Een kijkje in het leven, Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #23: Afgelopen tijd

Goodmorning! Vorige week hadden we even geen kiekje want we hadden iets veel leukers haha. Mijn BFFje is zwanger <3 ! Ik wist het natuurlijk al een poosje, zo leuk! Ik ben nog steeds ontzettend chaotisch dus ik was weer eens vergeten om mijn week bij te houden of een dagje te ploggen, oeps. Maar natuurlijk heb ik genoeg leuke kiekjes om te delen van de afgelopen tijd, die ik verstuur via WhatsApp of gewoon waar ik een foto van maak. Dus kijk mee naar wat random kiekjes.

Foto 03-04-15 20 13 59Normaal is Balou een grote flufbeer maar als je al zijn haren ‘plat’ doet krijg je dit. Robert en ik lagen dubbel om deze foto :’)

Foto 09-04-15 10 12 22Ik had na de bevalling nog steeds geen zin om af te vallen. En ik ken mezelf, ik kan wel proberen om af te vallen maar als ik die zogenaamde knop niet kon vinden had het toch geen nut. Dus ik deed het gewoon nog even niet. Ik ben in die tijd verrassend gelijk gebleven maar die 5-6 kilo zwangerschapskilo’s (ordinaire vreetbuien) zaten er nog wel aan. Ik ben sinds een week of twee bezig met gezonder eten, niet snoepen, geen frisdrank etc en daar hoort een groene smoothie ook af en toe bij. Het gaat de goede kant op 🙂

Foto 10-04-15 07 27 40Jeeeeeej! We haalden de 1000 volgers op Bloglovin’, zo leuk 😀

Foto 10-04-15 21 00 56Ik ben zo blij met onze babyfoon met camera. Ideaal want ’s avonds kan ons kind nog wel eens geluidjes maken in zijn slaap en zo zien we op het beeld dat we niet meteen naar boven hoeven voor een speentje ofzo maar dat hij gewoon lekker slaapt nog.

Foto 12-04-15 08 02 56Toen we boodschappen gingen doen “vonden” we dit in de Albert Heijn. Boerenkoolchips. Ik had het al vaker gezien bij Amerikaanse YouTubers dus we wilden het wel proberen. Schrik niet, zo’n zakje kostte iets van 3 euro 50. JA DRIE EURO VIJFTIG. Belachelijk duur en niet de moeite waard. Wij vonden het niet te nassen.

Foto 12-04-15 09 00 13We hebben een koetje van Milka (gekregen van Lizanne ooit, gratis) en dat is echt een favoriet speeltje van meneer. We hebben hem MilkaMama genoemd want dat bekt zo lekker hahaha.

Foto 12-04-15 10 13 26Mijn stash aan zelfgemaakte babyhapjes, vet cool toch haha.

Foto 13-04-15 12 32 03Ik ben niet te streng voor mezelf met afvallen, dat werkt bij mij niet echt. Ik was bij de IKEA met mijn zusje dus daar aten we een taartje om te vieren dat Bibian zwanger is (altijd een goed excuus toch). Ik nam de Daim en mijn zusje een cheesecake.

Foto 13-04-15 13 32 15Bieb werkt bij de Hema en stuurde mij deze foto! Joehoeeee, de allerfijnste rompertjes zijn voortaan altijd 3 euro in plaats van 4,95!

Foto 13-04-15 15 39 29Ik ben fan van 19 kids and couting en stuurde dit naar mijn zusje toe hahahaha. Josiah is courting met Marjorie!

Foto 14-04-15 08 53 54Ik ging ook voor het eerst babyzwemmen met mijn moeder en mijn kleine baby. Hij vond het geweldig! Ik wil dus zeker vaker gaan!

Foto 15-04-15 10 24 19Het was een paar dagen super lekker weer en daar hebben we echt van genoten. Lekker op het gras (ingesmeerd en wel) spelen in het gras.

Foto 30-03-15 12 53 52Bloemkool in de making (niet zo’n succes). Ik ben helemaal fan van mijn babycook, echt zo’n fijn ding.

Foto 09-04-15 10 20 07Peer daarentegen is echt favoriet (net zoals al het andere fruit). Daar eet meneertje al zo 4/5 blokjes van!

Foto 09-04-15 18 52 43Ik lig sowieso altijd in een scheur om onze onderonsjes van onze video’s (die er uitgeknipt worden hehe) maar bij deze video kon je me opvegen.

kiekjeIk draag normaal altijd lenzen maar voor ’s avonds heb ik een bril. Ik zag de laatste tijd niet meer goed dus ik ging weer even mijn ogen laten meten. Tja, ik was weer achteruit gegaan dus ik koos twee brilletjes uit (bij Hans Anders, kost geen drol en je krijgt altijd een tweede bril gratis). Ik heb totaal geen brillenhoofd maar ik vertoon mezelf ook nooit in het openbaar met een bril. Deze twee zijn het geworden: een lichtbruine en een donkerblauwe. Ik kan de ondertiteling weer lezen!

Ik hoop dat jullie deze random fotootjes een beetje leuk vonden om te zien haha. Fijne week 😀

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Dita 20 april 2015 om 05:32

  Leuke foto’s. Die bril staat je wel erg leuk vind ik 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #21 – Hello Spring!My Profile

 • Reageer Marion 20 april 2015 om 06:03

  Manon, je gaat het niet geloven, maar weet je dat mij eergisteren exact hetzelfde overkwam met exact dezelfde bodylotion! Peter had het niet. Vol in mijn neus! Die flessen zitten gewoon heel erg vol denk ik! En thanks voor de foto van Balou. Voelde me niet zo heel happy toen ik wakker werd, maar nu heb ik alweer in een scheur gelegen. 😀
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #3My Profile

  • Reageer Manon 20 april 2015 om 07:18

   HAHAHAHA oh práchtig :’) Hij ruikt wel lekker he 😛

 • Reageer Manon 20 april 2015 om 06:20

  Leuk om te lezen! Ik heb nu al een aantal keer wat voorbij zien komen over de Babycook en nu ik zie hoe handig jij daar porties van maakt, word ik ook steeds enthousiaster over dit apparaat. Met een baby op komt kan dat voor de toekomst wel eens een goede uitkomst zijn!
  Manon onlangs geplaatst…Hallo wereld!My Profile

 • Reageer Inge 20 april 2015 om 06:23

  haha goed dat je aangeeft dat die chips niet te eten zijn.. €3,50 is toch n hele uitgave.. was er wel benieuwd naar! En leuk zo toch nog kiekjes.. kan me voorstellen dat wekelijks er soms bij in schiet 🙂
  Inge onlangs geplaatst…dag buik, hallo baby!My Profile

 • Reageer Lisa 20 april 2015 om 06:54

  Hahah die foto van Balou! Goed begin van deze maandag 😉 Ik heb mij gister ook maar aan een groene smoothie gewaagd, viel me niet tegen!

 • Reageer Anneleen 20 april 2015 om 07:27

  Altijd leuk, zo’n foto-overzichtje 🙂 groot gelijk dat je Bibian haar zwangerschap lekker hebt gevierd met een taartje!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Saskia 20 april 2015 om 07:31

  Haha die eerste foto van balou! Erg leuk 🙂 babyzwemmen hebben wij ook veel gedaan, zo leuk en gezellig!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 16)My Profile

 • Reageer Miranda 20 april 2015 om 07:36

  Oh die foto van Balou! Hahahaha, heerlijk:)
  Babyzwemmen heb ik af en toe wel gegeven toen ik nog in het zwembad werkte, maar natuurlijk nog nooit zelf gedaan. Ik kan niet wachten tot ons baby’tje er is en oud genoeg is om te zwemmen. Lijkt me super leuk!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Alternatieven voor beschuit met muisjes!My Profile

 • Reageer Madelaine 20 april 2015 om 07:41

  Haha die foto van Balou, wat een lekkerding! Ik vind de brillen juist heel leuk staan hoor.

 • Reageer Jess 20 april 2015 om 08:29

  Ohhhhh Balou, zo lief! Wij moesten één van onze katten eens douchen omdat hij door de kunstmest had liggen rollen en dat zelf ging likken waardoor hij moest spugen. Nou, we wisten niet wat we zagen haha! Ik wil binnenkort ook echt gaan zwemmen met Jim.
  Jess onlangs geplaatst…Jim’s stunnin’ outfitsMy Profile

 • Reageer Tamara 20 april 2015 om 08:33

  Leuk juist die foto’s ! Moest wel heel erh lachen om fie foto van die video van jullie hoor! Hahaha! Ohhh en ik zie er zo tegenop om straks na de bevallen weer mijn best te moeten doen met afvallen!
  Tamara onlangs geplaatst…Mommy’s Diary MondayMy Profile

 • Reageer Lifesabout 20 april 2015 om 09:46

  Haha Balou….lekker beest. Een camera bij de babyfoon is inderdaad een uitkomst…ben er onwijs blij mee!
  En die boerenkoolchips…ik vond het eerst ook vies maar begin het nu lekker te vinden. Ik leer het eten zeg maar…goede vervaging voor chipjes 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…In Jip en Janneke-taal: het AntifosfolipidensyndroomMy Profile

 • Reageer Malou 20 april 2015 om 10:10

  Jaa babyzwemmen is zo leuk! En ik vind die brillen je goed staan hoor!
  Malou onlangs geplaatst…INSPIRATIE: MAXI DRESSESMy Profile

 • Reageer Vanessa 20 april 2015 om 10:24

  Haha, die eerste foto. Ik dacht meteen: het begint hier al goed! Groot gelijk dat je een taartje bent gaan eten om Bibians zwangerschap te vieren. En gaan zwemmen met je baby lijkt me echt geweldig!
  Vanessa onlangs geplaatst…25 dingen waar ik (stiekem) nog steeds gek op benMy Profile

 • Reageer Annemijn. 20 april 2015 om 14:05

  Leuk kiekje! En die brillen staan je goed hoor!
  Annemijn. onlangs geplaatst…PLOG: Zondag 19 april 2015My Profile

 • Reageer Milou 20 april 2015 om 18:45

  Hoooo….. hebben ze bij Ikea DAIM-Taart? Whaaaat!!!! Die wil ik! Verder ontzettend leuk én moeilijk, lijk mij, om geheim te houden dat je vriendinnetje zwanger is. Zo leuk!
  Milou onlangs geplaatst…Juf: schoolreisje met 26 kleuters. Hoe dan?My Profile

 • Reageer janske 20 april 2015 om 21:11

  Leuke brillen! Wat een grappige en leuke foto’s! Gefeliciteerd met jullie 1000 followers!
  janske onlangs geplaatst…Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 11 maandenMy Profile

 • Reageer Jette 20 april 2015 om 21:53

  Ha, wat heerlijk dat jij ook zo kunt genieten van 19 Kids! Toen ik de post van Josiah en Marjorie zag, dacht ik gelijk: binnenkort weer een bruiloft?! Heb gisteren toevallig de bruiloft van Jessa gekeken. Heerlijk programma is het!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge