DIY, Moeder zijn, Zwanger

Origineel vertellen dat je zwanger bent #2

Vorige week deelden we al deel 1 van onwijs leuke zwangerschapsaankondingen (van onze eigen lezeressen/volgers!). Vandaag delen we deel twee. We hebben wederom met heel veel plezier deze originele manieren bekeken en gelezen. Enjoy :D!

Heb jij nou ook op een leuke manier verteld dat je zwanger bent en staat jouw manier er nog niet bij? Mail dan een foto met een klein stukje tekst naar info @ littlewonderworld.nl!

origineel vertellen dat je zwanger bent 7

origineel vertellen dat je zwanger bent 8.jpgMarije: “Super leuk idee om hier een artikeltje (of zelfs een rubriek) aan te wijden. Ik denk dat veel dames daar baat bij hebben. Wij hebben namelijk best wel wat speurwerk gedaan voordat wij om 10 uur ’s ochtends met vers afgebakken pizza het bed in doken voor de fotoshoot. Uiteindelijk hebben we twee foto’s gemaakt die we gebruiken voor social media. We vonden ze beiden erg geslaagd en konden niet kiezen. Dan maar alle twee, haha.”

origineel vertellen dat je zwanger bent 9Elisa (Waar ik trouwens prachtige zwangerschapsfoto’s heb laten maken!: “Sommige mensen snapte de hint niet en reageerde alleen met ‘ach wat en leuke foto’s van Tinde!’ “

Esther: Ik had bloempotjes, daar chocoladecake ingemaakt, muntblaadjes bovenop en binnenin roze en blauwe kleurtjes dmv kleurstof bij het laatste beslag en die gegeven op Sinterklaas. Iedereen dacht eerst dat ik lekkere cakejes had gemaakt maar toen ze een hap namen hadden ze het door.

origineel vertellen dat je zwanger bent 8Renée: “We kwamen er in New York achter dat ik zwanger was. We maakten met de duidelijke Clearblue test een selfie op Times Square. Wat een gedoe, taxi’s overal en Times Square amper te zien. Maar, de selfie was gelukt. Na de vakantie maakten we een fotoboek. Niet te groot, 18 pagina’s en als laatste pagina DE foto. Eerst naar mijn ouders, gebakje op tafel en gezellig kletsen over de aankomende bruiloft. Wij het fotoboek op tafel gelegd en zij bladerden deze door. Mijn vriend filmde het stiekem en ik zat ondertussen te giechelen van de zenuwen. En toen de laatste pagina. M’n ouders keken naar het boek, naar mij, naar het boek, naar mijn man en maar zeggen: “Echt? Echt? Nee, echt? Snik, snik.” Allemaal janken. Zo ging het ook bij oma en mijn schoonouders.”

origineel vertellen dat je zwanger bent 10Esther: “Wij hebben met behulp van deze foto onze zwangerschap bekend gemaakt aan familie en vrienden.”

Volgende week komt deel 3 online met nóg meer leuke zwangerschapsaankondigingen. Dat is voorlopig even het laatste deel maar als jij nou nog een super toffe foto of een mooi verhaal hebt dan mag je die zeker naar ons mailen (info @ littlewonderworld.nl).

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer joyce 21 mei 2015 om 05:41

  Ik vind die van Marije zo gaaf!
  joyce onlangs geplaatst…Sofie’s first outfit of the dayMy Profile

 • Reageer Dita 21 mei 2015 om 05:42

  Wat een leuke manieren! Die eerste foto is heel gRappig 😉
  Dita onlangs geplaatst…Plog – Maandag 18 mei 2015My Profile

 • Reageer Anouk 21 mei 2015 om 06:03

  Zo leuk hoe iedereen zijn eigen manier bedenkt!
  Anouk onlangs geplaatst…Zelf sushi maken: Mijn favorietenMy Profile

 • Reageer Jess 21 mei 2015 om 06:36

  Die foto in New York vind ik echt super. Die cakejes klinken ook wel heel tof. Mijn ouders hebben we twee keer ewoon gebeld al ver voor de drie maanden. Bij mijn schoonouders gingen we bij Jim rond de tien weken langs. Ik was kilo’s afgevallen omdat ik zo misselijk was. Toen ik binnenkwam zeiden ze: Wat ben je afgevallen!!! Hierop antwoordden we dat dat tijdelijk was en ik snel heel dik zou worden. Toen moesten ze even nadenken maar het kwartje viel snel.
  Jess onlangs geplaatst…Hoe is het met…My Profile

 • Reageer Marion 21 mei 2015 om 06:39

  Aaaah die in NY is tof!
  Marion onlangs geplaatst…Blogspiratie TagMy Profile

 • Reageer Roeline 21 mei 2015 om 06:58

  Leuke manieren! Ik deed net alsof ik dom was en gaf de positieve zwangerschapstest aan mijn moeder met de vraag wat erop stond en wat dat betekende, erg leuk! Verder hebben we het per mail aan broers en zussen gedaan omdat we elkaar niet snel samen zouden zien en je toch wil dat het gelijk weten en niet van anderen horen. Aan vrienden hebben we het gewoon verteld. Niks geen origineel ‘gedoe’ dus. Helemaal niet aan gedacht ook maar ik denk ook vanwege het feit dat ik de halve zeangerschap gemist heb, ik wist en merkte helemaal niet dat ik zwanger was!

 • Reageer Saskia 21 mei 2015 om 07:08

  Super leuk weer! De eerste van marije vind ik echt geweldig leuk! Kan zo een plaatje uit een tijdschrift zijn.
  Saskia onlangs geplaatst…Awkward Moments..My Profile

 • Reageer Lisanne 21 mei 2015 om 08:16

  Zo leuk! Die eerste aankondiging is zo gaaf. Een vriendin van ons heeft zo’n soortgelijke foto geplaatst, erg leuk. Wij hebben onze ouders en opa en oma een cadeautje met daar in fotolijstje gegeven met:

  ‘Je kunt me nog niet horen,
  je kunt me nog niet zien,
  maar als ik ben geboren,
  mag ik dan in dit lijstje misschien?’

  Was een groot succes! Heb er helaas geen foto’s van, dat is dan weer jammer…
  Lisanne onlangs geplaatst…Essie | Where’s My Chauffeur?My Profile

 • Reageer angelique 21 mei 2015 om 08:18

  Die van Marije vind ik wel erg gaaf!
  angelique onlangs geplaatst…Interieur| Veranderingen #1My Profile

 • Reageer Kim 21 mei 2015 om 08:30

  Zo schattig allemaal! Ik vind vooral de eerste foto’s heel creatief.
  Kim onlangs geplaatst…BABY SHOPLOG #1My Profile

 • Reageer Lifesabout 21 mei 2015 om 08:41

  Haha die selfie in New York…geweldig!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Over gestreken hydrofieltjes, kaarsrecht geschikte Zwitsal en op kleur gesorteerde sokken.My Profile

 • Reageer Judith 21 mei 2015 om 08:57

  Die eerste 2 aankondigingen zijn echt heel tof!! Leuke rubriek ook dames 🙂
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion | 2 outfits met 1 shirt – BIG FUNMy Profile

 • Reageer Renee 21 mei 2015 om 09:06

  Die in NY is leuk!! Ik liet hem aan m’n man zien en hij zei; “Huh? Wat wil je laten zien, komt er een nieuwe vrouwenfilm?” Echt heel leuk gedaan. En onze NY foto er tussen, gaaf!

  • Reageer Renee 21 mei 2015 om 09:26

   Ik bedoel natuurlijk die eerste foto’s, haha. Waar het hart van vol is.. (NY)

   • Reageer Remy 21 mei 2015 om 11:59

    Haha! Ik dacht ook al, wat bedoel je nou… Jullie foto zo op het einde van de fotoalbum, ook super leuk!

 • Reageer Malou 21 mei 2015 om 09:34

  Wat een leuke manieren om het te vertellen zeg!
  Malou onlangs geplaatst…NEW INMy Profile

 • Reageer Jennifer 21 mei 2015 om 09:53

  Wat een super leuke aankondigingen weer! Een volgende keer willen wij het ook wel wat leuker aanpakken om deze schrikker goed te maken. Zal dan zeker nog eens terugkijken. Leuk!
  Jennifer onlangs geplaatst…Mijn droombaan, toekomstbeeld en het moederschapMy Profile

 • Reageer Eline 21 mei 2015 om 11:48

  Leuke manieren zitten er tussen!
  Eline onlangs geplaatst…BruschettaMy Profile

 • Reageer Remy 21 mei 2015 om 12:00

  Echt super leuk dames!! Ben benieuwd naar volgende week.

 • Reageer Andrea 21 mei 2015 om 12:15

  Heel leuk allemaal! Die van het fotoboek vind ik super origineel en die foto in bed is ook geweldig met zelfs vers afgebakken pizza’s m 10 uur ’s ochtends. Geweldig!
  Andrea onlangs geplaatst…Hotspot: Sirtaki UtrechtMy Profile

 • Reageer janske 21 mei 2015 om 15:11

  Wat mooi!Ik wordt helemaal emoties als ik deze foto’s zie. .. Het is zo bijzonder!
  janske onlangs geplaatst…PLOG #1 Lola’s eerste verjaardag in foto’sMy Profile

 • Reageer Marije - BakingBeautyNL 21 mei 2015 om 16:04

  Hahaha super leuk om mijn foto’s hier terug te zien. En wat een lieve reacties ook, bedankt!

  De amdere foto’s zijn ook fantastisch. Leuk om te zien hoe amdere stelletjes het hebben aangepakt!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Rare zwangerschapskwaaltjes: Mijn eerste SemesterMy Profile

 • Reageer Anneleen 21 mei 2015 om 17:00

  Die foto van in New York vind ik erg geslaagd 🙂 maar dat laatste, met die kalender, vind ik ook erg leuk en simpel om te maken!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Femke 24 mei 2015 om 08:51

  Die eerste foto van Marije heb ik al vaker gezien, erg leuk! Ook die van Renee vind ik erg leuk.. ik betwijfel of ik dit zelf zou kunnen want waarschijnlijk zou ik door de opwinding al erg raar doen van tevoren haha 🙂
  Femke onlangs geplaatst…Wishlist: reisbestemmingenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge