Lifestyle, Persoonlijk

Als we een geldboom zouden hebben #5

Geld maakt niet gelukkig… Dat is ons allebei wel bekend, maar och wat zou het toch verrekte handig zijn als we ergens een stekje van een euroboompje konden vinden…

Als ik (Manon) een geldboompje in de achtertuin zou hebben staan dan zou ik graag mamafiets willen aanschaffen. Ik heb nu nog een gewone fiets waar op een grote sticker op het stuur staat dat er geen fietszitjes aan bevestigd mogen worden. Ik heb al een fijn fietszitje in het bezit maar de fiets mist nog.
mamafietsDeze twee fietsen komen beiden van fietsenopfietsen en ik vind ze er tof uitzien! Ze zijn natuurlijk ontzettend handig omdat ze een lage opstap hebben, een breed stuur zodat het kinderzitje er goed tussen past en een goed standaard. Ik wil eigenlijk wel regelmatig gaan fietsen met Nilo als hij eenmaal in een fietsstoeltje mag zitten dus we gaan nog even verder met sparen voor een toffe mamafiets!

Als ik (Bibian) een geldboom had nam ik een schoonmaakster en een tuinman. En dan vooral dat laatste. Oh wat heb ik een hekel aan groen. Ik heb veel op campings gewerkt en we moesten daar ook altijd het groenonderhoud doen. Nu ben ik er volledig op uitgekeken en kan mijn tuin echt wel bijgewerkt worden. Het is een zooi, vol en totaal niet praktisch. Als ik nou elke maand een paar uurtjes een tuinman zou hebben dan ben ik al een stuk gelukkiger. Dus, wie o wie?
Foto 05-06-15 16 31 02Als tweede zou ik een nieuwe auto aanschaffen. We hebben een hele mooie hoor, dus je hoort mij (Bibian) in principe niet klagen. Maar mocht het geld er toch zijn koop ik graag een grotere. Hij is gewoon zo klein, als ik op de bijrijdersstoel zit en River zit achter me voel ik gewoon zijn voeten in mijn rug. Achter de bestuurderskant kan hij helemaal niet zitten want dan zit Mike klem. Dus geldboompje, maak je mij vrij, en geef mij een mooie auto dan ben ik blij!

Dit artikel is in samenwerking met fietsenopfietsen.nl
xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Kelly caresse 20 juni 2015 om 05:56

  Die mintgroene mamafiets op die afbeelding is zo leuk! Ik heb zelf sinds een jaar een moederfiets en fiets er met veel plezier mee, het brede stuur vind ik ideaal
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Action shoplog: Spulletjes voor onze kittenMy Profile

 • Reageer Joyce 20 juni 2015 om 06:22

  Hier staat een bakfiets op het wensenlijstje, laat me zo handig met twee ukkies! Oh en een auto is ook wel handig ;P
  Joyce onlangs geplaatst…Outfit: Bye Bye zwangerschapskledingMy Profile

 • Reageer Marion 20 juni 2015 om 06:34

  Die fietsen van fietsenopfietsen zie je steeds vaker voorbij komen. Ik vind ze ook erg mooi! Maar ja, inderdaad prijzig, dus het blijft wachten op de geldboom.
  Marion onlangs geplaatst…Start VervolgbehandelingMy Profile

 • Reageer Dita 20 juni 2015 om 07:43

  Mooie fietsen!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juni 2015 #2My Profile

 • Reageer Roeline 20 juni 2015 om 07:49

  Een mamafiets hoeft toch niet duur te zijn? Ik had een leuke via Marktplaats.
  Als ik een geldboompje had dan nam ik een kok in dienst! Ik gaf de recepten en hij/zij maakt het klaar en we eten elke avond in een restaurant aan huis 🙂
  Ook zou ik vaker eruit gaan naast de zomervakantie van 2 weken. Vaker een weekendje weg met het hele gezin, of met mijn man alleen, of ik met mijn zusje!
  Wat duurdere kleding omdat ik dat nou eenmaal echt mooier vind, liever wat minder en duurder dan veel en allemaal goedkoop.
  Tja, dit zijn denk de hoofdpunten wel, maar er is vast meer. Als je veel geld hebt ga je er ook naar leven en komen er steeds meer dingen bij die je wil.
  Sowieso zou ik ook heel veel geld aan goede doelen geven en dan echt heel gericht, ergens een school laten bouwen of een ziekenhuis bijv.

 • Reageer Anneleen 20 juni 2015 om 08:40

  Ik hoop dat er snel een handige tuinman voor je deur staat Bibian 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Malou 20 juni 2015 om 10:52

  Herkenbaar, van die auto.. Als we ooit een tweede kindje krijgen moeten we sowieso een andere auto kopen, want dan past het echt niet meer.
  Malou onlangs geplaatst…IK HEB MIJN BAAN OPGEZEGDMy Profile

 • Reageer Josan 20 juni 2015 om 11:43

  Die fietsen zijn wel mooi. Ik had mij eigenlijk nooit gerealiseerd dat een mamafiets een breder stuur heeft. Die lag instap vod ik altijd zo overdreven. Ik ben nog jong, maar dat breder stuur is wel handig.
  Josan onlangs geplaatst…Little Pieces herfst/winter 2015My Profile

 • Reageer Nesrin 20 juni 2015 om 11:55

  Ik heb een mama fiets van Union ik vind het niet zo een fijne fiets. Het stuur is breed wat op zich niet verkeerd is maar de wielen zijn te smal.
  Nesrin onlangs geplaatst…Beauty Budget TAG (make-up, parfum & ik)My Profile

 • Reageer Sylvie 20 juni 2015 om 12:55

  Mooie fietsen! Als ze toch zouden bestaan die geldboompjes 🙂
  Sylvie onlangs geplaatst…Giveaway PIXERS.nl: And the winner is…My Profile

 • Reageer Lilian 20 juni 2015 om 21:32

  Daar droomt toch iedereen van. Die fiets vind ik ook zo gaaf! Daar kan ik me uren op vermaken samen met de kleine man.
  Ik hoop voor jullie dat al deze leuke dingen een keertje op jullie pad komt!
  Leuk artikel weer!

 • Reageer Marisca - Mamablogger 21 juni 2015 om 05:48

  Wat een leuke mintkleurige mamaklets! Zelf heb ik een bakfiets en het was even wennen, maar nu wil ik echt niet anders meer, het is ideaal!
  Marisca – Mamablogger onlangs geplaatst…Vaderdag in huize Kenter…My Profile

 • Reageer Eline 21 juni 2015 om 19:28

  Die groene fiets <3 Ik heb dus helemaal geen fiets, woon in the middle of nowhere en doe dus alles met de auto!
  Eline onlangs geplaatst…Kruidige kipstoofMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge