Babypraat, Persoonlijk, Zwanger

Zwanger – week 13

Afgelopen week begon het allemaal wat rustiger in mijn hoofd. Met zo’n mooie uitslag van de combinatietest in mijn achterhoofd viel er toch een flinke last van mijn schouders. Dat het hartje ook klopte na de 12 weken was ook een geruststelling. Ook mocht ik deze week weer naar de verloskundige. Heerlijk dat ik afgelopen weken zo vaak heb mogen kijken. Nadat de controles weer gedaan waren moest ik ook de weegschaal weer op. Verschrikkelijk vind ik dat. Ik ben nou eenmaal niet de slankste te noemen en door de miskramen ben ik ook weer wat kilootjes aangekomen. Ik heb me wel voorgenomen nu gewoon te genieten van de zwangerschap en niet bij elke zwangerschapskilo te denken wat een ellende het is. Het hoort er nou eenmaal bij, na de zwangerschap ga ik gewoon weer die hard afvallen tot ik een mooie slanke mama ben. Oke genoeg hierover, de weegschaal op, gelukkig ik was in alle afgelopen weken, pas 1,4 kilo aangekomen. Voor mijn doen is het erg netjes dus ik was er ook blij mee.

Tijd voor de echo, ik mocht weer gaan liggen en hupla daar was de kleine prup weer. Heerlijk aan het bewegen, aan het zwaaien en hupsen. Super om naar te kijken. Natuurlijk kreeg ik ook weer wat foto’s mee. Wel wat onduidelijker als die van de combinatie test maar ja elk apparaat is natuurlijk anders.image

Verder heb ik weer veel gewerkt deze week, soms is het wel lastig te combineren en ben ik ook wel een tikkeltje moe. Ik probeer hier en daar wel mijn rust te pakken maar met River erbij is dat altijd wel even een dingetje. De maandag is voor mij ook een hele lange dag. Eerst bij de Hema van 8.45 tot 18.15 en daarna nog tot 23.15 bij het zwembad. Ik heb nu voorgelegd of ik de avond met een collega kan ruilen op een dag dat ik niet hoeft te werken, want het wordt me toch wat veel.

Ook zijn we heel benieuwd naar het geslacht, jullie zijn al heerlijk aan het speculeren en dat doen ze hier in de omgeving natuurlijk ook. Ik vind het heel leuk dat de meeste van jullie denken aan een broertje en dat ze hier een zusje verwachten. Het is nog even een paar weken wachten en zodra ik het weet laat ik het jullie zeker weten. Verder zijn we een beetje op marktplaats aan het snuffelen voor een kinderwagen. Er is zoveel keus en nu ik zelf mag kiezen begin ik toch te twijfelen. De prijs moet ook wel netjes zijn want ik heb het geld niet op mijn rug groeien haha. Zodra ik wat keuzes heb gemaakt zal ik dit uiteraard met jullie delen.
image
Het is een beetje een van de hak op de tak blogje maar zo ben ik ook wel een beetje. De misselijkheid komt nog in vlagen en de buikpijntjes zijn ook de ene keer aanwezig en de andere keer lijkt het net alsof ik niet zwanger ben. Het zal er allemaal wel bij horen.

Zo dit was het wel zo’n beetje van afgelopen week. Waren jullie ook zo benieuwd naar het geslacht of wilden jullie het niet weten?xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer joyce 28 april 2015 om 05:35

  Fijn dat de spanning allemaal wat weg trekt. Het blijft na miskramen toch een hele andere zwangerschap (vond ik). Ik ben benieuwd naar het geslacht ik ben team blauw haha!
  joyce onlangs geplaatst…Review: Video geboortebericht Babygreets + win!My Profile

 • Reageer Martine 28 april 2015 om 05:41

  Team roze, roze, roze… ! What else hehehe 😉
  Martine onlangs geplaatst…10 dingen die je beter kunt doen voor je kinderen hebt…My Profile

 • Reageer Dita 28 april 2015 om 05:51

  Ik ben erg benieuwd naar het geslacht. 🙂 Leuk dat je de updates steeds deelt.
  Dita onlangs geplaatst…Review: Essence The Gel Nail Polish – 25 Prince Charming & 24 Indian SummerMy Profile

 • Reageer Sara 28 april 2015 om 06:25

  Spannend! Ik ben ook team roze. Kunnen jullie geen mooie wagen ter review krijgen via pr bureau? Ik ben voor, nu hopen dat iemand dit leest 🙂

  • Reageer Alida 28 april 2015 om 06:31

   Ik stem ook voor! Liever wat meer verschillende bloggers allemaal een wagen ipv 1 Blogger 3 wagens :p

 • Reageer Olga 28 april 2015 om 06:25

  Ik wist het pas laat dat ik een jongen zou krijgen, maar had het wel verwacht omdat ik de foto’s heel goed bestudeerd had. Toch wel gek hoor, want ik dacht altijd dat ik het niet wilde weten.. Bij jou ben ik eigenlijk nog blanco. Misschien toch wel een meisje, aangezien je al heel vroeg iets begint te zien. (Ik kreeg een jongen en was nog tot ongeveer 20 weken zo plat als een dubbeltje..)
  Olga onlangs geplaatst…Tag: Get to know your readersMy Profile

 • Reageer Gwen 28 april 2015 om 06:40

  Wat heerlijk dat je je iets meer kunt ontspannen nu! Ik bleef de hele tweede zwangerschap onzeker bij vlagen. Je bent je opeens veel meer bewust van hoe groot wonder het is ofzo. Geniet!
  Gwen onlangs geplaatst…Grappige zoektermen #2My Profile

 • Reageer Sabine 28 april 2015 om 06:49

  Ben blij voor je dat er toch een soort onrust verdwenen is na de combinatietest. Maar gelukkig ben je ook de eerste 3 maanden al gepasseerd en kan je hopelijk nu echt meer gaan genieten!!
  Het zou leuk zijn als je nu in verwachting bent van een meisje, toch? Je moet helaas nog een paar weken geduld hebben. Spannend hoor!!!

 • Reageer Saskia 28 april 2015 om 07:29

  Fijn dat je nu meer gerustgesteld bent. Ik hoop dat je nu echt kan gaan genieten.
  Saskia onlangs geplaatst…Review: Human + Kind Body SouffléMy Profile

 • Reageer Lisanne 28 april 2015 om 07:31

  Fijn dat je wat ‘rustiger’ bent nu. Snap dat je wat meer ontspant nu alles verder goed lijkt. Leuk dat jullie kleintje al zo actief is. Ik heb zelf bij 9 weken een echo gehad en toen pas bij 20 weken weer. Dus wij zagen onze kleine pas bij 20 ‘echt’. Wij waren zelf erg benieuwd naar het geslacht en maken hier ook geen geheim van. Iedereen weet dat we een jongetje verwachten. Ik kijk uit naar je updates en hopelijk voel je je goed!
  Lisanne onlangs geplaatst…Fashion By Dionne | OOTD ♥ Spring FeelingsMy Profile

 • Reageer angelique 28 april 2015 om 07:47

  Team Roze!!
  angelique onlangs geplaatst…Review | Oriflame growth boosterMy Profile

 • Reageer Pauline 28 april 2015 om 07:53

  Wat fijn dat het nu allemaal goed gaat! Wat rustiger aan qua werk zou je denk wel goed doen, wat een drukke maandag.. Dat zou ik als niet zwangere geeneens volhouden! En ik denk ook een broertje voor River 😉
  Pauline onlangs geplaatst…Een kaartje van NellekeTekentMy Profile

 • Reageer Jess 28 april 2015 om 08:08

  Ik ben ook wel benieuwd of er een jongen of meisje in je buik zit hoor. Ik heb werkelijk geen idee! twee jongens zijn in ieder geval heel leuk 😉
  Jess onlangs geplaatst…Sam’s rockin’ outfits #2My Profile

 • Reageer Lifesabout 28 april 2015 om 08:46

  Ik ben zeker heel nieuwsgierig naar het geslacht! Alleen waag ik geen gokje want heb het altijd mis. Of ik moet juist denken dat ik dan van het andere uit moet gaan 😉 ik hoop dat je ondanks je drukke dagen toch goed aan jezelf kunt denken en je rust kunt pakken,
  Lifesabout onlangs geplaatst…Helden van de maand – AprilMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 28 april 2015 om 09:29

  Ik wilde het niet weten, want ik wilde graag verrast worden bij de bevalling!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Omgekeerde bucket listMy Profile

 • Reageer Anouk 28 april 2015 om 09:53

  Ahh zo leuk dat je jullie kindje zo vaak hebt mogen bekijken
  Anouk onlangs geplaatst…De taken van een verpleegkundigeMy Profile

 • Reageer Vanessa 28 april 2015 om 11:02

  Mooi om te lezen. Ik gok op een jongetje, hihi! Wat een lange maandag heb je. Daar zou je zelfs als niet zwangere moe van zijn. Denk goed aan jezelf!
  Vanessa onlangs geplaatst…10 x speelgoed van vroegerMy Profile

 • Reageer Tamara 28 april 2015 om 13:32

  Team Roze hier! Haha! Jeetje dat zijn echt lange dagen! Denk goed om jezelf!

  Ik heb ook een bloedhekel aan die weegschaal! Ben blij als dat over een paar weekjes niet meer hoeft haha
  Tamara onlangs geplaatst…Waarom mannen mietjes zijn.My Profile

 • Reageer Jilte 28 april 2015 om 14:34

  Wat fijn dat het al iets beter met je gaat. je buik groeit al wel mooi! 🙂 Ik denk zelf dat het een meisje is, omdat je je anders voelt dan bij River’s zwangerschap. Maar het kan ook zo een jongen zijn. Alle bij leuk!! 🙂 Succes de komende weken. Je zwanger update zijn leuk!

 • Reageer Jennifer 28 april 2015 om 16:26

  Ik ben ook team roze! Maar dat weten we natuurlijk snel? Of ben je goed in geheimpjes bewaren?
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 45My Profile

 • Reageer janske 28 april 2015 om 16:57

  Wat fijn dat je het een beetje los kan laten nu de zorgen over de baby en de kilo’s… wat een mooi buikje heb je al! Lekker van genieten meid!

  En rustig aan he…met je hele dag werken…pffff…dat is zelfs zonder zwanger zijn al veel…
  janske onlangs geplaatst…Van Koninginnedag vieren met een Backstreet Boy naar Koningsdag met mijn gezinMy Profile

 • Reageer Nesrin 28 april 2015 om 18:30

  Je hebt een mooie buik! Fijn dat je met een fijn gevoel verder kunt.

  Heel leuk dat je geslacht gaat delen. Ik ben heel benieuwd maar cliché maar SO TRUE als het maar gezond is.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mama hoe worden baby’s gemaakt?My Profile

 • Reageer Isabel Cristina 28 april 2015 om 18:34

  Team blauw 🙂

  Wat is maandag een lange dag voor je! Neem wel lekker je rust hé?
  Isabel Cristina onlangs geplaatst…Birthday Giveaway #2My Profile

 • Reageer stef 28 april 2015 om 19:32

  Ik heb nooit op een weegschaal hoeven staan was nog wel zwanger van een tweeling mis ch ien doen ze dat niet op het ziekenhuis

 • Reageer Anneleen 1 mei 2015 om 16:27

  Wat fijn om te lezen dat je gerust gesteld wordt door de goede echo’s! Vergeet niet op tijd je rust te nemen hé Bibian 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge