Fashion, Lifestyle, New In, Persoonlijk

Things I Like #4 – Bibian

Vandaag neem ik het stokje van Manon een keer over, want ook ik heb natuurlijk zo mijn dingen die ik leuk vind en het leek mij leuk deze met jullie te delen!

Allereerst een bijzonder verhaal. Ik zit graag op instagram (@bibianislief) en zo nu en dan kom je geweldig leuke dingen tegen. Vrouwen en ook mannen die thuis achter hun naaimachine zitten en hun zelfgemaakte items verkopen. Wat ik er precies leuk aan vind is dat het zo bijzonder, eigen en natuurlijk items zijn waar niet elk kindje op de hoek van de straat mee loopt. Ook zo kwam ik op het account @made_by_indys van Renate, een vrouw die door de ziekte van Crohn niet altijd zichzelf voelde.

made2Ze had altijd al een kinderwens maar door het gebruik van vele zware medicijnen was het een onmogelijk verhaal geworden. In het voorjaar van 2012 was ze niet lekker en dacht ze dat de ziekte weer begon op te spelen, maar nadat een vriendin vroeg of ze misschien zwanger kon zijn deed ze in mei 2012 een zwangerschapstest die dik positief bleek te zijn. Na een pittige bevalling kwam Indy op de wereld en leefden ze op een roze wolk. Tot na dag 5 het lopen bijna niet ging waar achter blijkt dat haar bekkenbodemzenuw kapot is gegaan. Ook bleek haar blaas, darm en baarmoeder te zijn verzakt en na vele bezoekjes in het ziekenhuis werd ze volledig afgekeurd. Nadat in 2014 de muren op haar af kwamen bedacht ze zichzelf om een naaimachine aan te schaffen. Ze begon met het maken van slofjes voor haar dochter Indy en daar begon haar nu goed lopende slofjes verkoop. Een mooi verhaal met als einddoel hele mooie slofjes, en natuurlijk kreeg ik ook een paar slofjes voor ons meisje.
made1Ze verraste mij met dit geweldig paar van roze croco met een geweldige strik. De schoentjes zijn van leer en enorm netjes afgewerkt. Ze heeft nog heel veel verschillende andere slofjes dus neem zeker eens een kijkje op haar account. Wat dacht je van mintgroen, blauw of misschien wel gestreept, u vraagt en zij draait. Verder maakt ze tegenwoordig ook hele leuke leggings met bijpassende haarbanden die ook heel leuk zijn.

Dan heb ik natuurlijk nog een things i like, en dat is -jawel- mijn nesteldrang die begint op te spelen. Nu zullen sommige denken uhh nesteldrang? Jazeker, in je zwangerschap krijg je enorme opruimwoede, een soort “ik wil alles klaar hebben en opgeruimd voordat de baby komt”. Allereerst begon ik met de schuur maar toen kwam het grootste project, de tuin. Onze tuin is verschrikkelijk en dan vooral voor mensen die niks met groen hebben. Gelukkig kwamen mijn schoonmoeder en schoonoma deze kant op om ons te helpen omdat ik natuurlijk niet alles meer mag. Na wat zweetdruppels, doorns en een lief zoontje die ons kwam helpen kwamen we al aardig in de buurt:
tuin1
Nog een paar uur verder ploeteren en vele vuilniszakken verder was mijn nesteldrang weer tot een laag pitje gekomen.
tuin2
Tadaaa, ik ben er heel blij mee, het is nog niet poepie strak en het liefste had ik er een kraan bijgehaald om alles eruit te halen en alleen steen terug te leggen maar dat gaat nou eenmaal niet. Voor nu ben ik tevreden en hoop ik dat we het bij kunnen houden.

Dat waren mijn things I like van deze week. Kenden jullie de leuke slofjes van Mady By Indys al? En hadden jullie ook zulke nesteldrang tijdens de zwangerschap?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Nesrin 14 augustus 2015 om 05:50

  Oh die schoentjes zijn zó lief! Heerlijk dat de tuin is gedaan.
  Nesrin onlangs geplaatst…Spuit 11 en haar gedachte over ‘Een weeffout in onze sterren’My Profile

 • Reageer Joyce 14 augustus 2015 om 06:06

  Ja de slofjes! Zo leuk ik ben ook heel blij met de slofjes voor Soof!
  Joyce onlangs geplaatst…Back to school – My Name tagsMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 14 augustus 2015 om 06:13

  Wat een geweldige slofjes! Heel mooi iniatief van Made by Indy’s, ik ga ze ook even opzoeken op instagram
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Recept Surinaamse ZuurkoolMy Profile

 • Reageer Rosanne 14 augustus 2015 om 07:09

  Wat een onwijs schattig schoentjes! En knap dat ze die zelf maakt!

 • Reageer Renate Molier 14 augustus 2015 om 07:23

  Lieve meiden,

  Wat een superleuk stuk! Uit de grond van mijn hart, dank jullie wel!

  Liefs

  Renate Made by Indy’S

 • Reageer Annemijn. 14 augustus 2015 om 07:28

  Hele mooie slofjes zeg!

 • Reageer Jess 14 augustus 2015 om 07:28

  Ik heb niet zo’n last gehad van nesteldrang. Misschien omdat mijn zwangerschappen zo raar verliepen. Wel wilde ik graag bepaalde dingen in huis hebben en commandeerde ik mijn vriend, moeder en schoonmoeder in het rond haha.
  Jess onlangs geplaatst…Snelle saoto soepMy Profile

 • Reageer Saskia 14 augustus 2015 om 07:34

  Hier hetzelfde met de tuin.. ook een grote onderhoudsbeurt gedaan en nu hopen dat we het bij gaan houden.. hihi!
  Saskia onlangs geplaatst…Recensie: S.K. Tremayne – IJstweelingMy Profile

 • Reageer Roeline 14 augustus 2015 om 07:54

  Wat een schattige slofjes, wat gaaf dat die vrouw dat zo kan en doet! Nee nesteldrang ken ik dus echt niet! Bij mij komt opruim en schoonmaak woede op de meest gekke tijden en niet zozeer op de momenten dat het zou ‘moeten’. Ben sowieso geen poetser, dus heel vaak gaat alles niet aan de kant 🙂

 • Reageer Saskia 14 augustus 2015 om 08:22

  De slofjes zijn zo schattig! Ik heb ook een paar voor Sophia, super blij mee!
  Saskia onlangs geplaatst…Burt’s Bees Lip Balm Honey & MangoMy Profile

 • Reageer Tamara 14 augustus 2015 om 08:49

  Jaaaa ik heb ze ook! Roze met kanten strikje! Zoooo onwijs schattig! Ik gun het haar ook zo ontzettend!
  Tamara onlangs geplaatst…Een vreemde nam mijn baby mee, deel 2.My Profile

 • Reageer Leonie 14 augustus 2015 om 09:16

  Die slofjes zijn zo leuk! En ze zien er idd erg netjes afgewerkt uit.
  Wat heerlijk dat de tuin flink is aangepakt, River helpt ook fijn mee zo te zien, haha!
  Leonie onlangs geplaatst…Kinderwens; LH-Piek wattes?My Profile

 • Reageer Janske 14 augustus 2015 om 09:40

  Wat toevallig zeg! Paar dagen geleden super toffe leggings gemaakt door Renate ontvangen voor Lola! De schoentjes zijn ook zoooo schattig! Goed bezig met je tuin! Heel herkenbaar die opruimwoede 😉
  Janske onlangs geplaatst…Doe iets wat je normaal niet zou doen met je kind – Mama Challenge #4My Profile

 • Reageer Anneleen 14 augustus 2015 om 09:40

  Wat een schattige en mooie slofjes! Heel pakkend en moedig verhaal ook!
  Anneleen onlangs geplaatst…Blog top 3 TagMy Profile

 • Reageer Renske 14 augustus 2015 om 16:11

  Wat een superleuke, lieve en vooral hele schattige slofjes!
  Renske onlangs geplaatst…#1 EetdagboekMy Profile

 • Reageer Channah 14 augustus 2015 om 22:31

  Ah, die schoentjes wil ik ook voor mijn dochtertje, zo cute!
  Channah onlangs geplaatst…Waar begin je?My Profile

 • Reageer Marije - Mumsthewordnl 16 augustus 2015 om 12:33

  Die slofjes zijn echt te schattig! En wat een bijzonder verhaal gaat er ook achter. Pff.. deze slofjes zouden ook echt perfect zijn voor ons meisje. Maar mijn vriend zou me het huis uit zetten als ik nog meer ga shoppen voor ze er überhaupt is hahahaha.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge