Babypraat, Zwanger

Zwanger – Week 18

En we zijn gewoon alweer 19 weken zwanger. Op naar week 20 en natuurlijk volgende week alweer de 20 weken echo. Wat ik super spannend vind. Afgelopen week heb ik eigenlijk weer niet heel veel gedaan omtrent mijn zwangerschap. Ik heb geen controles gehad, en ook voel ik ons kleine meisje nog steeds niet waar ik soms best gefrustreerd van kan raken. Waarom voelen andere hun kindje al wel en ik niet? River voelde ik ook pas bij 23 weken maar ik dacht dat het bij een tweede kindje toch wel anders zou zijn.

Ondertussen zijn we ook al bezig geweest met wat inkopen voor de babykamer. Afgelopen week kwam het behang binnen, en gisteren heb ik de verf gekocht. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden, en natuurlijk laat ik dat jullie zien als er verandering in gaat komen. Ik weet nog niet precies wanneer we gaan verven en behangen maar dat zal zeker niet heel lang meer gaan duren.
image
Verder ben ik geslaagd voor een hele mooie kinderwagen via marktplaats, heb ik een onwijs mooie wipstoel gekregen en heb ik ook wat mooie items van: De gele flamingo gekregen waar ik onwijs blij mee ben. Hoe en wat deze items zijn gaan jullie binnenkort zien in een filmpje. Maar dat het geweldige spullen zijn kan ik jullie nu al verklappen, en ja het roze gehalte is erg hoog dus pas maar op haha.

Verder gaat het lichamelijk prima, mijn buik begint te groeien en ik hoop snel in de zwanger fase te zitten ipv is ze dik of zwanger fase. Wel voel ik me echt een opgezwollen aangespoelde walvis, dat had ik bij River ook. Een dikke kop, mn armen ontploffen, en ik ben al niet de slankste dus in de spiegel kijken is op dit moment niet mijn grootste hobby ;).

Ook heb ik sinds een week of twee een paar nieuwe vrienden erbij gekregen, dhr. en mevr. Rennie. Echt, bij River had ik pas aan het einde van mijn zwangerschap ontzettende maagzuur, maar nu pfoee, niet normaal en ik moet dus nog wel even.

Rond half september ga ik met zwangerschapsverlof, en daarvoor haal ik mog even alles uit de kast op mijn beide werkplekken. Het is tenslotte daarvoor vakantie en dus moet er extra gewerkt worden. Ik hoop dat mijn wil er voor net zo groot is als dat ik me tegen die tijd lichamelijk voel maar dat gaan we tegen die tijd wel zien!

Vanmiddag om 13.00 uur heb ik weer een controle bij de verloskundige, helaas kan Mike niet mee dus moet ik het in mijn eentje doen. Ik hoop stiekem dat ze een echo gaan maken maar ik geloof dat het bij een urine, bloeddruk en hartjes controle blijft.

Volgende week heb ik de 20 weken echo, super spannend maar daar lezen jullie tegen die tijd alles van!xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer Marion 2 juni 2015 om 05:07

  Het gaat goed! Dat is fijn. Jammer dat je je meisje nog niet voelt. Kan me zo voorstellen dat dat voor jou ook een extra geruststelling zou zijn. Gelukkig heb je regelmatig controles en inderdaad bijna de 20 weken echo! Heel spannend. Ben benieuwd naar het filmpje. Kom maar op met de pink overload!
  Marion onlangs geplaatst…Winactie: De Circusvrouw van Jelmer JepsenMy Profile

 • Reageer Tineke 2 juni 2015 om 05:33

  Oh noooo, wat een toffe winkel is die gele flamingo, wat doe me me aan?!

 • Reageer Kim 2 juni 2015 om 05:39

  Heel herkenbaar allemaal maar voor mij lijkt dat allemaal alweer zo ver weg! Ik ben op dit moment 26 weken zwanger en ik ben vooral, MOE!! Opmerkingen als; “Maar je zit nu toch nog in de goede weken van je zwangerschap?” zijnn dan totaal niet leuk om te horen.

  Liefs
  Kim
  Kim onlangs geplaatst…40 Beauty Questions TagMy Profile

 • Reageer Dita 2 juni 2015 om 05:54

  Jeetje je bent al bijna op de helft. Wat gaat de tijd toch snel. Fijn dat jullie een mooie wagen hebben gevonden. Ik ben benieuwd
  Dita onlangs geplaatst…New in: Mango tasMy Profile

 • Reageer Sophie 2 juni 2015 om 06:26

  Zou je er ook buikfotos bij willen doen?

 • Reageer Sunseeree 2 juni 2015 om 07:01

  Jeetje, week 18 alweer??? Ik heb weer wat gemist denk ik. Wat gaat het snel. Vervelend dat je last hebt van maagzuur. Helaas geen tips voor. Misschien bed verstellen of hoger zetten met een kussen? Succes en plezier bij de verloskundige. xx
  Sunseeree onlangs geplaatst…Aparte comments die ik krijg + tips tegen hatersMy Profile

 • Reageer Saskia 2 juni 2015 om 07:14

  Zo snel gaat het, spannend volgende week de 20 weken echo!
  Saskia onlangs geplaatst…Gossip Girl OutfitsMy Profile

 • Reageer Anneleen 2 juni 2015 om 07:58

  Jammer dat je jullie kleintje nog niet voelt, maar ik hoop voor je dat dat snel komt! Ik ben al benieuwd naar de nieuwe spulletjes
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Lifesabout 2 juni 2015 om 08:07

  Rennies waren ook mijn matties vanaf ongeveer 20 weken. Door je updates besef je pas hoe snel het gaat!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat ik mij weleens afvraag…My Profile

 • Reageer Nicole 2 juni 2015 om 08:58

  Bah nu al aan de rennies, lijkt me echt vreselijk!
  En dat je t meisje nog niet voelt lijkt me erg frustrerend, vooral als je dan hoort dat mensen hun kindje al zo vroeg voelde. Maar het zal vast een normale oorzaak hebben bijv de placenta die voor ligt ofzo…
  Nicole onlangs geplaatst…Poster op fotopapier en een canvasMy Profile

 • Reageer joyce 2 juni 2015 om 09:02

  De gele flamingo is leuk he! Hier ook fan 😀
  joyce onlangs geplaatst…Joyfromjoyce weekly #6My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 2 juni 2015 om 09:23

  Wat vervelend dat je zo’n last hebt van brandend maagzuur!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoe houd jij je menstruatie cyclus bij?My Profile

 • Reageer angelique 2 juni 2015 om 09:36

  Leuk om dit zo te lezen, eigenlijk ben ik best benieuwd naar buikfoto’s! En ga je ook zo’n prachtige shoot doen als Manon toen deed?
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Wist je dat #2My Profile

 • Reageer Joy 2 juni 2015 om 09:47

  De tijd gaat echt snel. Ben ontzettend benieuwd naar het kamertje. En vooral het roze zuurstok gehalte leuk toch! Kun je helemaal losgaan! Geniet ervan. En succes met de 20 weken echo. En natuurlijk vanmiddag bij de controle.
  Joy onlangs geplaatst…Inspiratie muur slaapkamerMy Profile

 • Reageer Annemijn. 2 juni 2015 om 10:25

  Wat super! Ik ben benieuwd naar haar kamertje. Jammer dat meneer en mevrouw Rennie ook aanwezig moeten zijn 🙁 succes
  Annemijn. onlangs geplaatst…Mijn zomerbucketlistMy Profile

 • Reageer Malou 2 juni 2015 om 10:35

  Spannend hoor, de 20 weken echo. Ik was er zelf behoorlijk zenuwachtig voor. Ik ben heel benieuwd hoe haar kamertje eruit gaat zien!
  Malou onlangs geplaatst…PRIMARK, H&M EN ZEEMAN SHOPLOGMy Profile

 • Reageer amanda 2 juni 2015 om 11:33

  Spannend hoor allemaal en zo leuk die 20 weken echo…dan krijg je zo veel te zien..xx
  amanda onlangs geplaatst…Riverdale outlet DuivenMy Profile

 • Reageer Nesrin 2 juni 2015 om 11:38

  Wat leuk Lief verf, ik wist niet dat dit bestond.

  Ik hoop dat je je niet te druk maakt dat je haar nog niet voelt, het is bij iedereen anders.
  Nesrin onlangs geplaatst…10 lessen van Beyoncé (voor single ladies tot baby momma’s)My Profile

 • Reageer Lilian 2 juni 2015 om 11:43

  Jeetje wat gaat de tijd snel! Wat fijn dat jij je nu niet meer zo ziek voelt! Ben heel erg benieuwd naar de babykamer! Geniet er nog maar van want het is iets heel moois! Liefs, x

 • Reageer Madelaine 2 juni 2015 om 13:47

  Wat een mooi buikje heb je al zeg <3
  Madelaine onlangs geplaatst…LIFE – Wax on wax off, Mr. MiyagiMy Profile

 • Reageer Tamara 2 juni 2015 om 13:56

  Wat fijn dat het goed gaat! En supersnel he zo’n tweede zwangerschap!

  Ik ben niet zo tevreden over de verf van lief! We hebben de muur in de babykamer hier nu 3x geverfd en nog is het niet helemaal dekkend helaas! Hopelijk gaat het bij jou beter!
  Tamara onlangs geplaatst…Win 25 euro shoptegoed bij Hip&Hap!My Profile

 • Reageer Eline 2 juni 2015 om 19:30

  Jee wat gaat dat snel zeg, ongelofelijk!
  Eline onlangs geplaatst…Toffe dingen als je veel bent afgevallenMy Profile

 • Reageer Mariëlle 2 juni 2015 om 20:43

  Dat brandend maagzuur is verschrikkelijk hea! Bij mijn eerste zwangerschap was het opgegeven moment zó erg dat ik alles wat ik at er weer uit gooide.. Bij mijn tweede zwangerschap heb ik gelukkig een wondermiddel gevonden: LOSECOSAN! Ik heb echt nergens meer last van gehad en kon álles weer eten. 1 tablet per dag en je bent verlost. Gewoon te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Owja en ik heb het nou bij m’n huisarts nagevraagd, mag gewoon gebruikt worden tijdens zwangerschap!

 • Reageer Nicoline 3 juni 2015 om 06:50

  Ik voelde Elisa ook pas rond week 20 hoor, don’t worry! komt vanzelf.
  Nicoline onlangs geplaatst…Babynamen TagMy Profile

 • Reageer Inge 3 juni 2015 om 14:53

  Jammer van het maagzuur, maar super dat het zo vlotjes loopt, en binnenkort voel je haar wel hoor, no worries 🙂
  En wat een leuke winkel, aaaah, straks wil ik ook nog een tweede…
  Inge onlangs geplaatst…Dringend weer tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge