Babypraat, Persoonlijk, Zwanger

Zwanger – week 25

En zo zitten wij alweer in week 26. Iedereen die ooit zei dat een tweede zwangerschap sneller zou gaan die zal ik niet meer tegen spreken haha. Hoe was afgelopen week, week 25? Ik ben heerlijk een midweekje met mijn vader en zijn vrouw naar CenterParcs geweest. Even tot rust komen en niks moet en alles mag. Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat hebben we onwijs genoten en is ons babymeisje goed verwend. Wat ik gekregen heb allemaal laat ik jullie binnenkort zien in een shoplog.

Verder voel ik ons meisje nog steeds niet goed wat we echt wel zorgen baart. Ik voel wel dat er van binnen wat gebeurt maar echt de schopjes en duidelijk gevoel heb ik niet en had ik bij River wel heel duidelijk. Ik moet straks naar de verloskundige dus zal dit ook zeker even aankaarten.
Verder heb ik nog steeds onwijs veel maagzuur (dankjewel allemaal voor de tips) en heb ik tijdens mijn minivakantie de verloskundige gebeld, die adviseerde mij om Gaviscon eens te proberen. Snel in de camping winkel gehaald maar pff wat is dat vies zeg. Ik hoop dat ze mij vanmiddag wat meer tips kan geven want ik word er gek van. Bij River had ik ook maagzuur maar na een Rennie was dit zo goed als weg. Nu loop ik ’s avonds dikwijls de trap op en af voor melk, vla, Rennies etc. Maar goed, dat overleven we ook wel weer.

imageBeetje wazig maar hee wat wil je ’s avonds 😉

Deze week gaan we beginnen met het verven van de babykamer, daar heb ik onwijs veel zin in. Ook wordt er een wandje behangen maar degene die dat voor ons gaat doen is een paar weken op vakantie dus daar moeten we dan nog even op wachten. Zodra dat is gebeurd kan ik gaan inrichten!

Aankomend weekend ga ik met Manon babyshoppen, lekker alle lakentjes, doekjes en dekentjes kopen, uiteraard gaan we vloggen dus houd onze blog in de gaten. Ook gaat ze me helpen met het ontwerpen van het geboortekaartje en daar gaan we in augustus mee beginnen.

Ik ben niet zo van de buikfoto’s omdat ik gewoonweg niet zo mooi slank ben, door de miskramen ben ik wat aangekomen en daar wil ik na de zwangerschap en feestdagen weer wat aan doen maar voor nu moet ik het ermee doen haha. Maar speciaal voor jullie een buikfoto van de zijkant. Een lief buikje, want bij River was ik al veel groter qua buik.image
Volgende week lezen jullie hoe het was bij de verloskundige en zien jullie vanzelf de vlog en shoplog wel voorbij komen.

xoxo

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Willemijn 21 juli 2015 om 05:37

  Mooi buikie Bibian! Benieuwd wat de vk over het voelen van de schopjes zegt. Hopelijk weet ze je een beetje gerust te stellen! X
  Willemijn onlangs geplaatst…Een volwassen kind van gescheiden ouders – een jaar laterMy Profile

 • Reageer Joyce 21 juli 2015 om 05:38

  Jullie meisje gaat er straks super leuk bij lopen (liggen)! Ben benieuwd wat je met Manon gaat shoppen :))
  Joyce onlangs geplaatst…Summer reading: Het meisje in de treinMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 21 juli 2015 om 06:19

  Veel succes bij de vk, hopelijk kan ze wat onzekerheid van je wegnemen. Alvast veel plezier met babyshoppen
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Outfit: Denim croptop en een bloemenrokMy Profile

 • Reageer Miranda 21 juli 2015 om 06:22

  Je buik is prachtig, je bent mooi zwanger! Die onzekerheid is helemaal nergens voor nodig:) lekker pronken met je buik!

  Ik hoop dat de verloskundige je een beetje gerust kan stellen, het lijkt me heel lastig wanneer je d’r nog zo weinig voelt.

  Veel shopplezier!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Zwangerschap; wat moet ik allemaal missen?My Profile

 • Reageer Marion 21 juli 2015 om 06:24

  Hopelijk kan de verloskundige je straks weer wat extra geruststelling geven. En vertrouwen in jezelf, Bibian! Je bent sterk genoeg om die kleine dame op de wereld te zetten. Echt waar. X
  Marion onlangs geplaatst…KwetsbaarheidMy Profile

 • Reageer Saskia 21 juli 2015 om 06:32

  Ik vind je buik erg mooi! Succes bij de verloskundige, hopelijk kan ze je gerust stellen. Ja en maagzuur is vreselijk, helaas niet de perfecte tip voor je.
  Saskia onlangs geplaatst…I Love Summer Tag!My Profile

 • Reageer Lifesabout 21 juli 2015 om 06:59

  Mooi buikje hoor! En succes bij de Vk. Sarah was ook een hele rustige baby en heb nooit begrepen wat mensen bedoelen met harde schoppen tegen je ribben of blaas haha.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Make the day happy met een ´pluk de dag´ lijstjeMy Profile

 • Reageer sanne 21 juli 2015 om 07:17

  Lieve bibian,

  Ik reageer nooit eigenlijk maar wou je toch even laten weten dat ik bij de zwangerschap van mijn dochtertje (ze is nu net 3 maandjes) haar ook bijna niet voelde, iedereen had het over schoppen en ik voelde bijna niks! Maakte me erg onzeker maar bij elk bezoek aan de vk was ze weer druk aan het bewegen, dus blijkbaar deed ze het gewoon niet hard, ze is nu ook een tevreden en rustig meisje..

  Succes met de rest van je zwangersxhap!

  Liefs sanne

 • Reageer Joy 21 juli 2015 om 07:32

  Gezellig dat jullie samen gaan shoppen voor de baby! En je buikje ziet er hartstikke mooi uit! Succes bij de verloskundige.
  Joy onlangs geplaatst…50 Fun Questions TagMy Profile

 • Reageer Paola 21 juli 2015 om 07:39

  Leuk dat jullie samen gaan shoppen! Ik ben benieuwd naar de vlog en ben ook benieuwd naar de shoplog van wat je gekregen hebt! Ik zit nu in week 17 en heb ook veel last van maagzuur. Helaas mag ik bijna niks van de middeltjes ivm problemen met mijn nieren! Ben druk opzoek naar een oplossing!
  Paola onlangs geplaatst…Zwangerschap week 16My Profile

 • Reageer Marjolein 21 juli 2015 om 07:45

  Wat heb je een leuke dingen gepland staan. Hopelijk kun je er langzaamaan steeds meer van genieten al zal het niet meer zorgeloos worden.
  Ik weet niet of je de tip al gehad en geprobeerd hebt maar hier helpt het super en het is nog goedkoop ook!
  Bakingsoda/ Natriumbicarbonaat!
  Te koop bij natuurwinkels en de tuinen. Het is van Jacob Hooy. Beetje mengen met water en neus dicht want het is heel vies! Hopelijk heb je er wat aan.

 • Reageer Maike 21 juli 2015 om 08:02

  Mooi buikje heb je Bibian! Veel succes bij de verloskundige, hopelijk kan ze wat onzekerheid wegnemen.
  Veel shopplezier!!

 • Reageer Malou 21 juli 2015 om 08:19

  Bibian, je ziet er super uit, niet onzeker zijn over je lichaam hoor! Je buikfoto’s zijn ook prachtig!

  Het enige dat bij mij hielp tegen maagzuur, was vanillevla.
  Malou onlangs geplaatst…TROPENROOSTERMy Profile

 • Reageer Nicole 21 juli 2015 om 08:20

  Goed dat je even lekker weg bent geweest, even tot rust komen. Al zal er niet veel rust in zitten want ik snap je angst wel hoor. Goed dat je het gaat aankaarten al had je daar ook wel eerder voor mogen bellen.
  Hoop dat ze ook iets kunnen doen tegen de misselijkheid!
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: keukentje van afvalhoutMy Profile

 • Reageer Annemijn. 21 juli 2015 om 08:28

  Ik vind deze buikfoto anders erg mooi hoor! Het schiet al weer op zeg! Ik ben erg benieuwd naar het babyshoppen en uiteraard de aankopen voor jullie meisje.
  Annemijn. onlangs geplaatst…Recept: Gezonde courgettesoepMy Profile

 • Reageer Sandra 21 juli 2015 om 08:58

  Doe je rustig aan… Ik vind je buikfoto wel mooi!!!!
  Enne, ga gewoon omeprazol halen, het kan echt geen kwaad is mij verzekerd…en het werkt zo goed!!!
  Sandra onlangs geplaatst…Crochet along 2015…My Profile

 • Reageer Anneleen 21 juli 2015 om 08:59

  Ik vind je buikfoto ook heel mooi, Bibian! Mag je trots op zijn! En wat lief dat Manon je gaan helpen bij het ontwerpen van het geboortekaartje. Kijk al uit naar vlogs! En ik duim voor je bezoekje aan de verloskundige! <3
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: I’m back on track! #7My Profile

 • Reageer Rosanne 21 juli 2015 om 09:12

  Fijn dat je lekker een paar dagen hebt kunnen rusten en genieten! En alvast heel veel plezier bij de baby shop sessie!
  En ik vind jouw buik echt prachtig! Ookal zou je misschien niet de allerdunste zijn, je ben prachtig zwanger en ik vind dat je een hele mooie buik hebt!

 • Reageer Lilian 21 juli 2015 om 09:25

  Wat een mooi bescheiden buikje heb je! Hopelijk kan de verloskundige je geruststellen en heeft ze (meer/andere) tips tegen het maagzuur! Ik kijk uit naar de vlog en shoplog!

 • Reageer Cp 21 juli 2015 om 13:05

  Bij mijn eerste zwangerschap voelde ik ook super weinig. Ik denk vanaf 25w ofzo en zelf toen nog geen 10 bewegingen per dag. Ik heb wel 100 keer de vk gebeld voor een extra controle. Blijkbaar had dit te maken met de ligging van de baarmoeder (meer naar je rug toe) en een voorliggende placenta. Dat kan ook je kleinere maar heel mooie buik verklaren. En ondertussen hebben we een kerngezonde dochter van 19 maanden! Een vriendin van mij heeft haar kindje zelfs nooit gevoeld en ook dat was kerngezond (en ook een meisje). Maar ik begrijp je ongerustheid hoor door alles wat je al doorstaan hebt. Ik hoop dat je toch nog een beetje kan genieten van je zwangerschap en alles wat erbij hoort. Maar ik tel vooral met jullie mee af naar de geboorte zodat je echt kan beginnen genieten en je je geen zorgen meer hoeft te maken.

 • Reageer Madelaine 21 juli 2015 om 15:42

  Je hebt een prachtig buikje!
  Madelaine onlangs geplaatst…LIFE – Zwanger zijnMy Profile

 • Reageer Sylvie 21 juli 2015 om 17:42

  Wat een leuke dingen heb je op de planning staan, lucky us 😉
  Snap wel dat je je zorgen maakt doordat je je meisje nog niet zo goed voelt, hopelijk is het inderdaad gewoon een rustig, tevreden en gezond meisje net als Sarah van hierboven!
  Sylvie onlangs geplaatst…Ons trouwfeest… Alweer drie jaar geleden!My Profile

 • Reageer Kim 21 juli 2015 om 22:19

  Maagzuur is hier heel herkenbaar. Ik word er zelf ook helemaal gek van.
  Kim onlangs geplaatst…My boyfriends birthday.My Profile

 • Reageer Martina 22 juli 2015 om 03:14

  Mooi buikje heb je, mag je trotsnopmzijn hoor! 🙂
  Kan me voorstellen dat je wilt weten wat de verloskundige kan zeggen over de bewegingen van de kleine, helemaal als het zo anders is als bij de eerste. Begreep wel dat meer mensen dat hebben gehad. Sommige kindjes zijn heel rustig en geven af en toe een plopje en andere kindjes stuiteren door je buik…. Geniet van het baby shoppen! Dat vond ik zelf ook zo leuk!
  Martina onlangs geplaatst…14 Juni 2015 – Melle is geboren!My Profile

 • Reageer liele 22 juli 2015 om 15:52

  Idd omeparazol vragen!!!
  Heb t bij onze dochter ook gebruikt. Is het enige wat werkt en is niet vies!

 • Reageer Karolina 22 juli 2015 om 20:05

  Geen zorgen. Soms ligt de placenta zo dat je je baby veel minder voelt bewegen. Bij 25 weken is er ook nog best veel ruimte in je buik. Elke baby is ook anders, ene beweegt veel en de andere minder. Dat zegt nog niet dat er iets mis is.
  Ik ben benieuwd wat de verloskundige gaat zeggen.
  Karolina onlangs geplaatst…dj is hot – trends in babynamen 2014My Profile

 • Reageer Mariëlle 23 juli 2015 om 22:18

  Losecosan! Werkt echt prima een hele dag en nacht lang tegen maagzuur. Ik heb er namelijk ook bij beide zwangerschappen heel veel last van gehad.
  Het is wel wat duurder als rennie, maar dan ook echt super goed! Ow en ik heb het nog bij m’n huisarts en verloskundige nagevraagd, geen probleem om dit tijdens je zwangerschap te gebruiken.

  Geniet van het babyshoppen! En hou je taaai, die baby gaat je echt nog genoeg schoppen 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge