Lifestyle

Als we een geldboom zouden hebben #4

Oh wat hebben we toch lekker weer gehad afgelopen weken en wat zijn we hiermee toch verwend. Ik kreeg gelijk zin om de tuin overhoop te halen, gelukkig dat ik hier niet aan begonnen ben. Maar ik kreeg wel gelijk zin om van alles aan te schaffen. We hebben best een kleine tuin, maar mocht ik nou een mooie tuin hebben met een geldboom zou ik voor River een leuk speeltoestel willen hebben.
imagesRiver is dol op buiten spelen en op het kinderdagverblijf kan hij ook uren klimmen en klauteren. Hoe vet zou het zijn als je zo’n speelding in je tuin heb staan waar je kids gewoon heerlijk op kunnen ravotten. Er kunnen ook nog schommels aan, nou top zou ik zeggen. River heeft voor zijn 1e verjaardag ook een hele gave schommel gekregen en hij is nu oud genoeg om er mee te schommelen dus deze gaat opa binnenkort monteren en dan heeft hij toch nog een beetje een speeltoestel in de tuin!

houten-zwembad-zelfbouwAls we dan toch bezig zijn met de tuin, doe mij dan ook maar zo’n groot zwembad erbij (moet ik eerst een grotere tuin hebben). Hoe cool is dit!? Ik zie River al helemaal spartelen en spelen in zo’n zwembad, hij is dol op water. Achja, we doen het wel met een oplaasbadje en veel tripjes naar het zwembad.

Als we dan toch beetje in de zomerse sferen blijven had ik een vakantie geboekt naar een heerlijk zonnig oord. Ik ben dol op vliegen en op vakanties en ik zou dus als een gek naar het reisbureau vliegen en een reis boeken.
vakantie_0Dit jaar gaan wij een gezellig weekend met Manon, Robert en Nilo weg en ik heb er nu al super veel zin in. Verder gaan wij denk ik niet op vakantie, of er moet een wonder gebeuren haha. Waar gaan jullie dit jaar op vakantie? Hebben jullie al wat geboekt of gaan jullie net als ons alleen een weekendje weg?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Joyce 3 mei 2015 om 06:09

  Ja.. Als er toch eens geld genoeg was… 😉
  Wij gaan ook niet op vakantie. Ik koop liever iets dat we echt nodig hebben nu. Want het kan helaas niet allebei. Als het wel zou kunnen zou ik graag naar Thailand gaan 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Mam vertel eens + winnen!My Profile

 • Reageer Saskia 3 mei 2015 om 06:56

  Zo’n speeltoestel is echt gaaf! Wij gaan dit jaar niet op vakantie ivm de geboorte van onze baby.
  Saskia onlangs geplaatst…Omgaan met een Prenatale DepressieMy Profile

 • Reageer Tamara 3 mei 2015 om 07:54

  Wij gaan dit jaar niet op vakantie ivm de geboorte van onze derde begin juni. Maar misschien eind dit jaar nog een lekker burgelijk weekendje centerparcs ofzo! Haha!

  Wat wij hebben gedaan voor zo’n speelgoed toestel is gewoon geld voor de verjaardag vragen. Ze hebben hier al zooooooooveel speelgoed dat ik liever iets groters wilde. De rest hebben we zelf bijgelegd en het is een super goede koop! Hij word met mooi weer dagelijks gebruikt.

  In het najaar zijn er trouwens heel veel bedrijven die showmodellen enzo verkopen voor de halve prijs. Misschien ook een tip?
  Tamara onlangs geplaatst…Wat moederdag voor mij betekend.My Profile

  • Reageer Bibian 3 mei 2015 om 13:30

   oh inderdaad, dankjewel voor de tip!

   • Reageer Manouk 12 mei 2015 om 12:02

    Goede tip, ga ik ook eens kijken in de nazomer!

 • Reageer Anne Solveig 3 mei 2015 om 07:57

  Ik wil ook zon zwembad!!

 • Reageer Liset - Beautydagboek 3 mei 2015 om 08:09

  Die boomhut met glijbaan is hier ook hartstikke welkom, haha! Deze zomer gaan we er zelf eentje bouwen, ik hoop dat ie net zo mooi wordt :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…De ultieme zomerkleur! Essie Bikini so teeny nagellakMy Profile

  • Reageer Bibian 3 mei 2015 om 13:29

   Wow, zelf bouwen is ook gaaf!

 • Reageer Dita 3 mei 2015 om 08:16

  Wij weten nog niet of we dit jaar op vakantie gaan. We zouden gaan zeilen in Griekenland maar mijn vriend heeft sinds deze maand een nieuwe baan dus geen idee hoe het.met zijn vakantie komt. Ook werk ik in het onderwijs en kinderopvang en heb ik 6 weken vakantie. Gedeeltelijk verplicht omdat ik nog uren op moet maken. Geen idee dus hoe het loopt deze zomer.
  Dita onlangs geplaatst…Hello Beautiful Flowers! ♥My Profile

 • Reageer Marion 3 mei 2015 om 08:20

  Lijkt me zo ontzettend lekker zo’n zwembad in de tuin! Maar ja, dan hou ik geen tuin meer over. Nope, geen vakantie hier. Wij gaan al heel lang niet meer op vakantie. Is lastig met mijn ziekte. Toch wil ik het weer een keer gaan proberen. Misschien volgend jaar. Wel in Nederland. Misschien naar de eilanden of zo. Ben ik nog nooit geweest.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #39My Profile

 • Reageer Anneleen 3 mei 2015 om 08:37

  Oh wat leuk dat jullie samen met Manon en haar gezinnetje op reis gaan! Daar kan je alvast naar uitkijken!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

  • Reageer Bibian 3 mei 2015 om 13:29

   Ja we hebben er ook super veel zin in!

 • Reageer Lifesabout 3 mei 2015 om 09:20

  Na een paar jaar niet op vakantie kunnen beginnen we dit jaar met heerlijk ouderwets kamperen in zuid frankrijk. Durf nog niet buiten Europa te gaan, dat komt volgend jaar wel denk ik.
  Zo’n klimtoestel en zwembad in de tuin…ik teken er ook voor!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Kerrierijst met makreelMy Profile

  • Reageer Bibian 3 mei 2015 om 13:29

   Oh wat fijn dat je nu lekker gaat kamperen, geniet ervan!

 • Reageer Carmen 3 mei 2015 om 09:21

  Heb je de speelhuisjes wel eens gezien van http://www.royaltoys.nl!? Die zijn echt super gaaf!

  • Reageer Bibian 3 mei 2015 om 13:28

   Ik zal eens gaan kijken, dankjewel!

 • Reageer Nicole 3 mei 2015 om 10:48

  Oooh heerlijk om dat soort dromen te hebben!
  Al die dingen zijn hier ook heel erg welkom haha, maar dat zal wel niet,
  Vakantie wel, we gaan lekker een weekje op een camping zitten 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Smile Sunday #9 Jaxx, fietsen en een interviewMy Profile

  • Reageer Bibian 3 mei 2015 om 13:28

   oh heerlijk, camping is met kinderen altijd wel leuk!

 • Reageer janske 3 mei 2015 om 21:17

  Als ik een geldboom zou hebben, dan zou ik denk ik van gekkigheid niet weten wat ik zou willen kopen…haha…maar het zou wel erg handig zijn!
  janske onlangs geplaatst…Swan Market Tilburg Review & mini ShoplogMy Profile

 • Reageer martina 4 mei 2015 om 11:41

  Ik heb ook zin in vakantie, maar gaat hem dit jaar niet worden in verband met de geboorte van de kleine….gaat anders wel een hele spannende planning worden 😉
  martina onlangs geplaatst…4 Mei 2015 – Foto’s van het momentMy Profile

 • Reageer Shimmer-Pie 5 mei 2015 om 20:23

  Wauw dat zwembad!! Haha ik zou ook wel een geldboom willen. Voor mij wordt het dit jaar waarschijnlijk geen vakantie maar dat komt wel door de leuke reden dat we net een nieuw huis hebben gekocht!
  Shimmer-Pie onlangs geplaatst…Dagje VolendamMy Profile

 • Reageer Miranda 6 mei 2015 om 10:52

  Wij gaan eind Juni lekker 2 weekjes genieten in Portugal.

 • Reageer Manouk 12 mei 2015 om 12:06

  Wij zijn in maart een midweek met mijn ouders en schoonouders een midweek naar Center Parcs geweest. Mijn zoontje was toen 6 maanden en had voor het eerst gezwommen, hij vond het echt super. Verder gaan wij niet op vakantie, het zit er helaas financieel niet in op dit moment. Van de zomer wil ik wel gezellig dagjes weg gaan met mijn zoontje, kan ik ook onwijs van genieten.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge