Babypraat, Zwanger

De dag waarop ik de uitslag kreeg…

Dagen kropen voorbij. Het ene moment had ik een heel goed gevoel het andere moment kon ik alleen maar huilen. Ik had geen moederinstinct dat vertelde of het slecht of goed was. Ik moest met man en macht de dagen uitzingen. Dingen ondernemen om de tijd sneller te laten gaan, waar ik eigenlijk geen zin in had en noem maar op. Vier weken vakantie gaan zo voorbij, maar vier weken wachten op een uitslag die je leven kan veranderen duurt lang, heel lang.

 

imageVijf dagen na de bloedtesten bij Mike en mij zat ik rustig op de bank. Mijn plastic moeder kwam toevallig even langs en vroeg of ik al wat gehoord had. Ik vertelde dat ik had gehoopt dat ze die dag zouden bellen omdat de uitslag van het onderzoek naar taaislijmziekte niet heel lang meer kon duren. Toen we klaar waren keek ik naast me en zag ineens “anoniem” in mijn beeldscherm staan. “Oh nee” zei ik, “dat is het ziekenhuis ik voel het”. Ik nam met een bibberende stem op, ik hoorde de geneticus aan de andere kant van de telefoon. Ik kon in haar stem niet opmaken of het goed of slecht nieuws zou zijn. Toen ze ineens begon met: “ik heb goed nieuws”! Ik kon het niet geloven en vroeg wel vier keer of het echt waar was. Ons kindje heeft geen taaislijmziekte! Trillend belde ik Mike om het goede nieuws te vertellen waarna ik gelijk Manon belde. Die avond kon mijn geluk niet op! Maar we waren er nog niet helemaal…

De volgende ochtend werd ik wakker, enorm naar gedroomd en ik was er bijna zeker van: ons meisje heeft het Downsyndroom. Als het geen taaislijmziekte was dan moest dat het wel zijn. Ik appte met Lindsay, Willemijn en meer lieve meiden die wel eens van echodense darmen hadden gehoord, maar niks of niemand kon mijn onzekerheid weghalen. Weer kropen de dagen voorbij, ik hoorde en zag overal baby’s en ik werd nog net niet gek.

Tot de dag dat ik moest werken bij de Hema… Met een soort voorgevoel deed ik mijn smstoon uit en mijn beltoon aan, en deed mijn mobiel in mijn broekzak. Ik stond nog geen 1,5 uur achter de kassa toen ik ineens mijn telefoon voelde trillen. Ik stond net met een klant af te rekenen maar kon me niet bedwingen niet te kijken. “Anoniem”. Ik moest deze opnemen en liep zonder wat te zeggen weg, riep mijn baas om mij over te nemen en nam de telefoon op. Ik hoorde niks aan de andere kant van de lijn. Nogmaals zei ik mijn naam waar ik gelukkig de stem van de geneticus hoorde. Ik wilde niet bij slecht nieuws in tranen uitbarsten midden in de winkel dus besloot ik als een gek naar het magazijn te lopen. Ik hoorde haar zeggen: “ik heb goed nieuws voor jullie”! Boem pats klaar, mijn leven kon niet meer stuk. Ik probeerde nog aandachtig te luisteren maar dat ging bijna niet meer, ik kreeg nog wat uitleg hoe nu verder, extra controles etc. Maar eindelijk waren we uit die vreselijke nachtmerrie.

imageManon had super lief een taartje gekocht die we samen met Lizanne en haar moeder hebben opgepeuzeld om het goede nieuws te vieren! (Let niet op onze rotkoppen, het was 386 graden.)

Ons meisje heeft geen ernstige afwijkingen maar wat ze dan wel heeft dat kunnen ze niet zeggen. Het geeft ons in ieder geval enorm rust. Genieten? Dat is er niet helemaal meer bij. Genieten doen we pas zodra onze kleine diva (want ja na zo’n optetter kan je wel van een diva spreken) op mijn borst ligt en nagekeken is door de kinderarts. Feit blijft wel dat ze aan de kleine kant is, ze zit overal aan de onder grens en dat er niet veel vruchtwater is. Het is allemaal nog op de grens van oké maar heel denderend is het niet. We worden dus ook wat extra in de gaten gehouden.

Fijn is wel dat de rust weer een beetje teruggekeerd is. We kunnen toch het kamertje gaan maken, en ja natuurlijk ga ik ook shoppen. Maar het die-hard genieten is er nu nog even niet bij.

Ik wil jullie onwijs bedanken voor alle lieve berichtjes, duimen draaien en gelukswensen, dankjewel.. En voor nu zit ik weer even terug op mijn mooie roze wolk.

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

90 reacties

 • Reageer Jessica 6 juli 2015 om 05:08

  WAUW WAUW WAUW! Wat een geweldig nieuws voor jullie! Hopelijk kunnen jullie nu ECHT een beetje gaan genieten! xxx
  Jessica onlangs geplaatst…Fantastic Moms Weekly #31My Profile

 • Reageer Joyce 6 juli 2015 om 05:15

  qst een geweldige nieuws Bibian! Tranen liepen over mijn wang toen het vertelde. Ik hoop dat je ondanks alles nu wel echt kunt genieten! X
  Joyce onlangs geplaatst…Joyfromjoyce weekly #11 My Profile

 • Reageer Desiree 6 juli 2015 om 05:20

  Dat is goed nieuws!
  Desiree onlangs geplaatst…Bonita de boxerMy Profile

 • Reageer amanda 6 juli 2015 om 05:28

  Wat goed nieuws…geniet ervan
  amanda onlangs geplaatst…Kian 7 maandenMy Profile

 • Reageer Judith 6 juli 2015 om 05:33

  Wat een ontzettend goed nieuws Bibian! Echt heel erg fijn voor jullie! Ik wens je nog een fijne tijd toe op je roze wolk, en sterkte voor de momenten als je het moeilijk hebt. X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Challenge 2015 Buy less, choose better | aankoop juniMy Profile

 • Reageer Renee 6 juli 2015 om 05:42

  YESS!!! Ik heb zó met je meegeleefd (en als een stalker elke x je instagram etc gecheckt). Ik snap dat je pas kan genieten als ze er is, maar voor nu.. Even niet afhankelijk van een telefoontje/uitslag. Ik ben onwijs blij voor jullie!

 • Reageer Marion 6 juli 2015 om 05:46

  Wat een opluchting, meis. Ik heb echt iedere dag aan je gedacht. Het moest moest moest gewoon goed gaan en dat gaat het gewoon ook! Ik begrijp dat je niet optimaal kan genieten en dat alles angst en onzekerheid pas weg is als Diva (bij deze weten we dus de naam) geboren is. Maar blijf lekker op die wolk zitten en we gaan gewoon door met die positive vibes! Net zolang tot Diva er is. Superfijn om dit te lezen. X
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #48My Profile

  • Reageer Roeline 6 juli 2015 om 06:08

   Diva is een begrip, daar spreek je van als iemand een beetje ‘verwend’ gedrag vertoont of in dit geval wat te lijden heeft gehad. Het is dus niet de naam van hun meisje 🙂 Daar verwacht ik weer een natuurverschijnsel bij zoals Flower of Sterre bijv.

   • Reageer Dita 6 juli 2015 om 06:33

    Haha.. ik denk dat Marion dit als grapje heeft gezegd 😉
    Dita onlangs geplaatst…My Life – Juli 2015 #1My Profile

    • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 6 juli 2015 om 08:55

     Haha, ik moest hardop lachen, of Marion het nu als grapje bedoelde of niet, ik vraag me überhaupt af of je Diva als naam zou mogen aangeven. Komt sowieso in één van die 3FM lijstjes dan 😉

     • Manon 6 juli 2015 om 17:56

      Wat een fijn bericht zeg! hopelijk kun je toch nog van een aantal mooie momenten in je zwangerschap genieten, maar ik snap je dat je schrijft dat het echte genieten pas kan als ze geboren is en door een arts helemaal is nagekeken.
      Manon onlangs geplaatst…BekkenpijnMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 6 juli 2015 om 05:47

  Wat een geweldig goed nieuws! Wat ontzettend fijn! Ik hoop dat je toch een beetje kan genieten. Het is jullie zo gegund
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: Peuterspeelzaal, een nieuwe faseMy Profile

 • Reageer Nesrin 6 juli 2015 om 05:57

  FIJN!!!

  Goed nieuws! Een hele grote zorg en pakket aan stress minder.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photodiaryMy Profile

 • Reageer Roeline 6 juli 2015 om 06:05

  Joh meis wat een oooooontzeeeeeeetend goed en fijn nieuws!!! Ben zo blij voor je! Spannend blijft het dus wel maar de nare ernstige dingen kun je uit je hoofd zetten! Ik hoop dat je gewoon nog even kunt gaan genieten en wat los kunt laten, dat gun ik je zo!

 • Reageer joyce 6 juli 2015 om 06:09

  Met tranen in mijn ogen lees ik dit. Wat een prachtig nieuws. Hopelijk valt de angst nu stukje bij beetje meer van je schouders!

 • Reageer Vlienelien 6 juli 2015 om 06:10

  Wat een fijn nieuws ☺️
  Ik hoop dat je alsnog je genietmomentjes hebt de komende tijd, maar t zal best spannend blijven. Ik ben blij voor jullie
  Vlienelien onlangs geplaatst…Is Riley* een jongen of een meisje?BMy Profile

 • Reageer Sandra 6 juli 2015 om 06:27

  Wat enorm goed nieuws…zo blij voor jullie!!! Eindelijk dat stukje spanning weg…nu kan je echt genieten en verder gaan met alles voor jullie kleine meid..shoppen, kamertje..enz….
  En laat je mooie buik maar groeien!!!

  Blij voor je…wat zijn die weken wachten rot he…
  Sandra onlangs geplaatst…Crochet along 2015…My Profile

 • Reageer astrid nab 6 juli 2015 om 06:31

  dat is goed nieuws en geniet ervan

 • Reageer Dita 6 juli 2015 om 06:34

  Wauw! Wat een fijn nieuws!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juli 2015 #1My Profile

 • Reageer Koalabeautymama 6 juli 2015 om 06:34

  Wat een opluchting he! Toppie! Echt goed nieuws xx
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Help, ik zoek een haarstylist voor onze bruiloft!My Profile

 • Reageer Nelleke - Nelleketekent 6 juli 2015 om 06:36

  Wauw, ben super, super blij voor je (voor jullie)! Ik blijf voor je duimen en aan je denken 🙂

 • Reageer Roos 6 juli 2015 om 06:41

  Nog steeds ben ik zo gigantisch blij voor jullie! Zo meegeleefd en nu ik je blogje lees, weer kippenvel en tranen in mn ogen. Ik hoop dat je meer kan genieten, al is het maar van de kleine dingen. Na deze 4 weken from hell, vliegen je laatste loodjes hopelijk voorbij en heb je snel een prachtig mooi gezond meisje in je armen!

 • Reageer Lara 6 juli 2015 om 06:43

  Wat een mooi nieuws! Ik ben zo blij voor jullie! Ik begrijp wel dat je nog niet helemaal kan genieten hoor, maar dat komt vast vanzelf wel weer ! Na de bevalling sowieso 😉

 • Reageer Veronique 6 juli 2015 om 06:44

  Wat een fijn nieuws, hopelijk kan je toch een klein beetje gaan genieten van de laatste fase van je zwangerschap. zet hem op, voor je het weet ligt de kleine diva op je borst!

 • Reageer Saskia 6 juli 2015 om 06:48

  Wat een geweldig goed en fijn nieuws! Ik hoop dat je ondanks alles toch nog een beetje kan gaan genieten.
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Consultatiebureau, Sophia en Vakantie! (week 27)My Profile

 • Reageer Tineke 6 juli 2015 om 06:51

  Lijkt me ook verschrikkelijk om zo lang te moeten wachten! Gelukkig is alles goed, ik hoop dat je nog wel een beetje van je zwangerschap kunt genieten!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Twee maanden niet shoppenMy Profile

 • Reageer Miranda 6 juli 2015 om 07:02

  Oh wat een mooi bericht op deze maandagochtend! Ik kan me de opluchting voorstellen maar begrijp ook goed dat het grote genieten niet helemaal meer uit de verf komt. Logisch! Probeer het toch, er zoveel mogelijk van te genieten, en ik wens je sterkte voor de moeilijke momenten. Hopelijk heb je je kleine diva snel gezond en wel in je armen!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Zwangerschap; wat moet ik allemaal missen?My Profile

 • Reageer Joy 6 juli 2015 om 07:04

  Wat een opluchting en wat fijn dat de uitslagen positief waren. Hopelijk geniet je nog een beetje tot jullie meisje er is.
  Joy onlangs geplaatst…It’s Weekend TagMy Profile

 • Reageer Janske 6 juli 2015 om 07:05

  Wat fijn! Probeer op die roze wolk te blijven! Geniet van dit mooie nieuws!
  Janske onlangs geplaatst…De meest traumatische dag uit mijn leven… (persoonlijk verhaal)My Profile

 • Reageer Ilse 6 juli 2015 om 07:08

  Jeeeeeuj! Ik ben zo ontzettend blij voor jullie! Het is jullie gegunt, ik kan niet wachten tot ze geboren is en echt van haar kunnen gaan genieten! Xx

 • Reageer Marloes 6 juli 2015 om 07:13

  Jaaaa, wat fijn! Wat zal er nu een grote last van jullie schouders gevallen zijn. Op naar wat meer onbezorgde laatste maanden van je zwangerschap!

 • Reageer Sylvie 6 juli 2015 om 07:17

  Wauw wat fijn!! Gefelicitaart 😉

 • Reageer Simone 6 juli 2015 om 07:20

  Wat een onwijs fijn nieuws!
  Simone onlangs geplaatst…Diary – zon, warmte, genieten & scriptieMy Profile

 • Reageer Amber 6 juli 2015 om 07:21

  Wat fijn om dit bericht te lezen. Probeer ondanks dat er nog extra controles zijn toch te genieten. Want dat deed ik pas echt toen ze er was. Wij hebben ook nog heel veel extra echo’s gehad en steeds was alles goed… Maar doordat we paar weken in flinke onzekerheid zaten,kreeg ik die knop na het goede nieuws niet helemaal omgezet.

  Ben iig super blij dit te lezen. Liefs knuff

 • Reageer Karlijn 6 juli 2015 om 07:21

  Waaaaaaw wat een goed nieuws!!!

 • Reageer Cindy 6 juli 2015 om 07:33

  Oh wat een super goed nieuws!!!! Hopelijk kunnen jullie nu toch een beetje gaan genieten.
  Fijn dat de grootste spanning er nu af is!!
  Cindy onlangs geplaatst…Recept Mango-Kokos-AnanassmoothieMy Profile

 • Reageer Adinda 6 juli 2015 om 07:36

  Wat een super fijn nieuws !

 • Reageer Angelique 6 juli 2015 om 07:49

  Wat een super fijn nieuws!
  Angelique onlangs geplaatst…New in | PumpsMy Profile

 • Reageer Marijke 6 juli 2015 om 08:12

  Wat fijn dit goede nieuws! En dat Diva maar gied mag groeien en lekker kan genieten van al jouw liefde!
  Marijke onlangs geplaatst…Hoeveel hebben wij nu uitgegeven aan boodschappen in juni?My Profile

 • Reageer Madelaine 6 juli 2015 om 08:13

  Ah wat onwijs fijn om dat goede nieuws te krijgen! Wat een zenuwslopende rit is het geweest.
  Madelaine onlangs geplaatst…LIFE – It’s a…My Profile

 • Reageer jilte 6 juli 2015 om 08:20

  Wat fijn nieuws! Ben zo blij voor julle

 • Reageer Lilian 6 juli 2015 om 08:21

  Wat een heerlijk nieuws Bibian! Twee prachtige uitslagen! Ik hoop dat je nooit meer van die roze wolk af zult vallen!
  En wat mooi dat twee van mijn favoriete bloggers en jij zulk goed contact hebben, vind ik leuk!

 • Reageer Jess 6 juli 2015 om 08:24

  Ik kan wel gillen! Ik ben zo blij voor jullie! Ik heb zo vaak aan jullie gedacht, zette mezelf ook wel even aan het denken. Geniet ervan 🙂
  Jess onlangs geplaatst…Ik werd verliefd op …. babyspeelgoedMy Profile

 • Reageer Anita 6 juli 2015 om 08:29

  Wat een fijn nieuws!! Snap dat het genieten nu wat minder zal zijn maar ga idd maar lekker bezig met de kamer om te zorgen dat de kleine een mooi plekje heeft om te slapen.
  Anita onlangs geplaatst…Hoe mindful is Saar van GalabriaMy Profile

 • Reageer José 6 juli 2015 om 08:32

  Wat een goed nieuws zeg! Nogmaals, ik snap heel goed dat je pas echt weer kan genieten op moment dat ze er is en nagekeken is, maar dit is toch wel een heel fijn gevoel! Toch maar een beetje genieten ;). Jullie meisje blijft lekker bij jullie, heeft geen ernstige afwijkingen! Joepie!

 • Reageer Linda 6 juli 2015 om 08:36

  Wat ontzettend fijn voor je. Nu lekker genieten. Hopelijk is straks alles bij de bevalling ook ok.
  Linda onlangs geplaatst…Winactie: Frozen haaraccesoiresMy Profile

 • Reageer Inge 6 juli 2015 om 08:47

  Wat een super nieuws zeg! Echt Top!!!!
  En een kleintje, niet erg hoor, die van ons was maar 45 cm met 2.7 kg, overal onder de P3, maar ondertussen is ze dat goed aan het inhalen hoor! 🙂
  Inge onlangs geplaatst…Bijna 6 maanden!My Profile

 • Reageer Anke 6 juli 2015 om 08:50

  Pfff….Jippie!!!
  Geweldig nieuws!!!
  Heerlijk weer met het kamertje bezig zijn en andere leuke kanten van je zwangerschap!

 • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 6 juli 2015 om 08:53

  Hoera, gaaf, te gek, super, prachtig, mooi nieuws!
  En weet je hoé toepasselijk jullie blognaam nu nog eens is! Little wonder, want dat is je kleine zeker! Ik snap dat je niet meer 100% kunt genieten van je zwangerschap (heel herkenbaar ook), maar ik geloof er oprecht in dat jullie kleine diva straks jullie World nog wonderlijker maakt! Super blij en opgelucht voor jullie! Dikke kus Lins!

 • Reageer Malou 6 juli 2015 om 08:54

  Hier ben ik echt heel blij om! Wat fijn voor jullie zeg! Dit is vast heel stom om te zetten en totaal niet vergelijkbaar, maar Nomi was bij de 20 weken echo ook aan de kleine kant en uiteindelijk was haar geboortegewicht 3605 gram. Totaal anders dan jouw situatie, maar zij was toen gewoon even wat langzamer gegroeid en hopelijk is dat bij jullie diva ook zo 😉
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #114; LAATSTE WERKWEEK, HITTEGOLF EN ZWEMMENMy Profile

 • Reageer Leonie 6 juli 2015 om 08:56

  Ik ben ZO ontzettend blij voor jullie. Wat een goed nieuws.

 • Reageer Anne 6 juli 2015 om 09:04

  Heey!
  Eigenlijk reageer ik nooit op jullie blog, maar nu vind ik het wel een goed moment om te reageren.
  Gefeliciteerd lieve Bibian!
  Het is je zo gegund

 • Reageer Evelien 6 juli 2015 om 09:28

  Ahhhh wat zal er een last van jullie schouders gevallen zijn! Probeer evengoed van je zwangerschap te genieten ondanks de blijvende onzekerheid!

 • Reageer Nicole 6 juli 2015 om 09:42

  Ooooh wat heerlijk! Ik heb echt meegeleefd zoals iedereen hierzo..
  Natuurlijk blijft het een beetje spannend, maar de ergste spanning is weg!
  Nicole onlangs geplaatst…ZelfdodingMy Profile

 • Reageer anouk 6 juli 2015 om 09:56

  Wow wat een opluchting!! Wat fijn om te horen dat er niks ernstigs met jullie kindje is.
  anouk onlangs geplaatst…Yellow as sunshineMy Profile

 • Reageer Tamara 6 juli 2015 om 10:06

  Wat een goed nieuws! Super dat er waarschijnlijk niks aan de hand is. Hopelijk kan je toch wel genieten, al is het al van de kleding shoppen, kamer inrichting en de andere spullen aan schaffen. Spannend blijft het maar je wordt goed in de gaten gehouden.

 • Reageer Ilona 6 juli 2015 om 10:11

  Wauw! Wat een geweldig nieuws!

  Genieten nu!

 • Reageer Marieke 6 juli 2015 om 10:15

  Jaaaaa wat een geweldig nieuws! Heel erg blij voor jullie!

 • Reageer Lieke 6 juli 2015 om 10:17

  Wauw! Superfijn zeg!! 🙂
  Geniet maar lekker van de roze wolk!

 • Reageer Marloes 6 juli 2015 om 10:24

  Och wat is dat fijn om te horen! Wat fijn ook dat je nu eindelijk kan genieten. Probeer dat ook echt te doen, ondanks de zorgen die er alsnog zijn!
  En inderdaad zeg, dat wordt een echte diva, haha!
  Liefs <3

 • Reageer Joyce 6 juli 2015 om 10:25

  Wat een goed nieuws zeg!! Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie pas echt gaan genieten als blijkt dat met de bevalling alles goed is.
  Voor nu toch een beetje rust. Hopelijk gaan de laatste 16 weken heel erg snel voor je!
  Joyce onlangs geplaatst…Blote mama buik van SamanthaMy Profile

 • Reageer Martina 6 juli 2015 om 10:25

  Jeetje wat heftig allemaal! Heel fijn dat de uitslagen goed zijn! Natuurlijk heel logisch dat je niet uitbundig kunt genieten. Door alles wat er al gebeurd is is het logisch dat de spanningen blijven….. Ik wens jullie het beste!

 • Reageer Bianca 6 juli 2015 om 10:28

  Wat een super goed nieuws, ben zo blij voor jullie!! x
  Bianca onlangs geplaatst…DOVE ADVANCED HAIR SERIES ULTIME NOURISHMENTMy Profile

 • Reageer Jantine 6 juli 2015 om 10:34

  Wat moet dat een ontzettende opluchting zijn! Ik hoop dat jullie nu weer een beetje meer van deze komende tijd kunnen genieten… en ik blijf voor jullie duimen/bidden.
  Jantine onlangs geplaatst…Bethlehemian Rhapsody ~ ApologetiXMy Profile

 • Reageer Ilse 6 juli 2015 om 10:50

  Wauw ik zit met kippenvel je verhaal te lezen. Wat fijn! Ben zo blij voor jullie. Ik snap je spanningen en hoe moeilijk het is. Duim voor jullie dat verder alles goed is en jullie een gezond meisje krijgen. Je kan nu toch al met andere gevoelens naar je mooie groeiende buik kijken. Veel liefs

 • Reageer Wendy 6 juli 2015 om 10:55

  Wauw wat goed nieuws! Wat een opluchting! Nu lekker genieten samen!

 • Reageer Carolien 6 juli 2015 om 11:00

  Wat een opluchting!!! Ontzettend. Jeetje meid wat heb jij je rot gevoeld. Vreselijk.
  Ik heb elke dag gekeken of je al iets wist. Die spanning lijkt me zo naar.
  Ik heb met tranen in mijn ogen dit artikel gelezen. Ik ben zo blij voor jou!
  Durfde het bijna niet aan te klikken omdat ik geen slecht nieuws wilde lezen.
  Probeer te gaan genieten van het kleine meisje in jou, ze heeft je nodig.
  En jij haar!!
  Dikke knuffel

 • Reageer Marisca - Mamablogger 6 juli 2015 om 11:09

  Hes, yes, yes! Ik heb zo aan jullie gedacht ook al kennen we elkaar helemaal niet persoonlijk. Wat een goed nieuws! En hup, op die roze wilk blijven zitten nu 😉
  Marisca – Mamablogger onlangs geplaatst…Leuk en goedkoop bedankje voor de juffen dankzij Wibra!My Profile

 • Reageer Yvette 6 juli 2015 om 11:16

  Ooo wat ontzettend fijn meid! Jeetje wat moet dat een opluchting zijn geweest!! Super zeg! Kreeg echt tranen in mijn ogen van blijdschap voor jullie! (Ben zelf ook zwanger.. hormonen ..hihi ).
  Ik duim voor je dat ze straks heerlijk gezond in je armen ligt! Geniet ervan!!

 • Reageer Margriet 6 juli 2015 om 11:19

  Ah super fijn Bibian! Ik ben blij voor jullie!

 • Reageer Aranka 6 juli 2015 om 11:20

  Oh bibian wat fijn voor jullie!! Wat hebben jullie hier lang op moeten wachten. Goed dat jullie extra in de gaten gehouden worden! Een last van jullie schouders!

 • Reageer Desiree 6 juli 2015 om 11:48

  Fijn zeg! Wat een goed nieuws, ik ben zo blij voor jullie!

 • Reageer Kim 6 juli 2015 om 12:52

  Wat een heerlijk nieuws!
  Kim onlangs geplaatst…Mommy Monday – Mijn favoriete mama blogs.My Profile

 • Reageer Miranda 6 juli 2015 om 12:53

  Wat geweldig!!! Hopelijk kan je toch nog een beetje genieten van de zwangerschap.
  Miranda onlangs geplaatst…Zomer/hittegolf en zonneallergie My Profile

 • Reageer Rosie 6 juli 2015 om 12:58

  Ik ben zo ontzettend blij voor jullie <3
  Rosie onlangs geplaatst…Mini shoplog voor de babyMy Profile

 • Reageer Tamara 6 juli 2015 om 13:57

  Ik zei het op instagram al, maar echt! Wat een geweldig nieuws!! Je zult zoooooveel meer rust hebben nu!
  Tamara onlangs geplaatst…Life with Lauren! 1 maand oud!My Profile

 • Reageer Danielle 6 juli 2015 om 14:36

  Oh heel fijn! <3 Ik ben echt zo ontzettend blij voor jullie!
  Danielle onlangs geplaatst…Weekly updateMy Profile

 • Reageer Anoeska 6 juli 2015 om 16:40

  Oh wat moet dit heftig geweest zijn voor jullie allemaal. Heel fijn dat er nu in ieder geval dingen zijn uitgesloten. Super!

 • Reageer Lisa 6 juli 2015 om 17:44

  Wat een ontzettend fijn nieuws!! Ik heb zo vaak aan jullie gedacht, ben enorm blij voor je. Het blijven onzekere tijden maar deze diva heeft al heel wat harten verovert!
  Lisa onlangs geplaatst…Plog & update • ben ik weer!My Profile

 • Reageer Anneleen 6 juli 2015 om 18:05

  Kippenvel bij het lezen van dit blogje… Wat een supergoed nieuws! Ik ben zo blij voor jou en je gezinnetje, Bibian!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Ikram 6 juli 2015 om 18:22

  Oh gelukkig maar dat het goed gaat! Hop hop dat ze maar gezond en wel in jullie armen ligt!! 🙂

 • Reageer Cindy 6 juli 2015 om 20:06

  Wauw, wat een geweldig nieuws! Even loslaten al die angstige gedachtes en toch een beetje proberen te genieten, ook al gaat dat toch een beetje moeilijk, wat ik me kan voorstellen. Heel fijn dit ♥
  Cindy onlangs geplaatst…Fotoverslag: Hoi Zeeland, daar waren we weer!My Profile

 • Reageer Manon 6 juli 2015 om 20:45

  Wat een fijn bericht om te lezen, vind het erg fijn voor jullie. Nu hopen dat madame goed gaat groeien 🙂
  Manon onlangs geplaatst…5 maanden!My Profile

 • Reageer Sanne 7 juli 2015 om 13:25

  Wat een enorm goed nieuws!!!
  Gefeliciteerd.

 • Reageer Wendy 7 juli 2015 om 14:41

  Wat een enorme opluchting!
  Wendy onlangs geplaatst…Shopvlog H&M – Hallo zomer!My Profile

 • Reageer Loes 7 juli 2015 om 19:27

  Jaaa wat goed! En bijna schattig, die overblije foto van jullie. Word er zelf vrolijk van haha!
  Loes onlangs geplaatst…Waarom ik stopte met de Flexchallenge en begin met Personal Body PlanMy Profile

 • Reageer Tess 8 juli 2015 om 19:10

  Hey meiden.
  Ik ben met toeval op jullie youtube kanaal gekomen en heb de afgelopen weken wat afgelachen op jullie vlogs!

  Ik schrok even toen ik ook is een kijkje kwam nemen op jullie blog.
  Maar dit zijn fijne berichten!
  Super nieuws!!

  Keep up! Ik duim voor je.

  Hopelijk komt er snel weer een gezellige vlog op jullie kanaal. Ik kom ook bij jullie uit de buurt en moet ontzettend lachen om jullie boerse humor. Heerlijk, net mijn vriendinnen haha!

  Ook al ben ik geen moeder, blijf vooral doorgaan met wat jullie doen en succes met alles!

  Liefs Tess

 • Reageer Nikki Hermans 8 juli 2015 om 21:50

  Wat een goed nieuws!!!! Ik kan jullie natuurlijk niet geruststellen, want bij iedereen is het anders. Maar ik was ook aan de kleine kant toen ik nog in mijn moeders buik zat, en nu ben ik kerngezond! Ik hoop dat jullie dochtertje hetzelfde als mij overkomt. Heel veel geluk gewenst!!!

 • Reageer Floor 10 juli 2015 om 10:16

  Herkenbaar moment, fijn om te lezen dat bij jullie de uitslag ook goed was. Dat vertellen ze je niet erbij als je zwanger wordt. Veel geluk met de rest van de zwangerschap.
  Floor onlangs geplaatst…MINI IN MINT: 4 cute outfitsMy Profile

 • Reageer Angela 15 juli 2015 om 11:37

  Geweldig nieuws! Wat een opluchting!
  Angela onlangs geplaatst…Rugpijn? Tips en oefeningen voor een gezonde rugMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge