Lifestyle

Things I Like #2

Mijn vorige “Things I Like” werd heel leuk ontvangen door jullie dus ik denk maar dat ik er een rubriekje van maak, zo eens in de zoveel tijd! Ik heb deze keer weer een aantal dingen die ik echt LOOOOOVE of gewoon leuk genoeg vind om met jullie te delen. Komen ze:

suitsHARVEY! Oooooh wat heb ik Suits gemist hahaha. Gelukkig begon 24 juni weer het vijfde seizoen van Suits in Amerika en konden we genieten van Harvey, Mike, Louis en alle anderen.
Leuk om te vertellen… Mijn vriend en ik zaten vol spanning voor de televisie toen we aflevering 1 aanzetten. “Huh, hebben we zit gezien?” zei mijn vriend toen “previous on Suits” kwam… “Hè, nee!? STOP STOP STOP!!!!!” Ik snel op IMDB opgezocht welke aflevering we als laatste hadden gezien, was dat gewoon aflevering 13 geweest van seizoen 4! Terwijl er 16 zijn! Waaaaatttt?! Echt zoooooo dom! Wij vonden het al zo’n raar einde van seizoen 4 maar alle afleveringen die op onze computer stonden waren “op” en wij dachten gewoon dat het klaar was. Stelletje domme ganzen. Maar we hadden dus nog wel lekker extra veel afleveringen om te kijken én we hoefden niet te wachten na de cliffhanger van seizoen 4!

Foto 24-06-15 13 31 27Dan een babygerelateerd item: de badring, het badzitje. Even een foto van op het ‘droge’, we hebben ook wel foto’s in actie maar die zijn privé ;-).
We hadden van een buurvrouw van ons zo’n ligdingetje gekregen voor in bad. In het begin konden we deze niet gebruiken want ons meneertje was veeeeel te druk en glibberde zo uit dat ligding. De laatste 2-3 maanden was hij stevig genoeg en groot genoeg om te blijven liggen in dat ligdingetje. Nog steeds ontzettend wild maar hij kon er niet meer uitvallen. Nu hij steeds beter zelf kan zitten leek ons het leuk om hem dus ook zittend in bad te doen. Toen ik laatst bij de Prenatal was voor een kraamcadeautje zag ik deze in de aanbieding voor 14 euro dus ik rekende hem af bij de kassa. Ons kleine waterratje vindt dit dus echt een geweldig ding! Hij slaat met zijn handjes keihard op het water en kan nu echt spelen in bad. Echt een leuk ding en het is ook wel handig dat ik mijn handen vrij heb en hem even goed kan wassen samen met hem kan spelen.

Foto 30-06-15 14 07 22Nog één babygerelateerd item: een speenkoord! Ik had er al een paar gekocht van diverse merken die je in de drogist vindt, maar ik vind die allemaal zo “stug” en stijf dat ze helemaal niet soepel aan de speen hangen. Webshop Pippelot stuurde ons allebei een gepersonaliseerde speenketting toe. Ik koos deze uit, hoe tof matcht ie bij Nilo’s Difrax speentje? De speenkoorden zijn van hele mooie kwaliteit en hebben een fijn klipje waar je ‘m mee aan de kleding van je kind kan bevestigen. Een ‘kaal’ speenkoordje kost 7,90, voor de naam erop betaal je 4 euro extra. Je kunt het koordje helemaal naar wens customizen (ze hebben hele leuke printjes!) en zo past hij helemaal bij jouw stijl. Bibian heeft er ook één gekregen, deze deelt ze (mocht het allemaal goed zijn met haar kindje) op haar Instagramaccount (en ik kan zeggen: hij is zo leuk en lief!).

Foto 26-06-15 11 28 53Al een langere “thing I like”… Tony’s Chocolonely zeezout caramel. Oh mijn lievelings! Ik kan zo’n hele reep wel in één keer opeten maar vaak lukt het me wel om er twee dagen mee te doen 😉 #ietsmetzwangerschapskilo’s
Bibian vond laatst een plaatje waar op stond: hoe spreek jij Tony’s Chocoloneley uit? Wij zeggen altijd Tony Chocolony, maar het is ChocoLONELEY, hahahahaha.

annemerelroosmarijnTot slot ben ik helemaal fan van Annemerels YouTubekanaal. Ik volg haar blog echt al jaaaaaaaren en vind haar zo leuk. Haar leven is totaal anders dan dat van mij. Ik bedoel: hardlopen, Den Haag, heel veel reizen en een druk leven. Ik ben precies het tegenovergestelde haha. Maar sinds een tijdje maakt ze ook video’s en ik ben vanaf minuut 1 fan! Samen met haar zusje Roosmarijn (die ook een tof kanaal heeft trouwens!) doet ze me heel erg denken aan mijn eigen zusje en ik. Vooral de vlogs vind ik leuk om te zien. En dat zegt wat, want ik hou nooit zo van vlogs kijken haha.

Oké, nou wil ik weten: hoe spreken jullie Tonie Chocoloonie uit?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Sylvie 2 juli 2015 om 05:52

  Leuk leuk! Ik ga eens kijken op de blog van Annemerel, kende ik nog niet! En ik baal soms zoo dat ik een melkallergie heb, die Tony’s lijkt me heerlijk!
  Sylvie onlangs geplaatst…Kritiek op de Babybjörn One babydrager: Terecht?My Profile

 • Reageer Marion 2 juli 2015 om 05:54

  Ik kon maar niet kiezen welke serie ik nu zou gaan kijken op Netflix. Suits was één van de opties, maar ik twijfelde. Oké, bij deze is de knoop doorgehakt. Thanks! Annemerel. Nu je het zegt… Ik heb al een poos niet meer op haar blog gekeken. Toch maar weer eens doen.
  Marion onlangs geplaatst…Share Some Happiness: JuliMy Profile

 • Reageer Saskia 2 juli 2015 om 05:58

  Suits is zo leuk! Wij waren er ook helemaal verslaafd aan. En die chocola is inderdaad super lekker!
  Saskia onlangs geplaatst…Vrouwen en SchoenenMy Profile

 • Reageer Fem 2 juli 2015 om 06:13

  Ja!! Ik zeg dus ook altijd Tony Chocolony, whaahaaa!! Oepsie! En dit is ook mijn favoriet!! Ohhh zoooo lekker!

 • Reageer Dita 2 juli 2015 om 06:33

  Ja het kanaal van annemerel volg ik ook sinds kort. Leuk!
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Home made hamburgerMy Profile

 • Reageer Nesrin 2 juli 2015 om 06:57

  Tony’s caramel en zeezout is inderdaad erg lekker. Wat mij betreft de lekkerste reep!

  Suits en 100 andere series op Netflix wil/moet ik nog zien.
  Nesrin onlangs geplaatst…Hardlopen (korte broek, spatader & sinaasappelhuid)My Profile

 • Reageer Joy 2 juli 2015 om 08:40

  Wat een leuke favorieten, en wat een leuk speenkoort zeg! Hah wat grappig dat jij vlogs helemaal niet leuk vind normaal!;)
  Joy onlangs geplaatst…Mijn Huisje Boompje Luna #12My Profile

 • Reageer Angela 2 juli 2015 om 09:39

  Leuke rubriek inderdaad! Voor Ezra hebben we precies dezelfde badring. Ik gebruik de badring met het warme weer nu ook voor in de tuin met een klein baby zwembadje. Echt ideaal en Ezra heeft de grootste lol!
  Angela onlangs geplaatst…Vlees bestellen bij Koop een Koe. Hoe bevalt het?My Profile

 • Reageer Malou 2 juli 2015 om 09:57

  Hele leuke dingen inderdaad 🙂
  Malou onlangs geplaatst…MIJN LAATSTE WERKDAGMy Profile

 • Reageer Anneleen 2 juli 2015 om 19:09

  Leuk artikel! Ik ga meteen eens kijken naar Annemerel haar youtube account 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageer Miranda 8 juli 2015 om 10:19

  Wij zeggen altijd Tony Chocodelony.. haha dusss. .
  Die badring lijkt me handig zeg!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge