Persoonlijk

Things I like #5 – Bibian

thingsilikeHet is weer eens tijd voor een things I like, en wederom heb ik nog steeds het stokje en ga ik weer drie dingen met jullie delen waar ik vrolijk van word. Waaronder een leuke sieradenwebshop, een nieuwe lievelingsbroek voor River en tv-programma’s want komkommertijd is weer voorbij YES!
Schermafbeelding 2015-09-10 om 10.51.26
Allereerst de webshop Jeweltys, een shop vol kettingen, armbanden, oorbellen en nog veel meer. Ik vond dat het weer tijd was voor wat leuke sieraden en op deze shop vond ik wat ik zocht. Ik heb nu weer wat leuke sieraden in de kast voor weinig. Een leuk zilver armbandje met een strikje, de zwarte witte driehoek oorbellen die je hierboven in het overzichtje ziet en de zilveren infinity oorbellen. Ik kan weer voor de dag komen en ben er heel blij mee!
Ze hebben echt ontzettend veel spulletjes, het is niet duur en ik had het snel in huis. Wat wil je nog meer?

vinginoDan de winkel/webshop van Vingino. Ik keek er eigenlijk nooit naar om, en waarom niet? Omdat het eigenlijk hartstikke duur is en ik vond ze ook nooit zulke leuke dingen hebben. Tot ik in Breda was en ze daar net een heuse Vingino winkel hadden geopend. Even snel naar binnen, werd een half uur lang door de schappen struinen en de ene na de andere geweldige broek tevoorschijn halen. Één broek trok gelijk mijn aandacht, wat was die broek geweldig en precies River. Helaas hadden we het geld er niet voor en dropen we af. De broek bleef in mijn hoofd zitten en datzelfde weekend nog begon ik alle oude kleding van River te gaan verkopen, en met succes. Na een weekje had ik het bij elkaar “gespaard” en kon ik de broek eindelijk kopen. Ik nam een maat groter zodat hij er extra lang mee kan doen, en ja, dat kan hij want ik moet de broek zeker 5 cm om slaan, maar dat geeft niet. Nu zijn jullie natuurlijk hartstikke benieuwd. En wees een beetje lief, ieder zijn smaak he ;).

tvTot slot de programma’s die nu op tv zijn. Eindelijk geen zomer meer op de televisie maar gewoon programma’s waar ik heerlijk bij kan wegdromen en op de bank of op bed kan ploffen.
Allereerst Expeditie Robinson, vorig jaar keek ik maar vond ik de kandidaten niet zo leuk maar dit seizoen zitten er allemaal kandidaten in die ik ken! En natuurlijk mede-blogger Teske (die er helaas al uit is) maar ook mijn favoriete radio dj Wietze van Q-Music die ook het toneel al heeft moeten verlaten. Wel zit ik er nu zo in dat ik het natuurlijk blijf kijken. Ik vind het gewoon super om al die complotjes te zien, discussies op Twitter etc.
Dan het programma K3 zoek K3 en nu zullen jullie misschien denken, uh Bibian je bent 26? Maar het is zo’n leedvermaak en gewoon alles eromheen, and I like it haha. Als laatste het programma “Heel Holland bakt”, dit keek ik nooit maar Manon is er zo’n fan van en dan kan ik het niet laten om het toch ook te gaan kijken. Ik vind het een super leuk programma en mijn vriend ook :P. Nee grapje, hij vindt het niet zo leuk maar met zijn commentaar geniet ik des te meer!

Wat zijn jullie favoriete programma’s dit najaar?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Maike 2 oktober 2015 om 06:04

  Wat een gave broek voor River! Echt heel stoer. Ben benieuwd hoe het staat als hij hem aan heeft!

 • Reageer Josan 2 oktober 2015 om 06:05

  Ik hoop van harte dat ze nooit K3 zullen vinden. Ik wil nu eindelijk wel eens een dochtertje opvoeden zonder die terreur.
  Josan onlangs geplaatst…Wat maakt je een Fabulous Mama?My Profile

 • Reageer Saskia 2 oktober 2015 om 06:29

  Die broek is onwijs gaaf en stoer. Heel erg leuk!
  Saskia onlangs geplaatst…Random Favorites #4My Profile

 • Reageer Jess 2 oktober 2015 om 06:51

  Ik ben dit jaar ook fan van Robinson. Er zitten idd leuke deelnemers bij. Heel Holland bakt vind ik ook zo lekker truttig en gezellig haha.
  Jess onlangs geplaatst…If I had a babygirl…My Profile

 • Reageer Simone 2 oktober 2015 om 06:53

  Haha mijn favo programma in het najaar is toch echt heel Holland bakt. Lekker kneuterig!
  Simone onlangs geplaatst…Een nieuwe layout!My Profile

 • Reageer Sabine 2 oktober 2015 om 07:11

  Een hele gave broek!!! Als mijn zoontje straks echt gaat lopen zal hij ook veel in dat soort stoere broeken lopen. Nu zijn het nog iets meer de Zara baggy broeken. Beweegt toch makkelijker!!!

 • Reageer Paola 2 oktober 2015 om 07:18

  Mijn favoriete serie is Expeditie robinson. Leuk artikel!
  Paola onlangs geplaatst…Een naam voor je ongeboren babyMy Profile

 • Reageer Nesrin 2 oktober 2015 om 07:28

  Gaaf dat je toch die broek hebt gehaald! Leuke favorieten en ehm nee ik kijk niet naar K3 maar mijn dochter wel 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Make-up stash opbergen (let op niet geschikt voor make-up liefhebbers)My Profile

 • Reageer Milou 2 oktober 2015 om 07:43

  Expeditie Robinson! En ja inderdaad, volgde het nooit door de kandidaten. Maar dit jaar alleen maar leuke mensen. Elke donderdag zit ik er klaar voor haha.

 • Reageer Tamara 2 oktober 2015 om 08:04

  Jaaaa k3 zoekt k3! Superleuk! Haha!

  Bij die broek vind ik het juist wel stoer staan als je hem omslaat! Allstars eronder! Leuk juist!
  Tamara onlangs geplaatst…Wanneer je weet dat je gezin compleet is.My Profile

 • Reageer Mamasruntheworld 2 oktober 2015 om 08:42

  Jaa K3 zoekt K3 is leuk hè?! Ik kijk ook elke week. Lekker meezingen met liedjes uit de goede oude tijd! Had nog nooit van die webshop gehoord maar ze hebben leuke sieraden voor weinig geld. Denk dat ik wel even een bestellinkje ga plaatsen 🙂
  Mamasruntheworld onlangs geplaatst…Aankopen doen?My Profile

 • Reageer Malou 2 oktober 2015 om 09:13

  Ik vind Expeditie Robinson ook heel leuk!
  Malou onlangs geplaatst…NOMI’S OUTFITS #7My Profile

 • Reageer Saskia 2 oktober 2015 om 09:29

  Ik ben ook fan van Expeditie Robinson en Heel Holland Bakt! Heerlijke programmas om naar te kijken.
  Saskia onlangs geplaatst…Recensie: M.J. Arlidge – Iene Miene MutteMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 2 oktober 2015 om 09:50

  Ik kijk graag naar Expeditie Robinson, hoewel ik het nog wel een beetje saai vind. Hopelijk wordt het snel leuker.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Kids… what do they want?My Profile

 • Reageer Kim 2 oktober 2015 om 09:56

  Ik heb een echte heel holland bakt verslaving. Alleen jammer dat je elke keer weer honger krijgt.
  Kim onlangs geplaatst…Mijn favoriete bloggersMy Profile

 • Reageer Milou 2 oktober 2015 om 10:21

  Die broek is súpergaaf! Kan niet wachten om m aan te zien bij River. En expeditie vind ik dit jaar ook leuker. Vorig jaar ook al redelijk maar de jaren ervoor helemaal niet, want toen zaten er ook belgische bekende sterren tussen en die kende ik al helemaal niet. Ik heb nu wel heel erg bij sterren die ik leuk vind, dat ik denk… Nou meid, even wat pit erin hoor! Zo leer je ze wel beter kennen ofzo.
  Milou onlangs geplaatst…Zwanger: ineens ben ik medisch?My Profile

 • Reageer Leonie 2 oktober 2015 om 11:58

  Leuk! Ik ben helemaal fan van heel holland bakt… En ik volg expeditie ook.. Wel jammer dat Teske eruit is.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: een half jaar verlof?!My Profile

 • Reageer Eline 2 oktober 2015 om 12:37

  Ik kijk welgeteld 1 keer per week tv, end at is naar Expeditie Robinson!
  Eline onlangs geplaatst…VijgensaladeMy Profile

 • Reageer Channah 2 oktober 2015 om 15:09

  Dat broekje is echt super gaaf! Ik vind Vingino sowieso een leuk merk.
  Channah onlangs geplaatst…Schema van een baby (6 maanden)My Profile

 • Reageer Vanessa 2 oktober 2015 om 15:46

  Leuk om te lezen! Ik woon in België en ik kijk ook naar Expeditie Robinson. Jammer dat Teske er al uit is, maar ik ben nog steeds heel benieuwd hoe de andere kandidaten het zullen doen. Verder kijk ik ook naar K3 zoekt K3. Soms vraag ik me af waarom, want ik erger me dood aan Gert, maar ik ben gewoon te nieuwsgierig om te zien wie de nieuwe K3’tjes zullen worden!
  Vanessa onlangs geplaatst…Persbericht: Lush lanceert Halloween & wintercollectieMy Profile

 • Reageer Le Vintage Croissant 3 oktober 2015 om 11:10

  Dit jaar ben echt verslaafd geworden aan Heel Holland Bakt! Hopelijk gaat het nu beter met Martine. Ontzettend leuk broekje, erg hip. Liefs,
  Le Vintage Croissant onlangs geplaatst…Bienvenue chers belles filles!My Profile

 • Reageer marjon 3 oktober 2015 om 12:26

  Wat goed dat je kleren verkocht en de stoere broek zo voor River kon kopen. Ik vind Vingino ook vaak prijzig.

 • Reageer Anneleen 5 oktober 2015 om 08:42

  Ik vind K3 zoekt K3 ook best een leuk programma! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge