Lifestyle

Ik heb zin in de herfst

herfstBegrijp me niet verkeerd, ik ben echt wel gek van de zomer en lekker weer maar die dagen van 30+ graden hoeven voor mij niet zo. Ja, op vakantie met een zwembad voor je voeten en het strand op steenworp afstand. Niet in je eigen huis. Ook met een baby vond ik die hete plakdagen niks aan en was het meer overleven. Nee, wat dat betreft ben ik meer van de 23 graden met een zonnetje en een briesje. Nu september in aantocht is, de R weer in de maand komt, krijg ik echt zin in de herfst…

Bron foto

♦ Nilo heeft zijn zomergarderobe al 639 keer aangehad en ik wil wel iets nieuws zien. Geen felle zomerse kleurtjes meer maar okergeel, bordeauxrood en mosgroen zullen staan hem ook heel leuk.
♦ De Zara herfstcollectie voor kinderen. Enough said.
♦ Komkommertijd op TV is voorbij! Ik kijk uit naar alle leuke TV-programma’s die weer komen: Expeditie Robinson, Heel Holland Bakt, dat K3 programma (ja daar ga ik zéker naar kijken, guilty pleasure), series die weer beginnen…
♦ Ik wil mijn kind normaal in de MaxiCosi en kinderwagen kunnen vervoeren zonder dat hij wegsmelt of zeiknatte haren en een drijfnatte rug heeft van het zweet.
♦ Het typische Pinterestachtige plaatje van de herfst: dikke sokken, warme chocomelk, geurkaarsen aan en dekentjes op de bank.
♦ Onze vloerverwarming die weer aan kan, I love it!
♦ Niet alleen Nilo’s zomergarderobe, maar ook door mijn kledingkast kan wel een frisse wind. Ik heb zin in leuke vesten, mooie truien en leren laarsjes.
♦ Naar het bos in de herfst is toch wel het allermooist. Nilo in de draagzak op de rug en wandelen maar!
♦ Ik ben jarig in de herfst!
♦ En Nilo wordt één in de herfst! Ohhhhh, dat wordt zo’n bijzondere dag <3
♦ En de baby van Bibian wordt in de herfst geboren! KANNIEWACHTE!
♦ We hoeven ons niet meer te vertonen in bikini’s, korte broekjes en blote armen. Het is nu juist wel prettig, zo’n extra laagje vet 😉

Ah, genoeg redenen waarom de herfst van mij wel mag beginnen! Waar kijk jij naar uit?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

30 reacties

 • Reageer Marion 27 augustus 2015 om 05:23

  Jaaaa, ik begrijp je! Ik begrijp je! Leuk hoor die zon en de voetjes in het water, maar ik geef toch de voorkeur aan een lekker vest, fel gekleurde bladeren die op de grond liggen en een heerlijk windhoos die de boel weer even lekker wakker blaast. Heerlijk. Ik hou van de herfst!
  Marion onlangs geplaatst…Blogdate: Een VoorproefjeMy Profile

 • Reageer Tamara 27 augustus 2015 om 05:33

  Hahahaga, ik word al weken raar aangekeken als ik zeg dat ik zin heb in kerst!
  Tamara onlangs geplaatst…19 en gepland zwanger.My Profile

 • Reageer Roeline 27 augustus 2015 om 06:05

  Tja, doe voor mij toch echt nog maar lekker zomers! Met idd geen 30 graden maar wel met een lekkere temperatuur! De kou, nattigheid, donkere dagen, nee ik kijk er niet naar uit! Hoewel ik van de week wel een aantal kaarsjes had branden en ik dat dan wel weer leuk vond, dus dat zal ik zeker blijven doen.

 • Reageer Dita 27 augustus 2015 om 06:17

  Ook al.ben ik dol op de zomer, de herfst is ook wel erg gezellig. Lekker met dikke sokken in de laarzen en naar het bos wandelen. Daar een grote mok choco drinken en thuis de kaarsjes weer aan. Heerlijk!
  Dita onlangs geplaatst…Instagram favorieten #6My Profile

 • Reageer lieke 27 augustus 2015 om 06:26

  Inderdaad, de zomer is heerlijk…
  Maar na het weer afgelopen week is het tijd voor de herfst. Al hoop ik vandaag op heeeeeel veel zon want ik heb een bruiloft ♡ 🙂

 • Reageer Saskia 27 augustus 2015 om 06:52

  Ik houd niet zo van de herfst, geef mij de zomer maar 🙂 Wel superleuk geschreven!
  Saskia onlangs geplaatst…6 dingen waar ik niet goed in benMy Profile

 • Reageer angelique 27 augustus 2015 om 07:32

  Ik ben echt een zomermens maar ik mis de knusheid van de herfst en winter dan wel weer
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Nooit gedacht dat ik…My Profile

 • Reageer Elise Joanne 27 augustus 2015 om 08:11

  Ik heb EXACT hetzelfde! Ik ben dól op de zomer, alleen al omdat ik dan jarig ben, en het kan mij vaak niet warm genoeg (echt..!) maar ik ben er nu op uitgekeken. Laat dan nu september dan ook maar beginnen! Af en toe mooie dagen, lekker zonnetje en briesje; heerlijk! Ik heb geen zin meer in mijn slippers en shortjes. Misschien heeft het ook wel te maken dat ik gewoon graag wil dat de tijd snel gaat want dan hoef ik niet zo lang te wachten totdat de baby komt, haha! Maar toch, ik heb ook behoefte aan die serie avonden met chocolademelk en pepernoten. Kan niet wachten! 😉
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Hunkemöller Fashion Fever: Korting + InspiratieMy Profile

 • Reageer Madelaine 27 augustus 2015 om 08:17

  Normaal hou ik van de zomer, maar nu ik zwanger ben vind ik het echt verschrikkelijk. Op sommige dagen voelde ik me zo’n kogelvis die opblaast. Plofhaar, plofhoofd, kind kokend in het vruchtwater, dikke benen… nope.
  Madelaine onlangs geplaatst…CARS / BIKES – GoalsMy Profile

 • Reageer Vanessa 27 augustus 2015 om 08:41

  Leuk lijstje! Ik heb zon nodig om me helemaal goed te voelen, maar toch kan ik de herfst ook wel appreciëren. Zo zijn de tv-avonden een stuk gezelliger en kunnen er weer heerlijke geurkaarsen aan, maar ook de kleren in de herfst zijn veel leuker vind ik. En een laatste reden: mijn make-up smelt er niet meer af!
  Vanessa onlangs geplaatst…Budget tip: Biocura bodylotion voor onder de douche (ALDI)My Profile

 • Reageer Leonie 27 augustus 2015 om 09:11

  Als ik deze punten van jou lees, begrijp ik heel goed dat je zin hebt in de herfst.
  Ik vind de herfst ook altijd een mooie periode, maar ben ook echt wel gek van lekker warm weer!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavertelt: Wachten op niet ongesteld wordenMy Profile

 • Reageer Malou 27 augustus 2015 om 09:12

  Ik hoop dat de zomer nog een paar maand duur, haha.
  Malou onlangs geplaatst…JE KIND VERGELIJKEN MET ANDERE KINDERENMy Profile

 • Reageer José 27 augustus 2015 om 09:28

  Ik schreef er laatst ook al over inderdaad. Ik heb ook wel weer zin in de herfst en in de winter. Vooral om dat pinterestachtige plaatje waar je het over hebt: kaarsjes, dekentjes en warme chocolademelk! Maar ook om lekker te wandelen in een kleurrijk bos en de verwarming die weer aangaat. Heerlijk!
  José onlangs geplaatst…Naomi: 7 maandenMy Profile

 • Reageer Inge 27 augustus 2015 om 09:46

  Herfst vind ik ook wel leuk hoor, alleen jammer van de zomergarderobe denk ik dan, want jaja, wie heeft er teveel gekocht voor dat kleine meisje, ik! Typisch… oh ja, gezien ze zo klein is, kan ze nog wel eventjes haar t-shirtjes aan 🙂
  Oh en ja, de vloerverwarming, zo veel leuker voor een kleintje dat een poging tot kruipen onderneemt 🙂
  Inge onlangs geplaatst…Augustus tot nu toeMy Profile

 • Reageer One week seven days 27 augustus 2015 om 09:59

  Waar ik naar uitkijk…… Lekker op de bank met een dekentje, kopje thee, stukje chooclade er bij (of gw de hele reep, als je je niet kan inhouden) en filmpje aan! Herlijk. De warme zomerdagen zijn voor mij ook wel weer goed. 30+ vind ik toch niet z’n hele fijne tempratuur.

 • Reageer Channah 27 augustus 2015 om 10:05

  Ik heb zoooo’n zin in het najaar, mijn favoriete seizoen is ook de herfst. Mensen verklaren me altijd voor gek, maar ik vind zo’n gure, kille herfst zo gezellig, haha! En idd met de Zara heb je alles eigenlijk al gezegd.
  Channah onlangs geplaatst…KleedkamersessiesMy Profile

 • Reageer Lilian 27 augustus 2015 om 10:51

  Leuk artikel! Kan me in vrijwel elk punt wel vinden (behalve op de Nilo-gerelateerde punten dan haha 😉 Toch heb ik ’t gevoel dat ’t niet echt zomer is geweest… Deze week is ’t ook super druilerig weer en lijkt de zomer echt voorbij. Gelukkig wordt komend weekend nog even fijn zonnig! De eerste warme chocolademelk zit er overigens al weer in hoor 🙂

 • Reageer Jennifer 27 augustus 2015 om 11:40

  JajaajajajaJARIG! 😀 Dat vind ik het leukste aan de herfst. Ik ben wel een beetje bang dat ik een hele ernstige huismus ga worden komend seizoen, als het dagenlang gaat regenen en ik mezelf met moeite naar buiten moet trappen, want verder ben ik eigenlijk niet zo enthousiast over de herfst. Oh en idd, de ZARA collectie. <3
  Jennifer onlangs geplaatst…Melle’s Mama Wishes #1My Profile

 • Reageer Marieke 27 augustus 2015 om 11:41

  Zooo herkenbaar wat je zegt. Ik kan ook niet wachten tot de herfst begint. Ik ben ook net zoals jij in de herfst jarig en ik denk dat het daarom ook komt. Maar gezellig weer de kaarsjes aan en lekker verl bakken. Ik heb er zin in!!!

 • Reageer Lifesabout 27 augustus 2015 om 13:46

  Och ja..ik heb ook al de hele kindercollecie van Zara gekocht en kan niet wachten tot Sarah het draagt. En die komkommertijd op tv ben ik nu ook wel zat. Alhoewel…lang leve Netflix!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn liefde voor Modern FamilyMy Profile

 • Reageer astrid nab 27 augustus 2015 om 13:50

  ik ben het helemaal met je eens heerlijk gezellig kaarsje aan en lekker appeltaart bakken gezellige tijd weer

 • Reageer Esmee 27 augustus 2015 om 14:12

  Als ik dit zo lees kan ik niet meer wachten tot het herfst is! 🙂

 • Reageer Margriet 27 augustus 2015 om 19:43

  Ik kan ook niet wachten, haha!
  Vind het heerlijk met kaarsjes, dekentjes, chocomel, nieuwe leuke kleding, pepernoten eten zonder dat je gek wordt aangekeken enz enz. Genoeg redenen, heerlijk!
  Margriet onlangs geplaatst…Een rondje door de stad AlkmaarMy Profile

 • Reageer Cindy 27 augustus 2015 om 20:02

  Ook al ben ik héél blij dat het dit weekend nog zomer wordt in Nederland, ik vind het fijn dat het al zo vroeg donker is ♥ Boswandelingen maken, huissokken aan, warme chocolademelk drinken, nieuwe seizoenen van tv-series op de buis, kaarsjes aan. Ja, de herfst heeft echt zijn charme
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – augustus #4My Profile

 • Reageer Milou 28 augustus 2015 om 18:15

  Eens! Alleen tel ik meer af naar de sinterkersttijd. Oh wat houd ik daarvan! Maar bijna om dezelfde redenen als waarom jij van de herfst houdt. Lekker die dikke sokken aan, warme choco, aflevering expeditie…
  Milou onlangs geplaatst…Ik ben zwanger!!!My Profile

 • Reageer Lara 28 augustus 2015 om 23:01

  Haha, van mij mag het nog wel even zomer blijven! Ik wordt er soms zelfs verdrietig van als ik merk dat het weer eerder donker wordt ^^ O, nog even iets wat me opvalt de laatste tijd. Ik zie heel vaak slordige typfoutjes in de artikelen staan, zoals bijvoorbeeld dit : ‘Geen felle zomerse kleurtjes meer maar okergeel, bordeauxrood en mosgroen zullen staan hem ook heel leuk.’. Misschien een tipje om de artikelen wat beter door te lezen voordat je ze publiceert, want zulke foutjes kunnen natuurlijk makkelijk voorkomen worden 🙂

 • Reageer Milou 29 augustus 2015 om 22:34

  Denk altijd aaah heerlijk zomer, ja zomer is heerlijk, vooral door de lange vakantie.
  Maar de gedachte aan warme dekens en een film vind ik toch net wat aantrekkelijker bovendien; herfstvakantie en dan komen de heerlijke kerstdagen er weer aan. 🙂

 • Reageer Melanie 1 september 2015 om 13:26

  Ohh zo herkenbaar! Heb vandaag een grote najaars(?)schoonmaak, buiten de partytent, vloerkleed etc opgeborgen, de keukenkasten en in de washok even heringedeeld. Heerlijk! S’avonds weer met een dekentje op de bank, kaarsjes aan, en idd die lange boswandelingen op zoek naar kastanjes, dennenappels, ik hou ervan!

 • Reageer Anneleen 2 september 2015 om 18:20

  Hier ook erg herkenbaar! Ik had een tijdje geleden zelfs al zin in kerstmis en nieuwjaar, lekker met sneeuw buiten, de kaarsjes aan en onder een lekker warm dekentje 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 • Reageer After Summer Tag | Little Wonder World 10 september 2015 om 05:00

  […] zomer is bijna voorbij… 21 september begint officieel de herfst weer. Wij hebben wel weer zin in de herfst hoor! Joyce tagde ons voor de After Summer tag en nu de zomer dan echt ten einde komt leek het ons […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge