Kids, Persoonlijk

River Update!

Nu River 21 maanden is, leek het me wel weer leuk om een update te schrijven. 21 maanden geleden was hij nog zo’n hulpeloos jongetje en nu praat hij me de oren van het hoofd. Niet dat ik er wat kan verstaan hoor, maar schattig is het wel. Hij kan heel goed duidelijk maken wat hij wilt, en als ik vraag of hij kaas of worst op brood wilt dan kan hij maar al te goed aanwijzen waar zijn voorkeur ligt. Zo schattig om te zien dat hij echt een eigen willetje heeft en dat er soms ook wel eens driftbuitjes om de hoek komen kijken. Want ik ben soms ook zo stom, dat hij niet elke keer een koekje mag.
Verder kan hij zo heerlijk enthousiast zijn, is het de hele dag “wauw” en die en vogels, ja dat is op dit moment zijn lust en zijn leven. Het liefste moet ik hem de hele dag voor het raam zetten zodat hij fofo’s kan kijken, te lief.
20150226_093625Qua eten gaat het ook weer goed, meestal gaat er ’s ochtends nu wel een boterham in en een stuk fruit, ’s Middags 2 boterhammen. Alleen het avond eten is nog een dingetje, maar daar komen we ook wel weer overheen. Gelukkig ben ik maar wat nu hij eindelijk weer een beetje eet.

20150219_103345Qua slapen gaat het ook prima, het inslapen is en blijft nog even een ding maar het uitslapen heeft hij dan wel weer uitgevonden. Hij wordt soms in de nacht nog wel eens wakker, aai over de bol en dan is het meestal wel weer goed. En is het niet goed? Dan is er vaak wat meer aan de hand. Hoort er ook wel een klein beetje bij natuurlijk.

Op het kinderdagverblijf loopt eigenlijk ook alles op rolletjes. Ik vind het dan ook zo schattig als we aan komen lopen en ik kinderen hoor roepen: “jaa daar is River jongens!” Hoe leuk is dat? We hebben nu een plakboek van het kinderdagverblijf. De ene maand maken zij een leuke pagina over River zijn ontwikkeling en dingen die hij gedaan heeft, de andere maand doen wij het. Een leuk initiatief vond ik. We hadden eerst zo’n boekje waar elke dag in werd geschreven maar op een gegeven moment wordt het naarmate het kindje ouder wordt wel erg eentonig dus dit is een leuke oplossing.
20150305_154327
Nog een kleine 2 maandjes en River wordt alweer 2 jaar, pfoe heel cliché maar het gaat echt enorm snel. Voor je het weet gaat hij al naar de basisschool. Maar voor we te hard van stapel lopen laat ik dat nog even in mijn gedachten en geniet ik nog even van mijn bijna 2 jarig zoontje. Want och wat is hij toch om op te vreten!

 

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Marion 14 maart 2015 om 06:37

  Absoluut, hij is echt om op te vreten. Wat een schatje. Fijn dat het allemaal zo goed gaat. Geniet er maar lekker van, meis. Fijn weekend.
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis: Appels met peren vergelijkenMy Profile

 • Reageer Judith 14 maart 2015 om 07:07

  River is zo’n schat van een jongen, heel lief. Ik herken wel veel dingen met mijn zoontje, hij is een maandje ouder. Zo tof om te zien dat ze echt een eigen persoontje worden hé, alleen die driftbuien in de supermarkt of op straat vind ik verschrikkelijk, haha.
  Fijn dat het eten al wat beter gaat en een ontzettend leuk idee van het KDV! Inderdaad veel leuker dan het standaard boekje. Succes met alle voorbereidingen voor River z’n 2e verjaardag :-). X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…La la love this | my partner in crimeMy Profile

 • Reageer Sabine 14 maart 2015 om 07:47

  Jullie kunnen trots zijn op River! Tja…voor je het weet gaat hij naar de kleuterschool inderdaad. Maar gelukkig duurt dat nog 2 jaar.

 • Reageer angelique 14 maart 2015 om 07:52

  Leuk zo’n update! Het is echt een prachtig jongetje en ja tijd gaat echt veel te snel, nog anderhalve week en ik heb een kleuter! aah!
  angelique onlangs geplaatst…Review | Squiz knijpzakjesMy Profile

 • Reageer Dita 14 maart 2015 om 08:17

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat! Een leuk idee dat van het kdv, het is dat ik momenteel meet bso doe maar ik hou het in mn achterhoofd. Zo’n schriftje wordt vaak eentonig.
  Dita onlangs geplaatst…My Life- Maart 2015 #1My Profile

 • Reageer Seline 14 maart 2015 om 08:26

  Jeetje is hij alweer 21 maanden, de tijd gaat inderdaad snel! Leuk dat het kinderdag verblijf dat zo doet! Wat kleed je hem toch altijd leuk aan zeg!
  Seline onlangs geplaatst…Moederschap: 6 mama musthavesMy Profile

 • Reageer Inge 14 maart 2015 om 08:31

  het gaat echt snel! Jullie blog volgend vnd ik het al snel gaan haha moet je nagaan hoe het voor jou zelf is! Schattig dat hij begint te praten en evht een egen willetje krijgt he. Ik vind River echt een schatje! Hij is toch wel een beetje de ster van jullie blog hoor! haha Hoop dat jullie weer opgeknapt zijn!
  Inge onlangs geplaatst…Dressing the bump # 6 outfits (week 35)My Profile

 • Reageer Pauline 14 maart 2015 om 08:36

  Jeetje, wat gaat het hard he?! Hier ook al bijna 2 jaar en en heleboel geklets waar ik niks van versta haha.
  Heerlijk dat ze zo al hun eigen voorkeuren hebben, ik vind dat ook prachtig om te zien.
  Wat leuk van het boekje naar het KDV, leuk om later weer eens door te kijken lijkt me! Xx
  Pauline onlangs geplaatst…In de kast van Nim: Lente!My Profile

 • Reageer Miranda 14 maart 2015 om 09:04

  Oh die foto’s! Wat een schatje is het ook:) leuke update. Goed om te lezen dat het met eten alweer een stuk beter gaat!
  Miranda onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapsfavorietenMy Profile

 • Reageer Joyce 14 maart 2015 om 09:14

  Toppertje! En gewoon alweer bijna twee! Wat vliegt de tijd Bibian.
  Joyce onlangs geplaatst…DIY: ZwangerschapsplakboekMy Profile

 • Reageer Eline 14 maart 2015 om 09:42

  Om op te vreten is ie zeker! Fofos, te schattig!
  Eline onlangs geplaatst…Groenten en fruit kalender – MaartMy Profile

 • Reageer Martina 14 maart 2015 om 10:02

  Wauw wat heb je toch een prachtig kereltje! Ik vind hem ook altijd zo lief in de vlogs!
  Martina onlangs geplaatst…12 Maart 2015 – Baby shoplog Next en H&MMy Profile

 • Reageer Anneleen 14 maart 2015 om 10:38

  Super om te lezen dat het zo goed gaat met jullie mannetje! Wat gaat de tijd toch snel, ik weet nog heel goed toen hij 1 jaar werd! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 5My Profile

 • Reageer Lieke 14 maart 2015 om 11:14

  Het lijkt me echt een heerlijk jochie! Fijn ook dat alles zo goed gaat met hem!

  Liefs lieke
  Lieke onlangs geplaatst…Nieuwe aankoop Klaasje | ShoppingMy Profile

 • Reageer Marloes 14 maart 2015 om 11:35

  Fijn dat het zo goed gaat en dat hij het overal zo naar zijn zin heeft! Binnenkort alweer 2, de tijd vliegt echt. Ik kan me jullie vlog van zijn eerste verjaardag nog goed herinneren. Jullie hebben ook echt een fotogeniek kind, hij staat er altijd zo leuk op!

 • Reageer Jess 14 maart 2015 om 15:49

  Jeetje, River wordt ook alweer zo groot! Fijn dat hij het goed doet. Ik vind het zon lekker kereltje <3 Leuk initiatief idd dat plakboek van het KDV. Lijkt me leuk om over een paar jaar dan weer door te bladeren.
  Jess onlangs geplaatst…Over kwijlende baby’s en gele flamingo’s…My Profile

 • Reageer Margriet 14 maart 2015 om 21:33

  Wat fijn dat het zo goed met hem gaat. En aaah wat een schattige foto’s! 🙂

 • Reageer Betty 15 maart 2015 om 10:22

  Hij is zeker om op te vreten! Wat een heerlijk mannetje! <3
  Betty onlangs geplaatst…De Blogspiratie TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge