Fashion, New In, OOTD

With a touch of Disney

Disney outifts Manon? Wat zeg jij daar nou? In een ver verleden schreef ik al eens over hoe veel ik van Disney houd maar ik kleding met Disneyfiguren erop wanstaltig vind (sorry voor de mensen die dat wel heel leuk vinden!). Er zal heus een tijd komen dat Nilo een t-shirt wil met de nieuwste Disneyheld erop en ik zal dan wel over mijn moederhart strijken en toegeven (maar niet voordat ik eerst een poging heb gedaan om hem een pyjama, ondergoed of sokken aan te smeren in plaats van een t-shirt). Maar tot die tijd GEEN figuren op zijn kleding haha. Je kunt Disney ook heel smaakvol integreren in outfits. Ik hou er wel van! Ik kreeg de mogelijkheid om wat leuks uit te zoeken van de webshop FLMNG. Een hele gave webshop met toffe shirts voor vrouwen met toffe quotes erop.
flmng1Hoe cool zijn deze serie-gerelateerde shirts? Orange is the new Black – Gossip Girl – Pretty Little Liars.

manon aristokattenIk mocht dus ook iets uitkiezen en ik koos ervoor om een eigen quote te laten printen op een shirt en ik mocht ook een romper voor Nilo uitkiezen met een eigen tekst! Na lang nadenken, zoeken en “nee dit is het net niet”, kwam ik uit bij twee Disneyquotes.

marietumblr_m7swcnyug11qaezy0o1_500Voor mij de tekst: “Ladies don’t start fights… But they can finish them.” (Aristokatten) En voor Nilo “Never grow up” van Peter Pan. Voor mezelf een wit shirt met zwarte letters en voor Nilo een blauwe romper met witte tekst. Twee dagen later kwam de bestelling aan en I like it! Toch een soort van matching outfits maar niet te overdreven. Outfits met een touch of Disney.

nilo never grow upWat vinden jullie van onze shirts? Speciaal voor lezers van onze blog heeft FLMNG een kortingscode! Als je de code littlewonderworld invult dan krijg je tot 14 augustus 15% korting op je aankopen. Leuk hè?

Volg FLMNG ook op Facebook!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Marion 2 augustus 2015 om 05:26

  Hihihi, die is leuk ja, van de Aristokatten. De manier waarop ze het zegt ook. Geweldig. Ik moet die film weer eens gaan kijken! 😀
  Marion onlangs geplaatst…Share Some Happiness: AugustusMy Profile

 • Reageer Marisca - Mamablogger 2 augustus 2015 om 06:08

  Bij mij ook geen Disney figuurtjes hoor! Vreselijk en gelukkig kan M (bijna 5) zich daar wel in vinden 😉 Het meest vreselijk vind ik Cars dus dat komt er echt niet in haha. Deze zijn heel leuk! Ik ben fan van Gossip Girl dus vind die met de quote over Blair supergaaf!
  Marisca – Mamablogger onlangs geplaatst…Mamablogger verkoopt!My Profile

 • Reageer Renate 2 augustus 2015 om 07:25

  Wat ziet de layout van de blog er leuk uit! 😀

 • Reageer Laura | FLMNG 2 augustus 2015 om 07:40

  Heel erg leuk! En wat staat het jullie te gek!

 • Reageer Saskia 2 augustus 2015 om 07:53

  Heel erg leuk! En wat onwijs lief de romper voor Nilo!
  Saskia onlangs geplaatst…Onzichtbaar ziekMy Profile

 • Reageer amanda 2 augustus 2015 om 08:30

  Erg leuk en ik ben ook niet van de disney figuren op kleding…en ja op rompers etc vind ik nog net kunnen…Maar kijk ook niet uit naar dat hij een disneyheld op zijn shirt zou willen maar goed dat zullen we tegen die tijd zien.

  xx
  amanda onlangs geplaatst…I love summer tagMy Profile

 • Reageer Jess 2 augustus 2015 om 08:37

  Ik ben ook niet wild van Disney-kleding maar dit vind ik prima kunnen. Beter dan die schreeuwerige Mickey Mouse-pj’s van Sam. Gewoon classy zeg maar. Staat jullie goed en ik vind Nilo zo lie-hief <3
  Jess onlangs geplaatst…Multireview Ella’s KitchenMy Profile

 • Reageer Nesrin 2 augustus 2015 om 09:24

  Ik pas ook 😉 ik vind Disney leuk maar kleding met Disney figuren like no thanks.

  Soms ontkom je er niet aan… Vooral als de kiddo’s 2-3-4 jaar zijn. Prinsessen en Cars all over the place hahaha en ze vinden dat zo geweldig dat ik geen nee kan zeggen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Zindelijk maken: Little man, piemel & plasjesMy Profile

 • Reageer Madelaine 2 augustus 2015 om 11:53

  Wat een geweldig shirt! Ik ben zo fan van de Aristokatten, heerlijk.
  Madelaine onlangs geplaatst…LIFE – LOVEMy Profile

 • Reageer Desiree 2 augustus 2015 om 12:12

  tja, ik vind kleding met teksten erop helemaal niets, zeker niet voor volwassenen…..
  Disney figuren voor volwassen vind ik ook niet kunnen, maar voor kinderen heb ik er geen moeite mee als ze dat zelf leuk vinden. Mijn dochter was helemaal gelukkig met haar shirtje met Ernie van Sesamstraat erop 🙂

 • Reageer Leonie 2 augustus 2015 om 13:55

  Wat leuk zeg! En zulke schattige foto’s!

 • Reageer Rosanne 2 augustus 2015 om 15:52

  Wat onwijs leuk! Het rompertje van Nilo is echt super schattig<3
  Rosanne onlangs geplaatst…De Vakantie TAGMy Profile

 • Reageer renske 3 augustus 2015 om 07:50

  Supermooi die nieuwe layout! Maar als je een categorie bekijkt staat er: u bekijk. Dat moet zijn u bekijkt.

  • Reageer Manon 3 augustus 2015 om 08:07

   Thanks! Gaan we aanpassen 🙂

 • Reageer Simone 3 augustus 2015 om 10:36

  Oh ik dacht dat ik de enige was die Disney kleren helemaal niets vond! Haha. Wat fijn om te lezen dat dat dus niet zo is. Wel erg leuke shirts Manon! Die van PLL ga ik misschien wel bestellen voor mijn zusje.
  Simone onlangs geplaatst…Pinterest: hoe het niet moet #2My Profile

 • Reageer Joy 3 augustus 2015 om 10:49

  Leuk geworden. Vooral die romper vind ik erg leuk! Mooie foto’s ook van Nilo met het gras.
  Joy onlangs geplaatst…Hoe gaat het met Luna?My Profile

 • Reageer Marijke I easydailyfood 4 augustus 2015 om 08:19

  leuke quotes heb jij gekozen, houd zelf ook totaal niet van Disney figuren op kleding!

 • Reageer Jennifer 4 augustus 2015 om 12:15

  Ik ben een beetje verliefd op Nilo’s rompertje. <3
  Jennifer onlangs geplaatst…Baby DIY: geboortekaartjesslingerMy Profile

 • Reageer Anneleen 7 augustus 2015 om 19:35

  Wat een leuke- matchende shirtjes! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Blog top 3 TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge