Babypraat, Kids, Lifestyle, Moeder zijn, New In

Buitenspeelgoed – favorieten

River is echt een buitenspeel kindje. Nou ik zal vast zeggen: dat heeft hij niet van mij haha. Zodra het droog is, wil hij het liefst naar buiten. Gelukkig spelen ze op het kinderdagverblijf als het mooi weer is ook vaak de hele dag buiten dus daar zal het niet aan liggen. Maar wat kunnen ze dan al niet doen buiten. Wij hebben niet echt een super grote tuin maar we hebben wel wat dingen waar hij uren mee kan spelen. Vandaag laat ik de favorieten zien!

fiets1Allereerst deze fiets die we hebben gekregen voor onze blog! Fietsen is sowieso een favoriet maar van dit fietsje hebben we al veel plezier van gehad. Het fietsje is van Little Tikes en groeit mee met je kindje. Zodra het kindje ongeveer 9 maanden is en zelfstandig kan zitten kan de fiets al gebruikt worden. Nu River wat groter is hebben we de duwstang en de stangen voor om zijn middel (zie foto hieronder) weggehaald en kan meneer er helemaal zelf mee vandoor. Het is eigenlijk gewoon een te gekke fiets waar je kindje wel 36 maanden plezier van kan hebben. Dat noem ik nou een goede investering ;). Little Tikes staat er om bekend dat het speelgoed mee groeit met je kind, je hebt er langer plezier van en dat is echt de moeite waard! Naarmate je kindje ouder wordt kun je dingen weghalen zodat het steeds zelfstandiger op de fiets kan zitten. River is nog iets te klein om bij de trappers te kunnen maar er half lopend mee weg crossen is helemaal zijn ding.

fiets2

Zoals je ziet gaat het steeds een stukje zelfstandiger zitten. Wat ik ook ideaal vind zijn de voetsteuntjes die je kunt bevestigen als het kindje nog niet kan fietsen, zo bengelen ze niet met de beentjes maar staan ze gewoon stevig om de pedalen.

Dan het andere speelgoed. Sinds kort is meneer dol op de bellenblaas, oke misschien is het niet echt speelgoed te noemen maar je doet het wel buiten dus het mag er bij. Hij kan minutenlang achter de bellen aan rennen en is er helemaal door gefascineerd. Ook hebben we sinds kort de schommel neergehangen. Deze hebben we gekregen bij de 1e verjaardag van River van de moeder van Manon. Eerst vond hij het wel spannend maar nu is het ook een favoriet!
buitenspelen1Dan de zandbak, daar kunnen we lang en kort over praten maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Het is een ideale zandbak (waar je ook lekker op kan stunten) en die ik ’s avonds heel gemakkelijk weer dicht kan doen zodat er geen dieren etc. in kunnen plassen of poepen. Dan hebben we ook een kleine glijbaan, glijbanen doen het altijd goed. Al houd ik soms mijn hart vast als hij er van af gaat. Deze hebben we geleend van de schoonouders van mijn zus en we zijn er heel blij mee!
buitenspelen2Houden jullie kinderen ook zo van buitenspelen en wat is bij jullie de favoriet? Wat vinden jullie van zo’n fietsje die mee groeit met je kindje? Laat het weten in de comments!

Het fietsje van Little Tikes hebben we gekregen om te reviewen voor onze blog.

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Saskia 26 april 2015 om 05:13

  De zandbak en bellenblaas zijn hier ook twee grote favorieten. Fietsjes e.d. vindt mijn zoontje ook ontzettend leuk.
  Saskia onlangs geplaatst…Plogweek! Dag #6 Pyamadag & Dikke FerrariMy Profile

 • Reageer Joyce 26 april 2015 om 07:09

  Heerlijk, dat buitenspelen. Luuk begint het nu ook erg leuk te vinden, alleen hebben wij maar een balkon. Daar heb ik nu een zandspeeltafel van de Action op gezet en hij is er heel druk mee aan het spelen elke keer. Zo leuk om te zien!

  Verder zit hij in de speeltuin graag in de zandbak of op de schommel 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Geluksmomenten #2My Profile

 • Reageer Dita 26 april 2015 om 07:15

  Wat fijn dat River buitenspelen zo fijn vindt. Ik vind het ook heerlijk als kinderen buiten spelen. Zo gezond en lekker! Leuke spulletjes ook.
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe tafeltjes in de woonkamerMy Profile

 • Reageer Linda 26 april 2015 om 07:31

  Leuk, dat fietsje, bellenblaas en zandbak zijn hier ook populair. Samen met een watertafel en een bal. In de zomer lenen we vaak speelgoed zoals glijbaan of trampoline bij de speel-o-theek ideaal!
  Linda onlangs geplaatst…When I’m a billionare tagMy Profile

 • Reageer Tamara 26 april 2015 om 07:58

  Wat een leuk speelgoed! Hier ook 2 buitenkindjes! Vorig jaar hebben we een groot houten klimtoestel met glijbaan gekocht dat heeeeel erg goed bevalt!
  Tamara onlangs geplaatst…4 jaar gemis.My Profile

 • Reageer Martina 26 april 2015 om 08:25

  Ik vind het zo leuk dat bellenblaas het altijd zo goed doet bij kinderen!
  Martina onlangs geplaatst…25 April 2015 – Outfit 29 weken zwangerMy Profile

 • Reageer Miranda 26 april 2015 om 08:45

  Wat heerlijk, zo’n buitenspeelkind:) het plezier spat van de foto’s af! Haha, zo leuk om te zien.
  Handig fietsje ook, trouwens!
  Miranda onlangs geplaatst…Het handboek voor zelfmaakmode; reviewMy Profile

 • Reageer angelique 26 april 2015 om 10:11

  Heerlijk! Hier nog een buitenspeelkindje, de bal en zn fiets zijn mega favoriet!
  angelique onlangs geplaatst…Tag | Get your freak on tagMy Profile

 • Reageer Sunseeree 26 april 2015 om 10:13

  Oh daar gaat ie wel veel plezier van beleven denk ik! Wij hebben ook zo’n soort fietsje, alleen is mevrouw te “lui” om te trappen haha. Maar fietsen is leuk hoor. 🙂
  Sunseeree onlangs geplaatst…Fit Challenge: Resultaat van 3 maanden sportenMy Profile

 • Reageer Anneleen 26 april 2015 om 12:03

  Wat een leuke foto’s van River! Fijn dat hij zo geniet van het buitenspelen! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Eline 26 april 2015 om 14:46

  de zandbak is hier favoriet!
  Eline onlangs geplaatst…Gevulde avocadoMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge