Lifestyle, Persoonlijk

Things I Like #3

Ik vond het weer tijd voor een Things I Like nummero 3! Er zijn weer veel dingen die ik erg leuk vind de afgelopen tijd en ik deel ze vandaag met jullie.

Foto 14-07-15 09 26 49Een babygerelateerd item van deze keer zijn deze lepeltjes van Munchkin. Ik vond ze een poosje geleden bij de Etos in zo’n bak met allemaal koopjes en ik vond ze er wel vrolijk uitzien dus ik dacht: ik neem ze mee. Ik kan niet precies zeggen waarom ik deze lepels zo fijn vind voor babyprakjes… Maar ze hebben een lange steel waardoor je makkelijk in een lang bekertje/potje kan zonder dat je handen vies worden. Ik vries vaak fruithapjes in, in van die lange smalle bekertjes (ruimtebesparend in de vriezer ;)) en met bijvoorbeeld de lepeltjes van de Hema worden je vingers zo gauw smerig, bij deze dus niet. Ook heeft de lepel een ‘diep bakje’, waardoor er een flinke hap op kan. Natuurlijk spelen de vrolijke kleurtjes ook een rol!

Foto 14-07-15 09 26 29Ik weet niet of ze nog lang in het seizoen zijn maar ik vind wilde perziken zó lekker! Ik eet er elke dag wel één of twee en mijn kind is er ook dol op. Als ik een fruithapje maak en ik doe er een wilde perzik doorheen dan gaat het hele bakje leeg. Heerlijk!

the missingOké, ik geef toe. Ik en mijn vriend zijn serieverslaafd haha. In een vorige Thins I Like schreef ik over The Team. Deze bleek maar 8 afleveringen van een uur te hebben en hebben we dus al afgekeken… Erg leuke serie vonden wij. We gingen dus op zoek naar een nieuwe serie. We vonden op Netflix deze Netflix Original serie: The Missing. We hebben tot nu toe twee afleveringen gezien en we vinden hem er goed uitzien! Spannend, mysterieus… Ja, we like! Het gaat over een Brits gezin die in 2006 op vakantie ging in Frankrijk en ineens verdween hun 5 jaar oude zoontje. Je ziet in de serie flashbacks naar 2006 en naar het heden, waar de vader van het zoontje opnieuw op zoek gaat naar nieuwe aanwijzingen etc.

dichterbijEcht een totaal random iets, maar ik was laatst een beetje doelloos aan het Pinteresten en toen kwam ik de versjes/gedichtjes van Dicht Erbij tegen. Ik vind hun stukje echt heel erg leuk. Nederlands, een beetje grappig maar toch ook leuk en lief. Deze twee zijn mijn favoriet.

crayolaVroeger als klein meisje was ik helemaal dol op kleuren, tekenen, fröbelen en alles wat ze tegenwoordig DIYen noemen. Wij kregen een pakket van Crayola met allemaal ‘magische’ tekenspulletjes. Stiften die van kleur veranderen, stiften die je gewoon van textiel en van je tafel af kunt vegen, waskrijtjes, scharen… Echt onwijs leuk! Nu word ik niet meer zo warm van kleuren, tekenen en knutselen maar ik kan me indenken dat als je als kind wel heel erg warm wordt van zo’n pakket. Bibian is een weekje op vakantie geweest afgelopen week (daar horen jullie binnenkort meer van) en aangezien het weer niet zoveel goeds beloofde nam zij dit leuke pakket mee voor River en hij heeft er heel veel plezier mee gehad op vakantie. En als moeder word je ook blij als je kind blij is toch?

Wat zijn jullie favorieten van afgelopen tijd?

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Annemijn. 20 juli 2015 om 05:24

  Leuk lijstje! Die gedichtjes zijn inderdaad erg mooi!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Wij gaan naar Rome toe!My Profile

 • Reageer Kelly caresse 20 juli 2015 om 06:13

  Leuke dingetjes allemaal. Die versjes kende ik nog niet, die klinken erg leuk! Het crayola pakketje valt hier ook erg in de smaak, lekker creatief bezig zijn
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: Random facts over LanaMy Profile

 • Reageer Saskia 20 juli 2015 om 06:21

  Wij hebben the missing ook gekeken. Vond het echt jammer dat de serie snel voorbij was, ben erg benieuwd naar het volgende seizoen!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Kaarsjes, Selfie & TaartMy Profile

 • Reageer Dita 20 juli 2015 om 06:35

  Wat een leuk lijstje!
  Dita onlangs geplaatst…Wat is de natuur toch mooi ♥My Profile

 • Reageer Dagmar 20 juli 2015 om 06:56

  Wat een vrolijke en handige lepeltjes! Hmmm perziken vind ik ook zo lekker, yummie! Fijn artikel!
  Dagmar onlangs geplaatst…Groeifactor week 3 – Talent ontdekken en laten groeienMy Profile

 • Reageer Joy 20 juli 2015 om 07:20

  Leuk om te lezen. Ik ken de serie nog niet. Ik was helemaal verslaafd aan OITNB! Helaas wachten op nieuwe seizoen.
  Joy onlangs geplaatst…De reiniging van mijn gezichtMy Profile

 • Reageer Carolien 20 juli 2015 om 08:25

  Die serie heb ik ook gekeken, verwacht er niet teveel van 😉

  • Reageer Manon 20 juli 2015 om 13:47

   Oh… Jammer haha. Dan genieten we er maar van zolang t duurt!

 • Reageer Malou 20 juli 2015 om 08:41

  Wat een leuke dingen!
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #116; CAMPINGLIFEMy Profile

 • Reageer Nicole 20 juli 2015 om 09:03

  Oh die gedichtjes zijn echt super leuk!
  En mijn meisje is ook al fan van crayola al kan ze nog niet alles gebruiken hihi..
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom is het krijgen van een kind het meest geweldige van de wereld?My Profile

 • Reageer Maike 20 juli 2015 om 09:27

  Leuke dingen! En inderdaad, wilde perziken zijn zo lekker!!

 • Reageer Sylvie 20 juli 2015 om 11:45

  Leuk lijstje! Ik zat gisteren nog te mopperen op de lepeltjes van de hema, dus ik ga maar eens langs de etos!
  Sylvie onlangs geplaatst…Weekverslag #20My Profile

 • Reageer Selby Jewels 20 juli 2015 om 12:20

  Leuk lijstje! Wij zijn hier verslaafd aan de serie Wayward Pines. Erg spannend!

 • Reageer Pauline 20 juli 2015 om 15:21

  Ik snap wel dat je blij word van zoiets kleins als lepeltjes hoor haha, je zal maar net het juiste vinden wat de dagelijkse handelingen net wat makkelijker maken toch?! Daar mag je dan happy van worden 😉
  Dat Crayola pakket ziet er ook te leuk uit voor de kids!
  Pauline onlangs geplaatst…Dear Diary #29My Profile

 • Reageer Anneleen 20 juli 2015 om 17:25

  Oh wat een lieve gedichtjes! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: I’m back on track! #7My Profile

 • Reageer janske 20 juli 2015 om 20:28

  Die gedichtjes zijn wel heel erg lief zeg…en zo’n Crayons pakket, daar wordt je toch super blij van..Lucky River! 🙂
  janske onlangs geplaatst…Maak een uitstapje met je kind – Mama Challenge #2My Profile

 • Reageer Maud 21 juli 2015 om 08:38

  Misschien is de serie Broadchurch iets voor jullie die is echt heel spannend. Het heeft 2 seizoenen van 8 afleveringen. Het gaat over een jomgen van 11 die wordt gevonden op het strand.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge