Persoonlijk, Tags

Ik ben jarig! + Verjaardagstag

birthdayHieperdepiep! Ik ben jarig vandaag: 26 jaar oud alweer… Vorig jaar typte ik een blogje met random facts over mij en mijn geboorte. Dit keer heb ik een Amerikaanse YouTube TAG vertaald naar het Nederlands en de vragen beantwoord…

1. Wanneer is je verjaardag?
1 oktober, vandaag dus 😉 en ben geboren in 1989.

2. Hoe oud ben je geworden?
Ik ben van 1989, dus dat maakt mij 26 jaar… Ik ga nu richting de 30!

3. Wat is je favoriete verjaardagscadeau dat je ooit gekregen hebt?
Dat was toch wel Bouli! Vier jaar geleden, dus voor mijn 22e verjaardag kreeg ik te horen van Robert dat we naar een poesje gingen kijken. Dat werd Bouli 1.0 (ja, long story short: Bouli 1.0 overleed bij de cattery… Tranen met tuiten, gelukkig hadden ze nog andere katjes en hier kozen we Bouli -2.0- uit, samen met Baloutje!)

tattas be like jarigtattas be like fissa
4. Geef je een feestje dit jaar? En zo ja: wat ga je doen?
Feestje, feestje… Vroeger gaf ik altijd kinderfeestjes en in groep 8 heb ik een keer een fuif gegeven samen met mijn nichtje. Sinds ik ‘volwassen’ (och…) ben heb ik eigenlijk altijd ‘tatta’s be like’ verjaardagen HAHA.

5. Hoe vier je je normaal gesproken je verjaardag?
Ik vier het meestal in het weekend ervoor/erna. Nodig wat familie/vrienden uit. Taartje, hapje, drankje… Gewoon typisch in een kringetje hahahaha. Saai, maar prima voor mij. Heb er niet zoveel mee eerlijk gezegd.

6. Wat was de meest memorabele verjaardag die je gehad hebt?
Hmmm… Heb ik niet echt denk ik…

disney
7. Als je geen budget en alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen voor je verjaardag?

Dan zou ik de komende jaren niets bijzonders doen. Maar als ons gezinnetje compleet is over een paar jaar, en de kinderen zijn wat ouder, dan zou ik samen met Bibian, Mike, River en de baby naar Disneyland Parijs gaan voor mijn verjaardag!

8. Wat is je verlanglijstje dit jaar?
Weer heel saai, maar ik heb geen verlanglijstje haha. Ik heb één ding op mijn lijstje staan en dat is een ‘zelfgemaakt’ cadeautje van Nilo! Een kazig canvas met handafdrukken erop ofzoiets. Ik heb al een tijdje terug een mamafiets van mijn vriend gekregen voor m’n verjaardag en ik ben daar echt superduper blij mee!

9. Als je nog maar één verjaardag had, wat zou je dan doen voor je verjaardag?
Nou, gezellige vraag haha. Ik hoop dat mijn laatste verjaardag is als ik heel, heel oud, grijs en verrimpeld ben. Ik ga dan een super knalfeeest geven met al mijn kinderen, kleinkinderen en misschien wel achterkleinkinderen! Familie en vrienden die ik dan nog heb en zorg dan voor de allerlekkerste catering die er bestaat!

10. Laat een foto zien van een verjaardag.
kleinemanon3
Hier werd ik één jaar! (Hier zie je nog meer mini-Manons.)

11. Heb je speciale verjaardagstradities?
Mwoah… Mijn zusje en ik, en Bibian en ik geven elkaar geen spullen meer voor onze verjaardagen. Met mijn zusje ga ik altijd naar een leuke musical toe voor onze verjaardagen en met Bieb doe ik ook altijd iets leuks. Lizanne en ik gaan dit keer naar de musical van Belle en het Beest (whoehoee) en Bieb en ik moeten nog even zien wat we samen gaan doen. Eerst moet baby komen!

12. Wat is het favoriete gedeelte van je verjaardag?
Als ik ’s avonds in bed lig en de heisa is voorbij hahahaha.

32WEEK
13. Noem één ding dat drastisch is veranderd sinds je vorige verjaardag.
OVERDUIDELIJK: Ik ben moeder dit jaar! Vorig jaar was ik nog zwanger… Oh memories…

14. Wat is je lievelingstaart en welke hapjes horen bij jouw verjaardag?
Mijn lievelingstaart is een chocoladetaart! Zelfgemaakte monchou staat op een goede tweede plek.
Hapjes die bij mijn verjaardag horen zijn toch zeker wel de monchourolletjes en voor de ouwe lui die komen 😉 blokjes kaas, lèverwurskes en mosterd.

15. Welke celebrity’s zijn er jarig op jouw verjaardag?
André Rieu, Kim-Lian van der Meij, Marjolein Touw (die van die musicals!), Anna Drijver en ik zag dat Guido Falaschi (Argentijns autocoureur) ook in 1989 geboren is. Alleen Guido is al overleden in 2011, brrrr.

Dat waren de antwoorden op de verjaardagstag! Met welke beroemdheid deel jij je verjaardag?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer amanda 1 oktober 2015 om 05:30

  Gefeliciteerd en een hele fijne dag vandaag xx
  amanda onlangs geplaatst…Overstap van Cambridge 500 naar 800My Profile

 • Reageer Mendy 1 oktober 2015 om 05:33

  Gefeliciteerd! Mijn zoontje vierde afgelopen vrijdag z’n eerste verjaardag(over memories gesproken…:|) en uiteraard de monchourolletjes geserveerd! En iedereen maar vragen waar ik het recept vandaan had! Mond-op-mond reclame is THE best;-). Maak er een mooie dag van!

 • Reageer Maike 1 oktober 2015 om 05:45

  Leuke tag! Van harte gefeliciteerd! Fijne verjaardag!

 • Reageer lieke 1 oktober 2015 om 05:45

  Gefeliciteerd en een fijna dag!

 • Reageer Joyce 1 oktober 2015 om 06:04

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Joyce onlangs geplaatst…Joyful missions: OktoberMy Profile

 • Reageer Dita 1 oktober 2015 om 06:07

  Gefeliciteerd!!
  Dita onlangs geplaatst…Boek Review: Shoot! Fotograferen met je hartMy Profile

 • Reageer Roeline 1 oktober 2015 om 06:09

  Van harte gefeliciteerd joh! Nog maar 26! Fijne dag, geniet ervan!

 • Reageer Marion 1 oktober 2015 om 06:16

  Jemig, ik las de laatste vraag verkeerd. Ik las: Welke celebs zijn er op je verjaardag? André Rieu (dat vond ik al heel bijzonder), Kim-Lian van der Meij (kan prima), Marjolein Touw (nog nooit van gehoord), Anna Drijver (ken ik, ik dacht misschien wel familie of zo) en Guido Falaschi. Pas bij die laatste ging er een belletje rinkelen en ging ik de vraag nogmaals lezen. Het is ook nog vroeg, hè? Anyway, heel erg gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie dag van! X
  Marion onlangs geplaatst…Uit huis vluchten, liefde voor dieren en een goede daadMy Profile

 • Reageer astrid nab 1 oktober 2015 om 06:30

  van harte gefeliciteerd en maak er een gezellige dag van

 • Reageer Jess 1 oktober 2015 om 06:42

  Gefeliciteerd jonkie!!! Maak er een mooie dag van samen met je lief en Nilo. Leuke tag trouwens 🙂
  Jess onlangs geplaatst…Loverock bodylotion for kids + winactie!!!My Profile

 • Reageer Saskia 1 oktober 2015 om 06:43

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Heel veel plezier vandaag!
  Saskia onlangs geplaatst…Onze dagindeling!My Profile

 • Reageer Sabine 1 oktober 2015 om 07:07

  Happy birthday!!!!

 • Reageer Lifesabout 1 oktober 2015 om 07:25

  Van harte gefeliciteerd! Ik ben samen met Reinout Oerlemans jarig haha.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Terugvechten en opkrabbelen. Omdat je het waard bent.My Profile

 • Reageer Rosanne 1 oktober 2015 om 07:55

  Gefeliciteerd!
  Rosanne onlangs geplaatst…Bloggers theekransje #3My Profile

 • Reageer Paola 1 oktober 2015 om 08:16

  Leuke tag en gefeliciteerd!
  Paola onlangs geplaatst…Herfst schoenen van de vanHarenMy Profile

 • Reageer Jess 1 oktober 2015 om 08:38

  Gefeliciflapstaart !!!! Wat een gezellige vraag nr 9 :-). Wel een leuk idee die tag. Geniet ervan! 😉

 • Reageer Leonie 1 oktober 2015 om 09:07

  Happy Bday! Leuke tag heb je ingevuld. Hele fijne dag en laat je ons weten wat Nilo voor je heeft gemaakt?:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: een half jaar verlof?!My Profile

  • Reageer Manon 1 oktober 2015 om 09:31

   Thanks!! Ik zal een foto op instagram posten vanmiddag!

 • Reageer Mamasruntheworld 1 oktober 2015 om 09:34

  Van harte gefeliciteerd manon! Geniet ervan, je eerste verjaardag als mama!
  Mamasruntheworld onlangs geplaatst…Stoptober! Roken tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Reageer Tamara 1 oktober 2015 om 09:45

  Van harte gefeliciteeerd!!!

  Hahaha ik geef ook altijd ‘tatta’ verjaardagen! Gewoon gezellig , zijn we daar ook weer vanaf!

  En disney! Geweldig!! Zou zo graag nog een keer terugwillen.
  Tamara onlangs geplaatst…Ik ben een tienermoeder.My Profile

 • Reageer Madelaine 1 oktober 2015 om 09:56

  Gefeliciteerd (met manon x 1726272 ;)).
  Madelaine onlangs geplaatst…BIKES – My RidesMy Profile

 • Reageer Lilian 1 oktober 2015 om 11:22

  Gefeliciteeeeeerd!! Veel plezier op je “tatta” feestje 😉 Dat zijn de beste! Leuke tag ook!

 • Reageer Maaike 1 oktober 2015 om 14:03

  Gefeliciteerd met je verjaardag Manon eind deze maand wordt ik zelf 16 ( 26 oktober)

 • Reageer Wendy (B) 1 oktober 2015 om 15:25

  Proficiat 🙂 !

 • Reageer Saskia 2 oktober 2015 om 07:56

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Ik vier mijn verjaardag op een soortgelijke manier, met de opa’s en oma’s in een kringetje haha!
  Saskia onlangs geplaatst…Recensie: M.J. Arlidge – Iene Miene MutteMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge