Food, Tags

Food Confessions!

DSC_0186We werden getagt door Eline van Fromfattofit voor de Food Confessions tag. Hierbij moeten we 10 bekentenissen over ons eetgedrag opbiechten en onze mening over eten me jullie delen. We houden allebei van eten dus deze gaan we natuurlijk zeker aan. We hebben er allebei 5 op papier gezet, hier komen ze!

Bibian:
1. Als ik na mijn werk thuis kom en ik ga koken zit ik ondertussen al te snoepen van het avondeten. Zodra we aan tafel gaan heb ik al bijna geen honger meer.

2. Ik kan enorm genieten van brood als avondeten, mijn vriend vindt het drie keer niks maar soms heeft hij gewoon echt niks te willen!

3. Al die healthy clean food zoals quinoa, havermout, granola ik vind het gewoon echt niet te nassen. Ik krijg het gewoon niet door mijn keel heen en kan dus ook niet goed begrijpen dat mensen het ge-wel-dig vinden!

4. Toen River vroeger wel eens potjes eten kreeg vertikte ik het om een hapje te proeven, als ik het rook ging ik al bijna over mijn nek. Nu zul je denken, en dat geef jij je kind? Maar River vond het onwijs lekker en het was al geen beste eter dus was ik blij dat hij wel wat binnen kreeg!

5. Ik drink cola altijd uit een blikje. Ik ben de enige die cola drinkt thuis en dus gaat een fles nooit op voordat het prik eruit gaat. Dus haal ik elke week wat blikjes cola in huis zodat ik elke dag kan genieten van een blikje cola MET prik!
wwfavo

Manon:
6. Als ik alleen moet eten kook ik NOOIT! Dan eet ik gewoon een boterham of een grote bak yoghurt met fruit.

7. Ik eet echt nooit mijn bord leeg. Er blijft altijd wel een aardappeltje of ketchup of een stukje komkommer liggen. Vol is vol.

8. Met lekkere dingen heb ik enorme bodemdrang. Waarom 1 koekje als het hele pak op kan. Lekker in tegenstrijd met nummer 7 maar ik denk dat velen van jullie dit wel herkennen!

9. Mijn favoriete sausje is ketchup. Ik eet serieus nooit mayonaise ofzo, het is altijd ketchup. Op friet, frikandel, vlees, aardappel, tosti, panini…

10. Ik vind zuivel drinken echt heel erg lekker, melk, Optimel, Fristi, chocomelk. Optimel drink ik altijd heel snel op, ik vind het enorm vies als  het drinken in mijn glas begint te kraken.
gekraakt

Nu we onze confessions hebben opgenoemd zijn we ook heel benieuwd naar 1 van jullie, of herkennen jullie je misschien in 1 van ons?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Marion 17 mei 2015 om 06:02

  Drinken kraken? Die heb ik nog nooit gehoord! Bodemdrang. Dat blijft een briljant woord! Wat een mazzel dat je ketchup zo lekker vind. Veel gezonder dan mayo. Ik moet echt overal mayo bij hebben.
  Marion onlangs geplaatst…Ik wil niet dood, ik wil alleen hulp!My Profile

 • Reageer Anneleen 17 mei 2015 om 07:46

  Leuk om te lezen! Ketchup is ook zo lekker… 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Miranda 17 mei 2015 om 07:50

  Haha leuk om te lezen:) deze tag ga ik even onthouden!
  Sommige zijn heel herkenbaar. Ik lust dan wel geen melk e.d. maar krijg al helemaal de kriebels van melk in een glas zoals op de foto…. Haha bah!
  Miranda onlangs geplaatst…Raamfolie aanbrengen; DIYMy Profile

 • Reageer saskia 17 mei 2015 om 08:24

  Heel leuk om te lezen. Als ik alleen moet eten kook ik ook bijna nooit.
  saskia onlangs geplaatst…This Or That Tag Pregzilla Style!My Profile

 • Reageer Dita 17 mei 2015 om 08:27

  Haha drinken kraken, nog nooit van gehoord. Ik vind havermout en quinoa ook niet zo’n succes. Behalve havermout in koekjes of in smoothies.
  Dita onlangs geplaatst…TAG – My Life In 20 QuestionsMy Profile

 • Reageer marjon 17 mei 2015 om 08:29

  Grappige tag. Ik heb nooit zo over 10 bekentenissen nagedacht… eens kijken welke gewoontes ik heb.

 • Reageer Tamara 17 mei 2015 om 08:37

  Ohhhh ik snap dat healty superfoods gedoe ook echt niet. Ik heb ooit eens tarwegras gekocht omdat ik dat van iemand echt eens moest proberen, nou alleen die geur al! Net nat hooi! Gatverdamme!!
  Tamara onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 37!My Profile

 • Reageer Eline 17 mei 2015 om 09:43

  Leuk om te lezen, en ze zijn oh zo herkenbaar 😉 ik moet overal citroensap overheen hebben, ik kan serieus niet zonder haha

 • Reageer Malou 17 mei 2015 om 09:51

  Als ik alleen eet, kook ik ook nooit haha. Ik vind het ook echt gewoon niet leuk.
  Malou onlangs geplaatst…NOMI’S RITMEMy Profile

 • Reageer Jess 17 mei 2015 om 10:40

  Wat leuk om te lezen! Ik heb ook nooit die babypotjes geproefd. Fruit vind ik overigens prima ruiken maar die prut die je warm moet maken; hell no! De bodemdrang herken ik ook. Een zak chips moet leeg ook al word ik er misselijk van haha 😉
  Jess onlangs geplaatst…Mom in the kitchenMy Profile

 • Reageer Sylvie 17 mei 2015 om 12:31

  Ik kan ook echt “bodemdrang” (fijn dat er nu een officiële benaming voor deze aandoening is!) hebben bij een zak naturel ribbelchips! MMM de supermarkten zijn hier sinds kort open op zondag 😀
  Sylvie onlangs geplaatst…Mooi plekje: LeenderbosMy Profile

 • Reageer sleepy mom 17 mei 2015 om 15:07

  Haha bodemdrang! Dus zo moet ik het noemen!
  sleepy mom onlangs geplaatst…Pick your battleMy Profile

 • Reageer Lieke 17 mei 2015 om 16:05

  Haha grappige antwoorden en confessions! Sommige dingen zijn ook lekker herkenbaar!
  Lieke onlangs geplaatst…Geboortekaartje | BabyMy Profile

 • Reageer Roeline 17 mei 2015 om 16:50

  6, 7 en 8 zijn herkenbaar voor mij! *Verder lust ik gewoon geen aardappels met groenten! Alleen als stamppot of een ovenschotel. *Bij een film hoort wat lekkers! *Als ik lekkers in de kast heb liggen gaat het op! *Ik probeer alleen in een vakantie koffie met lekkers te doen bij de Hema, maar stiekem gebeurd dit vaker, oeps!

 • Reageer Eline 17 mei 2015 om 17:37

  Wat een brave confessions! Ik had echt nachtelijke schranspartijen uit de koelkast verwacht 😀 Of ontbijten met een pot nutella en een lepel 😀
  Eline onlangs geplaatst…WINACTIE || Win kaarten voor het Better Event!My Profile

 • Reageer Paulien 19 mei 2015 om 18:58

  Hahaha, wat herkenbaar! Bij mij ook altijd ketchup 🙂

 • Reageer haia 14 juli 2016 om 21:30

  Oooh dat healty food is zo HERKENBAAR havermout krijg ik met de beste wil van de wereld niet binnen.
  Cola is gewoon ook lekkerder uit een blikje vind ik.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge