Babypraat, Persoonlijk, Zwanger

Mijn Babyshower Borrel + cadeautjes

Afgelopen vrijdag spraken Manon en ik samen af om rond een uur of half 7 ’s avonds even door Zevenaar te lopen over de markt en wat winkeltjes in en uit te slenteren. Ik had al 4 dagen binnen gezeten omdat River ziek was, dus ik was toe aan wat frisse lucht. Na het eten ging ik in mijn chillbroek de deur uit richting Zevenaar. We zouden ook nog even wat gaan drinken, gewoon 2 uurtjes… Nadat we wat winkels hadden bekeken, we kaas hadden gekocht op de markt, moest Manon naar de wc. We besloten eerst wat te gaan drinken voordat we verder gingen met onze slenteravond. Zodoende liepen we samen naar een gezellig restaurantje. Toen we binnen kwamen zag ik de vrouw van mijn vader in een hoekje zitten, maar ik met mijn blonde kop dacht natuurlijk “Oh die is lekker uit eten met papa”. Toen ik verder liep, zag ik ineens allemaal lieve vriendinnetjes en familie. Totaal verrast en helemaal nog niet mee bezig liep ik zomaar mijn eigen babyshower binnen.

IMG_5351

Ik had ooit gezegd tegen Manon dat ik niet perse een heuse babyshower wilde maar dat ik gezellig samen zijn met mijn lieve vrienden ook heel leuk vond met een hapje en een drankje. En hoe lief, dat hadden ze ook speciaal voor mij geregeld. Ik heb hele leuke foto’s maar omdat er veel vrienden op staan met hun gezicht laat ik alleen wat sfeer foto’s zien. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.

IMG_5357Lizanne kwam wat later binnen, ze moest werken maar ze nam gelijk een groot cadeau mee. Samen met de moeder van Manon en Lizanne en natuurlijk Manon kreeg ik een heel mooi roze speelkleed met boog. Ik was er enorm blij mee, mijn reactie heb je al kunnen zien op een foto op mijn instagram @bibianislief

IMG_5362
IMG_5367Nog meer cadeautjes uitpakken, iedereen had een cadeautje meegenomen en alsof ik nog niet genoeg verwend was kreeg ik weer enorm veel.
IMG_5379Ondertussen kregen we lekkere versnaperingen, zoals deze overheerlijke nacho’s met saus.|

IMG_5378Nog meer uitpakken, het leek wel alsof ik jarig was haha.
IMG_5389Een overheerlijk brood met tapenade, kruidenboter en een soort aioli, smullen maar!
IMG_5391Ook konden deze heerlijke bitterballen niet missen, ze waren heel lekker. We kletsen ondertussen honderduit en het was gewoon echt gezellig. Een beetje kletsen over van alles en nog wat en natuurlijk over de baby. We zaten heerlijk alleen in een zaaltje dus we hadden ook geen last van de drukte in het restaurant.
IMG_5405Na ongeveer drie uurtjes was het tijd om weer te gaan, ik pakte alles cadeaus, en mijn hemel wat waren dat er veel. Nog even op de foto en toen was het tijd om naar huis te gaan. Ik was enorm moe, maar het was echt geslaagd en heb een super gezellige avond gehad. Zoals je op de foto’s kan zien zag ik er niet op mijn paasbest uit. Mijn vriend had helemaal niet gevraagd waarom ik überhaupt in een chillbroek de deur uit ging. Of waarom had hij niet even gezegd of ik de deur uit ging met make-up die ik die ochtend al op gedaan had? Haha, ahja het gaat om de gezelligheid natuurlijk.

IMG_5760De volgende ochtend besloot ik alle cadeaus even goed te bekijken en aan mijn vriend te laten zien. Kijk hoe enorm ik verwend ben. Echt super bedankt allemaal, ik heb enorm genoten. Dankjewel!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

28 reacties

 • Reageer Dita 28 september 2015 om 05:26

  Aah wat lief dat ze dat voor je gedaan hebben! Leuke spullen heb je gekregen
  Dita onlangs geplaatst…New in – Fashion items voor de herfstMy Profile

 • Reageer Roeline 28 september 2015 om 06:07

  Wat ontzettend leuk joh! Leuke cadeau’s ook!

 • Reageer Lifesabout 28 september 2015 om 06:13

  Zo leuk, het is je enorm gegund! Nu lekker nagenieten.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn ervaring met de Mirena.My Profile

 • Reageer Saskia 28 september 2015 om 06:33

  Wat een leuke verrassing, zo te zien ben je enorm verwend!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My life! Julianatoren & liefdeMy Profile

 • Reageer Angelique 28 september 2015 om 06:42

  Wat heerlijk! En goed verwend zo te zie. 😉
  Angelique onlangs geplaatst…Keano | Ouders van nu schooltasMy Profile

 • Reageer Miranda 28 september 2015 om 06:46

  Wat leuk zo’n babyshower! Heel lief dat ze dat zo geregeld hadden:) kan me voorstellen dat je er van genoten hebt! Leuke cadeau’s ook, daar ga je vast heel veel plezier van hebben!
  Miranda onlangs geplaatst…De maand(en) in foto’s:)My Profile

 • Reageer Sunseeree 28 september 2015 om 06:58

  Aah super leuk! Heerlijk die verwennerij van een babyshower. Overload aan roze spulletjes. Love it! Nog even he.. 😉
  Sunseeree onlangs geplaatst…My life in pictures #78My Profile

 • Reageer Nesrin 28 september 2015 om 07:06

  Wat een geweldige verassing. Mooie foto’s en heerlijk dat je even in het zonnetje bent gezet.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photo diaryMy Profile

 • Reageer Jess 28 september 2015 om 07:31

  Wat lief dat je zo bent verwend. Grappig ook dat je echt niets door had. Dan is het echt een verrassing. En nu… broeden maar. X
  Jess onlangs geplaatst…Feestelijke carrotcake met roomkaasfrostingMy Profile

 • Reageer Joyce 28 september 2015 om 07:42

  Super leuk Bibian! Heeft Manon goed geregeld. 😀
  Joyce onlangs geplaatst…Joyfromjoyce weekly #22My Profile

 • Reageer Paola 28 september 2015 om 07:56

  Wat super lief van je vriendinnen! Je bent goed verwend!
  Paola onlangs geplaatst…Mijn leven in beeld week 39My Profile

 • Reageer Wendy 28 september 2015 om 08:14

  Super leuk! Wat een verwennerij! Heerlijk al dat roze!!

 • Reageer Madelaine 28 september 2015 om 08:38

  Ah wat een leuke verrassing!
  Madelaine onlangs geplaatst…BIKES – My RidesMy Profile

 • Reageer Annemijn. 28 september 2015 om 08:39

  Wat ontzettend lief zeg! Je hebt hele mooie cadeautjes gehad zo te zien.
  Annemijn. onlangs geplaatst…Mijn herfstbucketlistMy Profile

 • Reageer Leonie 28 september 2015 om 09:20

  Wat een super leuke verrassing! Je had t verdient!
  Leuk dat er n kort artikeltje van geschreven is.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Opvang voor ons kindjeMy Profile

 • Reageer Mamasruntheworld 28 september 2015 om 09:41

  Wat super lief dat ze je zo verrast hebben! Leuke cadeautjes gekregen! Succes met de laatste loodjes 🙂

 • Reageer astrid nab 28 september 2015 om 10:10

  Wat een leuke verrassing en wat een mooie cadeaus

 • Reageer Malou 28 september 2015 om 10:15

  Het ziet er gezellig uit, en wat heb je leuke dingen gekregen!
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE 125; WORDPRESS, INTRATUIN EN PLOGGENMy Profile

 • Reageer Eline 28 september 2015 om 10:40

  Wat leuk dat ze je zo hebben kunnen verrassen!
  Eline onlangs geplaatst…Gerrie viel 90 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Reageer Tamara 28 september 2015 om 11:59

  Wat een superleuke verrassing!! En heeeel goed verwend zie ik!! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…En toen had ik onverwacht een positieve test…My Profile

 • Reageer Marjon 28 september 2015 om 12:25

  Ziet er heel gezellig uit! en wat een leuke cadeaus heb je gekregen! 🙂
  Liefsxx

 • Reageer Judith 28 september 2015 om 13:05

  Ontzettend lief Bibian! Wat fijn dat je (en je dochtertje) zo verwend zijn…lieve vrienden/familie heb je om je heen! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Een nieuwe kinderkamer | + waar ik tegenaan loopMy Profile

 • Reageer Sylvie 28 september 2015 om 13:58

  Wat leuk dat je zo verrast bent, dat is het leukste hè! Ik wandelde een jaar geleden ook nietsvermoedend mijn eigen babyshower binnen, en dacht nog “Waarom hebben ze hier met z’n allen afgesproken, maar niet gevraagd of ik ook kwam?”
  Sylvie onlangs geplaatst…C’est ma vie: Weekverslag #28My Profile

 • Reageer Nicole 28 september 2015 om 14:00

  Wauw wat een verwennerij.. Lief hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Zet de trend met Red-RagMy Profile

 • Reageer Jennifer 28 september 2015 om 15:12

  Wat veel leuke cadeautjes! Zo’n babyshower heeft ook mijn voorkeur inderdaad, geen poespas, maar gewoon gezelligheid en lekker eten. 😛
  Jennifer onlangs geplaatst…Zelfbeeld na zwangerschapMy Profile

 • Reageer Anneleen 28 september 2015 om 15:16

  Oh wat lief dat ze dit voor je georganiseerd hebben! En wat een mooie cadeautjes allemaal! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Reageer Margriet 28 september 2015 om 19:52

  Superleuk Bibian! Wat een lieve verrassing!
  Margriet onlangs geplaatst…De THEE tagMy Profile

 • Reageer Kim 28 september 2015 om 21:49

  Wat enorm leuk!
  Kim onlangs geplaatst…MUA Spring Break Palette ReviewMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge