Lifestyle

Things I Like #1

thingsilikeSoms heb ik bepaalde dingen die ik leuk vind, spullen die ik graag gebruik of of random dingetjes en gedachten die ik wil delen. In Things I Like wil ik die aan jullie laten zien/vertellen.

Schermafbeelding 2015-06-16 om 11.09.11Ten eerste ben ik weer helemaal into Pinterest. Ik heb toen Pinterest upcoming was een account aangemaakt en hier fanatiek op gepind. Ik verloor het langzaam een beetje uit het oog en scrollde af en toe een beetje door alle mooie foto’s en plaatjes maar deed er niet zoveel meer mee. De laatste paar weken vind ik mezelf steeds vaker in de app van Pinterest op mijn telefoon met een pijnlijke duim van het scrollen haha. Ik weet niet maar ik vind het ’s avonds, als Nilo in z’n bedje ligt een soort van ontspanning ofzo om mooie foto’s te kijken, leuke ideetjes te vinden en herkenbare spreuken te lezen. Ik heb zin om mijn hele Pinterest te deleten en opnieuw te beginnen. Veel van mijn borden zijn niet meer echt relevant en wie houdt er niet van om met een ‘schoon’ notitieboekje of nieuwe agenda te beginnen?

Foto 16-06-15 11 12 54Baby-gerelateerd ben ik helemaal weg van onze babyfoon: de LUVION. Deze gebruiken we sowieso elke avond als Nilo in bed ligt en wij zitten beneden maar sinds een paar weken gebruiken we ‘m ook intensief overdag. Voorheen sliep Nilo overdag vaak in de kinderwagen, in de box of zelfs op de bank. Ging altijd hartstikke goed en ik vind het fijn dat hij overal en nergens kan slapen. Maar het is een heel druk mannetje waardoor het ons verstandig leek om overdag de rust te creëren tijdens zijn slaapjes. In je slaap neem je ongeacht toch veel prikkels op (ik had wel altijd de TV uit staan enzo als hij sliep beneden, maar toch) dus sinds een paar weken slaapt hij gewoon in zijn bed overdag. Met deze babyfoon kan ik hem in de gaten houden en zien wat hij doet en wanneer hij wakker wordt. Ik hoef niet bij elk zuchtje te gaan kijken (want zo ben ik wel) maar kan gewoon op het schermpje zien dat hij slaapt.
Ja, deze babyfoon is echt een goede aankoop van ons geweest en ik raad hem zeker aan bij mensen die nog op zoek zijn naar een babyfoon met camera!

The-TeamIk kan wel gaan zeggen dat we aan het genieten zijn van Orange is the New Black seizoen 3, maar dat zegt iedereen. Dus ik kom met een andere nieuwe serie die wij erg leuk vinden! Het is The Team en het is een leuke, spannende serie. Er worden drie lichamen gevonden in Antwerpen, Kopenhagen en Berlijn. Het lijkt erop dat de sterfgevallen met elkaar te maken hebben en zo gaan drie experts/politiemensen uit deze steden met elkaar samenwerken. De politie-agent uit Kopenhagen kennen wij ook al uit meerdere series (The Killing, House of Cards) en vinden wij altijd een goede acteur! Ja, een aanrader tot nu toe (wij hebben nu 4, 5? afleveringen gekeken).

bouli1Tot slot moeten mijn drie favorietjes er nog even bij. Toen Nilo pas geboren was vielen Bouli, Balou en Bo een beetje buiten de boot. Nu zijn we al weer dik een half jaar onderweg en krijgen mijn katjes weer alle liefde en aandacht die ze horen te krijgen. Ik zorg altijd dat ik tijd voor ze maak om ze te knuffelen en te verzorgen. Zelfs ’s nachts als Baloutje bij ons op bed springt en hij komt een kopje geven dan kroel ik ‘m even onder zijn kin. Ze zijn zo lief voor ons maar ook voor Nilo. Ze doen hem geen vlieg kwaad en hij krijgt soms een twirl van Balou, een kopje en een likje op zijn haartjes van Bouli en met Bo heeft hij echt serieus de grootste lol.

Dit waren mijn things to like voor deze keer. Hebben jullie nog leuke dingen/aanraders voor mij?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Marion 17 juni 2015 om 05:43

  Gunst, ik ben nog steeds bij oitnb seizoen 1 aflevering 1. Ik moet echt verder gaan kijken. Maar nu kijk ik Sense8. De eerste aflevering was niet zo denderend. De tweede werd al beter en nu ben ik bij aflevering 7 en ik kan niet ophouden met kijken. Ik heb alleen nog niet gekeken hoeveel seizoenen er zijn. Misschien is er maar 1!!! Dat zou erg zijn!!! Pinterest ben ik ook helemaal uit het oog verloren. Misschien toch weer eens wat mee doen.
  Marion onlangs geplaatst…Instalove ♥My Profile

  • Reageer Manon 17 juni 2015 om 19:43

   Oew, even opzoeken die serie 🙂 Klinkt goed

 • Reageer Kelly caresse 17 juni 2015 om 05:46

  Ik ben ook met vlagen helemaal pinterest verslaafd, ik kan er zoveel leuke diy en ook lifehack inspiratie uit opdoen om dingen handig op te bergen enzo, en op trouwgebied vond ik er heel veel inspiratie
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Gezinsuitbreiding: Klaar voor een huisdierMy Profile

 • Reageer Malou 17 juni 2015 om 06:08

  The Team ken ik nog niet, misschien moet ik dat ook maar eens gaan kijken 🙂
  Malou onlangs geplaatst…OVER KOLVEN, FLESJES EN TIJD VOOR JEZELFMy Profile

 • Reageer Dita 17 juni 2015 om 06:08

  Ja Pinterest vind ik ook super!
  Dita onlangs geplaatst…VT Wonen Celebrate QuotesMy Profile

 • Reageer Naima 17 juni 2015 om 06:39

  mag ik vragen waar je de serie hebt bekeken? op netflix staat ie niet

  • Reageer Manon 17 juni 2015 om 06:50

   Hij wordt uitgezonden op Film1…

 • Reageer Miranda 17 juni 2015 om 06:54

  Wij hebben ook een babyfoon met camera, lijkt me nu al superhandig:)
  Wat lief je poezenfoto’s zo leuk om te lezen hoe lief ze voor Nilo zijn.
  Ik hoop dat het straks tussen onze hond en dochter net zo goed gaat:)
  Miranda onlangs geplaatst…Babykamer; de foto’sMy Profile

 • Reageer Olga 17 juni 2015 om 07:10

  Het wordt wel weer een rib uit mijn lijf, maar zo’n babyfoon heb ik wel echt nodig. Te beweeglijk kind hier, oeps!
  Olga onlangs geplaatst…Personal: Hoe word je vegetariër?My Profile

 • Reageer Saskia 17 juni 2015 om 07:56

  Pinterest heb ik ook heel veel gedaan. Momenteel zit ik even in een rustfase maar het komt vast wel weer haha.
  Saskia onlangs geplaatst…Wat ik vergeten was over Baby’s..My Profile

 • Reageer angelique 17 juni 2015 om 08:47

  Wat een leuk onderwerp! Ik zeg aanhouden!
  angelique onlangs geplaatst…Blog | VloggerMy Profile

  • Reageer Manon 17 juni 2015 om 19:42

   Thanks!

 • Reageer Joy 17 juni 2015 om 08:51

  Wat leuk dat je dit deelt. Vind altijd wel leuk om te zien wat iemand anders z’n favorieten nou zijn.
  Joy onlangs geplaatst…NEW IN #2My Profile

 • Reageer Tamara 17 juni 2015 om 09:08

  Ohhhh die babyfoon lijkt me ook zooo handig! Alleen zo duur haha
  Tamara onlangs geplaatst…Things to do before you’re Thirty!My Profile

 • Reageer Vanessa 17 juni 2015 om 09:26

  Ha, ik schrok even om Veerle Baetens (actrice) te zien. Ik woon in België en wist helemaal niet dat zij in The Team speelde. Leuke tip!
  Vanessa onlangs geplaatst…NIVEA Body Milk Onder De Douche HoneyMy Profile

  • Reageer Manon 17 juni 2015 om 19:42

   Oh ja dan herken jij haar natuurlijk! Ik ken haar niet maar vind haar tot nu toe erg goed spelen 🙂

 • Reageer Barbara 17 juni 2015 om 12:32

  Heerlijk zeg die mooie kleine dingen waar een mens blij van wordt… snel zelf ook maar eens een blog daaraan wijden! Bedankt voor het mogen meekijken!
  Barbara onlangs geplaatst…Migraine: het kan behoorlijk je leven verzieken!My Profile

 • Reageer janske 17 juni 2015 om 19:02

  I lovvveee Pinterest…wat een uitvinding is dat hè…ik kan er ook echt in verdwalen….vooral voor inspiratie vind ik het super fijn om even op te snuffelen! Wij hebben ook een babyfoon met camera (Motorola) en ik zou niet zonder willen. Het is echt de perfecte babyfoon, zo fijn!
  janske onlangs geplaatst…Ask Me Anything!My Profile

 • Reageer Phoebe 21 november 2015 om 17:14

  Aaah wat een snoezige poesjes ook! 3 katten en een zoontje, ik word van een kat al gek :). En ik had die babyfoon ook! Die temperatuur meter was wel fijn, maar hij bleef nooit goed staan (misschien was die van mij wel gewoon scheef). Ik ben overgestapt naar Annie die gebruik ik met mobiel en tablets. Dan kan ik ze allebei in de gaten houden en liedjes en nachtlampjes voor ze aanzetten. Hij was ook makkelijk te installeren (ben nogal onhandig). Ook nog bedankt voor de serie tip, die kende ik nog niet!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge