Filmpje, Persoonlijk

FILMPJE: Q&A – trouwen, 2e kindje, meisjesnaam & moeder zijn

q&aEen poosje geleden stelde ik voor op Instagram om eens een Q&A video te maken. Ik kreeg echt vet veel vragen (meer dan 100) en om ze nou allemaal te beantwoorden vind ik ook weer zo wat haha. Ik koos de meest gestelde en de leukste vragen uit en beantwoord ze in onderstaande video. Ik vertel over trouwen, kinderwensen, moeder zijn en nog wat gekke random dingetjes.

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Marion 4 november 2015 om 07:10

  Dat mag ook niet, Manon; trouwen met een klein kindje 😉 Leuk filmpje. Lekker spontaan. Goed dat je gewoon deelt wat je wilt delen en de rest lekker voor jezelf houdt. Mooi wat je zegt over die normen en waarden die je mee wilt geven aan Nilo. Echt heel mooi! X
  Marion onlangs geplaatst…Ik leer het nog welMy Profile

 • Reageer Tamara 4 november 2015 om 07:19

  Wat leuk om te horen hoe jullie elkaar ontmoet hebben! Dat hoor je wel vaker dat elke vriendschap met ups en downs gaat voordat je echt naar elkaar toe trekt! Echt superleuk!
  Tamara onlangs geplaatst…Ik had nachtmerries over mijn bevalling.My Profile

 • Reageer Nesrin 4 november 2015 om 07:33

  Wow 177 vragen! Ik wist niet dat je officieel een juf bent 😉 leuk dat je door bent gaan studeren en je PABO diploma in 3,5 jaar tijd hebt gehaald.
  Nesrin onlangs geplaatst…Strak, sterk en slank met touwtje springenMy Profile

 • Reageer Dita 4 november 2015 om 07:33

  Wat leuk weer eeb q en a. Ik moet nu echt naar mn werk maar vanmiddag ga ik dit filmpje zeker kijken.
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #17My Profile

 • Reageer saskia 4 november 2015 om 08:16

  wow 177 vragen is wel echt onwijs veel! Erg leuk filmpje, leuk ook dat het niet zo ingestudeerd is en lekker spontaan.
  saskia onlangs geplaatst…Ik denk aan jou..My Profile

 • Reageer Leonie 4 november 2015 om 08:39

  Heel leuk om weer wat meer van jullie te weten te komen.
  Jeetje, die gebroken nachten. Ben heel benieuwd, als ik zwanger mag worden, hoe ik ’t daarop doe.. Pfoeee!
  Ik geniet nog ff van mn 9a10 u slaap in n nacht, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mijn ervaringen met anticonceptieMy Profile

 • Reageer Paola 4 november 2015 om 08:47

  Wat heb je een leuke vragen binnengekregen! Leuk om op deze manier meer over je te weten te komen.
  Paola onlangs geplaatst…Aankomen tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Reageer Elise Joanne 4 november 2015 om 09:52

  HEERLIJK filmpje, haha! Heb mijn ontbijtje genuttigd terwijl ik naar je luisterde :). Grappig dat je Bibian al zo lang kent maar dat je niet altijd zulke goede vriendinnen bent geweest. Jullie vriendschap ‘ziet er uit’ als eentje die al JAREN duurt. Dat doet het ook, maar ik dacht dus langer :).
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Essie Ski Chic Winter Collectie 2015 ReviewMy Profile

 • Reageer Simpel, met een snufje liefde 4 november 2015 om 10:00

  Wat een leuke vragen en antwoorden. Grappig hoe jullie elkaar ontmoet hebben.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mooi…..heel mooiMy Profile

 • Reageer Jessica 4 november 2015 om 11:31

  Leuk om zo meer over je te weten te komen! Vriendschap is als een huwelijk denk ik, ups and downs. Ik vind jullie iig een heerlijk stel!!
  Jessica onlangs geplaatst…Verslaafd aan colaMy Profile

 • Reageer Lifesabout 4 november 2015 om 12:30

  Haha heb je niet eens alle vragen beantwoord? Wat leuk dat jij een juf bent, volgens mij ook een hele leuke!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn nieuwe routine gezichtsverzorging in de winter.My Profile

 • Reageer Milou 4 november 2015 om 14:05

  Je hebt er leuke vragen uitgepikt zeg! Wel grappig he, dat je zo met de toekomst bezig bent terwijl je het eigenlijk niet kan voorspellen. Ik denk dat dat heel menselijk is. Wij willen zelf ook pas trouwen als dat qua leeftijd van ons kindje (of dan inmiddels al kindjes?) goed past. Wat grappig dat jullie Zoë niet meer als naam willen. Ik ben daar dus zo bang voor met onze jongens naam he… Dat ik die straks niet meer leuk ga vinden of zo! Maar goed, na de geboorte zal de naam vast ook echt bij ons jongetje passen en dan kan het gewoon niet meer anders qua gevoel. Was dat met Nilo ook zo? Stel Nilo was een meisje geworden en jullie hadden haar Zoë genoemd, hadden jullie dan Nilo nog als naam voor een volgende gehouden? Snap dat dat een lastige vraag is die ook niet te beantwoorden is, maar daar denk ik nu dus veel over na met onze babynamen. (Sorry, hormonen denk ik, negeer dit maar hoor. 😉 )
  Milou onlangs geplaatst…Zwanger: week 22 en 23. Persoonlijke verzorging en baby zien bewegen!My Profile

  • Reageer Manon 4 november 2015 om 14:56

   Hahaha ik snap wat je bedoelt! Nee, Nilo is gewoon Nilo… En geen andere naam past bij hem (ofzo?). En als hij wel een Zoë was geweest dan was ze ook waarschijnlijk echt een Zoë. En misschien vonden we Nilo dan wel 10x niks meer ofzoiets. Blijft toch gek, namen haha. Maar ik weet zeker dat de naam die jullie hebben ook echt bij jullie kindje past!

   • Reageer Jennifer 4 november 2015 om 17:05

    Ja, ik snap inderdaad wat je bedoelde in het filmpje Manon, met nouja Zoë is wel een leuke naam, maar past nu niet meer ofzo. En misschien had je dat andersom ook met de naam Nilo gehad, maar omdat het gewoon écht bij je kind past (en omdat je zooooo verliefd bent op je kind) raak je écht NIET uitgekeken op de naam. Ik kan me voorstellen dat dat bij namen die je tijdens de zwangerschap hebt verzonnen voor het andere geslacht wel zo kan zijn, ik heb dat zelf ook wel een beetje met een bepaalde naam die wij hadden.
    Jennifer onlangs geplaatst…4 mijl van Groningen 2015My Profile

 • Reageer Jodi 4 november 2015 om 19:11

  Leuk om te zien. Zo herkenbaar ook dat trouwen. Alle grote dingen die je nog wil hangen een beetje af van je kinderplanning, terwijl een kind niet te plannen is natuurlijk.
  Jodi onlangs geplaatst…Wil je een rondleiding?… Van Bouwval naar droomhuis.My Profile

 • Reageer Anneleen 5 november 2015 om 09:07

  Leuke vragen heb je beantwoord! Groot gelijk dat je ook nog een deel van jou als persoon/moeder voor jezelf houdt en niet de behoefte voelt om alles meteen online te gooien! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Mijn eerste job en de herfst #9My Profile

 • Reageer Eline 5 november 2015 om 20:33

  Je bent populair joh met je 177 vragen!
  Eline onlangs geplaatst…Hellen viel 75 kilo af – afvalverhalenMy Profile

 • Reageer Vanessa 6 november 2015 om 13:39

  Leuk filmpje Manon! Ik vind het fijn dat je zo eerlijk bent over het moederschap, en dat je ook durft vertellen dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is.
  Vanessa onlangs geplaatst…Dingen die je herkent als je geen ochtendmens bentMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge