Persoonlijk

Het 10 jarig jubileum

Manon-0083 copy kopieTien jaar… Vandaag zijn mijn vriend en ik 10 jaar samen. 15 juli 2005 kregen we nog echt verkering en in 2015 hebben we samen een zoon… Wie had dat ooit gedacht? Had dat tien jaar geleden gezegd en we hadden je vierkant uitgelachen als twee pubers van 15 en 16! Ik kwam ergens een Engelse tag tegen die mooi aansluit op dit onderwerp. Ik geef jullie een kijkje in onze relatie (goh want klinkt dat serieus, “relatie” haha).

1. Where did we meet?
Geloof het of niet, maar ik heb Robert leren kennen via Bibian. We kenden elkaar niet maar ik wist al wie hij was, we zaten namelijk op dezelfde basisschool maar niet in dezelfde klas.
Bibian en Robert waren allebei uitgenodigd op een feestje en toen hadden ze leuk SMS en MSN contact (ja kinderen, zo ging dat vroeger). Op een gegeven moment waren Bibian en ik samen aan het MSNen met Robert en ik voegde hem ook toe op mijn MSN, we gingen smsen en daarna met z’n drietjes afspreken…

2. What was our first date?
De allereerste keer dat we elkaar gezien hebben was met Bibian erbij in de stad. We gingen Ben&Jerry’s kopen bij de Albert Heijn en gingen toen bij een speeltuintje hangen (HAHAHA). De eerste date met z’n twee was volgens mij gewoon bij hem thuis, we gingen film kijken (Kangaroo Jack of National Treasure, één van de twee, we weten beide niet meer welke het was).

3. Where was our first kiss & how was it?
Bij mijn ouders huis achter op straat, met onze fietsen tussen ons in. Hoe het was? Vreemd want het was de allereerste keer dat ik écht kuste (ja, ik was ‘laat’? met mijn 15 jaar).

4. Did you know they were the one?
Ja, ik wist eigenlijk wel meteen dat ik voor altijd bij Robert zou blijven. Of ik hoopte dat in ieder geval. Heel raar maar het zat meteen al goed, ook al was het maar verkering tussen twee pubers… We zaten op de fiets, voordat we verkering hadden, en Bibian was er ook bij en toen keek ik naar hem en toen wist ik het gewoon. Gek toch?

robertmanon5. What was your first impression?
Pffff, dat weet ik echt niet meer! Ik denk gewoon dat ik hem een leuke jongen vond?

6. When did you meet the family?
Nog voordat we verkering hadden gingen Bibian en ik samen bij Robert een film kijken (een horrorfilm: Hide&Seek – CHAAAARLIEEEE, CHAAAARLIE :’)). Toen ontmoette ik voor het eerst zijn ouders. Heel kort, want zij gingen naar een verjaardag ofzo en wij waren alleen thuis.
Hij ontmoette mijn ouders ergens in het begin van onze verkering, gewoon bij mij thuis.

7. Do you have a tradition?
Poeh, een traditie… Ik kan zo 1-2-3 niks bedenken. We geven elkaar altijd 4 kusjes? Nooit 1 of 2 of 3, dat klopt niet.

DSC002868. What was your first road trip?
Nouja, road trip… Onze eerste vakantie met z’n twee was naar Kreta. In 2009.

9. Who said i love you first & where were you?
Ik denk dat Robert dat als eerst tegen mij zei en dat was denk ik bij hem thuis of op de fiets toen hij mij altijd naar huis bracht ’s avonds (heel laat).

10. What do you argue about the most?
De typische dingen denk ik: vaak komt het door miscommunicatie.

11. Who wears the pants in the relationship?
Daar hadden we het laatst nog over! We kwamen er op uit dat we allebei 1 broekspijp aan hebben. Gewoon, gebalanceerd?

12. Where do you see the two of you in 10 years?
Over tien jaar hoop ik dat we getrouwd zijn, een tweede kindje hebben en nog steeds helemaal happy in luvv zijn. Kwijlkwijl, slijmslijm.

Op naar de volgende 10 jaar!

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

32 reacties

 • Reageer Marion 15 juli 2015 om 05:32

  Gefeliciteerd! Die vragen zijn leuk om te lezen en ze zetten met meteen ook aan het denken over wat mijn eigen antwoorden zouden zijn. Ik weet nog dat ik voor het eerst Ik hou van je zei en dat het er gewoon uitfloepte en ik me kapot schrok. Gelukkig zei hij Ik ook van jou, maar pffff, dat was effe schrikken hahaha! Wat tof dat Bibian er een rol in heeft gespeeld.
  Marion onlangs geplaatst…Behandeling Angst – Sociale Fobie: Dag 3My Profile

 • Reageer Sara 15 juli 2015 om 05:37

  Gefeliciteerd!! En leuke tag! Wij zijn dit jaar 9 jaar samen en leerde elkaar ook kennen met 15 en 16 jaar. Ook samen met mijn toentertijd beste vriendin, waarmee we samen film gingen kijken haha. Helaas spreek ik haar niet meer!

 • Reageer Kelly caresse 15 juli 2015 om 06:00

  Gefeliciteerd met jullie 10 jaar samen wauw wat een tijd! En wat tof dat je elkaar hebt leren kennen via Bibian!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Lijstje met dingen waar ik vrolijk van wordMy Profile

 • Reageer Saskia 15 juli 2015 om 06:13

  Gefeliciteerd met jullie tienjarig samenzijn! Erg leuk dag je er een tag bij hebt gedaan, leuk om te lezen hoe jullie elkaar hebben leren kennen. De eerste foto is trouwens echt prachtig!
  Saskia onlangs geplaatst…Onze VakantieMy Profile

 • Reageer Nesrin 15 juli 2015 om 06:47

  Gefeliciteerd!

  Leuk om te lezen wat jullie de afgelopen tien jaar hebben meegemaakt en ik wens jullie vele jaren!
  Nesrin onlangs geplaatst…Instagram TAG |Mijn feed, geen stijl & chaotisch as hellMy Profile

 • Reageer Paola 15 juli 2015 om 06:51

  Gefeliciteerd en wat een leuke tag! Leuk dat jullie al vanaf zo jong bij elkaar zijn! Zeker vaak de vraag gehad: Hoe doen jullie dat toch? Die vraag kreeg ik best vaak.. Terwijl het eigenlijk automatisch is gegaan!
  Paola onlangs geplaatst…Used last month #1My Profile

 • Reageer Malou 15 juli 2015 om 07:28

  Gefeliciteerd, en wat een leuke tag!
  Malou onlangs geplaatst…DIONNE VERTELT; MIJN VRIENDIN EN IK VERWACHTEN EEN KINDJEMy Profile

 • Reageer Tamara 15 juli 2015 om 07:37

  Gefeliciteeeeerd! Heb je ook O het gevoel dat het voorbij is gevlogen? Echt een super leuke tag!
  Tamara onlangs geplaatst…Een ontzettende baaldag.My Profile

  • Reageer Manon 15 juli 2015 om 18:34

   Jaaa, het vliegt echt zo hard aan je neus voorbij..

 • Reageer Joyce 15 juli 2015 om 08:14

  Gefeliciteerd en leuke tag! Robert en ik zijn dit jaar 9 jaar samen! Wat vliegt de tijd zeg haha!
  Joyce onlangs geplaatst…Nesteldrang na de zwangerschapMy Profile

 • Reageer Dita 15 juli 2015 om 08:34

  Gefeliciteerd!! Wat een lange tijd al samen, lijkt me heel mooi en bijzonder. En jij valt nog mee hoor met je 15e je 1e kus. Ik was 17 😉 haha.. geniet van deze dag en van elkaar x
  Dita onlangs geplaatst…Kurkuma – honing – yoghurt maskerMy Profile

 • Reageer Jess 15 juli 2015 om 08:36

  Ahhh wat een lief blogje! Gefeliciteerd met jullie jubileum. Romantisch dat jullie al zo jong bij elkaar waren. Hier eerst een woeste studententijd achter de rug 😉
  Jess onlangs geplaatst…Vrolijk vriendinnetje MilaMy Profile

 • Reageer Renee 15 juli 2015 om 08:43

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!

 • Reageer Lifesabout 15 juli 2015 om 08:59

  Haha die dates van vroeger dia via msn werden afgesproken en vervolgens in de speeltuin plaatsvonden…zo ging dat vroeger 😉 leuk om te lezen! Op naar nog veel meer tienjarige feestjes.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Waarom en hoe wij Sarah tweetalig willen opvoeden.My Profile

  • Reageer Manon 15 juli 2015 om 18:34

   Die goeie ouwe tijd met je beltegoed op door het vele smsen… Nu is er niks meer aan met die WhatsApp 😉

 • Reageer Annemijn. 15 juli 2015 om 09:28

  Gefeliciteerd! Op naar de volgende 10! Leuk om zo meer over jullie te weten te komen.
  Annemijn. onlangs geplaatst…10 dingen die je nog niet over mij wist…My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 15 juli 2015 om 10:18

  Gefeliciteerd! Superleuke tag! Zo grappig hoe het in het begin ging, heel herkenbaar! Samen met een vriendin met een jongen chatten via MSN en er op los sms’en en dan samen met drietjes afspreken, en een eerste kus ergens op de fiets op straat, bij elkaar thuis afspreken en samen een film kijken… Dat heb ik ook allemaal gedaan! 🙂 Wel niet met mijn huidige vriend, dat is wel heel speciaal dat jullie dat allemaal met elkaar meegemaakt hebben en dat jullie eigenlijk nooit echt iemand anders gehad hebben. Zo leuk en romantisch! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: bohemian chic (inclusief sneak peek van mijn nieuwe Mulberry tas!)My Profile

  • Reageer Manon 15 juli 2015 om 18:33

   Ah leuk he! “Vroeger” was alles zo anders terwijl dat maar 10 jaar geleden is…

 • Reageer Nicetobeout 15 juli 2015 om 10:46

  Gefeliciteerd en mooie tag! Allebei 1 broekspijp aan is een goede haha
  Nicetobeout onlangs geplaatst…La Palma dag 6: Los TilosMy Profile

 • Reageer Joy 15 juli 2015 om 12:29

  Gefeliciteerd met jullie jubeleum, en hoop dat jullie nog vele jaren samen zullen zijn. Grappig dat heb hem via Bibian hebt leren kennen.
  Joy onlangs geplaatst…The Unsuccessful Adulting TagMy Profile

 • Reageer Sylvie 15 juli 2015 om 14:09

  Gefeliciteerd!! Ik vind het echt een super romantisch verhaal! En wauwie, die zwangerschapsfoto!!
  Sylvie onlangs geplaatst…Recept: Gezonde tiramisuMy Profile

 • Reageer Anouk 15 juli 2015 om 17:29

  Jeetje al 10 jaar, gefeliciteerd!! Mijn vriend en ik zijn in augustus 7 jaar samen, ik was 15 en hij 17. Ik vind het altijd zo leuk als ik van andere hoor dat ze ook zo jong zijn. Je maakt samen zo’n grote ontwikkeling door, echt bijzonder.
  Anouk onlangs geplaatst…Tattoo’s als verpleegkundigeMy Profile

  • Reageer Manon 15 juli 2015 om 18:33

   Ja, je wordt echt samen volwassen ofzo, heel mooi eigenlijk 🙂

 • Reageer Wendy (B) 15 juli 2015 om 18:24

  Proficiat!

 • Reageer Kim 15 juli 2015 om 18:41

  Zo lief!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  Kim onlangs geplaatst…Review: Sleek Flushed BlushMy Profile

 • Reageer Anneleen 15 juli 2015 om 20:54

  Heel mooi en lief om te lezen! En een prachtige foto die ik reeds via instagram zag voorbij komen 🙂 nogmaals een dikke proficiat !!

 • Reageer Sandra 16 juli 2015 om 09:08

  Gefeliciteerd! Jullie lijken me echt zo lief samen :).
  Sandra onlangs geplaatst…Opgemaakt & favorieten juni 2015My Profile

 • Reageer Nicole 16 juli 2015 om 09:22

  Haha het kon ook niet anders dan dat Bibian een rol erin speelde 😉
  En leuke traditie haha, wij geven juist altijd 3 kusjes of een veelvoud ervan, dus 6 of 9 of.. 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Terug naar de basis – detox en balansMy Profile

 • Reageer Wendy 16 juli 2015 om 09:46

  Aaah, leuk om te lezen! Gefeliciteerd. En ik vind je niet laat hoor. Ik was zelf ook 15/16 toen ik voor het eerst zoende. 🙂
  Wendy onlangs geplaatst…TAG | Zomer in je bolMy Profile

 • Reageer Eline 16 juli 2015 om 14:58

  Wat bijzonder dat hij in alles je eerste is, geweldig <3
  Eline onlangs geplaatst…KrotensaladeMy Profile

 • Reageer Sanne Marlijn 19 juli 2015 om 10:22

  Leuk hoor, al zo lang samen. Mijn vriend (die toevalling ook Robert heet) en ik zijn dit jaar ook tien jaar samen. Op 16 november om precies te zijn. Wij hebben ook veel gebruik gemaakt van MSN en SMS 😛 Nog veel geluk samen!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Kleine impressie van onze woningzoektochtMy Profile

 • Reageer 10 jaar geleden… | Little Wonder World 17 februari 2016 om 08:58

  […] jaar geleden was ik verliefd op… Manon: Robert! Afgelopen zomer waren we 10 jaar samen (ik schreef er ook een stukje over). We hadden 10 jaar geleden dus net een half jaar verkering, naahwww. Bibian: Niemand, ik was […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge