Food, Kids, Lifestyle, Moeder zijn

Met korting erop uit!

AdvertisementIn samenwerking met Capri-Sun

Wij hebben er zin in: de zomer! Met alle vrije dagen, zomervakantie en hopelijk zonnige dagen in het vooruitzicht. De ideale tijd om leuke dingen te doen met het gezin, familie en vrienden: dagjes weg of samen op mini-vakantie! Zoals jullie wel weten gaan wij over een poosje een lang weekendje weg met onze gezinnetjes. We hebben er zoveel zin in!
Wij zijn al druk op zoek naar leuke uitjes die we kunnen doen tijdens ons verblijf tijdens onze mini-vakantie. De dierentuin, een leuk pretpark, zwemmen, fietsen, picknicken, allemaal ideetjes die we hebben om te gaan doen.

Op vakantie gaan is niet goedkoop en wij zijn altijd aan het rondkijken voor leuke aanbiedingen en kortingscodes als we uitstapjes doen (met de rentepunten van ING, acties van supermarkten of Airmiles!). Nu heeft Capri-Sun (weetjewel dat lekkere drinken in zo’n leuk en handig zakje) een hele toffe actie.

Schermafbeelding 2015-05-13 om 09.56.18Van mei tot en met augustus is er een kortingscode te vinden op de Capri-Sun 200ml 10-packs Orange, Multivitamin en Red Fruits. Met deze kortingscode kun je €7,50 korting (per ticket!) krijgen op één van de parken van Plopsa of je kunt kiezen voor €50 korting op een Roompot vakantie (bovenop reguliere kortingen!). Als je meedoet met deze actie maak je ook nog eens kans op 1 van de 10 weekendjes weg bij Roompot Vakanties. Wil je én korting op Plopsa én met korting op Roompot vakantie? Dat kan ook: dan koop je twee pakken Capri-Sun in de supermarkt en doe je twee keer mee met de actie op de website. Je kunt trouwens zo vaak meedoen als je wil!
Hoe doe je mee? Koop de actieverpakking Capri-Sun Orange, Multivitamin of Red Fruits, ga naar de website van Capri-Sun, vul de 10-cijferige code aan de zijkant van de verpakking en je gegevens in, kies voor Plopsaland of Roompot Vakanties en je ontvangt je korting per e-mail! Easy Peasy!

DSCF0043Rivers Bumba taart op z’n eerste verjaardag!

Waar wij heengaan zit een Plopsaland heel dichtbij. En aangezien River helemaal fan is/was van Bumba (onderdeel van Plopsa) zitten wij eraan te denken om ook mee te doen met deze actie. Kunnen de pakjes drinken meteen mee in de rugzak en kunnen de mannen er met z’n drietjes van genieten haha. Niet alleen River vindt de pakjes van Capri-Sun lekker maar ook onze eigen grote mannen kunnen het wel waarderen tijdens een dagje uit haha.

Wij hebben in ieder geval zin in de zomer met alle dagjes uit die daarbij horen en zijn altijd in voor een leuke kortingsactie. Hebben jullie nog leuke plannen voor een dagje weg?

xoxo

Wil je weten waarom wij advertorials schrijven?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

3 reacties

 • Reageer Nesrin 22 mei 2015 om 15:17

  Plopland. Die heb ik nog niet afgevinkt en stiekem wil ik dit ook niet…. De kinderen wel uiteraard.

  Fijn zo een actie.
  Nesrin onlangs geplaatst…Shop my closet |Nesrin’s uitverkoop | BlogsaleMy Profile

 • Reageer Jennifer 22 mei 2015 om 20:09

  Plopsaland in Coevorden? Daar kom ik vandaan! Nouja, niet uit plopsaland (haha lolbroek) maar uit een dorpje daar vlakbij. Mijn ouders wonen daar. Of gaan jullie richting België. Wij gaan naar Zandvoort aan Zee. Ben benieuwd hoeveel handen zand Melle in z’n knarretje stopt. ;P
  Jennifer onlangs geplaatst…Mijn droombaan, toekomstbeeld en het moederschapMy Profile

 • Reageer angelique 23 mei 2015 om 17:40

  Wat een goede tip! Wij hebben wel wat plannen in gedachten maar je weet nooit hoe het loopt
  angelique onlangs geplaatst…Review | Poster.nlMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge