Babypraat, Fashion, Zwanger

Mini-meisje outfits

Het is zo wennen om nu ineens ook kleren voor een meisje te moeten kopen. Ik merk dat ik het nog best lastig vind. Ik vind nou eenmaal niet alles mooi en kan best een zeikerd zijn wat dat betreft. Vooral de kleine maatjes tot 68 is gewoon allemaal een beetje hetzelfde: roze, zacht, comfortabel en schattig. Ik kan in die maatjes nog niet echt een “stijltje” bedenken maar dat maakt ook niet zo heel veel uit. Ik denk als mijn dochtertje straks de leeftijd van River heeft dat ze dan helemaal haar eigen “look” heeft met stoere spijkerbroeken en roze All Stars ;-).  Natuurlijk heb ik wat leuke outfitjes bij elkaar gescoord voor haar en het leek me leuk al wat mini outfits met jullie te delen.

Zodra ze wat groter wordt zullen het ook wat meerdere stoere outfits worden maar nu gewoon lekkere zachte kleertjes die heerlijk girly zijn. Kijk maar mee!

IMG_5515Allereerst dit pakje van lief! Ik heb hem gekocht via Marktplaats voor een paar euro maar hij ziet er nog onwijs mooi uit. De kids dragen het natuurlijk amper dus het kan best een tweede ronde mee. Ik wil er graag nog een wit vestje bij en grijze sokjes maar die heb ik nog niet gevonden/gekocht.

IMG_5516Dan dit setje, het broekje is geloof ik van Prénatal als ik me niet vergis. Daarbij een leuk wit shirtje met roze stipjes van Z8. Een paar lekkere warme slofjes erbij en ready to go!

IMG_5517Dit vind ik ook zo’n leuke combinatie. Het rompertje kocht ik laatst in de sale bij de Hema voor maar 1 euro. Het broekje kreeg ik van Manon toen ik net een paar weekjes zwanger was. Roze sokjes erbij en dan is het helemaal af! Kan niet wachten tot ze het gaat dragen.

IMG_5518Dit vind ik ook een hele leuk outfit door de kleur geel. Het rompertje kocht ik wederom voor een euro in de sale, het broekje met roesjes komt van de Zeeman en daarbij de slofjes die je al eerder voorbij zag komen.

IMG_5519Kijk hoe leuk dit broekje is, ik kreeg hem van Lizanne toen ze hoorde dat ik een meisje zou krijgen. Daarbij een lief roze rompertje en een geel bolerootje. Sokjes erbij en het maakt weer een leuke outfit voor ons meisje.

IMG_5520Als laatste deze outfit. Hier heb ik wel een leuk verhaaltje bij. Dit broekje vond ik al leuk toen River net geboren was. Maar ja zeg nou zelf, niet echt een jongensbroekje he. Ik had mezelf beloofd dat als ik een meisje zou krijgen dit broekje gelijk mijn winkelmandje in zou gaan. En wat een geluk, op een sale van Instagram heb ik hem overgenomen. Blijer kon je mij niet krijgen haha. Ik combineer hem nu met een blauw rompertje maar er is nog een blauw t-shirtje onderweg en dan is ook deze outfit klaar.

Wat is jullie favoriete outfit?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

26 reacties

 • Reageer Kelly caresse 29 oktober 2015 om 06:31

  Wat een supe schattige outfitjes! Dat gele hema rompertje vind ik zo leuk! Ik ben ook benieuwd waar lizanne dat leuke broekje gekocht heeft
  Kelly caresse onlangs geplaatst…KC Photodiary : Altijd wel een reden om iets te vierenMy Profile

 • Reageer Dita 29 oktober 2015 om 06:55

  Wat een leuke kleertjes! Dat licht blauwe broekje heb ik ook gekocht voor ons meisje
  Dita onlangs geplaatst…Recept: PompoensoepMy Profile

 • Reageer Lifesabout 29 oktober 2015 om 07:00

  Dat eerste setje en het broekje met de flamingo’s…heel tof! Meisjeskleding vind ik stiekem veel leuker dan jongenskleding 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn mama is pas erg!My Profile

 • Reageer Roeline 29 oktober 2015 om 07:06

  Wat een lieve setjes! Maar ik neem aan dat over die rompertjes nog wat gaat? Hoe doe je dat, lijkt me zo koud anders.

  • Reageer Bibian 29 oktober 2015 om 09:58

   Ja, ik heb wat basic vestjes, roze, blauw, wit dus die gaan er denk ik overheen! Die heb ik laatst past gekocht dus die had ik nog niet toen ik deze outfit post maakte.. liefs

 • Reageer Tamara 29 oktober 2015 om 07:07

  Wat wennen he meisjeskleding? Ik bond het ook best lastig zeker omdat het inderdaad in het begin allemaal wat hetzelfde is! Van z8 hebben ze een heel mooi wit vestje, misschien is dat wat je zoekt?
  Tamara onlangs geplaatst…Alleen maar brave kindjes.My Profile

 • Reageer Simpe, met een snufje liefde 29 oktober 2015 om 07:28

  Wat een schattige setjes. Ik dacht juist dat meisjeskleding shoppen veel makkelijker was dan jongenskleren. Wie weet kom ik er ooit nog achter. Dat eerste setje is zo schattig en dat voor die prijs, echt een koopje. Je meisje zal er prachtig bijlopen!
  Simpe, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Veel groente en fruit voor minder dan €15,-My Profile

 • Reageer Tineke 29 oktober 2015 om 07:45

  Tdat mosterdgele rompertje van de Hema had ik ook voor Sofie <3 Vind hem nog steeds prachtig!!

 • Reageer Inez 29 oktober 2015 om 07:58

  Mooie setjes! Is een romper met alleen een broekje niet te koud? Just curious, ik doe bij Milan altijd een extra laag eroverheen (shirtje/vestje/trui)

  En trouwens: ik besloot eens te beginnen aan de onaangeraakte stapel magazines van de laatste maanden en toen kwam ik jou ineens tegen in de Flair! Leuk!

  • Reageer Bibian 29 oktober 2015 om 09:58

   Ik heb natuurlijk nog wat basic vestjes dus dat komt vast helemaal goed 🙂 liefs

 • Reageer Nicole 29 oktober 2015 om 08:42

  Dat okergele rompertje.. Love!
  Nicole onlangs geplaatst…Online vriendschappenMy Profile

 • Reageer Martina 29 oktober 2015 om 08:46

  Wat een leuk verhaal bij het laatste broekje! Ik vind het setje van lief erg leuk!
  Martina onlangs geplaatst…28 Oktober 2015 – quality time met m’n mannen en veel lekkers!My Profile

 • Reageer saskia 29 oktober 2015 om 08:49

  Die romertjes in de sale zijn wel heel erg schattig zeg!! Ik moest ook heel erg wennen aan het shoppen voor meisjes. Nu is mijn dochter 5 mond oud en kan ik er geen genoeg van krijgen haha.

 • Reageer Leonie 29 oktober 2015 om 09:10

  Wat een leuke kleurrijke outfits! Je hebt leuke combinaties gemaakt.. Aahh mn eierstokken blijven maar rammelen op jullie site, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwanger willen worden, update!My Profile

 • Reageer Tineke 29 oktober 2015 om 09:17

  Smelt, wat een schattige outfits!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Favorieten van Dorothy PerkinsMy Profile

 • Reageer Nesrin 29 oktober 2015 om 09:40

  Ik vind het heel lief en mooi allemaal. Eigenlijk hadden mij kinderen tot maat 62 maar één stijl en dat was wit en simpel 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Een plog zonder tekst alleen foto’sMy Profile

 • Reageer Elise Joanne 29 oktober 2015 om 09:45

  Oooh, dat rompertje van de Hema (Geel) is leuk!! Ik heb hem ook in het blauw met wit voor Pinda. En als ik jou zo zie had ik het allerminst erg gevonden als Pinda een meisje was; ik was helemaal los gegaan met strikjes, frulletjes, maillotjes en vlindertjes; héérlijk, haha! Maar nu ik stoere spijkerbroekjes en vestjes met houten knoopjes etc. koop word ik ook wel heel gelukkig. 🙂 Baby Meisje kom maar! Dan kan mama je aan gaan kleden naar wens ;).
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Mijn Verzorgingsproducten Diary Herfst 2015My Profile

 • Reageer Malou 29 oktober 2015 om 09:52

  Wat schattig zeg, vooral de tweede outfit! Ik haal dat soort rompertjes trouwens ook vaak in de sale haha.
  Malou onlangs geplaatst…JE HUIS BABYPROOF MAKENMy Profile

 • Reageer Bianca 29 oktober 2015 om 10:26

  Wat een leuke schattige kleertjes, soms wou ik dat mijn dochtertje nog zo’n kleine maat had 🙂 Het eerste setje vind ik het leukste! Trouwens ook leuk te lezen dat je gewoon kleding koopt via Marktplaats, sommige mensen doen daar zo raar over terwijl het goed kan x
  Bianca onlangs geplaatst…REVIEW| MAKE-UP STUDIO LIPSTICK 60 & 83My Profile

  • Reageer Bibian 29 oktober 2015 om 10:41

   Ik doe dat regelmatig en ook voor River. Dan combineer ik het met wat nieuws en niemand heeft ooit gezegd dat River er ” niet uit zag” haha

 • Reageer Channah 29 oktober 2015 om 12:09

  Hele leuke outfits! Ik had overigens niet anders verwacht als ik naar de outfitjes van River kijk, ook zo lekker kleurrijk, heel leuk!
  Channah onlangs geplaatst…Waarom groepslessen niet suf zijnMy Profile

 • Reageer Margriet 29 oktober 2015 om 12:37

  Ik ben niet de enige lees ik, maar ook ik vind het gele rompertje heel erg leuk. De rest van je aankopen zijn ook erg geslaagd.
  Margriet onlangs geplaatst…Halloween spookjes om uit te delenMy Profile

 • Reageer Shifra 29 oktober 2015 om 14:57

  Het gele rompertje met witte stippen vind ik zó mooi. <3 (wat zonde hè, dat ze er zo snel uitgroeien. Ik zou zoiets nog járen mooi kunnen vinden.)
  Shifra onlangs geplaatst…Mini karamel appelsMy Profile

 • Reageer Eline 29 oktober 2015 om 16:50

  Oh dat flamingobroekje <3
  Eline onlangs geplaatst…Venkelsoep met forelMy Profile

 • Reageer Saskia 29 oktober 2015 om 18:46

  De outfits zijn stuk voor stuk ontzettend schattig, maar ook stoer! Mijn favoriet is het tweede setje, lekker schattig en meisjesachtig. Lief!
  Saskia onlangs geplaatst…Studeren naast het werk: 5 tipsMy Profile

 • Reageer Anneleen 31 oktober 2015 om 19:14

  Wat een schattige kleertjes! En dat flamingo broekje, geweldig! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Mijn eerste job en de herfst #9My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge