Kids, Lifestyle, Persoonlijk

PLOG – Weekendje naar het strand

Afgelopen weekend gingen wij met mijn familie en vrienden een weekendje naar ’s Gravenzande, lekker naar de zee. We hebben echt geluk gehad met het weer en hebben dus onwijs kunnen genieten. Kijken jullie mee naar wat we hebben uitgespookt?

IMG_6079Na een redelijk lange autorit kwamen we aan op het park. We hadden twee huisjes want we waren met 11 man. Dit was het huisje voor de “senioren” haha en wij hadden een huisje ernaast met mijn broertje en zus en aanhang.

IMG_6087Nadat we alle spullen uitgepakt hadden, zijn we richting het strand gelopen. Het was zonnig, dus een goede reden om het strand te verkennen. River was al heel lang niet meer op het strand geweest dus ik was benieuwd hoe hij zou reageren.

IMG_6088Het was er heerlijk rustig en River vond het wel een beetje gek. In de verte zie je River staan.

IMG_6089River vond het allemaal maar een beetje gek! Nu hij begint te praten krijgen we natuurlijk allemaal vragen op ons afgevuurd. “Mama, wat doet het water nou?”

IMG_6097Schelpjes rapen en gooien.

IMG_6093Na een kleine strandwandeling ploften we bij een strandtentje neer om wat te drinken. River was erg druk met zijn schelpjes en het uitzicht.
IMG_6095Op de terugweg nog even op de glijbaan op het park, en nee natuurlijk niet 1 keer maar wel 20 keer! Altijd leuk!

IMG_6096En op de schommel met papa, wat een feest.

IMG_6118De volgende dag besloten wij met z’n drietjes naar Ballorig te gaan. De rest taaide hem af naar de markthallen in Rotterdam maar omdat wij de enige zijn met een kind leek het ons niet zo ideaal. We doen er River geen plezier mee om door een stad of markt te slenteren en ook ik zelf zag het niet zo zitten met mijn 37 weken zwanger, en zeg nou zelf dit is toch veel leuker ;)?

IMG_6125Keer op keer opnieuw over de rodelbaan, wat een feest!

IMG_6134En van spelen word je moe. We reden terug naar het huisje… Waar bleek dat per ongeluk de sleutel van het huisje waar drinken en brood lag meegenomen was. Daar zaten we dan, dim dam dim dam…

IMG_6139Vlakbij het park werd er verse paling gerookt. Mijn vriend haalde een paling en omdat deze zo onwijs lekker was reden we later terug voor nog 5 stuks voor de rest van de familie.

IMG_6151Mijn vader nam heel lief een roze donut voor mij van de markthallen, waarom zou hij deze gekozen hebben, haha. Hij was enorm lekker!

IMG_6164De laatste dag alweer, even tv kijken tot de rest van het huisje wakker zou worden. Zodra het huisje van de opa’s en oma’s tot leven was gekomen gingen we daarheen zodat de jongeren van de familie nog even konden dutten zonder “lawaai”.

IMG_6171We besloten met z’n allen naar Brielle te gaan, met de pont. River vond het geweldig mooi op de grote boot.

IMG_6177Na een middagje Brielle was River maar ook ik doodop. River sliep heerlijk twee uur bij zijn vader op schoot en ik heb de rest van de middag ook vrij weinig uitgevoerd, heerlijk!

IMG_6191Tijd om uit eten te gaan, we gingen heerlijk bij een restaurantje aan het strand eten. River heeft zich 2,5 uur voorbeeldig gedragen en daar ben ik best een beetje trots op. Het eten was verrukkelijk. Ik had een saté menu, mijn vriend varkenshaas met mozzarella en River lekker frietjes.

IMG_6195Na het eten helemaal bommetje vol terug lopen naar het huisje. Hier zie je River samen met zijn oom (mijn broertje). Mijn zus, zwager, broertje en schoonzusje reden weer terug naar huis omdat ze de maandag weer moesten werken en naar school moesten. Wij bleven nog wel een nachtje en reden de volgende ochtend vroeg weer lekker naar huis. We hebben onwijs genoten van het mooie weer en van elkaar. Volgende keer gaat onze kleine meid ook mee, wat gek!

Gaan jullie ook wel eens in de herfst naar het strand?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Dita 15 oktober 2015 om 06:10

  Wat gezellig zo’n weekendje weg. Wij gaan ook wel eens naar het strand iin de herfst en winter maar vaker naar het bos. Dat is voor ons op loopafstand.
  Dita onlangs geplaatst…Geadopteerd en zwangerMy Profile

 • Reageer Marion 15 oktober 2015 om 06:30

  Oh wat een heerlijk weekend en te gek dat jullie het zo troffen met het weer. Ik zou ook echt graag een keer weer naar het strand willen. Dat roep ik al de hele zomer. Ik moet gewoon een keer gaan met mijn luie donder. Leuk dat River zich zo goed vermaakte. Dat is altijd … uh … de kers op de vlaai? De slagroom op de taart? Ah ja, je snapt wat ik bedoel.
  Marion onlangs geplaatst…Tikkende thee, boeken en tips gevraagdMy Profile

 • Reageer Annemijn. 15 oktober 2015 om 06:37

  Wat heerlijk zo’n weekend lekker niks moeten en alles mag! Ziet er in ieder geval heel fijn uit!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Lovely Links #4 – mijn favoriete blogsMy Profile

 • Reageer Saskia 15 oktober 2015 om 06:39

  Heerlijk zo’n weekend weg! Ik ben ook weleens in de herfst naar het strand geweest, heerlijk uitwaaien.
  Saskia onlangs geplaatst…Plog! Een dagje uit ons leven..My Profile

 • Reageer Nesrin 15 oktober 2015 om 06:57

  Jullie hebben geboft met het weer! Ik snap alleen het hele gebeuren met de sleutel niet maar dit zal wel aan mij liggen 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Zelfgemaakte Tony’s melk karamel zeezout chocolademelkMy Profile

  • Reageer Bibian 15 oktober 2015 om 07:26

   We hadden twee huisjes, in 1 huisje hadden we al het drinken en eten. De sleutel van dat huisje hadden wij in ons huisje gelegd zodat als we terug kwamen van Ballorig wij in het huisje konden lunchen met River. Wat bleek dat de sleutel van het huisje met eten en drinken toch per ongeluk was meegenomen en wij dus op het park zaten zonder eten en drinken… Kort beknopt hahah

 • Reageer Jess 15 oktober 2015 om 07:27

  Heerlijk. Het is altijd fijn om naar het strand te gaan. Vroeger woonde ik hier vlakbij en liep er ook stage in die buurt. Grappig om terug te zien.
  Jess onlangs geplaatst…Pasta met pompoensaus en hamblokjesMy Profile

 • Reageer Lifesabout 15 oktober 2015 om 08:03

  Heerlijk en wat een gaaf huis! In de herfst niet maar wel eens in december naar Scheveningen geweest….brrr koud maar wel lekker!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ik moest leren je te missen…My Profile

 • Reageer Tamara 15 oktober 2015 om 08:21

  Wat een heerlijk uitje zo! Balen zeg van die sleutel die weg was! Zeker als je al honger had! Wel superlief die donut!
  Tamara onlangs geplaatst…Die verrekte sprongetjes.My Profile

 • Reageer Martina 15 oktober 2015 om 08:36

  Mmmmm die donut, ik ben gelijk afgeleid haha! Wat heerlijk even samen genieten en lekker naar het strand gaan!
  Martina onlangs geplaatst…15 Oktober 2015 – Zara & Mango ShoplogMy Profile

 • Reageer Leonie 15 oktober 2015 om 08:39

  Jullie hadden het goede weekend uitgekozen, qua weer! Wat een leuke foto’s, echt even helemaal weggeweest. Ik wil ook erg graag binnenkort nog een xtje naar het strand met de hond. Even lekker uitwaaien!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: zwanger en sporten!My Profile

 • Reageer Malou 15 oktober 2015 om 09:05

  Ik ga eigenlijk nooit naar het strand, maar het ziet er heerlijk uit!
  Malou onlangs geplaatst…VAN GEPUREERDE HAPJES NAAR MET DE POT MEE ETENMy Profile

 • Reageer Anneleen 15 oktober 2015 om 09:08

  Wat leuk dat jullie zo’n geluk hadden met het mooie weer! 🙂 superschattig, River met zo’n regenlaarsjes! Fijn dat jullie er zo van genoten hebben!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Reageer Vanessa 15 oktober 2015 om 11:30

  Leuke plog! Fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben van het mooie weer en van elkaar. Ik ga ook graag naar zee, kom er altijd helemaal tot rust!
  Vanessa onlangs geplaatst…Essence All That GreysMy Profile

 • Reageer Sylvie 15 oktober 2015 om 12:04

  Ziet eruit als een fijn weekend, was het ook een mooi park? Wij gaan ook graag in het voor- en najaar naar het strand, en ben er ook wel eens in de winter geweest toen er sneeuw lag.. Lekker uitwaaien en daarna in een strandtent warme choco drinken 🙂
  Sylvie onlangs geplaatst…Nieuwe lieve & leerzame kinderboekenMy Profile

 • Reageer Madelaine 15 oktober 2015 om 12:45

  Oh die donut uit de Markthal ziet er zo lekker uit, zou er op dit moment wel 2373 op kunnen haha. Zag er uit als een leuk weekendje naar het strand.
  Madelaine onlangs geplaatst…LIFE – Wij zijn verloofd!My Profile

 • Reageer Eline 15 oktober 2015 om 13:04

  Ik woon op 5 minuten afstand van het strand en zou er theoretisch gezien dus heel vaak kunnen zijn. Ik ben er dus echt nooit, neem er de tijd niet voor ofzo. Zonde eigenlijk!
  Eline onlangs geplaatst…Dikke mensen zijn lelijkMy Profile

 • Reageer K12 15 oktober 2015 om 18:14

  Hallo bibian,
  Stille volger hier, maar is de pint de pont van rozenburg-maassluis??
  Ik woon in rozenburg en ga naar school in maassluis! Zou heel erg toevallig zijn!! X.

  • Reageer K12 15 oktober 2015 om 18:15

   Is dat de pont van *

 • Reageer Annick 15 oktober 2015 om 19:07

  Oh wat leuk dat jullie naar brielle zijn geweest! Jammer dat ik het niet wist, had je graag een keer willen ontmoeten. Leuk dat je het naar je zin had

 • Reageer Saskia 15 oktober 2015 om 19:14

  Wat heerlijk om nog even een weekendje weg te gaan in de herfst. Aan zee is het eigenlijk altijd lekker vertoeven, het hoeft dan niet perse 25 graden te zijn. Het huisje ziet er van buiten ook heel leuk uit!
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn favoriete tv-programma’s (herfst 2015)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge