Babypraat, Fashion, Kids, Shoplog

CentrO Babyshoplog

Afgelopen dinsdag op Bevrijdingsdag verveelden mijn vriend en ik ons een beetje. Alles in Nederland zat natuurlijk dicht dus we kregen het idee om naar Duitsland te gaan. Oberhausen is ongeveer 3 kwartier – een klein uurtje van ons vandaan met de auto dus het leek ons leuk om naar CentrO te gaan (grote shopping”mall”, erg leuk!). We belden mijn ouders op om te vragen of zij mee wilden gaan en ze hadden daar wel zin in.
Ze hebben daar een Zara Kids dus ik kon het niet laten om wat zomerdingetjes te kopen voor Nilo in maat 74 alvast. Ook bij de H&M kocht ik een wat, alvast in maat 74. Want zijn kledingskast puilt uit met (veelal gekregen) maat 62/68 wat hij nu past, maar hierna is het magazijn leeg haha.
Het is niet superveel maar wel leuk om even te laten zien!

hmkids1Allereerst wat basics van de H&M Conscious lijn. Er was een 3=2 aanbieding, maar volgens mij is die er altijd wel? Dit leuke donkerblauwe t-shirtje met witte streepjes vond ik gewoon zo leuk, kan overal op naar mijn idee! Deze was €4,99. Dan een kort broekje in dezelfde donkerblauwe kleur. Misschien een beetje tokkie, zo’n vormloos broekje maar het lijkt me wel lekker voor de warmere dagen die er hopelijk aan zitten te komen en we gaan op pad. Ik ben denk ik niet zo’n moeder die haar kind in een romper de deur uit doet. Dus dan is zo’n tokkiebroekie ideaal haha. Deze kostte 4,99.

hmkids2Dan mocht ik nog iets “gratis” uitzoeken want het was 3=2 en dan is het zonde om het te laten liggen. Ik zag deze toffe romper met allemaal gekleurde sterretjes. Bingo! Deze kostte 4,99 maar kreeg ik dus “voor niks”.

hmkids3Dit shirtje heeft menig jongensmoeder denk ik wel in de collectie (gehad) haha. Maar daarom niet minder leuk! Ik vond hem wel stoer zo met die gitaar haha. Deze was 5,99!

zarakids1Dan Zara Kids. Dit superleuke korte broekje met blauwe ‘inkt’golfjes erop vond ik zo zomers, leuk! Hij kost €8,95. Het broekje daarnaast is wit met blauwe streepjes en op de kont een blauw zakje. Ook gewoon leuk en makkelijk te combineren met alles. Die kostte 9,95

zarakids2Tot slot van de Zara nog twee shirtjes. Een hele coole met oranje/rode strepen, in het echt heel fel oranje! Deze was 10,95. Toen zag ik nog bij de meisjes hele leuke t-shirtjes liggen met fruit erop. Er was een lichtoranje met een groene peer erop en deze babyblauwe met een citroentje. Aangezien ik al dat oranje shirtje had besloot ik om de citroen/blauwe versie mee te nemen. Ik vond het niet perse meisjesachtig. Deze was maar 3,95!

Ik ben helemaal blij met deze zomeraankoopjes. Nu maar hopen dat het mooi weer wordt en dat Nilo hier al/nog in past tegen die tijd!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer Tineke 7 mei 2015 om 05:51

  Die shirtjes met het fruit zijn leuk! 🙂 ik heb een lichtgroene met een aardbei voor Sofie! Sowieso, Zara mini <3 jammer dat het, voor mijn doen, zo prijzig is!

 • Reageer Saskia 7 mei 2015 om 05:51

  Wat leuk het shirt met de gitaar! Het shirtje met citroentje is ook erg schattig zeg! Ik zie steeds meer kinderkleding met fruit de laatste tijd, zo leuk.
  Saskia onlangs geplaatst…Zwangerschapsacne (tips!)My Profile

 • Reageer Marion 7 mei 2015 om 06:08

  Rompertjes vind ik sowieso altijd al schattig, maar deze met sterretjes is wel erg cute.
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Woensdag 6 MeiMy Profile

 • Reageer Sunseeree 7 mei 2015 om 06:20

  Wat stoer! Ik zie hem al helemaal voor me. Als het goed is gaan de temperaturen volgende week omhoog. Ben wel benieuwd naar die heerlijke babyspekjes in dat korte broekje. Zo schattig hè. Ze groeien zo snel..
  Sunseeree onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: 6 Musthaves voor een vaderMy Profile

 • Reageer joyce 7 mei 2015 om 06:37

  Leuke items heb je geshopt! Ik moet binnenkort ook maar eens op zomerkleding jacht voor Aron. Voor Sofie hoef ik eerst nog niks te kopen, wij hebben zoveel gekregen in 62/68 dat ik daarmee de zomer wel door kom.
  joyce onlangs geplaatst…Lente wooninspiratieMy Profile

 • Reageer Thea van Galen 7 mei 2015 om 06:46

  Leuke kleertjes!
  De romper met sterretjes en het shirt met de gitaar zijn mijn favoriet uit jouw keuzes 🙂
  Thea van Galen onlangs geplaatst…Moederdag; Drie-eenheid dag! – By JootjeMy Profile

 • Reageer Lifesabout 7 mei 2015 om 07:14

  Oberhausen gaan we hier ook vaar naartoe. Of Bocholt, ook een aanrader! Dat shirtje met de gitaar is zo leuk! Net als dat korte broekje. Goed geslaagd!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Spelen met je kindje. Papa vs. mamaMy Profile

 • Reageer Dita 7 mei 2015 om 08:09

  Wat een leuke items heb je gekocht!
  Dita onlangs geplaatst…Eetdagboek week 18 – april/mei 2015My Profile

 • Reageer Seline 7 mei 2015 om 08:17

  Ontzettend leuke dingen heb je gekocht! Het shirtje met de gitaar vind ik zo leuk! Die moet ik ook even gaan aanschaffen!
  Seline onlangs geplaatst…Jong moeder & FinancieelMy Profile

 • Reageer Vanessa 7 mei 2015 om 08:27

  Ik vind de t-shirt met gitaar leuk. En blauwe streepjes doen het altijd goed 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Shoplog Kruidvat mei 2015My Profile

 • Reageer marjon 7 mei 2015 om 09:06

  Oberhausen is idd leuk om te eten en gezellige eeltkraampjes in de ronde cirkel. Leuke kleren voor Nilo. Ik hoop dat de zomer er snel aankomt!

 • Reageer Martina 7 mei 2015 om 09:32

  Dat korte broekje met golfjes vind ik echt onwijs leuk!
  Martina onlangs geplaatst…4 Mei 2015 – Foto’s van het momentMy Profile

 • Reageer Malou 7 mei 2015 om 10:38

  Wat heb je leuke dingen gekocht! CentrO is vanaf hier ook nog geen uur rijden, maar ik ben er nog nooit geweest..
  Malou onlangs geplaatst…INSPIRATIE: MOEDERDAGCADEAUTJESMy Profile

 • Reageer Nicole 7 mei 2015 om 11:10

  Oooh ik zou echt precies hetzelfde gekocht kunnen hebben als ik een jongetje had gehad! Leuke smaak heb je!
  Nicole onlangs geplaatst…Recept: Pasta Pesto met spinazie en pijnboompittenMy Profile

 • Reageer Sylvie 7 mei 2015 om 11:57

  Leuke kleertjes zeg! En bedankt voor de tip, weet ik waar we kunnen gaan shoppen als hier met een feestdag alles gesloten is!
  Sylvie onlangs geplaatst…Binnenkijken: Zelfgemaakte beton-look woonkettingMy Profile

 • Reageer Milou 7 mei 2015 om 12:32

  Suuuuuuper leuk! Aah dikke pamper kontje van Nilo in dat schattige ZARA korte broekie <3 zie het al helemaal voor me
  Milou onlangs geplaatst…Studio CatootjeMy Profile

 • Reageer Eline 7 mei 2015 om 15:00

  Wat een leuke aankoopjes. Dat broekje van de Zara is echt heel cute.

 • Reageer Annemijn. 7 mei 2015 om 15:10

  Wat een lieve spulletjes! Ik vind dat shirt met die gitaar erg leuk en die romper met sterretjes!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Mijn fobie: Bang voor onweerMy Profile

 • Reageer Anneleen 7 mei 2015 om 18:18

  Die romper met sterretjes is zo schattig!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Elise Joanne 7 mei 2015 om 18:44

  Wat een lieve dingetjes! Als ik ooit een kindje mag krijgen met mijn man dan doe ik dat shirtje met het gitaartje kopen; hij is gitarist in zijn vrije tijd en speelt in een band; past perfect dus, haha!

  • Reageer Manon 7 mei 2015 om 19:02

   Ah ja super cool dan 😀 Past precies!

 • Reageer Kim 7 mei 2015 om 19:17

  Wat een ontzettend leuke dingen! Mijn vriend en ik zijn vandaag helemaal los gegaan in de baby-dump.
  Kim onlangs geplaatst…My Make-Up StashMy Profile

 • Reageer janske 7 mei 2015 om 22:26

  Allemaal super leuk! Vooral de ZARA broekjes! Laat die zon maar schijnen 🙂
  janske onlangs geplaatst…Heavy Shit! Eerlijk Over Ouderschap – Boek ReviewMy Profile

 • Reageer Manouk 12 mei 2015 om 12:18

  Vooral dat korte broekje van de Zara met de golfjes er op is erg leuk! Bij de Zeeman hebben ze ook leuke korte broekjes voor van de zomer vind ik en kost geen drol daar!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge