Babypraat, Persoonlijk, Zwanger

Zwanger – week 30

Waar blijft de tijd, ik ben alweer aangekomen in week 31 en dat betekent dat ik nog maar drie weken hoef te werken tot mijn verlof. Ik heb er onwijs zin in en merk ook echt dat ik eraan toe ben. Ik kan ’s ochtends wel huilen als ik mijn bed uit moet om te gaan werken omdat ik gewoonweg geen puf heb. Mijn benen voelen als lood, mijn hoofd is in de hemel en de tranen staan me nader dan het lachen. Gelukkig is het wel weer goed zodra ik op de werkvloer sta na een goed ontbijtje en dan kunnen we er ook best een half dagje tegenaan.
30-weken-zwanger-ontwikkeling-baby-1
Bron
Verder was afgelopen week in tegenstelling tot de week ervoor rustig, qua afspraken. Ik merk dat ik mijn meisje ook wat meer voel, niet zoveel als bij River maar wel meer als voorheen. Ook denk ik dat mevrouw gedraaid is en weer met d’r hoofdje naar beneden ligt maar ook dat kan ik natuurlijk niet met 100% zekerheid zeggen.

Verder liet ik laatst al weten op twitter dat ik bij River het kamertje al picobello in orde had met 24 weken en dat het hier nu nog een bouwval is. Het is nog lang niet af. De drie muren zijn geverfd, de vloer ligt er zo goed als in maar verder is er nog niks baby-achtigs aan. Gelukkig wordt er binnenkort behangen en worden de meubels van de ene kamer naar de andere verschoven en kan ik hem gaan inrichten. Ook zijn de gordijnen besteld en zodra ze binnen zijn hoef ik ze alleen nog op te hangen.
babykamerMorgen moet ik na 10 weken weer naar het Radboud in Nijmegen voor een groeiecho. Ik heb natuurlijk vorige week al een extra groeiecho gehad in Doetinchem maar toch blijft het wel even spannend. Daar waar alle ellende begon gaan we nu weer terug maar waarschijnlijk wel met een fijn gevoel.

Ook heb ik de proefdrukken van het geboortekaartje binnen gehad en oh wat ben ik er blij mee, dat hebben Manon en ik toch maar weer even goed gefixed.

Volgende week zal ik jullie alles vertellen over de groeiecho in Nijmegen. Zoals elke week ga ik nu weer met de benen omhoog (verplicht, ook wel eens lekker :P) en mijn iPad op schoot.

Tot volgende week!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Marion 25 augustus 2015 om 05:46

  Konden we deze drie weken maar even vooruit spoelen, hè? Fijn dat je de kleine dame nu wat beter voelt. Dat moet ook weer wat geruststellen. Succes morgen. Fijn dat je ze je zo goed in de gaten houden.
  Marion onlangs geplaatst…RokenMy Profile

 • Reageer Tamara 25 augustus 2015 om 06:17

  Hahaha bij de tweede was ik ook veeeel later pas klaar! Bij lauren was het zelfs zo erg dat richard de box nog ‘even’ in de kamer moest zetten foen ze al 2 dagen was! Haha!
  Tamara onlangs geplaatst…In 1 week helemaal zindelijk!My Profile

 • Reageer Jess 25 augustus 2015 om 06:23

  Jeetje, de tijd vliegt. Ik duim dat morgen alles oké is met jullie meisje.
  Jess onlangs geplaatst…Jim 11 maandenMy Profile

 • Reageer Dita 25 augustus 2015 om 07:05

  Jeetje wat gaat de tijd snel! Succes nog even met werken en straks leker genieten van je verlof.
  Dita onlangs geplaatst…Foto op ForexMy Profile

 • Reageer Saskia 25 augustus 2015 om 07:10

  Heel veel succes met de groeiecho!
  Saskia onlangs geplaatst…Nieuw! Essence Liquid LipsticksMy Profile

 • Reageer Madelaine 25 augustus 2015 om 08:39

  De tijd vliegt echt he! Succes in het ziekenhuis.
  Madelaine onlangs geplaatst…CARS – Hotspot Klassik Remise DüsseldorfMy Profile

 • Reageer Malou 25 augustus 2015 om 08:57

  Wat fijn dat je haar wat meer voelt nu! Hopelijk is morgen alles helemaal goed 🙂
  Malou onlangs geplaatst…AFTER SUMMER TAGMy Profile

 • Reageer Jilte 25 augustus 2015 om 09:34

  Heeel veel succes morgen, hoop dat alles goed is met jullie meisje! <3

 • Reageer Vlijtig Liesje 25 augustus 2015 om 09:47

  Hé Doetinchem! Daar woon ik!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…I’m a plural platform bloggerMy Profile

 • Reageer Jennifer 25 augustus 2015 om 11:17

  Pff, dat alles alweer 10 weken geleden is vind ik echt bizar! Sowieso is het zo raar dat het al bijna oktober is en de tijd zo snel gaat. Nog maar heel even en dan is ze er al gewoon!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 51My Profile

 • Reageer Anneleen 25 augustus 2015 om 16:51

  Wat fijn dat je jullie meisje nu meer kan voelen! Hopelijk kan je binnenkort fijn aan het kamertje verder werken, komt vast helemaal goed en mooi 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 • Reageer Channah 26 augustus 2015 om 07:47

  Ah bibian, 30 weken alweer.. Nog even en je hebt weer zo’n klein prulletje in je armen.. Heerlijk!
  Channah onlangs geplaatst…Progress #1My Profile

 • Reageer Kelly 27 augustus 2015 om 14:54

  Ha Bibian
  Ik volg je blog op de voet en leef met je mee.
  Hoe is het gegaan in het ziekenhuis?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge