Babypraat, Fashion, New In, Shoplog

Nieuwe kleding voor Nilo

Maat 68 is nu echt te klein. Korte broekjes en zonnige t-shirtjes verdwijnen nu ook in een doos… Het zomerweer is verleden tijd (en ik vind het niet erg) maar Nilo’s kast was ook wat leeg. Niet “ik heb niks om aan te trekken leeg” maar echt leeg. Tijd om een herfst-wintergarderobe aan te schaffen in de maten 74 en 80. Waar ik Bibian al maanden hoor over herfstcollecties en nieuwe schoenen, was ik er helemaal niet zo mee bezig. Ik dacht: ik koop wel als ik het nodig heb haha. En dat is dus nu.

Ik besloot om leuke setjes te maken met de kleding die ik nieuw heb gekocht (en ook een setje dat ik heb gekregen) in plaats van alles los te laten zien. Het zijn niet perse setjes die ik zo samengesteld gekocht heb, maar zo zou ik het wel aan kunnen trekken bij Nilo.

Foto 10-09-15 09 39 16Als eerste dit setje. Het broekje komt van de Zara en ik vind deze okergele kleur heel erg leuk voor de herfst. Ook staat deze kleur goed bij ons kind. Hij heeft ‘m al een aantal keer aangehad (dus excuses voor de kreukels, ik strijk niet >.<) en hij is nog iets te groot maar met opgerolde pijpen kan het al prima. De romper (links) komt van de Hema en het shirtje daarnaast ook.
Ik heb ook deze slofjes gekocht (van Mockies). Ze zijn ook nog wat te groot maar ik heb ze vooral gekocht om ze buiten op de fiets aan te doen, of in de wagen/buggy. Alleen sokjes werd nu wel iets te fris vond ik. (Meneer heeft grote voetjes dus ik heb maat L-schoenen gekocht, ze zijn misschien 0,5-1 cm te groot maar dat geeft niet, hij loopt er toch niet op nog.)

Foto 10-09-15 09 39 53Dan dit leuke setje. Het broekje kreeg ik van Odile toen we elkaar laatst zagen bij de mamameeting. Hij is van Maxim geweest maar hij kon nog prima een ronde mee. Nilo maakt de slijtplekjes op de knieën gewoon wat groter haha. Het broekje is van Zara, maar wel van vorig jaar… Het basic shirtje is van de Wibra (echt, die basics van de Wibra zijn echt van goede kwaliteit, zelfs in de droger) en ik vind deze kleur blauw zo leuk staan! Het kwijlsjaaltje heeft de zus van Bibian zelf gemaakt. Ik heb alle kwijlsjaaltjes van River te leen gekregen haha. Nu er steeds meer tanden komen is zo’n kwijlding wel echt een must.

Foto 10-09-15 09 41 31Ook ik kreeg een setje van Lief! Lifestyle toegestuurd gekregen (dankjewel!). Het is allemaal nog iets te groot maar de winter duurt nog lang genoeg. Ik vind het vest helemaal cool, vooral die pads op de ellebogen. De mensen van Lief! combineerden het met deze zandkleurige broek met toffe bretels en een basic wit shirtje die je leuk onder het vest aan kunt doen. Ja, ik ben er blij mee!

Foto 10-09-15 09 42 08Dan deze twee items. Ze komen beiden van de Zara. Hoe kan het ook anders met zo’n leuke legging. De legging kocht ik in een maat 80 (terwijl hij in maat 74 zit) maar hij zit nu al bijna te strak 🙁 Beetje jammer, dat wel… Streepjes zijn altijd goed vind ik dus deze combinatie vind ik erg leuk. Dit vind ik trouwens wel een unisex outfit toch?

Foto 10-09-15 09 42 41Ook ben ik nog bij de H&M geweest en daar kocht ik dit broekje. Niet echt een spijkerstof maar ook geen zacht katoentje. Een beetje stoerder dan al die zachte broekjes! Ik combineerde het voor de foto met een trui die ik bij de Zara kocht en wederom met de indianenschoentjes van Mockies. Ja, dit outfitje vind ik ook geslaagd.

Foto 10-09-15 09 43 51Tot slot dit basic setje. Het broekje en het shirtje komen allebei van de Zara. Niet zo heel veel bijzonders maar niet iedere dag hoeft er een modeshow gelopen te worden dus dit zijn prima kleren voor een doordeweekse dag. Hierbij zou ik felrode sokken ofzo aandoen of een felgekleurd kwijlslabje voor wat meer kleur.

Verder kocht ik nog wat basic rompers met lange mouwen bij de Hema maar die zijn niet echt fotowaardig. Ik ben verder nog op zoek naar een leuke winterjas, misschien nog een ‘echte’ spijkerbroek en nog wat dikkere truitjes maar dat komt allemaal wel in de loop van de tijd. Ik weet ook niet hoe snel hij groeit en wat het weer doet natuurlijk!

Oja, ik heb overal al de kaartjes vanaf geknipt dus de prijzen weet ik niet meer, maar ik weet wel dat alles (op het Lief! setje en de schoentjes na) onder de 10 euro is per item!

Wat vind jij het leukste setje?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Simone 14 september 2015 om 05:22

  Wat een ontzettend leuke setjes! Nilo ziet er altijd erg leuk uit :).
  Simone onlangs geplaatst…Mam, ik begrijp jeMy Profile

 • Reageer Nesrin 14 september 2015 om 06:24

  Leuke setjes! Succes met de verkoop het is dat mijn kindjes ouder zijn maar ik zal deze post doorsturen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photo diaryMy Profile

  • Reageer Ssa 14 september 2015 om 07:07

   Verkoop? Haha

   Ik vind dat rode setje eigenlijk wel voor meisjes…

   • Reageer Sara 15 september 2015 om 09:30

    Ik vind dat rode setje juist voor jongetjes.
    Zo zie je maar dat iedereen anders is haha

 • Reageer Vivian 14 september 2015 om 06:26

  Heel erg leuk!! Die schoentjes ook 😍

 • Reageer astrid nab 14 september 2015 om 06:36

  leuke outfits lekker stoer ik vind degene met de sterretjes erg leuk

 • Reageer saskia 14 september 2015 om 06:38

  Wat een onwijs lieve kleertjes, erg leuk! Het okergeel vind ik ook een echte mooie herfstkleur.
  saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Just me and my kiddiesMy Profile

 • Reageer Paola 14 september 2015 om 06:39

  Leuke aankopen! Ik vind het eerste setje het leukste!
  Paola onlangs geplaatst…Mijn leven in beeld week 37My Profile

 • Reageer Jess 14 september 2015 om 06:43

  Leuk!!! Ik moet naar de Wibra zie ik. Het tweede setje vind ik het allerleukst maar ook liefde voor de Zara broekjes en de sterrentrui. Ik heb voor Jim nog flink wat stapels van Sam. Baal ik stiekem van want mijn smaak is inmiddels wel een beetje veranderd.
  Jess onlangs geplaatst…After summer tagMy Profile

  • Reageer Manon 14 september 2015 om 17:38

   Jaa de Wibra heeft echt fijne basics!

 • Reageer Leonie 14 september 2015 om 07:53

  Wat heb je heerlijk geshopt Manon! Echt leuke dingetjes gehaald. Het okergele broekje en die schoentjes vind ik de leukste items.
  Het lijkt me zo fijn en leuk om voor je eigen kindje te shoppen…:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt #1: reacties van (toekomstige) opa’s & oma’s op zwangerschapMy Profile

 • Reageer Wendy 14 september 2015 om 08:27

  Echt super leuke setjes! Het eerste setje vind ik heel tof! Heerlijk om nieuwe kleertjes te shoppen!

 • Reageer Malou 14 september 2015 om 08:44

  Zara heeft zulke leuke dingen!
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #124; PAKKETJES, VERKOUDEN EN DIERENTUINMy Profile

 • Reageer Tamara 14 september 2015 om 08:44

  Echt superleuke setjes! Vooral die eerste vind ik echt heel erg goed gecombineerd!
  Tamara onlangs geplaatst…Wat ik van mijn dochter leerde.My Profile

  • Reageer Manon 14 september 2015 om 17:35

   Thanks 😀

 • Reageer Annemijn. 14 september 2015 om 08:52

  Wat een leuke setjes! Ik vind die met de sterren het leukst!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Spam je blog/website/webshop!My Profile

 • Reageer Odile 14 september 2015 om 09:14

  Leuk!! Jammer dat de leeftijd niet omgedraaid is en dat Maxim de kleertjes van Nilo niet kan overnemen haha!
  Odile onlangs geplaatst…Een rol behang, please!My Profile

 • Reageer Lieke 14 september 2015 om 09:38

  Leuke setjes! Hier ook groot fan van Zara voor Mason, het blijft zo leuk om te shoppen voor kids!
  Lieke onlangs geplaatst…Liebster AWARD! | Mama & BlogMy Profile

 • Reageer Lifesabout 14 september 2015 om 10:12

  Dat okergele vind ik zo leuk voor jongens! Ik heb voor Sarah ook veel met sterretjes gekocht. Kon mij trouwens vorige maand al lastig inhouden om winterkleding voor haar ye kopen, haha.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Waarom ik nooit een beautyblogger zou kunnen zijn.My Profile

 • Reageer Roeline 14 september 2015 om 11:44

  Leuk allemaal! Het eerste setje is meteen ook mijn leukste 🙂 Voor mijn dochter (vandaag 6 jaar) straks in oktober de kinderbijslag ook weer gebruiken voor leuke nieuwe winterkleding, sowieso laarsjes. De winterjas past nog en verder even alles doorpassen en een lijstje maken en shoppen maar!

 • Reageer Jennifer 14 september 2015 om 12:06

  Leuke setjes! Hier veel grijs, okergeel, bordeaux rood en blauw. Maar ook een hele stoere trui van vorig jaar van Zara. Ik ben zo bezig met jongenskleertjes dat ik me helemaal niet meer voor kan stellen dat ik roze meisjeskleding ooit leuk zou kunnen vinden. Ik denk zelfs dat ik een aantal dingen van Melle gewoon bij een meisje aan zou kunnen trekken, lekker stoer. Maar ook omdat ik die kleertjes zo leuk vind.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 54My Profile

 • Reageer Channah 14 september 2015 om 13:21

  Zo leuk al die herst/wintersetjes.. Ik vind de herfst persoonlijk het leukste seizoen, dus ik kan mijn geluk niet op met al die leuke babykleertjes. En mijn dochtertje heeft eindelijk maat 62, dus ik hoef niet meer tussen de newborn spullen te snuffelen.
  Channah onlangs geplaatst…Review: Tijd voor ontbijt Superfruit & pittenMy Profile

 • Reageer Anneleen 14 september 2015 om 14:11

  Wat een schattige kleertjes! Echt heel leuk samengesteld ook! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 • Reageer Eline 14 september 2015 om 16:13

  al die schattige kleine broekjes <3
  Eline onlangs geplaatst…WIN || Prachtige ice tea setMy Profile

 • Reageer Nicoline 14 september 2015 om 16:22

  heerlijk al die herfst en wintersetjes! ik heb voor Elisa ook al wat spulletjes, maar ga nog even lekker shoppen voor wat outfits binnenkort! kom maar op met dat koude weer!
  Nicoline onlangs geplaatst…Mijn ultieme mommy time momentenMy Profile

 • Reageer Kim 15 september 2015 om 20:46

  Wat een leuke outfits allemaal!
  Kim onlangs geplaatst…Review Kiko smart lipstick in 914My Profile

 • Reageer Elvera 18 september 2015 om 21:18

  Leuke kleertjes!! Ze hebben hele leuke winterjassen bij name it!!
  Onze kleine man zit ook in 80 en die broeken van zara zijn niet allemaal goed in maat. Want de printbroekjes zijn juist weer groot in maat 80!!
  Elvera onlangs geplaatst…een weekoverzichtMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge