Lifestyle

Bliksem en Donder gaan de uitdaging aan: de uitslag

AdvertisementZo, daar zijn we weer met het laatste verslag van de 21 dagen test van Purina One. De afgelopen 21 dagen hebben Donder en Bliksem (de katten van de ouders van Bibian) uitsluitend Purina One voer gehad. Hoe is het nu met ze en wat is het eindoordeel? Dat gaan we vandaag vertellen in dit stukje.

purinaone2Eerst over de afgelopen week, de derde week. Nog steeds komen de twee dondertjes vrolijk aanhuppelen als de voederbakjes in de ochtend gevuld worden. Ze vinden het na twee weken nog steeds lekkere brokjes, pluspunt! We hadden al in ons vorige stukje verteld dat de drolletjes van de katten anders zijn geworden, wat vaster en het ruikt minder. Dit kunnen we deze week weer zeggen. De voeding van Purina heeft dus zeker een positieve uitwerking op de ontlasting van deze twee katten.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 10.58.46
Volgens Purina moet je in de derde week verschil gaan merken aan de huid, de vacht en de ogen van de kat. We kunnen niet echt de huid van de kat zien dus hier kunnen we niks over zeggen. De vacht glanst, hun oogjes zijn helder, maar dit was altijd al wel zo. Purina onderhoudt dit dus prima! Nu was hun vacht aan het begin van de test niet heel ‘lelijk’, dof of onverzorgd dus als jij een kat hebt die wel een doffige vacht heeft die niet glanst, zou het natuurlijk wel heel goed kunnen dat je verschil gaat merken na het geven van Purina ONE brokken!

purinaone1Aan het einde van de 21 dagen test zegt Purina het volgende:
“De unieke combinatie van vitamines en antioxidanten in Purina ONE is ondertussen werkzaam om het immuunsysteem van je kat te ondersteunen, zodat ze nog jarenlang gezond blijft.”

Donder en Bliksem zijn nog even energiek, vrolijk, super speels, eten met veel smaak de brokjes die ze krijgen en zien ze er goed uit. De Purina ONE 21 dagen test heeft de twee zwarte katten goed gedaan en de baasjes waren er blij mee dat ze hebben besloten om door te gaan met het geven van Purina ONE. Donder en Bliksem kunnen dus blijven smikkelen van hun Indoor brokken.

Wij, de katten en hun baasjes vonden het leuk om eens meegedaan te hebben met de 21 dagen test.

Wil je weten waarom wij advertorials plaatsen?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

3 reacties

 • Reageer Marion 14 juli 2015 om 14:25

  Ah, dat is toch wel leuk om te lezen dat het dus zo goed bevalt dat ze die brokken voortaan blijven geven.
  Marion onlangs geplaatst…Behandeling Angst – Sociale Fobie: Dag 3My Profile

 • Reageer Nesrin 14 juli 2015 om 14:43

  Soms verwen ik mijn huis tuin en keukenkat ook met Purina en ik merk dat ze het echt veel lekkerder vindt dan het merk dat nu koop.
  Nesrin onlangs geplaatst…This ain’t a mommyblog: The Bolderkar is coming!My Profile

 • Reageer Wendy 14 juli 2015 om 20:18

  Wat zullen de twee zwarte rakkers blij zijn dat ze nog lange tijd kunnen gaan genieten van Purina brokjes. 😉
  Wendy onlangs geplaatst…Een dagje naar GaiaZOO (Limburg)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge