Babypraat, Persoonlijk, Zwanger

Zwanger – week 14

We zijn alweer aangekomen in week 15. Wat gaat het snel… Ken je dat ook? Soms gaat de tijd heel langzaam en soms is er zo ineens een week voorbij. Afgelopen week ging ook heel snel voorbij. Ik had verder geen afspraken bij de verloskundige en had ook niet heel veel bijzonders te doen. Ik voel nu wel dat ik zwanger ben, het werken gaat goed maar ik voel gewoon dat ik me anders voel en dat ik soms gewoon even moet zitten. Niet dat ik me bejaard voel ofzo, dat niet, maar gewoon even zitten. Bij de hema sta ik de hele dag en dat voel ik aan het eind van de dag wel. Ik ben dan blij dat ik ’s avonds lekker kan douchen en op de bank of op bed kan hangen. Ik ga nu meestal ook wat vroeger naar bed, niet om te slapen maar het ligt gewoon wat lekkerder, tv aan en klaar is kees.

Mijn eetlust is ook een beetje gek. Als iemand voor de zwangerschap aan me vroeg wat ik lekker vond of waar ik echt zin in had kon ik dat zo opnoemen maar nu. Ik weet het gewoon niet. Ik heb nergens zin in en eet eigenlijk alleen omdat het moet, tuurlijk heb ik soms ook mijn snaaizin en eet ik wel gewoon 3 keer op een dag maar ik eet gewoon anders. Kan het niet zo goed uitleggen.

Verder kreeg ik afgelopen week van de collega’s van de Hema wat leuke dingetjes. Ik had het helemaal niet verwacht en echt super lief.
20150501_132108
Als je bij de Hema werkt moet je natuurlijk wel iets van Jip en Janneke. Hahaha, te leuk! Verder is het nu definitief dat ik de avond op het zwembad geruild heb. Vanaf 1 juni heb ik een andere avonddienst en hoef ik de maandag niet meer zo’n lange dienst te draaien.

Ook heb ik afgelopen week weer wat onzekere momentjes gehad, ik voel niks, en dat is een beetje wat mij nekt. Ik kan niet wachten tot ik de kleine frummel voel dat neemt toch dat stukje onzekerheid weg, hoop ik dan maar.

River gaat bijna elke keer mee naar de verloskundige en toen ik laatste aan hem vroeg waar de baby was wijst hij naar mijn buik. Dat was echt super lief. Hij wijst ook echt naar mijn buik en als ik zeg waar is mama dan wijst hij naar mijn borst, te lief. 20150503_141008
Hier een poging gewaagd om het op de foto te krijgen haha verder geeft hij mijn buik ook af en toe kusjes maar verder snapt hij er nog niet veel van hoor daar is hij nog te klein voor.
20150503_141034

Verder heb ik aangekomende donderdag weer een afspraak bij de verloskundige waar ik natuurlijk super veel zin in heb. Ook staat er een afspraak gepland eind mei met de gynaecoloog om de bevalling van River te bespreken en de bevalling die eraan komt.
Ik ga lekker genieten van week 15 en praat jullie volgende week zeker weer bij, met hopelijk weer een mooie echo foto om te delen!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer Joyce 5 mei 2015 om 05:32

  Wat fijn dat je de avonddienst hebt kunnen ruilen. Zo lief ook dat cadeautje van je collega’s. Gelukkig kun je gauw weer naar de verloskundige. Hopelijk wordt je onzekerheid dan minder, ik zal voor je duimen dat alles goed is.
  Joyce onlangs geplaatst…Ons buitenkindMy Profile

 • Reageer Nicole 5 mei 2015 om 05:49

  Die onzekerheid is zo vervelend! Hopelijk komt dat moment snel dat je de baby voelt..
  Fijn ook van die avond dienst!
  En lief dat kusje van River…
  Nicole onlangs geplaatst…5 cadeaus onder de 15 euro voor moederdagMy Profile

 • Reageer Marion 5 mei 2015 om 06:11

  Wat een lief cadeautje van je collega’s. Fijn dat je die dienst kon ruilen. Ik ben wel benieuwd hoe River er allemaal op gaat reageren. Vast heel goed. Als je nu ziet hoe hij met Nilo is. Mooi hoor. Doe rustig aan, meis.
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Maandag 4 MeiMy Profile

 • Reageer Miranda 5 mei 2015 om 07:09

  Oh wat fijn dat je die dienst kon ruilen. Zo’n lange dag leek me behoorlijk zwaar!
  Nog even geduld tot je de kleine kan voelen. Vond ik ook de spannendste weken, dat niks voelen geeft toch weer ruimte voor zorgen e.d.
  Veel plezier bij de komende echo!
  Miranda onlangs geplaatst…5 meiMy Profile

 • Reageer Saskia 5 mei 2015 om 07:51

  Wat lief de cadeautjes van je collega’s! Goed ook dat je een avonddienst hebt kunnen ruilen. Hopelijk kan je snel de baby voelen!
  Saskia onlangs geplaatst…Dingen die ik mis sinds het moederschap..My Profile

 • Reageer Lifesabout 5 mei 2015 om 07:59

  Het neemt zeker veel onzekerheid weg als je de kleine eenmaal voelt! En fijn dat je straks niet meer zo’n lange dag hoeft te werken. Take care!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Het zal mij niet overkomen…My Profile

 • Reageer Dita 5 mei 2015 om 08:06

  Wat lief dat cadeautje. En fijn dat je je avonddienst hebt kunnen ruilen.
  Dita onlangs geplaatst…Een nachtje weg in ZwolleMy Profile

 • Reageer Malou 5 mei 2015 om 08:16

  Wat lief zeg, die cadeautjes. En wat fijn dat River zo leuk reageert op je zwangerschap!
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #105; KONINGSDAG, DUITSLAND EN EEN NIEUWE KINDERWAGENMy Profile

 • Reageer Eline 5 mei 2015 om 08:41

  Lief van je collegas! Vervelend zeg die onzekerheid, als is het wel begrijpelijk helaas!
  Eline onlangs geplaatst…AspergesoepMy Profile

 • Reageer Tamara 5 mei 2015 om 08:49

  Wat een lief cadeautje! Snel gaat het allemaal he? Ik testte gister ofzo nog positief en nu alweer ruim 35 weken!
  Tamara onlangs geplaatst…Looking back: Auschwitz 2009 deel 2.My Profile

 • Reageer Nicoline 5 mei 2015 om 09:02

  wat een lieve collega’s! Jip & Janneke is altijd leuk! Ik ken je gevoel van niets voelen, ik vond dat ook altijd angstig. Straks de kleine voelen geeft je hopelijk wat rust. Heerlijk genieten van die kleine schopjes, zo leuk!

 • Reageer Vlijtig Liesje 5 mei 2015 om 09:20

  Wat lief van je collega zeg! Dat lijkt me leuk om zulke aardige mensen om je heen te hebben.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoe zet je je eigen foto of plaatje naast je comment?My Profile

 • Reageer Jennifer 5 mei 2015 om 09:36

  Ik snap je onzekerheid helemaal!
  En wat schattig dat river ook kusjes geeft enzo

 • Reageer Vanessa 5 mei 2015 om 09:45

  Wat een lief cadeautje van je collega’s, en fijn dat je de dienst kan ruilen. Ik kan me voorstellen dat het lastig is als je niets voelt, maar binnenkort krijg je vast meer rust als je kleine schopjes voelt.
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten april 2015My Profile

 • Reageer Andrea 5 mei 2015 om 10:36

  Fijn dat je je avonddienst hebt kunnen ruilen. Het lijkt me sowieso al extreem lang maar met een baby is het natuurlijk nog zwaarder. Lieve collega’s ook dat ze je leuke cadeaus hebben gegeven. Ik hoop dat de baby zich snel laat horen/voelen. Dat zal hopelijk de onzekerheid wegnemen.
  Andrea onlangs geplaatst…Op bezoek bij de GentenarenMy Profile

 • Reageer Jilte 5 mei 2015 om 11:47

  Awhh wat lieff, je buikje groeit al snel!

 • Reageer Eline 5 mei 2015 om 17:05

  Wat een superlief en leuk cadeautje van je collega’s! Het voelen van de baby komt vanzelf. Bij mij duurde het ook tot de 20e/22e week!
  Eline onlangs geplaatst…Anti-striae crèmes voor tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Reageer Shimmer-Pie 5 mei 2015 om 20:16

  Wat super lief dat je die cadeautjes van je collega’s kreeg. Bij de HEMA hebben ze ook altijd zulke leuke baby spullen. Haha maar dat weet jij natuurlijk ook wel!
  Shimmer-Pie onlangs geplaatst…Dagje VolendamMy Profile

 • Reageer Dani 7 mei 2015 om 14:54

  Herkenbaar die onzekerheid.. Ik voelde de eerste rond 18 weken ongeveer. Nu bijna 18 weken zwanger van de tweede en voel nóg niets terwijl je de tweede eerder zou moeten voelen. Duurt ook nog 3 weken tot 20-weken echo en volgende controle bij de verloskundige. Hoop hem nu snel te voelen!

 • Reageer Anneleen 7 mei 2015 om 18:23

  Oh wat lief dat cadeautje van je collega’s!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge