Fashion, OOTD

Inspiratie – Herfstoutfits River

Zoals we allemaal gemerkt hebben word het steeds kouder. We moeten weer richting de vesten, lange broeken en sjaals. Ik heb er wel weer zin in, leuke kleren uitzoeken voor River vind ik nooit heel erg. Ik deed wat inspiratie op en het leek me leuk deze met jullie te delen.

Outfit 1
blauw bruin setje
Allereerst kwam ik deze blouse tegen bij de kinderafdeling van Otto, een soort spijkerblouse maar dan net even anders. Toen River kleiner was stonden blousejes hem nooit zo. Ze waren altijd te breed en het sloot niet mooi aan. Nu beginnen de blousejes hem steeds beter te staan dus dit leek me een tof exemplaar. Ik ben niet zo van spijker of spijker dus leek me het leuk om de blouse te combineren met deze bruine broek die wederom van Otto komt. Een leuke sjaal in de bijpassende kleur bruin van de New Look (gewoon een keer extra omslaan) en we maken het af met een paar blauwe All stars die ook te koop zijn bij Otto.

Outfit 2
setje rood blauw
Een wat simpeler outfit maar wat River regelmatig draagt. Een toffe spijkerbroek van Noppies, een witte longsleeve (die heel handig per twee verkocht word, mocht er 1 vies worden;)) een blauwe tunnelsjaal en de altijd geliefde rode All stars. Ik vind blauw rood en wit altijd super leuk staan en het hoeft echt niet altijd moeilijk te zijn om een leuke outfit te scoren. Deze items komen allemaal bij Otto vandaan.

Outfit 3
grijs wit setjeHet beste bewaar je altijd voor het laatst niet waar? Hoe gaaf is deze outfit, super simpel wederom maar helemaal in mijn straatje. De spijkerbroek is wederom van Noppies, ik wist niet dat ze zulke gave hadden in hun wintercollectie. Ik combineer de spijkerbroek met een grijs wit gestreepte longsleeve, een grijze beanie en tot slot witte leren vans. Ik vind ze echt super leuk en zou ze graag voor River willen hebben. Ik weet alleen niet of wit wel zo verstandig is dus misschien ga ik wel voor de zwarte leren vans deze winter. De vans komen van de webshop van vans zelf en de kleding van Otto.

Wat vinden jullie de leukste outfit, en waar shoppen jullie voor het najaar het liefst? En weten jullie al voor welke schoenen je dit jaar gaat je kids?

otto

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Dita 11 september 2015 om 05:56

  Leuke outfits!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – September 2015 #1My Profile

 • Reageer Saskia 11 september 2015 om 05:59

  Dit soort outfits vind ik onwijs leuk en stoer. Ik wist ook niet dat ze zulke leuke broeken bij noppies hadden!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: De nachtmerrie van elke ouderMy Profile

 • Reageer Simone 11 september 2015 om 06:22

  Ziet er erg leuk uit!!!
  Simone onlangs geplaatst…Waarom ik een keizersnede klote vondMy Profile

 • Reageer astrid nab 11 september 2015 om 06:31

  leuke outfits lekker stoer daar hou ik van

 • Reageer Nesrin 11 september 2015 om 08:00

  Leuke outfits vooral de eerste denim blouse is erg gaaf.
  Nesrin onlangs geplaatst…MATCH: Apple Watch & ikMy Profile

 • Reageer Liset - Beautydagboek 11 september 2015 om 08:04

  Outfit 3 is enorm leuk! Die zou ik mijn zoontje ook zo aan doen. Lekker stoer en hip :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Uit de kleren als je zwanger bentMy Profile

 • Reageer Vanessa 11 september 2015 om 08:15

  De derde outfit is mijn favoriet, zo mooi!
  Vanessa onlangs geplaatst…Persbericht: HEMA vernieuwde Belgische winkelsMy Profile

 • Reageer Tamara 11 september 2015 om 08:17

  Echt superleuke kleren! Ik had ik al mijn slimheid ook bijna witte schoenen voor de winter besteld. Maar dat is natuurlijk heeeeelemaal niet handig met dat stel plassenspringers
  Tamara onlangs geplaatst…Hoe ik borstvoeding in een week afbouwde.My Profile

 • Reageer Malou 11 september 2015 om 09:06

  Leuke outfits zeg 🙂
  Malou onlangs geplaatst…MOEDERSCHAP EN VRIENDSCHAPMy Profile

 • Reageer Leonie 11 september 2015 om 10:02

  De derde outfit vind ik echt super leuk. Ik zie River daar al helemaal in lopen…
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: hebbedingetjes die ik bijna niet kan laten liggen! #1My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 11 september 2015 om 10:09

  De bovenste outfit vind ik het mooist. Dat jasje vooral.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…About eating healthy without a lot of fussMy Profile

 • Reageer Jennifer 11 september 2015 om 11:40

  Ooh die sjaals maken de outfitjes helemaal af! Ik ben nog zoekende naar iets geschikts voor Melle voor deze winter qua sjaals. De kleertjes heb ik grotendeels nu wel binnen, denk ik, nu nog wat dingen als accessoires.
  Jennifer onlangs geplaatst…Mama koopt tweedehandsMy Profile

 • Reageer Bien 11 september 2015 om 18:28

  Heel leuk! Ik vind outfit 3 het mooist 🙂

 • Reageer Anneleen 12 september 2015 om 08:23

  Vooral outfit 2 vind ik helemaal River, met zijn rode allstars 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 • Reageer Monique 12 september 2015 om 08:45

  Leuke outfits! Helemaal River volgens mij! Wanneer is jullie zomerrooster eigenlijk voorbij en komen er weer dagelijks artikelen? Aangezien we inmiddels weer in de herfstoutfits zitten 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge