Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #22: Two shots a day

Zoals de titel al verklapt, heb ik van elke dag afgelopen week 2 foto’s gemaakt. Zo hebben jullie een beetje een idee wat ik afgelopen week heb gedaan. Ik heb niet altijd een spectaculaire week om een hele dag foto’s te maken maar dit leek me ook een leuk idee!

Maandag:
maandag Maandag staat bijna altijd in het teken van werken. Ik begon de dag bij de Hema en ik sloot hem ’s avonds laat af bij het zwembad. Ik had ook een agressie training gevolgd en mijn certificaat lag klaar dus nam ik die gelijk mee.

Dinsdag:
dinsdag Jullie hebben waarschijnlijk allemaal onze vlog en shoplog wel gezien. Afgelopen dinsdag ging ik samen met Manon lekker naar Arnhem om te winkelen en natuurlijk te lunchen bij de Bagels & Beans. Heerlijk een dagje met zijn twee, genieten.

Woensdag:
woensdag Woensdag begon ik de dag met poetsen bij mijn poetshuisje. Daarna was het hard nodig om de weekboodschappen te halen want de koelkast was enorm leeg. ’s Avonds besloot ik wraps te maken, heel lekker maar onwijs machtig!

Donderdag:
donderdag Donderdag was het weer tijd voor de Hema. Dit geweldige hart van gebruikte cadeaukaartjes had mijn collega gemaakt, ik dacht ik doe eens gek en maak er een foto van ipv die saaie selfies haha. Verder kreeg ik nog een app van Manon dat Rivers fietsje gearriveerd was. Hier lezen en zien jullie binnenkort meer over!

Vrijdag:
vrijdag Vandaag was Mike lekker vrij want het is Goede Vrijdag. We besloten even naar de winkels te gaan want we moesten nog een cadeautje kopen en gel voor de mannen. Het zonnetje begon heel lekker te schijnen dus gingen we spontaan even naar de dierentuin. Dat kan natuurlijk als je een abbo hebt, heerlijk!

Zaterdag:

Zondag:

Ooooh Bieb! Je bent het weekend vergeten :’)! Zaterdag gingen we samen lunchen en zondag vierden Bibian Pasen met haar schoonfamilie en ging ze ’s avonds uit eten met haar eigen familie en vrienden vanwege een verjaardag! Handig, zo’n bff die alles van je weet 😛

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Marion 6 april 2015 om 06:03

  Leuk een overzicht op deze manier! Dat lijkt me zo relaxt als je een abonnement hebt op de dierentuin. Zal met deze dagen wel poepiedruk zijn!
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #1My Profile

 • Reageer Dita 6 april 2015 om 07:45

  Leuke foto’s! Leuk op deze manier. Fijne tweede paasdag!
  Dita onlangs geplaatst…Hema soft matt lip balm – nr 02 en nr 04My Profile

 • Reageer Miranda 6 april 2015 om 07:58

  Oh dit vind ik leuk! Two shots a day:)
  Moest stiekem wel lachen om het einde. Wat hebben jullie toch een leuke vriendschap!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Hoera! ByMirandaa 1 jaar! Dat gaan we vieren!My Profile

 • Reageer Joy 6 april 2015 om 08:31

  Leuke manier dit keer. Vooral met 2 foto’s van 1 dag. Leuk! Ik merk dat sinds ik net officieel begonnen ben met bloggen moet wennen aan het maken van foto’s. Het schiet er heel snel bij in. En achteraf denk ik dan; oeps ik had fotos moeten maken.
  Joy onlangs geplaatst…7 lange weken zonder LunaMy Profile

 • Reageer marjon 6 april 2015 om 09:06

  Leuk, 2 foto’s per dag. Het hart van de cadeaukaarten ziet er best leuk uit, mooi gemaakt door je collega. En spontaan naar de dierentuin is altijd leuk!

  En ja, ook hier jullie vlog/shoplog gezien. was lachwekkend 😉 Lekker spontaan!

 • Reageer Anneleen 6 april 2015 om 09:12

  Haha grappig dat Manon het weekend aanvult 🙂 leuk dat jullie een spontaan bezoekje brachten aan de dierentuin!
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #2My Profile

 • Reageer Lifesabout 6 april 2015 om 09:16

  Leuk idee dat hartje van cadeaukaartjes….zijn ze ook nog geldig? 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hartpatiënt aan het woord. Het verhaal van Lisa SmitsMy Profile

 • Reageer Jess 6 april 2015 om 09:32

  Haha, het weekend vergeten! Wij hebben ook een abbo op de dierentuin en ik vind dat zo relaxt. Gaan ook vaak gewoon even naar de speeltuin daar.
  Jess onlangs geplaatst…Waarom geen Rapley?My Profile

 • Reageer Malou 6 april 2015 om 11:31

  Hahaha, ik moest wel lachen om de laatste regels! En heel leuk om te zien 🙂
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #101; ZIELIGE GUUSJE EN PASENMy Profile

 • Reageer Saskia 6 april 2015 om 13:07

  Slim zo’n overzichtje. Heerlijk trouwens om spontaan naar de dierentuin te gaan.
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 14)My Profile

 • Reageer Kimberly 6 april 2015 om 15:39

  Hahaha, die laatste comment van Manon! Handig ja! 😉
  Kimberly onlangs geplaatst…Review: Sleek Pomegranate blushMy Profile

 • Reageer Eline 6 april 2015 om 17:51

  Haha dat ze die dagen vergeten is! 😀
  Eline onlangs geplaatst…Lasagne met gegrilde aubergineMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge