs geplaatst…Tag: de gelukstag. Zes interessante levensvragenMy Profile

 • Reageer Malou 25 maart 2015 om 19:57

  Dat is zo lekker!
  Malou onlangs geplaatst…BABYVERZORGINGSPRODUCTEN VAN PETIT & JOLIEMy Profile

 • Reageer Simone 25 maart 2015 om 20:14

  Oeh jam, zo lijken wraps me ook erg lekker! Ik heb er nog nooit bij stilgestaan om ze in de oven te doen met kaas, haha! Ik vind wraps ook heel lekker met creme fraiche, een beetje geraspte kaas, avocado en kip met kruiden.
  Simone onlangs geplaatst…5x – Lente outfits met sneakersMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge