Babypraat, Filmpje, Lifestyle, Wonen

VIDEO: Updated Babykamer Roomtour (zoals het echt is)

roomtourTja, de babykamer. Als je zwanger bent dan wil je dat de babykamer perfect, tiptop, in orde is. Alles moet recht liggen, netjes opgeruimd zijn en vooral niet rommelig. Maar zodra de baby er is en je gaat de kamer echt gebruiken waardoor hij dient zal hij toch veranderen. Althans bij ons wel. Je komt erachter wat wel handig is en wat niet, de indeling van de commode/kast verandert en noem maar op. Het leek me wel leuk om eens een “echte” roomtour te doen, zoals de kamer er nu uit ziet na bijna 5 maanden gebruik. Ik heb niet opgeruimd of dingen anders neergelegd, zo trof ik de kamer aan toen ik met het idee kwam. Ik ben nog steeds ontzettend blij met de meubels, de verfkleur en het behang! Bekijk hier de roomtour van toen ik nog zwanger was, helemaal opgeruimd, netjes en gestyled haha.
Is jullie babykamer veranderd ten opzichte van toen je zwanger was?

 

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!
 

 

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Marion 10 april 2015 om 05:52

  Haaahahahahahaaha Balou in die la! Ik heb het niet meer! Ik blijf fan van het behang met de sterretjes. Als ik ooit zelf nieuw behang neem op de slaapkamer dan wil ik die ook!
  Marion onlangs geplaatst…Wadlopen, klankconcert en een nieuwe challengeMy Profile

 • Reageer Mandy 10 april 2015 om 06:04

  Leuke video! Ik moest echt hardop lachen toen Balou ineens in die lade zat. Grappig om te zien trouwens dat je voor de bevalling eigenlijk alles recht en netjes wil hebben en dat je na de bevalling vooral praktisch wordt. Ik neem me altijd nog voor dat ik dat niet zal doen, maar volgens mij is het gewoon nou eenmaal zo. Tijd met je kindje is natuurlijk ook veel belangrijker dan een brandschoon huis. Liefs!

 • Reageer Miranda 10 april 2015 om 07:39

  Hahahahahaha! Die balou! Ik lachte hardop. Met tranen. Wat een mooi stukje was dat:)
  Leuk om te zien, deze tour. Ik vind je sterretjes behang nog steeds geweldig, net als de kleur van de muren.
  Miranda onlangs geplaatst…ByMirandaa 1 jaar; winactie pippeloenMy Profile

 • Reageer Silke 10 april 2015 om 08:09

  Haha dat stukje met Balou, ge-wel-dig. Ik moest ook er ook echt om lachen! Wel mooi dat je juist zo’n eerlijke video hebt gemaakt! Het moet ook inderdaad makkelijk zijn voor elke dag: een huis is om in te leven! 🙂

 • Reageer Dita 10 april 2015 om 08:31

  Leuke video! En die Balou, hahaha
  Dita onlangs geplaatst…L’oreal Extraordinary Oil – gezichts olieMy Profile

 • Reageer Cindy 10 april 2015 om 08:46

  Ik vind het patroon met de sterren, wat steeds terug komt, erg leuk.
  Cindy onlangs geplaatst…Healthy livingMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 10 april 2015 om 09:32

  Ik ben de fase van de babykamer uit inmiddels. Maar bij ons sliep de baby meestal op onze slaapkamer.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Opruimen is zo gek nog nietMy Profile

 • Reageer Lifesabout 10 april 2015 om 09:39

  De netheid is wel hee andes geworden. Stofte ik tijdens mijn zwangerschap zelfs de wattenstaafjes af, nu liggen alle Zwitsalflessen en spullen overa en nergens. Kleding ligt opgevouwen ipv gestreken in de la en als de luieremmer vol zit of de navulling hebben we niet gehaald, worden de volle dictgeplakte luiers soms zonder pardon de trap af gegooid (door manlief hoor….haha). Qua inrichting is de kamer nog hetzelfde, alleen echt steriel is hij niet meer te noemen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…De Domestic Goddess TagMy Profile

 • Reageer Lindsey 10 april 2015 om 09:40

  Huilen van het lachen om Balou! Prachtig, en knap dat ie daar in kon komen. Surprise, hahaha!
  Leuk en handig om te zien hoe het er in een babykamer aan toe gaat als ie eenmaal in gebruik is!

 • Reageer Tamara 10 april 2015 om 09:50

  Hahahaha de kat in de la! Ik dacht eerst al wat is dat onder die commode, maar dat is een staart!

  Wel grappig dat je in je zwangerschap de ideale inrichting en indeling bedenkt en het dan in de praktijk helemaal niet werkt!
  Tamara onlangs geplaatst…De ontaarde moeders club.My Profile

 • Reageer Eline 10 april 2015 om 09:50

  Dat behang vind ik nog steeds zo leuk!
  Eline onlangs geplaatst…Vijgen walnoot cakeMy Profile

 • Reageer Jennifer 10 april 2015 om 11:45

  Knap ding die Balou, ze weten ook alle gaten en kiertjes te vinden hè! Ik vind jullie kamer echt heel leuk geworden. Melle slaapt nu nog bij ons op de kamer, maar als het echt niet meer kan dan verhuizen wij naar de achterkamer en maken we van de slaapkamer een kinderkamer. Aan de ene kant heb ik daar wel zin in, maar aan de andere kant wil ik nog steeds graag naast mijn kleine kroelkipje blijven slapen. Voor nu staat de commode in onze achterkamer samen met de ledikant waar Melle nog niet in ligt, die gaan we dus t.z.t. omwisselen met ons bed.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 43My Profile

 • Reageer Shifra 10 april 2015 om 12:50

  Haha, wát een leuk idee als video! Heel erg leuk om te zien wat je allemaal hebt veranderd! Je kunt (zeker bij de eerste) denk ik heel lastig inschatten wat allemaal werkt en niet. En ik zou dan ook heel erg op uiterlijk af gaan. Zoals dat schapenkleedje. Dat had ik zó gedaan. Maar ik begrijp heel goed dat je die weg hebt gedaan! Of zou je hem eventueel met trips vast moeten plakken aan de grond. Maar het blijft een beetje tricky ja. (en HAHA, gekke Balou!:))
  Shifra onlangs geplaatst…VLOG: IKEA-FOOD-HACKMy Profile

 • Reageer Miranda 10 april 2015 om 13:40

  Geweldig, Balou in de la!!! Ook hier hardop gelachen!
  Het zijn inderdaad allemaal dingen waar je pas achter komt als je kleine er is. Nu ik zwanger ben van de tweede weet ik ook wat ik anders ga doen bij het inrichten als bij de eerste.

 • Reageer amanda 10 april 2015 om 15:08

  Zo herkenbaar haha…mijn babykamer ook al vaak heringericht…
  amanda onlangs geplaatst…Mijn werk als pedagogisch mederwerker op een kinderdagverblijf.My Profile

 • Reageer angelique 10 april 2015 om 19:23

  Vind het echt zo’n leuk kamertje!
  angelique onlangs geplaatst…Winnen | Winweek #5My Profile

 • Reageer Wendy 10 april 2015 om 22:18

  Ik heb zo ontzettend hard gelachen om je reactie toen je de la open trok en “TADAA!” daar lag de kat. 😀 Hahaha.
  Maar goed, ik vind het ook heel leuk dat je de kinderkamer laat zien nu hij in gebruik is.
  Wendy onlangs geplaatst…Shoplog Action, eBay, Hema, Primark en H&MMy Profile

 • Reageer janske 10 april 2015 om 22:52

  Wat een leuke kamer! Die Balou….hahaha…als je hem ooit kwijt bent weet je waar je moet gaan zoeken…hihi. Grappig hoe je uiteindelijk toch alles opnieuw inricht…dat gebeurde hier ook.
  janske onlangs geplaatst…Lucky Lola Shoplog met o.a. Mini Rodini, Beau Loves, Sproet & Sprout & Zara KidsMy Profile

 • Reageer Anneleen 11 april 2015 om 08:36

  Oh wat leuk om te zien, dat je sommige dingen toch hebt veranderd om praktische redenen! Nilo heeft nog steeds een heel mooi, aangekleed kamertje vind ik 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto #3My Profile

 • Reageer Gwen 12 april 2015 om 07:37

  Hier is alles nog even opgeruimd als before. Ik ben gewoon zo erg ofzo haha. Wij hebben die camera trwns met twee spijkers in de muur zitten. Ideaal!
  Gwen onlangs geplaatst…Quinn op het kinderdagverblijfMy Profile

 • Reageer Josy 12 april 2015 om 12:21

  Leuke video!! En ook weer zo herkenbaar 😉 Die doos met rommeltjes (kaartjes, verpakking e.d.) vind ik wel een goed idee, haha! Die zwerven overal.
  En die kat… schitterend!!

 • Reageer Jannieneke 15 april 2015 om 10:39

  Mooie kamer! Leuk om te zien wat er toch allemaal veranderd als je kindje er echt is. Gaat Bibian nog een keer een housetour doen? Ik heb net de video nog eens gekeken van toen ze net in haar “nieuwe” huis zat. Lijkt me erg leuk om te zien hoe het geworden is, of alle ‘plannen’ zijn doorgegaan.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge