Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle

Mijn favoriete apps!

favorieteappsIk zie vaak blogs/video’s voorbij komen waarin mensen hun favoriete apps in voorbij laten komen en ik haal daar geregeld leuke tips uit dus ik dacht: vandaag ga ik mijn favoriete apps laten zien. Voor mijn verjaardag heb ik een iPhone 6+ gekregen, voor sommige mensen is hij veel te groot maar ik vind ‘m echt ideaal! De camera is echt van goede kwaliteit en dat vind ik wel heel erg fijn aangezien ik veel foto’s en video’s maak van onze kleine uk. Oké, op naar mijn favorietjes…

babytimeAllereerst een app die ik werkelijk iedere dag meerdere keren gebruik. Noem me een controlefreak of zeg “ach dat is toch helemaal niet meer nodig” maar ik vind het ideaal, net als mijn vriend. Ik heb het over de BabyTime app. Ik heb er al meerdere keren over gekletst maar ik vind ‘m geweldig! Vooral in het begin van de babytijd vond ik het erg fijn en nu is het eigenlijk een gewoonte geworden. We vullen nog steeds de flessen in die gedronken worden en hetzelfde geldt voor de poepluiers. Mijn vriend en ik kunnen allebei bij hetzelfde account dus als een van ons niet thuis is kunnen we precies zien hoe laat en wanneer er gedronken/gepoept is. Nu niet helemaal meer nodig qua voeding maar toch vind ik het fijn om bij te kunnen houden. Ook voor poepluiers vind ik het fijn want een verstopte baby is niet prettig en zo weten we wanneer de laatste poepluier is geweest.

socialmediaDan een beetje de standaard apps van social media: Facebook, Twitter en Instagram zijn toch wel de drie apps die ik geregeld open op een dag. Facebook en Twitter wat minder, maar Instagram gebruik ik wel veel! Ik vind vooral de interactie met andere mensen zo leuk, je kunt er altijd terecht voor vragen en tips…

timehopTimeHop vind ik ook zo’n geweldige app. Een blikje terug in de tijd, ik vind het zo leuk. Vooral nu, een jaar geleden was ik zwanger en ik geniet naar alle terugblikken die ik deelde op social media.. Foto’s van mini-buikjes, tweets van die tijd…

visitsdropboxIk heb ook wat apps die ik gebruik voor onze blog namelijk: Visits en Dropbox. Bij visits kan je in een oogopslag de bezoekers van die dag bekijken. Niet zo accuraat als Google Analytics maar het komt in de buurt. Ik kijk er niet dagelijks op maar soms klik ik erop en scroll ik een beetje door de gegevens heen.
Dropbox is echt een uitkomst. Ik deel alle foto’s die ik maak ook op Dropbox zodat ik er makkelijk bij kan vanaf mijn laptop. Handuuuuug!

fotoappsQua fotobewerkingsapps gebruik ik Snapseed (om de foto bij te snijden), Phonto om er tekst op te zetten (gebruik ik meer voor PAWsome), Diptic voor collage’s en Whitagram als ik een foto vierkant wil maken voor Instagram.

whatsappVerder wordt WhatsApp het intensiefst gebruikt op mijn telefoon. Wel heb ik mijn telefoon altijd op stil en staat de trilfunctie uit dus ik krijg niet elke keer van die irritante meldingen, anders zou ik gek worden. Van grote groepsgesprekken staan de meldingen sowieso uit dus daar bepaal ik zelf wanneer ik kijk of niet.

Wat is jullie meest gebruikte app op de telefoon?

xoxo

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Dita 4 juni 2015 om 05:24

  Instagram gebruik ik veel en afeterlight voor foto’s te bewerken. Verder fb, twitter en youtube. Handig die app om alles voor je kindje bij te houden.
  Dita onlangs geplaatst…Yoga at homeMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 4 juni 2015 om 05:34

  Leuk om te lezen! Zelf gebruik ik de wordpress app veel, photobucket voor m’n foto’s, snapchat voor de lol en sinds kort ontdekte ik de happening app die ik hilarisch vind
  Kelly caresse onlangs geplaatst…KC PHOTODIARY : Pannenkoeken, Efteling en vloggenMy Profile

 • Reageer Nesrin 4 juni 2015 om 06:10

  Ik vind het altijd leuk om te zien welke apps iemand veel gebruikt 😉

  Instagram, WordPress, en Bloglovin’ gebruik veel op een dag.
  Nesrin onlangs geplaatst…Filmpje: 05:00AM hardlopen met NesrinMy Profile

 • Reageer Marion 4 juni 2015 om 06:51

  Ik gebruik zelf instagram het meeste. Facebook heb ik er niet eens meer opstaan en twitter gebruik ik ook niet vaak. Appen vind ik wel leuk. Vooral de neven en nichten app. We hebben een grote familie met veel neven en nichten, waarvan een aantal heel ver weg wonen, twee zelfs in het buitenland. Op deze manier kan je leuk contact houden en buiten dat is het altijd lachen gieren brullen. Werelduitvinding die app!
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #9My Profile

 • Reageer Saskia 4 juni 2015 om 07:13

  Whatsapp en instagram gebruik ik ook heel veel. Verder gebruik ik niet heel veel gedownloade apps.
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: 8 feitjes over mij!My Profile

 • Reageer Joy 4 juni 2015 om 07:20

  Leuk om te zien wat iemand nou veel gebruikt. Whatsapp, Facebook en instagram zijn hier ook een veel gebruikte!
  Joy onlangs geplaatst…Mijn huisje boompje beestje #8My Profile

 • Reageer Lifesabout 4 juni 2015 om 07:25

  Twitter, Facebook en Instagram zijn hier ook het meest gebruikt. Maar ook twee apps om foto’s mee te bewerken en Wunderlist voor de planning.
  Handig zo’n babytimer app!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ze noemt mij mama.My Profile

 • Reageer Olga 4 juni 2015 om 07:47

  Ik ben ook vooral van de apps om elkaar mee te volgen en foto’s mee te bekijken.
  Olga onlangs geplaatst…Baby: #babyspam #ToShareOrNotToShareMy Profile

 • Reageer Madelaine 4 juni 2015 om 09:02

  Oeh die Babytime app lijkt me heel handig! Ik gebruik zelf facebook, twitter en instagram nu het meest.
  Madelaine onlangs geplaatst…LIFE – Wax on wax off, Mr. MiyagiMy Profile

 • Reageer Nicoline 4 juni 2015 om 09:33

  Babytime is erg handig! Ik vergeet het alleen telkens in te vullen, dus heb er niet veel aan haha!
  Nicoline onlangs geplaatst…Shoplog Summer StyleMy Profile

 • Reageer Malou 4 juni 2015 om 10:23

  Ik gebruik Instagram en What’s App echt teveel haha.
  Malou onlangs geplaatst…10 DINGEN DIE ONMISBAAR ZIJN TIJDENS JE ZWANGERSCHAPMy Profile

 • Reageer Eline 4 juni 2015 om 16:43

  instagram, twitter, facebook, paginabeheer van facebook, internetbankieren app en tinder. Ja ja, tinder, ik moet aan de man!
  Eline onlangs geplaatst…Rode pestoMy Profile

  • Reageer Manon 4 juni 2015 om 18:16

   Hahaha, woohooo! Succes 😀

 • Reageer Kim 4 juni 2015 om 16:53

  Sommige apps kende ik nog niet, die sla ik gelijk even op!
  Kim onlangs geplaatst…Vlog #2 De beste fotograaf van de wereld.My Profile

 • Reageer Lilian 4 juni 2015 om 18:10

  Die standaard app gebruik ik ook allemaal maar die app visits is dat voor Iphone? Kan het namelijk in de playstore onder die naam niet vinden.
  Lilian onlangs geplaatst…Recept 1# Chocolade fudge taartMy Profile

  • Reageer Manon 4 juni 2015 om 18:16

   Hmmm, ik heb ‘m op m’n iPhone dus zou goed kunnen dat ie alleen voor iPhone is dan…

 • Reageer Tamara 4 juni 2015 om 18:29

  Whatsapp echt het meeste! En daarna instagram. Voor de rest speel ik geen spelletjes enzo op mijn telefoon haha. Ohja Skype! Aangezien mijn vader in het buitenland woont is dat de enige manier om wat contact te zoeken.
  Tamara onlangs geplaatst…Hoe doen die moeders dat toch?My Profile

 • Reageer marjon 4 juni 2015 om 19:17

  De standaard apps als IG, FB, App ken ik wel en heb ik ook. Maar verder weinig apps op mijn gsm. Laatst wel trivia track app geïnstalleerd. Af en toe dus even spelletje spelen

 • Reageer Anneleen 5 juni 2015 om 06:28

  Altijd leuk om zo’n overzichtje te zien! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Sanne Marlijn 5 juni 2015 om 08:12

  Super leuk en handig al die apps! Een heleboel kende ik er nog niet. Vooral die BabyTime app lijkt me top. Toevallig heb ik ook zo’n artikel ingepland haha.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Handige opbergbakjes ActionMy Profile

 • Reageer Alexandra 15 augustus 2017 om 10:25

  BabyTime lijkt mij een topapp, wij zijn in verwachting dus ja dan ga je natuurlijk heel het internet afstruinen om allemaal handige dingen te leren. Dank je 😀

 • Reageer Julia 16 augustus 2017 om 16:57

  Ik ben gek op pinterest! Lekker rondstruinen en dingen liken, waardoor je nog meer suggesties krijgt van dingen die aansluiten. Kan er uren doorheen bladeren!
  Julia onlangs geplaatst…Geautomatiseerd online boekhoudenMy Profile

 • Reageer E-Litt 8 september 2017 om 10:46

  Ik ben zelf helemaal fan van Instagram en Pinterest. Haal er zoveel leuke ideeen vandaan!
  Groetjes,
  Petra Damen Elitt

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge