Babypraat, DIY, Zwanger

Maxi Cosi make-over

Toen ik zwanger was van River kregen wij een hele mooie oranje-rode Maxi-Cosi van vrienden van mijn schoonouders. We hebben er onwijs veel plezier van gehad maar toen River eruit gegroeid was, bleek hij niet meer aan de eisen van een goede Maxi-Cosi te voldoen. Tijd voor een andere dus. Maar zo goedkoop zijn ze niet, en omdat we nu een meisje verwachten wilde ik eigenlijk wel heel graag een roze, hahaha sorry maar dat moet gewoon!

Via Lizanne en het kinderdagverblijf leerde ik een iemand kennen die tegelijk zwanger bleek met mij. Helaas liep mijn zwangerschap toen af in een miskraam maar het contact bleef. Ze leefde ontzettend met mij mee en ze vertelde me toen dat als ik weer zwanger zou raken ze wel een Maxi-Cosi voor mij had. Super lief. Weliswaar een jongenskleur maar daar bedacht ik wel wat op. Nadat ik de Maxi-Cosi eindelijk thuis had staan, het duurde even door alle ziekenhuisbezoekjes en haar bevalling, kon het pimpen beginnen.
IMG_2857
Van Manon kreeg ik een super vette bloemetjes hoes voor over de Maxi-Cosi, binnen 5 minuten zat hij er omheen en het leek zowaar gelijk een nieuwe, wauw wat super gaaf.
IMG_2859
Via het schoonzusje van degene van wie ik de Maxi-Cosi had gekregen kon ik een verkleiner krijgen en zo was hij weer helemaal up to date. Ik heb geen hoesje genomen voor om de verkleiner omdat deze aardig geprijsd zijn en ze die niet heel lang gebruiken.
IMG_2860
Nu ontbrak alleen het zonnescherm en de gordelbeschermers nog en deze kocht ik zelf. Er zijn zo gigantisch veel webshops die zulke dingen aanbieden dat er echt voor ieder wat wils te vinden valt. Nadat ik deze had aangebracht was hij bijna af.
IMG_2861

Ik ben super blij met het resultaat en kan niet wachten tot we ons meisje in deze mooie gepimpte Maxi-Cosi mee naar huis kunnen nemen.
IMG_2863
Wat vinden jullie van mijn idee om een oude zo leuk te “versieren”?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

34 reacties

 • Reageer Sara 9 september 2015 om 05:12

  Heel mooi!

 • Reageer Marion 9 september 2015 om 05:31

  Wat geweldig! Zo kan je er helemaal je eigen stijl aan geven. Ik wist niet eens dat dit allemaal bestond joh, zo’n hoes en zo’n kap en zo.
  Marion onlangs geplaatst…Houden VanMy Profile

 • Reageer Bien 9 september 2015 om 05:52

  Super mooi!!
  Bien onlangs geplaatst…Weekend-plogjeMy Profile

 • Reageer astrid nab 9 september 2015 om 06:26

  super mooi

 • Reageer Willemijn 9 september 2015 om 06:27

  Ooooh leuk gedaan!
  Willemijn onlangs geplaatst…Hotel V in AmsterdamMy Profile

 • Reageer Evelien 9 september 2015 om 06:43

  Zo heb ik ook een tweedehands maxi cosi gekocht met een basis erbij zodat ik de maxi cosi makkelijk in de auto kan plaatsen. Helaas was de maxi cosi niet naar mijn smaak maar heb ik bij Draakje Design een hoes, dekje en een zonnekap besteld. Helemaal in army stijl! Zo blij mee!! En helemaal omdat ik maar 20 euro kwijt was aan de maxi cosi en mijn schoonmoeder het setje betaald!

 • Reageer Judith 9 september 2015 om 06:47

  Heel leuk gedaan! Fijn dat je tegenwoordig zoveel kunt vervangen/bijkopen. De print van de hoes vind ik echt top!
  Judith onlangs geplaatst…Mini fashion | outfit: Sportief x ZeemanMy Profile

 • Reageer Nesrin 9 september 2015 om 07:01

  Leuke make-over! Heel cute en helemaal klaar voor jullie babygirl.
  Nesrin onlangs geplaatst…Soulfood | Pilav (recept Turkse rijst)My Profile

 • Reageer Linda 9 september 2015 om 07:11

  Wow wat heb je dat slim gedaan met gaaf resultaat. Mooie hoes heb je gekregen. Hebben zelf heel bewust een zwarte maxi cosi gekocht. Tijdens de zwangerschap wisten we niet wat het zou worden en vinden dat het voor jongen en meisje kon. In de kraamweek er toch een roze en bij de tweede een blauwe hoes bij gekocht. Toch wel zo handig, niet alleen voor de kleur en voor het mooie effect.
  Linda onlangs geplaatst…10 tips om een supermoeder te wordenMy Profile

 • Reageer Jess 9 september 2015 om 07:14

  Wat een lekker zoet geheel is het geworden. Erg lief en schattig. Wij hebben een zandkleurige maxi cosi gekocht ruim 3 jaar geleden.
  Jess onlangs geplaatst…Plakken wat je plakken kan…My Profile

 • Reageer Jeanine laporte leussink 9 september 2015 om 07:31

  Waar kun je zn leuke hoes kopen? Onze maxicosi is (was) wit maar nu niet meer hahaha

  Echt leuk gedaan! Wat een verschil

 • Reageer saskia 9 september 2015 om 07:36

  Wat is het ontzettend gaaf geworden, heel mooi! Er leuk ook de afwisseling met bloemetjes en knalroze.
  saskia onlangs geplaatst…Outfit en win een waardebon tv 100,–!My Profile

 • Reageer Malou 9 september 2015 om 08:00

  Echt heel leuk!
  Malou onlangs geplaatst…MAXIME VERTELT; IK BEN TIENERMOEDERMy Profile

 • Reageer Manon 9 september 2015 om 08:12

  Super leuk! En dat er geen hoes om het verkleinertje zit, vind ik juist leuk. Dat breekt qua kleuren en past er toch heel goed bij. Geslaagde actie lijkt mij!!
  Manon onlangs geplaatst…Zwangerschap week 35My Profile

 • Reageer Dita 9 september 2015 om 08:13

  Super mooi! Ik heb laatst een gekocht op marktplaats, 20.euro zag er nog als nieuw uit
  Dita onlangs geplaatst…Rituals Ayurveda productenMy Profile

 • Reageer Lifesabout 9 september 2015 om 08:34

  Helemaal top! Lekker vrolijk en ziet er weer als nieuw uit.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Zo organiseer je de perfecte babyshower.My Profile

 • Reageer Milou 9 september 2015 om 08:48

  Zo leuk he! Ik heb ook al kwijlend op zo’n site gesnuffeld met allerlei hoezen en gordelbeschermers. Wat ze allemaal wel niet kunnen maken! Nou heb ik gisteren toevallig een maxi cosi gekocht met 50% korting die al een hele leuke vaste hoes heeft, maar ik denk dat ik evengoed nog zo’n leuke gepimpte wil. Haha, I blame it on th hormones!
  Milou onlangs geplaatst…Ik ben zwanger!!!My Profile

 • Reageer Jess 9 september 2015 om 09:16

  Wij kochten een nieuwe, maar ook een zwarte omdat die gwn 60€ goedkoper was dan eentje met kleur (en lelijke kleuren). Een hoes is gwn ook altijd gemakkelijk om te wassen ;-). Superleuke kleurtjes!
  Jess onlangs geplaatst…Mijn ziekenhuistasMy Profile

 • Reageer amanda 9 september 2015 om 09:48

  Erg leuk gedaan….x
  amanda onlangs geplaatst…9 maanden op en 9 maanden af….My Profile

 • Reageer Cindy 9 september 2015 om 10:13

  Wat ontzéttend leuk! Helemaal girly!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – september #2My Profile

 • Reageer Madelaine 9 september 2015 om 10:56

  Super leuk!

 • Reageer Inez 9 september 2015 om 11:00

  Heel erg mooi geworden!

  Ik had voor de mijne ook een zonnescherm gekocht maar die bleek er standaard al achterin gepropt te zitten- in die zwarte kunststoffen rand achter het zachte ‘hoofddeel’- bij de jouwe ook zo te zien! (Wel heel saai zwart)

 • Reageer Leonie 9 september 2015 om 11:08

  Super leuk zeg! Nu is ’t echt een meisjes-maxicosi.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: hebbedingetjes die ik bijna niet kan laten liggen! #1My Profile

 • Reageer marjon 9 september 2015 om 12:51

  Super leuke hoes!!

 • Reageer Anneleen 9 september 2015 om 15:49

  Wauw ziet er heel mooi uit! Knap gedaan, Bibian!
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 • Reageer Marisca - Mamablogger 9 september 2015 om 17:54

  Die hoes is leuk! Superleuk bedacht zo!
  Marisca – Mamablogger onlangs geplaatst…Vlog #5| Wat zit er in de Ouders van Nu schooltas?My Profile

 • Reageer Margriet 10 september 2015 om 07:03

  Super leuk! Erg mooi gedaan.

 • Reageer Wendy 10 september 2015 om 07:48

  Wauw! Echt superleuk!!

 • Reageer Jennifer 10 september 2015 om 09:02

  Stiekem al gezien, maar ik had eigenlijk nooit bedacht dat dit er zou zijn. Natuurlijk is het er! En ik vind ‘m heel gaaf geworden Bibian!
  Jennifer onlangs geplaatst…Waarom je in een studentenhuis gewoond moet hebbenMy Profile

 • Reageer Kim 10 september 2015 om 21:13

  Wat schattig zeg!
  Kim onlangs geplaatst…Creëer de perfecte herfstlook met KIKO.My Profile

 • Reageer Joyce 11 september 2015 om 19:35

  Super leuk!! 😍

 • Reageer Britt 12 september 2015 om 12:34

  Wat leuk gedaan!
  Britt onlangs geplaatst…Nieuwe rubriek | Sporty spice my assMy Profile

 • Reageer Cees Zuiderwijk 19 januari 2016 om 10:15

  Haha leuk voor de klein kinderen!.
  Groet Cees

 • Reageer Gigi 8 november 2016 om 21:12

  Heb je een miskraam gehad dat wist ik niet

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge