Lifestyle

Bliksem en Donder gaan de uitdaging aan: week 2

Advertisement

Schermafbeelding 2015-06-22 om 12.11.51Hoe is de tweede week verlopen van de Purina One 21 dagen test? Dat gaan we vertellen in het blogje van vandaag. Hoe zijn Donder en Bliksem qua gezondheid? Ruiken ze minder in de kattenbak? Hoe gaat het met hun energielevel?

Als we ons ingelogd hebben met ons eigen account krijgen we in het schema te zien dat we op dag 14 zitten van de 21 dagen test. De katten krijgen nu al 2 weken lang het Indoor voer van Purina en nog steeds vinden ze het heerlijk. Als de bakjes ’s morgens gevuld worden, huppelen de twee zwarte katjes al vrolijk naar hun bakjes.

Schermafbeelding 2015-06-22 om 12.36.49Volgens het stappenplan moet er op dag 14 al een verandering te zien zijn in de ontlasting van de kat. Het gaat ons een beetje te ver om hier foto’s te plaatsen van kattendrollen maar de ontlasting is wel degelijk iets veranderd! Het stinkt minder erg als voorheen en het zijn wat vastere drolletjes geworden. Deze kunnen dus makkelijk uit de bak geschept worden bij het schoonmaken van de kattenbak.

purinaoneZe zijn allebei lekker energiek, zien er gezond uit en dit wordt er met de brokjes van Purina One niet minder door.

We hebben nog 7 dagen te gaan van de 21 dagen test. In de komende week kunnen we verandering gaan zien aan de huid van de katten, een glanzende vacht en heldere oogjes. We zijn in ieder geval heel erg benieuwd wat het eindresultaat is na 21 dagen brokjes van Purina One. Aan de smaak zal het niet liggen want de brokjes vallen heel erg goed in de smaak!

Wil jij ook meedoen met de 21 dagen test voor jouw kat(ten)? Dat kan! Je kunt heel gemakkelijk naar de website van Purina One gaan, een account aanmaken en een proefverpakking aanvragen.

Tot volgende week!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

1 reactie

  • Reageer Wendy 7 juli 2015 om 14:24

    Wij merkten dezelfde veranderingen qua ontlasting. Onze jongens waren van zichzelf al heel energiek, dus of dat verbeterd was, vond ik moeilijk te zeggen. Ook die verandering in vacht hebben wij niet echt gemerkt. Benieuwd naar jullie laatste 7 dagen.
    Wendy onlangs geplaatst…Shopvlog H&M – Hallo zomer!My Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge