Babypraat, Kids, Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle, Winnen!

Lezen is leuk! – Gepersonaliseerde boeken + WINACTIE

Ik hou van lezen! Ook als klein meisje was ik gek op boeken, ging heel vaak naar de bieb en ik kon ook al heel vlot lezen. Ik hoop dit over te brengen op mijn kind(eren) zodat zij ook kunnen genieten van boeken en zichzelf kunnen verliezen in de fantasiewerelden ♥.
(Voor)lezen is heel erg belangrijk voor de taal- en woordenschatontwikkeling van een kind. Hoe eerder je begint hoe beter! Ik ben dus ook al druk aan het voorlezen aan Nilo, gewoon ook omdat ik het ontzettend leuk vind samen met hem een boekje te lezen. Lezen moet leuk zijn en blijven, en hoe leuk is het als de naam van jezelf in een boek voorkomt! Vooral voor kinderen is dit zeker ontzettend tof.

In dit artikel laten we 3 boeken zien die je kunt personaliseren met iedere naam (of namen) die je wenst. We hebben twee van de drie boeken opgestuurd gekregen voor een review, de andere hebben we zelf gekocht/gekregen. (Psst: we mogen een van deze boeken ook weggeven, zie onderaan wat je moet doen!)

boekjevankartonAls eerste dit leuke boekje van boekjevankarton. We mochten een boekje uitkiezen en ik mocht van Bibian een boekje voor Nilo maken. Ik heb heel erg lang getwijfeld wat ik zou doen en kwam uiteindelijk uit op foto’s van Nilo’s familie/vrienden: papa, mama, opa’s en oma’s, tantes en oom en natuurlijk zijn grootste vrienden Bibian, Mike en River! Het is echt een súperleuk boekje geworden, leuker dan ik had verwacht zelfs. Je kunt helemaal losgaan met achtergronden, stickers, woorden, alles. Ik koos een groot boekje met 14 (extra dikke) pagina’s. Je kunt zelf ook zo’n boekje maken vanaf €14,95!

woezel en pip naam boekjeDan dit boekje van Woezel en Pip. Ik kreeg dit boekje van Bibian in mijn kraamcadeautjespakket en ik vind hem echt superschattig. Woezel en Pip maken vriendjes met twee vogeltjes: River en Nilo en samen gaan ze op avontuur. Bibian vertelde mij dat ze voor het tweelingboek had gekozen, zo kon ze twee namen gebruiken in plaats van één. Ik vind Woezel en Pip heel lief en schattig, niet voor op kleding ofzo maar zo in een boekje des te meer. Ik heb Bieb gevraagd waar ze deze heeft gemaakt (gewoon op eigen kosten, niks gekregen ofzo) en je kunt zo’n boekje bijvoorbeeld hier bestellen.

River heeft ook nog een boekje van Bumba. (Hij heeft hem alleen zo goed verstopt dat Bibian hem niet kon vinden haha.) Hij heeft dit boek gekregen en hij speelt de hoofdrol in van zijn -toen- lievelingsfiguur Bumba. Ik ging kijken waar je dit boek kon kopen en kwam toen een scala aan gepersonaliseerde boeken tegen: van Dikkie Dik, Nijntje tot Dolfje Weerwolfje en Ernst, Bobbie & de rest, voor iedere leeftijd is er dus wel iets geschikt, superleuk!

lostmyname boek 1Tot slot het boek van lostmy.name. Misschien hebben jullie deze boeken wel eerder voorbij zien komen op andere blogs! Wij mochten allebei een boek bestellen met de naam van onze kinderen. Het boek gaat over een kindje die is zijn naam kwijt. Hij (of zij, ligt eraan of je de jongensversie of meisjesversie bestelt) gaat op een spannend avontuur: op zoek naar zijn naam. Hij komt allerlei dieren/dingen tegen en alle eerste letters van deze woorden vormen de naam. Bij Nilo dus Nijlpaard, Inktvis, Leeuw en Olifant. Echt, wij vinden dit zo’n tof boek. De tekeningen zijn erg mooi vormgegeven, kleurrijk. De teksten zijn in een gezellig lettertype en afwisselend geprint. Ik heb trouwens ook nog uitgeprobeerd met mijn eigen naam want ik was benieuwd of ze dan twee keer nijlpaard zouden doen bij maNoN, maar nee! Twee verschillende N’en kwamen aan bod, chapeau! Dit boek koop je online voor €23,99 en wordt gratis verzonden.

lostmyname boek 2
WINACTIE:
Wij mogen ook een boek van LOSTMY.NAME weggeven aan onze lezers, hoe cool is dat?
Wat je moet doen? Simpel: laat een reactie achter met welke naam je mee wil doen en wie dat dan is! Laat een geldig e-mailadres achter zodat we contact kunnen opnemen met de winnaar. Deze winactie is een week geldig (tot woensdag 9 september dus). Donderdag 10 september mailen we de winnaar persoonlijk.

Wat vind jij van gepersonaliseerde boeken?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

107 reacties

 • Reageer Marion 2 september 2015 om 05:40

  Wat een pech, mijn naam is weg. Briljant! Ik vind het zo knap dat er mensen zijn die zich zo in kinderen kunnen verplaatsen dat ze dit soort boekjes kunnen schrijven en maken. Echt geweldig. Tof dat jullie er één weg mogen geven.
  Marion onlangs geplaatst…Share Some Happiness: September 2015My Profile

  • Reageer Meike 3 september 2015 om 17:35

   Ik zou graag mee willen doen voor evy en tess mijn oppas kindjes (tweeling💓)

 • Reageer Debbie Faber 2 september 2015 om 05:42

  Ik zou heel graag mee willen doen voor Lennon, het zoontje van mijn beste vriendin 🙂

 • Reageer Nicole 2 september 2015 om 06:07

  Dit zijn zo’n leuke boeken! Ik wilde er eentje aanschaffen voor mijn neefje Rishon, die wordt binnenkort 1 en toen zag ik deze actie voorbij komen. Even hier een gokje wagen dus!

 • Reageer Saskia 2 september 2015 om 06:14

  Wij hebben ook een aantal gepersonaliseerde boeken, zo leuk!
  Saskia onlangs geplaatst…My Breast Friends TagMy Profile

 • Reageer amanda 2 september 2015 om 06:15

  O wat leuk ken wel die van woezel en pip maar due andere twee niet erg leuk…en ik wil wel een kansje wagen op het boek en dan voor mijn zoontje Kian…..zijn vader leest hem graag voor even een papa en zoon moment en dit boek lijkt mij zo leuk…

  Xx
  amanda onlangs geplaatst…Dan is het alweer SeptemberMy Profile

 • Reageer Nicole 2 september 2015 om 06:17

  Die laatste heb ik dus ook voor Fay! Maar omdat het een korte naam is en met een f en y zitten er echt rare dieren en woorden in haha. Dus voor nu totaal niet leuk haha! Dat boekje van karton lijkt me erg leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…4x de leukste nOeser broekjes voor meisjesMy Profile

 • Reageer Wendy van Kraanen 2 september 2015 om 06:21

  Wat een gaaf boek! Ik denk, dat onze zoon Koen, daar graag uit voorgelezen wordt. Hij is nu pas een maand oud, maar ik begin graag vroeg met het voorlezen omdat ik net als jij denk dat het heel goed voor z’n ontwikkeling is. En over een tijdje kan hij het natuurlijk zelf gaan lezen!

 • Reageer Melissa 2 september 2015 om 06:21

  Ohh ik heb een knisperboekje helemaal laten personaliseren met foto’s net als je hierboven hebt, zo leuk! En nog leerzaam voor de kleintjes ook, zo kunnen ze een ‘naam’ geven aan de foto’s!
  Ik doe ook met de winactie graag mee voor mijn zoontje Rowen! 💕

 • Reageer Vivian 2 september 2015 om 06:26

  Wat gaaf zeg! Wist helemaal niet dat dit bestond! Leuk om cadeau te geven ook. Ik zou heel graag het boekje willen winnen, maar kan de naam nog niet verklappen! Hij zit nog 9 weekjes in de buik 😊

 • Reageer Megga 2 september 2015 om 06:29

  Dit is zo’n leuk boekje!! Ik heb er vorige maand een cadeau gedaan aan mijn vriendin als kraamcadeautje maar zou het toch ook wel heel leuk vinden om er ook een te hebben voor mijn eigen zoontje Roan (4 maanden).

 • Reageer Jeanine laporte leussink 2 september 2015 om 06:31

  Zo leuk he lezen, ik heb veel boeken cadeau gekregen tijdens mijn “kraamtijd. We lezen veel aan onze dochter elke avond als ze in bed ligt om te gaan slapen. Alleen hebben we geen gepersonaliseerd boekje en hoe gaaf zou dat zijn voor onze PUCK!
  Liefs.

 • Reageer wendy 2 september 2015 om 06:34

  Dat boek klinkt ontzettend leuk, ik doe graag een poging om te winnen voor mijn zoontje Thiago. Hij is in juli geboren!

 • Reageer Manon 2 september 2015 om 06:37

  Super leuk! Als juf herken ik de liefde voor lezen en dat je dat belangrijk vindt om ook op je kind over te brengen. Die gepersonaliseerde boekjes zijn dan inderdaad leuk om voor te lezen.
  Wij zouden ook graag zo’n boekje willen winnen, maar onze kleine man zit nog 6 weekjes in mijn buik en ik wil de naam dus eigenlijk niet verklappen.
  Manon onlangs geplaatst…Zwangerschap week 34My Profile

 • Reageer Roeline 2 september 2015 om 06:39

  Ja lezen en voorlezen, heerlijk!! Mijn dochtertje weet me altijd te vinden voor een verhaaltje onder het mom van ‘mama vind voorlezen leuk’.

 • Reageer Rachelle 2 september 2015 om 06:48

  Dit zou ik heel leuk vinden voor mijn neefje Redmer! 🙂

 • Reageer Bien 2 september 2015 om 06:49

  Super leuk idee, mooie boekjes! Maakt het lezen van boekjes nog leuker!
  Bien onlangs geplaatst…Welkom op Biens Blog!My Profile

 • Reageer Manon 2 september 2015 om 06:52

  Wat leuk! Ik had het kartonnen boekje al wel eens voorbij zien komen, maar deze kende ik nog niet. Ik zou het heel leuk vinden om een boek voor mijn kleine meisje Maud te winnen!

 • Reageer Marloes 2 september 2015 om 07:02

  Wat een leuke boeken!
  Ik zou voor de winactie graag meedoen voor “Tim”. Tim is mijn neefje! 🙂

 • Reageer Cynthia 2 september 2015 om 07:05

  Ook ik vind lezen heel belangrijk en leuk dus ik herken je passie! Als klein meisje ging ik iedere week met mijn broer naar de bieb en nam dan zo’n 5 boekjes mee (de boekjes hadden dan van die witte genre etiketten en ik ging standaard voor de hartjes haha). Op school had ik al vrij snel avi niveau 9+ gehaald en mocht ik andere kinderen helpen met lezen, leuk! Het lijkt me dan ook prachtig als ik mijn dochtertje (afgelopen juni geboren) kan voorlezen uit een gepersonaliseerd boek. En hopelijk pakt zij dan ook mijn liefde voor lezen mee zodat ze straks helemaal op kan gaan in de zoektocht naar haar naam Jade.

 • Reageer Lisanne 2 september 2015 om 07:07

  Ooh dit lijkt me echt een superleuk cadeau voor mijn nichtje sofia die volgende maand 3 wordt!

 • Reageer Jennifer 2 september 2015 om 07:13

  Dochterlief wordt hier ook regelmatig voorgelezen. Ondanks dat ze er niet veel van snapt waarschijnlijk. (Ze is net een half jaar)

  Ik doe graag mee met de Winactie 🙂 zou het boek graag winnen met de naam Ayden, voor mijn vriendinnetje die vannacht is bevallen van hun prachtige zoontje!

 • Reageer Karlijn 2 september 2015 om 07:26

  Oooh leuk voor mijn dochtertje Yinthe (7,5 maand).
  Ik ‘lees’ steeds vaker met haar een boekje, maar ze vindt het vooral leuk om op de boekjes te bijten haha.

 • Reageer Manouk 2 september 2015 om 07:27

  Och wat enig!! Dit zou ik heel leuk vinden voor mijn drie weken oude dochtertje, Juul. Hele leuke actie! En dan heb je gelijk iets origineels. Overigens houd ik de andere tips bijdehand, mijn vriendin bevalt in oktober. Heb je wel een origineel kraamcadeau! Lfs x

 • Reageer sharon 2 september 2015 om 07:28

  Lezen is leuk!!! En al helemaal uit een boek met je eigen naam.
  Mijn zoontje Tijn zou heel blij zijn met zo’n eigen boek!

 • Reageer Nicole 2 september 2015 om 07:28

  Ohhh zo’n boek wil heel graag voor Spencer. Twijfel al lang, maar vind het wat aan de prijzige kant. Ik zou héél graag willen winnen voor ons zoontje Spencer 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…25 Questions TagMy Profile

 • Reageer Anneke 2 september 2015 om 07:32

  Wat een super leuk boek! Die zou ik heel graag voor mijn mannetje willen winnen : Jurre.

 • Reageer Joanne 2 september 2015 om 07:32

  Wat leuk dat dat kan 🙂 Zou ik heel leuk vinden voor ons zoontje Xavi 🙂

 • Reageer Bregje 2 september 2015 om 07:32

  Zo leuk die boekjes! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Laurens!
  Bregje onlangs geplaatst…Doei augustus!My Profile

 • Reageer Marcella Bak 2 september 2015 om 07:33

  Ohhh ik wil zo graag meedoen! Het liefst voor mijn eigen dochtertje, naar daarvan kan ik de naam echt nog niet zeggen want ze zit nog in mijn buik (ben as zaterdag uitgerekend). Wie weet komt ze snel dan doe ik alsnog voor haar mee. Blijft ze zitten, dan graag voor mijn neefje Finn die 10 oktober 2 jaar wordt! 🙂

 • Reageer Marianne 2 september 2015 om 07:34

  Wat een leuke boekjes komen er voorbij in dit artikel!
  Mijn dochtertje van 8 maanden is nu vooral nog gek op knisperboekjes, maar als ze wat groter is dan gaan we natuurlijk voor ‘echte’ boeken.
  Ik zou daarom ook graag zo’n mooi gepersonaliseerd boekje voor haar willen winnen. Ze heet Malin.

  Liefs, Marianne

 • Reageer Monique 2 september 2015 om 07:34

  Oh wat leuk! Ik heb twee zoontjes. Net bevallenvan ons tweede zoontje Sep. Lijkt me een leuk cadeautje voor ons oudste zoontje van twee: Kai

 • Reageer Jitske 2 september 2015 om 07:35

  Wat een ontzettend leuk boek! Ik kende de woezel en pip etc. al wel maar deze is wel heel tof! Als juf heb ik denk ik dezelfde tik als jou Manon! Lezen en voorlezen! Kids smullen ervan. En stiekem vind ik ze zelf ook erg leuk al die kinderboeken! Ik zou dit boek heel graag voor mijn zoontje Jelle willen. Echt te leuk!

 • Reageer Lindsey 2 september 2015 om 07:45

  Ohhh wat een leuke actie! Ik zou graag meedoen voor mijn zoontje jace! Jace de jaquar hahahha kan zo even niet op een ander dier komen met een J!

  Liefs Lindsey

 • Reageer Anne 2 september 2015 om 07:49

  Ah echt een super leuk boekje!! Deze zou ik zo graag willen winnen voor mijn zoontje Timur x

 • Reageer Irina 2 september 2015 om 07:51

  Oehh ik waag een gokje : onze zoon heet Samuel:)

 • Reageer Nicole 2 september 2015 om 07:54

  Oh die is zo leuk voor mijn zoontje Mick van 2 jaar!

 • Reageer Carlien 2 september 2015 om 07:56

  Voor mijn dochter Beaudine van 7 weken. Je kan niet vroeg genoeg beginnen 😃

 • Reageer Shereen 2 september 2015 om 07:59

  Heel leuk deze boekjes. Heb er nog nooit van gehoord! Ik heb een dochtertje van 11 maanden dus hoe leuk zou het zijn zo’n boekje kado te geven aan haar. Ze is dol op boekjes, ze heeft een hele kist vol met speelgoed maar waar je haar altijd mee ziet zitten is…BOEKJES!! Haar naam is trouwens Jeslyn ook niet geheel onbelangrijk haha.

  Groetjes Shereen

 • Reageer Cherish 2 september 2015 om 07:59

  Ik ben dol op lezen en ook voorlezen… Denk dat ik het goed heb kunnen overbrengen aan mijn meisje van bijna 2 jaar… Alle boekjes ( gebruiksaanwijzingen, de krant, eigen boekjes) leest ze graag op haar manier hahaha. Ik doe dan ook graag mee voor mijn dochter Farah… Over 3 weken 2 jaar dus een mooi kado

 • Reageer Leonie 2 september 2015 om 08:00

  Wat leuk! Zo stom dat ik nooit zo iets cadeau heb gegeven.., ik moet dit onthouden.
  Dat namen boek ziet er echt prachtig uit!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamareviewt: de app “Cyclus Kalender”My Profile

 • Reageer mieke 2 september 2015 om 08:00

  K zou heelgraag mee doen voor mijn zoontje Liano

 • Reageer Somskomendromenuit 2 september 2015 om 08:02

  Doe erg graag mee. We hebben nog te weinig boekjes omdat we vaak na de bieb gaan. Dus zelf boekjes hebben om voor te lezen is super leuk als je zelf in het verhaal betrokken word. Hebben wel boekjes hoor. Maar te weinig 🙂

  Haar naam is Luna

 • Reageer Mieke 2 september 2015 om 08:03

  Wat een leuke boekjes! Vooral die laatste vind ik helemaal top!! Zou hem graag willen winnen voor Odin, mijn zoontje van bijna 3. Hij is helemaal gek op boekjes lezen en dieren. Zou een super cadeau zijn voor z’n verjaardag in oktober!

 • Reageer Rosita 2 september 2015 om 08:03

  dit lijkt mij ook een heel leuk boekje om voor te kunnen lezen aan mijn zoontje bram! Dus ik doe graag met jullie winactie mee:):)

 • Reageer Lifesabout 2 september 2015 om 08:20

  Sarah vindt lezen steeds leuker! En stiekem zwijmel ik ook weg in sommige verhalen en sprookjes, haha. Een gepersonaliseerd boek vind ik heel erg leuk als kraamcadeautje! Mijn vriendin is net bevallen en dit lijkt mij het perfecte en originele cadeau!
  Lifesabout onlangs geplaatst…My Breast Friends TagMy Profile

 • Reageer Anna 2 september 2015 om 08:26

  Erg leuk dit soort boekjes! Ik zou dit graag willen winnen voor mijn kleine nichtje Senna. In mei is zij 4 geworden en momenteel toont ze ineens veel interesse in letters. Zou super zijn om haar hiermee te verblijden :)!

 • Reageer Sterrin 2 september 2015 om 08:38

  Hey manonneke,

  Wat schrijf je toch leuke blogs meid en wat een knap kind heb je op de wereld gezet!!
  Ik zou ook heel graag mee willen doen, voor mijn lieve eigenwijze dochter Puk. Die net als haar moeder dol op lezen is! Xoxo

 • Reageer Geertje 2 september 2015 om 08:59

  Super leuk die boeken! Vooral dat boekje wat je met foto’s van jullie zelf hebben gemaakt! Mijn zoontje Lars is net 1 geworden en begint wat woordjes na te zeggen en wordt helemaal enthousiast als hij onze kat ziet en roept dan steeds “poesje!”. Lijkt me super leuk om het boek voor hem te winnen omdat hij helemaal gek is van dieren en wat is leuker om een boek te hebben met dieren wat zijn naam vormt!

 • Reageer Kayleigh 2 september 2015 om 09:24

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje (hij zit op dit moment nog in mijn buik maar over 2 weken is hij er (als het goed is). Dus kan zijn naam hier nu nog niet neer zetten. Maar mocht ik toch winnen kan ik de naam jullie natuurlijk wel mailen :)! En anders zou het boekje ook leuk zijn voor mijn kleine neefje hij heet Vinn

 • Reageer José 2 september 2015 om 09:28

  Ooh wat leuk! Dat boekje van karton wil ik ook nog gaan maken voor dochterlief en als kraamcadeau voor iemand die zwanger is in mijn omgeving. Super leuk! Die laatste is ook heel erg leuk. Die zou ik best willen winnen! Voor mijn eigen dochter: Naomi 🙂
  José onlangs geplaatst…Een workshop rugdragenMy Profile

 • Reageer Malou 2 september 2015 om 09:40

  Super leuk, ik doe mee! Oh, en voor Nomi natuurlijk 🙂
  Malou onlangs geplaatst…WENDY VERTELT; IK WERD MAAR NIET ZWANGERMy Profile

 • Reageer JustxMe 2 september 2015 om 09:41

  Super leuk zeg!! Ik zou graag een boekje voor mn neefje Cees willen winnen.
  Nadat ik hem bij zijn geboorte 1x heb gezien(November 2013) is hij nu sinds April dit jaar, na wat omstandigheden, weer in mijn leven.
  Ik ben super gek op hem en zou hem graag willen verrassen met een eigen boekje (Ik zie zn trotse koppie al zo voor me 😊)

 • Reageer Esmee 2 september 2015 om 09:48

  Wat een leuk boek!
  Ik doe graag mee voor het dochtertje van mijn nicht, Lotte.
  Vroeger heeft mijn nicht altijd op mij en mijn zus gepast. En nu mag ik op Lotte passen 🙂

 • Reageer Danique 2 september 2015 om 11:06

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn buurjongetje Juliën.
  Hij is en super lief ventje van twee die het niet altijd makkelijk heeft.
  Het zou super leuk zijn om hem op te vrolijken met zo’n leuk boek

 • Reageer Jennifer 2 september 2015 om 11:08

  Wij zijn gek op voorleesboekjes en ik ben dan ook heel erg benieuwd of er voor Melle een Leeuw en een Luiaard in het boekje komen, hihi, en een Eend en een Everzwijn?
  Jennifer onlangs geplaatst…Huishoekje: papasan stoelMy Profile

 • Reageer HB 2 september 2015 om 11:18

  Superleuk voor mijn dochter Dagmar! Hij staat op ons verlanglijstje, maar winnen is natuurlijk nóg leuker.

 • Reageer Charlotte 2 september 2015 om 11:31

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Aukje 🙂

 • Reageer Inge 2 september 2015 om 12:03

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor Nathan, mijn zoontje van 5 maanden (vandaag precies :-))
  Ik lees hem nu al voor uit elmer en hij snapt er natuurlijk nog niks van, maar hij vindt het geweldig en de platen zijn zo mooi… een boekje over/met zijn eigen naam zou wel heeeel leuk zijn!
  Inge onlangs geplaatst…keukenstyling inspiratieMy Profile

 • Reageer Cerylle 2 september 2015 om 12:12

  Wat een leuk boek! Die wil ik graag winnen voor mijn zoontje Jurre. Ben benieuwd welk dier ze bedenken met een J

 • Reageer Anamaria 2 september 2015 om 12:33

  Ik wil graag meedoen voor het dochtertje van een vriendin: Sterre. Zij is over 4 weken uitgerekend van een zoontje. Precies drie maanden voordat wij ons tweede kindje krijgen. En het lijkt me leuk om dit boek als kraamkado voor de grote zus te geven. 😁

 • Reageer Sanne 2 september 2015 om 12:33

  Dat lijkt me echt een tof boek!
  Ik lees mijn zoontje al voor vanaf dat hij een maand of drie is. Heerlijk vind ik dat, en Levi gelukkig ook .:)
  Ik zou het boek dan ook graag voor hem willen winnen met zijn naam er in.

 • Reageer Martina 2 september 2015 om 12:39

  Ik ben echt DOL op voorlezen. Die kleine van ons is nog maar 3 maanden oud maar we lezen hem al elke dag voor. Hij is dan vol aandacht en herkent onze voorleesstem, zooo grappig! Ik doe dus heel graag mee voor mijn zoontje Melle. Een kind dat dol is op voorlezen kan geen boekjes genoeg hebben. Vooral voor papa en mama fijn, een beetje afwisseling haha!
  Martina onlangs geplaatst…31 Augustus 2015 – Schiermonnikoog, nette jurkjes en een plakbaby in de draagdoekMy Profile

 • Reageer Jolijn 2 september 2015 om 12:53

  Wat heerlijk creatief weer dames! Vooral dat boekje met gepersonaliseerde foto’s! Een super leuk idee voor onze zoon zelf, maar ook om kado te geven voor bijvoorbeeld Sinterklaas aan mijn zus en haar dan 6 maanden oude dochtertje Jule. Het LostMyName boek is echt super leuk! Ik heb hem een vriendin (LIV) kado gedaan voor haar 1e verjaardag en de reactie van haar ouders was zooo lief!

  Alleen ben ik er dus zelf eentje vergeten aan te vragen voor mijn eigen zoon Eden. Erg jammer, want ik ben weg van het boek! Mocht ik winnen, super! Win ik niet, dan heeft Eden een mooi verjaardagskado op zijn lijstje staan 🙂

 • Reageer Melanie 2 september 2015 om 13:04

  Wat een leuke boekjes hebben jullie gekregen voor jullie kinderen.
  Graag zou ik een boekje winnen voor mijn dochtertje Michelle, aangezien Michelle half duits is en wij in Duitsland wonen leert ze vooral de Duitse taal. Door gezellig samen boekjes te lezen leert zij ook nederlands en wat is dan leuker dat het boek ook nog haar eigen naam bevat!

 • Reageer Kelly 2 september 2015 om 13:10

  Wat een toffe winactie! Normaal ben ik alleen maar een ‘lurker’, maar nu waag ik er toch een keer een berichtje aan. Als kraamcadeau geven wij altijd prentenboeken cadeau. Om nu zelf een keer een gepersonaliseerd boek te winnen voor ons zoontje Mees van 8 maanden zou super zijn! 🙂

 • Reageer Marieke 2 september 2015 om 13:26

  Wat een leuk boekje! Ik zou graag een boekje laten maken voor mijn twee maanden oude dochtertje Anne. Ik vind voorlezen heel belangrijk, dus alle boekjes zijn welkom!

 • Reageer Joyce 2 september 2015 om 13:48

  Oooohhh echt te leuk! Ik wil graag meedoen voor me zoontje Thijmen 🙂

 • Reageer Alexandra 2 september 2015 om 14:03

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Tomas (zonder h ;-)) we zijn gek op samen lezen en dit boekje zou perfect in de verzameling passen!

 • Reageer Stefanie 2 september 2015 om 14:26

  Ik zou graag meedoen voor mijn dochtertje Mila. Ze wordt in oktober 1 jaar, dus dat is een mooi geschenkje voor een ‘grote’ meid. Bovendien bladert ze nu ook reeds graag in flapboekjes.

  Grtjs van een Belgische lezeres 🙂

 • Reageer claire 2 september 2015 om 14:47

  super leuk! ik doe graag mee voor mijn oppas kindje: lina! ze vind boekjes heel leuk om te lezen en dat doen we dan ook erg vaak en dit lijkt me een heel leuk boekje!

 • Reageer Marianne 2 september 2015 om 15:17

  Wat een leuk boekje zeg zo met de letters van de naam van je kind! Weer eens wat anders dan een boekje waarin alleen de naam van je kindje voor komt (ook super leuk natuurlijk).
  Graag wil ik een boekje winnen voor mijn zoontje Guus. We lezen hem elke avond voor voordat hij nar bed gaat. Hij is nu nog maar 4 maanden oud maar je kan, zoals jullie zelf al schrijven, niet vroeg genoeg beginnen.

 • Reageer Yv 2 september 2015 om 16:09

  Dit is zo schattig!
  Ik zou dit boekje graag willen winnen voor mijn dochter Leah. Na een moeilijke zwangerschap, waarbij ik regelmatig 3 keer in de week op controle moest in het ziekenhuis, zou ik graag dit boekje voor ons willen winnen. Gelukkig heb ik nu een kerngezonde dochter van 7 maanden, maar ik heb letterlijk 38 weken tot de inleiding zorgen gehad.

 • Reageer britt 2 september 2015 om 18:46

  Wat een leuke boeken! het eerste boek is zo schattig! ook erg leuk dat je naam in het boek voorkomt 🙂 ik heb 3 oppaskindjes van 5 , 3 en 5 weken. ik wil graag het boekje voor Merijn winnen! hij is net geboren en mij leek het wel leuk om als cadeautje te geven 🙂 Echt gaaf met die dieren die je naam vormen. ik ga de website zeker doorgeven! ze leest ook altijd jullie blogjes!

 • Reageer Irene 2 september 2015 om 18:52

  Wat leuk! Ik zou graag ook zo boekje willen voor mijn dochtertje, Kayla. Lijkt mij super leuk voor later 🙂

 • Reageer Inge 2 september 2015 om 19:09

  Ik zou heel graag een boekje met de naam Tom krijgen. Tom is mijn petekind, het zoontje van mijn broer. Omdat ik zelf helaas geen kinderen kan krijgen ben ik extra dol op hem. Helaas woont hij aan de andere kant van het land en omdat ik niet zo mobiel ben zie ik hem maar een paar keer per jaar wanneer zijn drukke papa en mama kunnen langskomen.
  Binnenkort wordt hij 4 en ik weet nog niet of ik daar bij kan zijn. Maar met dit gepersonaliseerde kadootje ben ik er toch een beetje bij en hij bij mij want een boek om naam zul je nooit weg doen 🙂

 • Reageer Ann 2 september 2015 om 19:11

  Super idee, ik heb er net drie besteld! Rondom mij is een ware babyboom aan de gang … Over twee weken word ik meter, maar ik weet de naam van deze prinses nog niet. Voor haar wil ik dus heel graag een boekje winnen.

 • Reageer Wendy 2 september 2015 om 19:19

  Wat een leuk boekje! Erg leuk om te bewaren voor later. Ik doe dus graag mee voor onze zoon Jamie. Hij is afgelopen december geboren.

 • Reageer Chantal verheijen 2 september 2015 om 19:28

  Wat leuk!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Morris van nu bijna 7 maanden we ‘lezen’ vaak boekjes en hij geniet hier echt van en ik natuurlijk ook.
  Dus natuurlijk doen wij samen mee.

 • Reageer Noël 2 september 2015 om 20:22

  Hoiiii,

  Ik ben altijd een stille lezer. Volg jullie blog al een tijdje mijn zoontje is even oud als Nilo. Hij is van 15 november super leuk om dan te zien dat de ontwikkelingen zo overeen komen. Ik heb nog nooit een reactie geplaatst maar vond dit boekje zo leuk gokje wagen. Voor mijn zoontje Amir.
  Groetjes Noël

 • Reageer Josien 2 september 2015 om 20:32

  Wow, wat een leuke boekjes!
  Ik zou graag mee willen doen voor mijn lieve neefje Koen, hij is net 1 geworden.
  Hij vind het geweldig om samen boekjes te lezen, en ik vind het natuurlijk ook niet erg 😉

 • Reageer Saskia 2 september 2015 om 21:20

  Ik wil graag meedoen voor Cas, mijn zoontje die dol is op boekjes! #ToekomstigBoekenwurm ☺️

 • Reageer Muqadisa Rahmani 2 september 2015 om 21:28

  Super leuk!!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Elyas hij is nu 8 maanden we ‘lezen’ vaak boekjes en hij geniet hier echt van en ik natuurlijk ook.
  Al vast bedank!!

 • Reageer Rowena 2 september 2015 om 22:52

  Ik vind de gepersonaliseerde boekjes echt geweldig! Hoe leuk en bijzonder is het om als kind je eigen naam in een boek terug te lezen. Het motiveerd het leren lezen van je kindje enorm. Ik zou graag een boekje voor me dochter Jela willen. Ze is 29 mei 2015 geboren met 27 weken. Inmiddels is ze bijna 1 maand thuis! Absoluut is het elke dag feest na een zware en lange tijd.

 • Reageer Lisa 3 september 2015 om 01:03

  Wat gaaf! Dat zou ik heel leuk vinden voor mijn zoontje Kane ♡

 • Reageer Nikita 3 september 2015 om 06:45

  Wat een leuk boek! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Ezra. Ik lees hem graag voor.

 • Reageer lisanne 3 september 2015 om 06:55

  Ik doe graag mee!! Mijn zoontje sjoerd is over een maand 1 jaar dus dit zou een mooi kadootje kunnen zijn:-)

 • Reageer Britt 3 september 2015 om 07:52

  Wat een leuke boekjes! Ik vind het een heel leuk en persoonlijk cadeau om aan mijn zus te geven. Zij heeft in mei een zoontje gekregen: Julius. Ik ben erg trots op haar en ik zou dit een perfect cadeau vinden om aan haar te geven! Zowel om voor te lezen als om de prachtige plaatjes te bekijken.

 • Reageer Evelyn 3 september 2015 om 08:43

  Dit zou ik heel leuk vinden voor mijn zoontje Denn!

 • Reageer melissa093 3 september 2015 om 14:36

  Wat leuk zeg!! Ik doe graag mee natuurlijk 😉 de naam waarmee ik mee wil doen is Lorenza. Ze is het dochtertje van mijn beste vriendin en is 1jaar. Liefs!

 • Reageer Kimberly 3 september 2015 om 17:33

  Wat een leuke winactie !! Ik zou graag mee willen doen voor mij nichtje van 7 maanden haar naam is Robinn

 • Reageer stephanie 3 september 2015 om 18:13

  BOAZ! wij hebben er ook eentje van woezel en pip voor midas gekregen als kraamcadeau, top cadeau! Maar boaz is stikjaloers op het boekje haha

 • Reageer A 3 september 2015 om 19:21

  Ik zou graag meedoen voor mijn achternichtje Eline die afgelopen juni is geboren. Haar papa en mama hebben lang op haar moeten wachten, maar kunnen nu eindelijk van hun wondertje genieten.

 • Reageer Priscilla 3 september 2015 om 20:51

  Ik zou graag mee doen voor mijn zoontje Vince!

 • Reageer Lisa 4 september 2015 om 06:41

  Wat leuk zeg! Ik zou wel mee willen doen voor ons zoontje Skip van 15 maanden. Hij vindt boekjes helemaal geweldig! 🙂

 • Reageer Noa van Schaik 4 september 2015 om 19:53

  Ik zou graag voor mijn zusje willen winnen. Ik zie haar maar om het weekend en ze mist me dan ook vaak en als grote zus is het dan natuurlijk super leuk om een kado te geven ze heet Lou.
  xxxx Noa

  mailvannoa@gmail.com

 • Reageer Laura 5 september 2015 om 08:08

  Wauw! Dit zou ik graag aan mijn zoontje Sam willen geven…Hij is pas 10 weken oud…maar hij vindt voorgelezen worden heel erg leuk!
  groetjes Laura

 • Reageer Laura 5 september 2015 om 19:47

  Wat leuk! Ik wil mee doen voor mijn dochter Tessa. Mijn e-mail is: laura.flantua@hotmail.com
  Nu maar afwachten tot jullie mailtje binnen is 😛

 • Reageer Nathalie 5 september 2015 om 20:41

  Wat een leuke boekjes. Ik zou heel graag mee doen voor ons zoontje Storm. Hij is dol op boekjes maar heeft er nog geen die gepersonaliseerd is.

 • Reageer Esther 6 september 2015 om 07:04

  Wat ontzettend leuk die gepersonaliseerde boekjes!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Thomas ,
  Hij zal dit fantastisch vinden!

 • Reageer Lian 6 september 2015 om 10:08

  Wat een geweldig boek!
  Ik was aan het kijken op de website voor mijn achterneeefje waar ik dol op ben. Mijn achterneefje heet Lars en ik ben er al een aantal keer geweest. Ik wil graag mijn nicht bedanken doormiddel van dit boek voor de gastvrijheid!
  Dus ik zou een boek met Lars er in willen!

  Liefs, Lian

 • Reageer Manouk 6 september 2015 om 11:19

  Wat een leuke winactie! Ik wil erg graag mee doen voor mijn zoontje Djaïro, hij wordt over 11 dagen alweer één jaar en dit zou een super leuk verjaardagscadeautje zijn!

 • Reageer Colleen 6 september 2015 om 12:16

  Ik doe graag mee! Ik zou het boekje voor mijn dochtertje Jaylinn willen winnen.

 • Reageer Yara schrouff 8 september 2015 om 15:35

  Ik wil graag meedoen voor mijn lieve en schattige oppas kinderen naud! Echt super tof dat jullie zo’n leuk boekje mogen weggeven. 😘 groetjes Yara en nu duimen maar.

  • Reageer Yara schrouff 8 september 2015 om 15:39

   Sorry heb me vertypt noud met een u 😊😅😉🎀

 • Reageer Sinterklaascadeautjes + WINACTIE | Little Wonder World 21 november 2015 om 06:00

  […] en oud. Hoe leuk zijn boeken waar de naam van het kind in voorkomt? We schreven al eens eerder over gepersonaliseerde boeken. Daar geven we nog meer leuke boekentips met de naam van het kind en nog leuker: we mogen een van […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge