Kids, Winnen!

Herinneringen: speelgoed + WINACTIE (BabyBorn)

De Throwback Thursday van Manon werd zo goed ontvangen dat ons het leuk leek om met zijn tweetjes wat herinneringen op te halen met betrekking op speelgoed van vroeger. Waar speelden we vroeger eigenlijk mee? (Oja, we hebben er ook een leuke winactie bij ;-))

BabyBorn

Vooral de BabyBorn was hier een groot succes. Ik weet nog heel goed dat ik hem voor mijn verjaardag kreeg van mijn ouders en opa en oma. Ze waren flink aan de prijs en echt, ik was het gelukkigste meisje op aarde. Ik kan ook nog precies voor me halen wat ik droeg, een donkergroene broek en een gilletje met bloemetjes. Ik heb daar zulke goede herinneringen aan, echt een top dag.

Tegenwoordig zijn de BabyBorns nog steeds te koop alleen in een ander jasje. Waar wij de BabyBorn bloot kochten -met ik geloof een roze rompertje- kun je ze nou kopen met een waar fairytale thema. Toen we te horen kregen dat wij zo’n pop weg mochten geven zeiden we natuurlijk geen nee! Hoe leuk is het dat er jaren later nog steeds met hetzelfde speelgoed gespeeld wordt?
Ik heb ook zo’n leuke BabyBorn gekregen voor mijn dochtertje. Ze is er nu nog wat klein voor, maar ik laat de pop gewoon in de doos zitten en als ze oud genoeg is dan tover ik hem tevoorschijn. Zo leuk!
Wil jij kans maken op deze gave BabyBorn? Laat dat een comment achter wat jouw herinnering is bij deze pop en voor wie je deze wil winnen! (De winactie loopt 1 week, daarna nemen we via de mail contact op met de winnaar, dus laat een geldig e-mailadres achter!)
winactie-babyborn


Polly Pocket
Dan speelde ik vroeger ook geregeld met Polly Pocket, wie kent het allemaal nog meer? Het waren van die hele kleine doosjes die als je ze openmaakte een heel huis of iets hadden. Hele kleine poppetjes erbij en ik kon er eeuwig zoet mee zijn. Vooral bij mijn oma speelde ik er vaak mee, ze had een heel walhalla aan Polly Pockets en kon soms niet kiezen met welke ik wilde spelen. Tegenwoordig zijn de Polly Pockets geloof ik wat groter maar vroeger was het echt ieniemienie. Ja, een goede herinnering aan een leuk stuk speelgoed.
pollypocket

Blaasstiften
Manon was vroeger niet zo van de poppen. Ja, Barbiepoppen! Zij had echt een heel legioen aan Barbies en dat was ook zo’n beetje het enige speelgoed waar ze mee speelde. Verder was zij helemaal into verhaaltjes schrijven, kleuren en met kraaltjes spelen. Een beetje dat freubelachtige werk. Manon kwam met de herinnering van vroeger dat ze van die blaasstiften had. Dan kon je op die stift blazen en dan zat er overal stift. Behalve op je papier hahaha. Het werkt nooit zoals ze wilde en het gaf vooral vieze vlekken en spetters. Maar leuk was het wel!
blaasstiftenTamagotchi
Tot slot speelgoed waar we allebei helemaal lyrisch van waren: de tamagotchi. Wie heeft ‘m niet gehad? Een vaag beest, een soort vogelbekdier, verzorgen met vier minuscule knopjes. ’s Morgens begon dat ding te piepen dat het honger had en voordat je naar bed ging ’s avonds moest je het eerst te eten geven. Bij ons overleefde het beest nooit en begonnen we na 3 dagen weer opnieuw met een ei. Weet je nog dat je dan achterin met een uitgerolde paperclip zo’n knopje in moest drukken om de boel te resetten. Hahahaha, och memories…
tamagotchi

Wat was jouw favoriete speelgoed van vroeger? En vergeet je niet mee te doen aan onze winactie om een BabyBorn te winnen?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

72 reacties

 • Reageer Nicole 14 november 2015 om 06:11

  De herinneringen die ik eraan heb is dat ik de babyborn jaren op mijn verlanglijst had maar nooit kreeg. Mijn Nichtje wel overigens. Nu zou ik hem heel graag van Fay willen.. Ze is al een echte poppen mama!!
  Nicole onlangs geplaatst…Pray for ParisMy Profile

 • Reageer Dita 14 november 2015 om 06:36

  Jaaa de tamagotschi. Zo leuk! Ook was ik dol op de Furby.
  Dita onlangs geplaatst…Baby verzorgingsproducten – Wat heb ik al in huis?My Profile

  • Reageer Maria 15 november 2015 om 12:43

   Ik doe voor het eerst mee aan een winactie het zal leuk zijn als ik iets win en nog gefeliciteerd bibian met Julie dochtertje ik hoop dat Julie lang en gelukkig met Julie kinderen kunnen leven groeten maria

   • Reageer Maria 15 november 2015 om 12:47

    Oh en mijn herinnering ik wou altijd een baby Born mijn buurmeisje had er ook een ik speelde altijd samen vader en moedertje mee ik wil graag nou ook zoon baby boord voor mijn nichtje die 4 jaar is die is ook 29 november jarig dat word dat haar cadouw groetjes maria

 • Reageer Kim Sanderink 14 november 2015 om 06:51

  Ooh super leuk. Mijn herrinering aan de babyborn is: ik was ziek en kreeg van iemand haar babyborn omdat zij er te groot voor was. Wauw wat was dat geweldig. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje Sara van net 3. Die is helemaal weg van haar kleine zusje. Kan ze alles wat ik doe ook met haar babyborn doen.

 • Reageer Melissa Nguyen 14 november 2015 om 07:17

  Komend uit een gezin met een alleenstaande moeder, was de baby born helaas een luxe en onbetaalbaar product.
  Ieder jaar weer stond deze pop op mijn verlanglijstje of vroeg ik het voor mijn verjaardag. Helaas heb ik de pop nooit gekregen.
  Nu ik moeder ben van een dochtertje van net 2 weken weet ik wel wat ik haar graag zou willen geven…. Een baby born! En als de tijd dan daar is…, hoop ik dat zij er al het plezier van de wereld mee heeft!

 • Reageer Tamara 14 november 2015 om 07:19

  Ohhh die tamagotchi! Geweldig! Ik weet nog dat ze in de klas verboden waren en ze in de jaszak moesten blijven zitten, dus als je dan over de gang naar de wc liep, hoorde he heel veel van die piepjes.
  Tamara onlangs geplaatst…In wat voor wereld leven wij?My Profile

 • Reageer Ilona 14 november 2015 om 07:21

  Wat een leuke herinneringen! Ik ken zo ook allemaal nog!
  Mijn herinnering bij baby Born is dat ik haar voor mijn verjaardag van mijn ouders en opa en oma kreeg en ze altijd overal mee naartoe ging (moest van mij haha)! M’n dochter van 1,5 jaar speelt nu al met mijn oude baby Born maar die is heel erg beschadigd. Ik zou het echt fantastisch vinden om haar blij te kunnen maken met een nieuwe!!
  Liefs…

 • Reageer Petra L. 14 november 2015 om 08:26

  De baby-born heb ik nooit gehad. Ik wilde ‘m zooooo graag, maar dat zat er niet in. Ik had wel die blaasstiften, ook lachen, maar natuurlijk niet zo spectaculair als de baby born 😉
  Mocht ik ‘m nu winnen, weet ik zeker dat mijn dochter er hartstikke blij mee is.

 • Reageer Leonie 14 november 2015 om 08:38

  Wat een leuk artikel! Alle dingen die jullie opnoemen heb ik ook mee gespeeld. Tamagochi was nog t mooist! Ik kan me nog goed herinneren dat ik snachts de wekker zette om te kijken hoe t met mn beestje ging, haha! Zo leuk.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakookt: (voor het eerst) Soep!My Profile

 • Reageer Jolien 14 november 2015 om 08:39

  Ik was echt een poppen meisje. En die heb ik ook bewaard, maar dit zijn allemaal donkere poppen. en aangezien we een multiculti gezin worden ( nl, srilankaans en chinees) kan een mooie blanke pop niet ontbreken.

  Daarom doe ik mee!

  Jolien

 • Reageer Roeline 14 november 2015 om 08:55

  Mijn dochtertje heeft ook een Baby Born maar dan een soort van eerste versie, een kleinere met zacht lijfje en de rest wel hard. Verder heeft ze nog wel meer poppen en een soort van Baby Born maar ze speelt meer met knuffels dan met poppen dus dan koop je ook geen dure pop. Hoe leuk ik het zelf ook vind 🙂

 • Reageer Lynn 14 november 2015 om 09:31

  Ik was vroeger dol op mijn BabyBorn pop. Ik had er één gekregen toen ik 2 was en ik vond het zo leuk dat ik er toen ik 10 was nog één ben gaan kopen met het geld dat ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik heb er super lang mee gespeeld maar sinds enkele jaren heb ik ze toch maar weggegeven. Nu ik op een super lief kindje Liv babysit heb ik er echter spijt van dat ik deze weg heb gedaan. Daarom zou ik deze BabyBorn heel graag willen winnen voor mijn babysitkindje Liv. Ze zou ze super blij mee zijn.

 • Reageer Linda 14 november 2015 om 09:41

  Hoi,
  Graag zou ik kans willen maken om de baby born pop te winnen voor mijn dochter. Mijn herinnering is dat ik elke week bij ons in het dorp naar de winkel ging om te fantaseren bij de poppen. En dat ik deed alsof ik de pop had en voor kon zorgen. Helaas heeft het nooit zo mogen zijn. Graag zou ik een echte herinnering voor mijn dochter willen maken.
  Liefs Linda

 • Reageer Simpel, met een snufje liefde 14 november 2015 om 09:42

  Ik heb vroeger altijd een baby born willen hebben, helaas was hij te duur.
  De polly poket huisjes had ik wel, was mijn favoriete speelgoed. Zo leuk om weer eens te zien.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#decoreren voor sinterklaas/De openhaard.My Profile

 • Reageer Annemijn. 14 november 2015 om 10:03

  Leuk lijstje! Ik ben denk ik een beetje zoals Manon geweest. Die blaasstiften vond ik ook geweldig maar eigenlijk best een goor idee dat iedereen daar mee in z’n mond zat en op kwijlde, haha!
  Annemijn. onlangs geplaatst…Mijn liefde voor… sterren!My Profile

 • Reageer Colleen 14 november 2015 om 11:48

  Volgens mij brengen ze steeds meer het speelgoed uit ”onze tijd” weer opnieuw uit iets meer vernieuwd. Ik zou graag de baby born pop winnen voor mijn dochtertje 🙂

 • Reageer noa 14 november 2015 om 13:09

  mijn herrinering aan babyborn is dat ze begon als babypop en ik net als elk meisje hele rollenspellen met haar speelde.later werd ze een boezem vriendin.ik werd gepest op school en s’avonds in bed hoorde ze alle verhalen aan en was op dat moment een echte vriendin van me ze gaf me een veilig gevoel(klint nu heel zielig als ik het schrijf maar is goed met me gekomen hoor haha)ik zou mijn dochter hem gunnen maar ik werk ook in de kinderopvang en vind het ook een mooi idee dat er heel veel kindjes plezier van kunnen hebben en samen kunnen genieten van de pop.

 • Reageer Nesrin 14 november 2015 om 13:34

  Mijn herinnering aan babyborn is dat ik er één heb thuis liggen en voor deze pop een adoptiemoeder zoek 😉

  Mijn dochter is nooit een barbie of poppen kind geweest.
  Nesrin onlangs geplaatst…Oh Istanbul wat ben je druk!My Profile

 • Reageer Miranda 14 november 2015 om 14:20

  Bij alles zei ik “oh ja”! Ik was zelf meer van de Barbies, kon ik uren mee spelen. Ik had ook een paar poppen, maar helaas geen babyborn. Mijn ouders vonden ‘m ook te duur om te geven. Graag zou ik ‘m voor mijn dochter winnen!

 • Reageer Diana 14 november 2015 om 14:55

  Ik hield erg van poppen toen ik een klein meisje was en ik hoop dat mijn dochter dit overneemt! Ze wordt over 7 weekjes 1 jaar dus zou m graag willen winnen voor haar!

  Herinneringen aan een eigen babyborn heb ik helaas niet want ik kreeg nooit eentje. Maar had gelukkig wel andere fijne , en goedkopere 😉 poppen!

 • Reageer Milou 14 november 2015 om 15:22

  Polly pocket!!! Ik wist niet dat dat in Nederland ook bekend was? Ik heb het ooit cadeau gekregen uit Frankrijk en niemand in mijn omgeving kende het. Maar heb er echt heeeeel veeeeel mee gespeeld. Ik maakte er altijd van alles omheen.
  Ik doe niet mee met de winactie, deze is voor een andere mama.
  Milou onlangs geplaatst…Winactie: win een speciaal voor jou op maat gemaakte wagenspanner!My Profile

 • Reageer Lynn 14 november 2015 om 16:48

  Mijn herinnering aan de Baby Born is dat ik hem vroeger van sinterklaas kreeg! Ik was er echt super blij mee..
  Kreeg er ook gelijk een bedje bij waar de Baby Born dan in kon slapen. Ik nam hem overal mee naar toe.. Vooral toen mijn ouders gingen scheiden kon ik altijd met mijn Baby Born spelen als ik verdrietig was.
  Ik zou hem graag willen winnen voor het nichtje van mijn vriend, zij heeft nog voordat ze een jaar was leukemie gekregen en al op hele jonge leeftijd veel nare dingen meegemaakt. Ze is nu gelukkig beter en inmiddels alweer 4 jaar een heel vrolijk en gezond meisje..

 • Reageer JustxMe 14 november 2015 om 19:21

  Haha, wat leuk zeg! Jeugdsentiment 🙂
  Mijn leukste herinnering aan de babyborn is dat ik hem echt heeeeeel graag voor mijn verjaardag wilde hebben. De avond voor mijn verjaardag ging de telefoon(Of nouja, mijn broer deed alsof) Hij zei dat het de Novalux(Is nu de blokker) was en dat de babyborn uitverkocht was. Ohhh tranen met tuiten huilde ik. Ik wilde hem zo graag! De volgende dag werd ik wakker gemaakt met, jawel, een babyborn! Ze hadden hem toch nog 😛 Voor even was ik het gelukkigste meisje op aarde! En heb er heel wat jaartjes plezier van gehad.
  Dat gun ik mijn lieve kleine nichtje ook, vandaar dat ik voor haar mee doe, om haar ook voor even het gelukkigste meisje op aarde te laten zijn 🙂

 • Reageer Jessica 14 november 2015 om 20:15

  Super leuk! De herinnering die mij het meest is bijgebleven is het vieze oranje aanmaak papje wat ik mijn babyborn gaf. Dit terwijl mijn babyborn al klaar zat op het potje en de oranje derrie vervolgens in het potje stortte. Geweldig vond ik dat! Wat zou het leuk zijn om deze pop nu voor mijn dochtertje te winnen. Ben benieuwd hoe zij babyborn zal vinden!

 • Reageer Tineke 14 november 2015 om 20:44

  Oooh, super leuk, baby born 😀 Ik heb zoveel herinneringen aan die pop.. Ze heette sampelies, en ik had een maxicosi voor haar, een (onergonomische) draagzak (Whahaha) en ze ging overal mee naar toe! Zo wist ik altijd wat ik voor Sinterklaas of m’n verjaardag moest vragen: nieuwe assecoires voor sampelies! 😉 Ik gun Sofie net zo’n ervaring als ik, en zou hem haar heel graag cadeau doen met Sinterklaas 😀 kunnen we over een tijdje samen spelen, zij met haar pop en ik met sampelies <3

 • Reageer Mirte 14 november 2015 om 21:51

  Ik zou errugg graag de babyborn willen winnen voor mijn lieve dochter Fiep. Mijn herinnering aan de baby born is vooral dat ik stiekem jaloers was op die van mijn zusje. Zij kreeg hem voor haar verjaardag en ik was er natuurlijk veeeel te oud voor maar eigenlijk was ik dus stik jaloers en speelde ik er mee als zij in bed lag 🙂

 • Reageer Charlotte 15 november 2015 om 01:20

  Na lang wachten (en af en toe mee spelen met mijn buurmeisje) heb ik “eindelijk” mijn eigen BabyBornpop gekregen voor mijn communie. En blij dat ik was. Nadat ik mijn kleedje omgeruild had voor speelkleren heb ik de hele namiddag met mijn nichtjes pop eten gegeven , drinken gegeven, verschoond en weer van vooraf aan. En tijdens het avond eten mocht zij lekker in een poppenstoeltje naast mij aan tafel zitten om tijdens het dessert eens te proeven van mijn ijstaart. Dat soort scenario’s hebben zich nog veel voorgedaan. Met Sinterklaas zette BabyBorn ook haar schoentje, met kerst kreeg ze een mooi kleedje aan en ze sliep op mijn kamer in een wiegje. En als ik naar school ging… dan was mijn mama ” oma-babysitter” . Ze was echt mijn baby, door het vele spelen is ze echt versleten.
  Ik zou het een prachtig cadeau vinden om aan mijn nichtje te geven. Om haar de vele jaren plezier te kunnen schenken die ik ook met de pop gehad heb.

 • Reageer Samantha 15 november 2015 om 08:13

  Dat is gaaf! Ik was ook zo ontzettend blij met m’n baby born vroeger! Heb hem letterlijk versleten echt overal ging de baby mee naar toe de heledag verzorgde ik de pop. Ze blijven zo leuk . Wij krijgen een dochtertje zeer binnenkort en wat zou dat fantastisch zijn om er voor haar ook 1 te hebben echt heel gaaf!
  Liefs xxx Samantha

 • Reageer saskia 15 november 2015 om 08:48

  Tamagotchi had ik ook. En een babybron wilde ik ook altijd maar kreeg ik helaas niet 🙂
  saskia onlangs geplaatst…Het gedoe met borstvoeding..My Profile

 • Reageer Romy 15 november 2015 om 09:05

  Wat een leuke winactie. Op een gegeven moment was ik wat ouder en vond ik mijn BabyBorn ‘stom’. Nadat hij jarenlang mijn trouwste kameraad was, vond ik hem in een keer niet meer goed genoeg. Ik gaf mijn pop met een gouden stift eigen gehoorapparaatjes en met nagellak lakte ik zijn nagels. En toen, zag mijn pop er niet meer uit. Speelde ik er uiteindelijk nooit meer mee en belande hij in een hoek van de kamer. Toch heb ik hem nog steeds bewaard, want ik heb er fijne herinneringen aan. In de poppenwagen met mijn pop over straat, hapjes geven, op het potje zetten, allebei in DEZELFDE pyjama naar bed en samen een boekje lezen. Heerlijk!

  Ik zou graag een pop willen winnen voor mijn nichtje van bijna 3. Ik denk dat zij nu wel groot genoeg is voor een BabyBorn en dat ze er heerlijk mee kan tuttebellen!

 • Reageer Laura 15 november 2015 om 10:04

  Aahhhh Baby Born! Het is een lange onvervulde wens geweest om een Baby Born te hebben. Helaas heb ik hem als kind nooit gehad maar had een vriendinnetje haar wel. Baby Born kon plassen in een luier of op een potje, ik was echt stapelgek op de pop maar heb hem zelf dus nooit gehad (ik vind het nog steeds erg..) dus wil ik zeker voor mijn dochter een Baby Born ooit, en hoe leuk zou het zijn dat ze hem van jullie kan krijgen?!

 • Reageer Ilona 15 november 2015 om 10:28

  Wat een mooie pop! Ik weet nog dat ik alles van Baby born verzamelde en ik had er echt alles van! Heerlijk gespeeld altijd. M’n dochter speelt er nu zelfs mee dus een nieuwe pop van “nu” is zeer welkom. Heel leuk! Ik wil hem dus graag winnen voor mijn dochtertje Hailey (2jr).

 • Reageer Samantha 15 november 2015 om 10:29

  Ik kreeg hem van sinterklaas, elk jaar stelde sinterklaas me teleur omdat ik hem niet kreeg,tot die ene 5 december. Ongelooflijk hoe blij ik was, en toen kwam er steeds meer van baby born bij. Een bedje,kleertjes,een eend waar de pop op kan,een slee en nog veel meer. Van me zakgeld kocht ik toen me baby born dekentje haha. Ik zou deze pop graag voor me zusje winnen want ze heeft geen eigen baby born maar nog de oude van mij en ik denk dat ze net zo gelukkig word als mij toendertijd.

 • Reageer Marloes 15 november 2015 om 10:30

  Ik herinner me dat mijn jongere buurmeisje er eentje had en ik daar eigenlijk wel jaloers op was. De pop kon huilen, eten, drinken en plassen. En dat kon mijn pop niet. Nu gun ik mijn dochter Saar er eentje. Wat zou onze kleine prinses er blij mee zijn! ☺️

 • Reageer Monica 15 november 2015 om 10:31

  Zoveel leuke herinneringen aan de babyborn! Vroeger heb ik hier uren mee gespeeld samen met mijn zusje! Onze moeder maakte altijd kleertjes die we de pop dan aan konden trekken. Ik zou de babyborn graag willen winnen voor mijn nichtje die bijna twee word. Zoooo leuk!

 • Reageer johanneke 15 november 2015 om 10:31

  Haha mijn zusje had de pop ooit gekregen toen ze 3 werd, ik als oudere zus was erg jaloers en probeerde er onder veel smoesjes Altijd mee te spelen.
  Nu zou ik hem graag winnen voor mijn dochter , voor sinterklaas, want hij stond al op het lijstje .

 • Reageer Alycia 15 november 2015 om 10:39

  Oehh😍 baby bron. Helemaal gewelig.
  Gekregen voor de kerst toen ik 4 jaar was. En ik heb dr nu nog (bij aan 26) ! Heerlijk veel uren mee gespeeld zelfs echt baby kleren voor gekocht. Toen ik de communie gedaan had heb ik er zelfs van het geld een echte buggy en verschoonkussen voor gekocht. Mensen dacht dat ik met een echte baby rond liep! 😄 Helemaal trots dat ik was.

 • Reageer Kayleigh 15 november 2015 om 10:51

  Ohh wat leuk mijn leukste herinnering is de baby born die ik bij mijn geboorte al kreeg waar ik jaren mee heb gespeeld. Ik wil hem graag winnen voor mijn oppaskindje die binnenkort jarig is xx

 • Reageer brenda 15 november 2015 om 10:58

  Wat leuk die speelgoed herrineringen. Ik weet nog toen mijn zusje en ik met de blaasstiften gingen spelen dat zij ipv van blies aan de stift ging zuigen per ongeluk omdat ze nog heel klein was. Heel haar mond was helemaal zwart echt lachwekkend haha. Ik zou graag een babyborn willen winnen voor mijn kleine meid. Ze is echt een poppenmoedertje zo lief hoe ze met al haar “babys” omgaat. Had vroeger ook een babyborn dus lijkt mij zo leuk om er een voor mijn dochtertje te winnen

 • Reageer Shanty 15 november 2015 om 11:08

  Wat een leuke blog over het speelgoed van vroeger!! Vergeet de furby niet hihih, die was bij ons ook helemaal hot en de knikkers en flippo’s uit de chips! Ik heb nooit een babyborn gekregen of gehad omdat ze bij mij net uitkwamen en toen nog niet te betalen waren. Mijn zusje daar in tegen wel en omdat we bruin zijn kreeg ze een bruine babyborn. Ontzettend leuk en daar hebben wij toen veel (samen) mee gespeeld. Mijn dochter van 15 weekjes zou ik ook graag met een babyborn laten spelen dus vandaar dat ik graag mee doe. Groetjes en veel geluk met jullie gezinnetjes!!!

 • Reageer Denise 15 november 2015 om 11:18

  Mijn herinnering aan de baby born is dat ik deze pop samen met mijn tweelingzus voor onze verjaardag kregen, allebei eentje. En dat we de poppen aankleedden met onze baby kleurtje van vroeger, zodat de poppen ook een tweeling waren. We waren echte poppenmoeders. Nu zou ik deze baby born graag winnen voor mijn lieve nichtje, omdat ik haar net zo veel plezier aan wil laten beleven als ik er ooit aan gehad heb!

 • Reageer kim 15 november 2015 om 11:19

  Mijn herinnering aan de pop is dat ik haar heel graag wilde maar nooit kreeg. Toen ik 5 was kreeg ik haar van sinterklaas. Wat was ik blij, moest er zelfs van huilen! Ze moest daarna altijd overal mee naar toe, tot erfenis van mijn moeder…
  Ik zou haar nu graag winnen voor mijn meisje. Ik zie het al helemaal voor me om samen met de pop te spelen 😉

 • Reageer Nadia 15 november 2015 om 11:20

  Mijn herinnering aan de baby Born is dat ik er zo gek op was en zoveel spullen en kleertjes voor had ( ook echte baby kleertjes ) dat ik er elke dag wel mee speelde en overal mee naar toe nam . Ik had niet alleen een witte baby Born maar ook een bruine . Toen deed ik altijd alsof ik een tweeling had hihi . Ik zou het heel geweldig vinden om deze baby Born te winnen voor mijn kleine nichtje van 2 ze is al zo gek op poppen , ze is al echt een poppen moedertje. Ze is ook binnenkort jarig hoe leuk zou dit verjaardags cadeau voor haar zijn .

 • Reageer Kim 15 november 2015 om 11:50

  Mijn herinnering aan baby born is het moment dat mijn zeer creatieve buurjongetje tijdens mijn verjaardagsfeestje had besloten om mijn poppen te voorzien van snorretjes met zwarte stift. Oh wat was ik verdrietig, al kan ik er inmiddels wel om lachen natuurlijk 🙂
  Mijn dochtertje van 2 is gek op haar ‘beebie’ zoals ze dr pop noemt en elke week als ze bij opa en oma speelt is haar evenoude neefje, die daar ook elke week is, erg jaloers op haar mooie pop. Daarom zou ik babyborn cadeau doen aan mijn neefje!

 • Reageer Noraly 15 november 2015 om 12:10

  Ik wilde vroeger altijd een baby born. De herinnering (lees trauma haha) die ik er aan heb is dat ik ik hem nooit heb gekregen 🙁 kan er nu natuurlijk wel om lachen haha. Elke verjaardag hebben we het er weer over. Ik zou de baby born graag winnen voor 1 van mijn dochtertjes 🙂

 • Reageer Demi 15 november 2015 om 12:13

  Mijn enige herinnering aan de babyborn is dat ik hem niet mocht 😂 Me moeder vond hem te duur, ik heb hem niet gemist maar het is wel altijd nog een stiekeme wens gewenst om hem te krijgen. Nu heb ik zelf een dochtertje dus ik wil hem heel graag voor haar winnen! 💕

 • Reageer Quinte 15 november 2015 om 12:20

  ik heb zoveel herrinneringen aan de baby born. Mijn pop kreeg elke dag een mooi jurkje of rokje aan en soms pakte ik stiekem de make-up en parfum van mijn moeder om de pop op te maken haha. Ik wil deze pop graag winnen voor mijn kleine nichtje van 3 die helemaal blij zou zijn als ze deze pop ziet!

 • Reageer Marianne 15 november 2015 om 12:35

  Ah wat een fijn artikel met al die nostalgie!
  Ik was vroeger niet echt een poppenmeisje. Mijn vriendinnetjes hadden wel allemaal een pop.
  Toch is mijn dochtertje Malin wel echt een poppenmeisje. Voor haar zou ik hem graag willen winnen.

 • Reageer Stephanie 15 november 2015 om 13:01

  Mijn herinnering aan deze deze pop is, dat ik hem nooit heb gekregen. Wij waren thuis met 4 meiden en de pop kostte in mijn tijd best prijzig! Ik speelde er altijd graag mee bij vriendinnetjes, maar heb er zelf helaas nooit 1 gekregen. Ik zou hem nu heel graag voor mijn dochtertje willen hebben! Ik zou haar geen kindertijd zonder Babyborn willen geven 😉

 • Reageer Charlotte 15 november 2015 om 13:05

  Die pop is zooo gaaf! Ik wil hem graag winnen voor mijn dochtertje 🙂 Zelf heb ik er nooit een gehad vroeger dus geen herinneringen haha
  Charlotte onlangs geplaatst…Fotodagboek #18: Ikea en Aukje is jarig!My Profile

 • Reageer Mieke 15 november 2015 om 13:12

  Leuke actie!
  Ik kreeg de babyborn van Sinterklaas, maar eigenlijk wilde mijn moeder hem niet kopen. Ze vond me er te oud voor. Ik zei iedere keer dat ik de babyborn pop wilde en anders niets. Wij kregen onze kadootjes altijd op 6 december ’s ochtends. Stiekem ben ik al heel vroeg gaan kijken en ja hoor hij stond erbij! Wat was ik gelukkig 🙂
  Nu zou ik hem graag willen winnen voor mijn eigen dochtertje. Ze wordt donderdag 1 en dit zou echt een geweldig kado voor haar zijn!

 • Reageer Nicole 15 november 2015 om 13:14

  Haha wat een leuk artikel! Echt leuke herinneren aan die dingen!
  Ik wou vroeger zooo graag een babyborn. Altijd maar vragen voor m’n verjaardag en sinterklaas. Maar helaas ik kreeg hem nooit.
  Mijn buurmeisje had er 2 dus ik wou altijd bij haar spelen ipv dat ze bij mij kwam. Dan konden we met haar babyborns spelen! Wat zou het leuk zijn om er nu een te winnen.

 • Reageer kimberley 15 november 2015 om 15:25

  Leuk artikel…

  Ik was tot 2011 (januari word ik 16) helemaal weg van playmobiel, barbie’s en poppen, ik had een stuk of 13 baby poppen… beetje te erg hihi… Tot vlak na het overlijden van mijn vader speelde ik er mee, nu zijn ze allemaal weg of achter het knieschot ik geloof dat ik er nog 3 heb, die echt een emotionele waarden hebben. De rest moest echt weg. Ik heb er wel ruzie om gehad met mijn moeder en 2e vader want ze moesten allemaal weg..

  Mijn leukste herinnering aan de babyborn is, dat ik er een kreeg van mijn vader een paar jaar voor hij overleed, en dat we er samen heel veel mee speelden ik was de moeder en mijn vader was de opa.. Overal waar ik heen ging ging “Lana” (de eerste naam die ze had gekregen) ook heen, als ik moest eten zat ze ook aan tafel, gingen we met de auto ging ze in de maxi-cosi ook in de auto, alles deden we samen… (dan heb ik het wel over toen ik een jaar of 7/8 of 9 was)… Al mijn zak geld enzo ging uit naar baby kleertjes (die zijn toch iets goedkoper dan een echt setje) voor “Lana”…

  Ik zou hem graag aan de dochter van mijn bijles juf geven, want ze wilt altijd met mijn boek spelen hihi..

 • Reageer Alicia Hofman-Voshol 15 november 2015 om 15:41

  Wat een leuk lijstje, herkenbaar! Polly Pocket zelf nooit gehad maar wel veel mee gespeeld bij vriendinnetjes!
  Heel wat verlanglijstjes verder kreeg ik dan ook eindelijk een baby born, wat was ik blij! Beetje domper was dat mijn vriendinnetjes mij er mee pestte (stiekem jaloers denk ik) want mijn baby born had een ander kleurtje, haha!

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, nu bijna twee jaar en het liefst sleept ze haar baby zusje van nog geen 3 maanden overal mee naar toe. Zo’n gave baby born is iets veiliger, haha

 • Reageer Danielle 15 november 2015 om 16:05

  Wilde vroeger al zo baby born pop maar nooit gekregen mijn ouders leefde van een uitkering en konden mij dat niet geven ik mocht toen 1 week zo pop lenen van een vriendin en heb toen overal mee naar toe genomen. Ik wilde dan als ik zelf een meisje zal krijgen haar een baby born geven . Maar ik kan het simpel weg niet betalen en zal ik haar het niet kunnen geven hoe graag ik dat zal willen geven ik ben cronichs ziek en kan niet meer dan 2 uurtjes per dag werken dus verdien ik net genoeg om me kindjes te eten te geven. Het zo zo mooi zijn als ik deze pop zal winnen dan zal mijn mooie dochtertje een heel mooi Sinterklaas pakje hebben en ik weet zeker dat ze er heel goed voor zal zorgen

 • Reageer Angela 15 november 2015 om 16:25

  Super leuk! Mijn herrinering aan baby born pop is dat ik vroeger een echte poppen moeder was. Nu heeft mijn dochter een zachte pop. En moet de pop overal mee naar toe. Hoe leuk is het dat ze nu ook een poppen moeder ie. 😀

 • Reageer Alexandra & Kaylee 15 november 2015 om 17:38

  Mijn herinnering aan de baby born is dat ik die kreeg voor Sinterklaas en vervolgens met typex wit “schilderde” 😂 Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochter kaylee van 4 jaar 🙂

 • Reageer Lisette 15 november 2015 om 17:45

  Haha zo leuk om te lezen al die herinneringen. Ik weet nog dat ik geen babybjorn mocht als klein meisje. Mijn moeder vond het een vies idee dat je die pop eten kon geven en dat het er dan uit kwam. Dus kreeg ik geen babybjorn. Ik weet nog dat ik altijd bij een vriendinnetje ging spelen die wel een babybjorn had. Zelfs een heel verjaardagsset erbij, waarbij de kaarsjes van de taart happy birthday zongen. Mijn zus is vorig jaar juni bevallen van een meisje Lotte. En vorig jaar december met Sinterklaas kreeg Lotte een babybjorn, wel de pop voor kindjes van 1 jaar. Dat is een soort zachte pop. Maar ik was laaiend, mijn nichtje er wel eentje geven en ik niet. Mijn ouders zeiden inderdaad dat ze deze reactie wel van mij hadden verwacht haha. Het ligt nog steeds gevoelig ;). Ik ben afgelopen juni zelf moeder geworden van een dochtertje Sam en rara wat heeft Sam van mijn ouders gehad, de knuffel babybjorn pop. Maar hoe gaaf zou het zijn als ik de echte babybjorn zal winnen. Dan ga ik er wel eerst mee spelen, onder het mom even kijken of het leuk is voor Sam 😉 ik heb trouwens tijdens mijn verlof een furby gekocht haha. Ik was zo blij als een kind 😉

 • Reageer haia 15 november 2015 om 19:13

  Vroeger wilde ik zoveel poppen hebben als m,n vriendinnen. Nu ik na al de jongens een meisje krijg krijgt ze gegarandeerd een mooie pop. De babybjorn zij zo lief en schattig, heb er nooit eentje gehad en zo jaloers op vriendinnetjes . Zal nog even moeten geduld hebben voor ze er echt mee speelt in die tijd siert de pop haar bedje of ladekast wel op.

 • Reageer José kloosterman 15 november 2015 om 19:16

  Ooooooh de tamagotchi! Die wil ik weer hebben hahaha geweldig ding was dat altijd! Al was ik meestal een slechte mama voor ze haha! Ik doe graag mee met de win actie voor Tessa! Ze is twee jaar en een echte dame! Met tasjes en poppen vermaakt ze zich maar al te goed!

 • Reageer Malou 15 november 2015 om 19:24

  Jaa, dit vond ik allemaal zo leuk vroeger! Ik sla de winactie even over, want ik heb namelijk ook zo’n review + winactie lopen op mijn blog 🙂
  Malou onlangs geplaatst…DIE MEISJES, WAAR IK IN DE EERSTE KLAS AL EEN HEKEL AAN HADMy Profile

 • Reageer Sanne 15 november 2015 om 22:02

  Super leuk die oudere speelgoed. Ik was als kleine meisje zo blij toen ik baby born krijg voor mijn verjaardag van mijn ouders en opa en oma de pop moest overal mee heen zelfs mee in bad zo leuk zou graag mee doen aan de Win actie voor onze dochter Emily van 1 jaar ze speelt nu al veel met haar zachten pop dat als ze oud genoeg is lekker met de baby born kan spelen

 • Reageer Esther 15 november 2015 om 22:22

  Toen ik een klein meisje was waren er nog geen baby borns, maar toch was ik een echt poppenmoedertje. Net zoals mijn dochtertje van twee nu is. Ik denk dat zij deze pop heel mooi zou vinden. Ik doe dus graag mee voor haar.

 • Reageer Sharon 16 november 2015 om 06:24

  Oh wat zou ik baby born graag willen winnen!! Ik was als klein meisje helemaal gek op baby born. Ik had helemaal niks met barbies maar de baby born ging overal mee naar toe! Ik had zelfs gespaard om een echt buggy te kopen zodat de baby born daarin kon (ja een echte, waar kindjes mee vervoerd worden). Mijn baby born noemde ik Selena. Afgelopen juli ben ik voor het eerst moeder geworden van een meisje, en je raad het misschien al, mijn dochter heet dan ook: Selena! Ik heb mijn eigen baby born altijd bewaard, maar dit ding is onderhand zo oud dat je er weinig mee kan. Je kan er zelfs niks meer
  Voor in de winkel kopen (voedingen etc.). Hoe leuk zou het zijn als mijn dochter Selena haar eigen baby born kreeg!!

 • Reageer Bran 16 november 2015 om 15:56

  Mijn herinnering aan baby Born? Dat ik er nooit één kreeg :(. Ik wilde hem zo graag maar mijn moeder vond ’t te duur. Die had nog 5 andere kinderen en als ze mij zo’n dure pop zou geven wilden ze dat allemaal. En altijd stond ik met m’n neusje tegen de ruit van de speelgoedwinkel gedrukt, turend naar de roze afdeling. Daar stond mijn zó gewenste pop. En nog altijd trekt die roze afdeling me :). En wát ben ik blij dat ik nu een dochtertje heb… Ooit krijgt zij die pop! En toch heeft die pop mij ook wel een les geleerd; dat het niet normaal is alles maar te krijgen wat je wilt. Ik heb daardoor wel geleerd dat hetgene wat je wel krijgt zóveel waard is en dat het verlangen naar die pop zo in mijn geheugen is blijven branden dat het betekend dat ik die echt zo graag wilde. Dat dat oppervlakkig alles willen kopen wat je maar wilt helemaal niet zo leuk is.

 • Reageer laura Blok 18 november 2015 om 12:43

  Ik weey nog dat ik met sinterklaas allemaal hele kleine luiers kreeg. Ik snapte er niks van! Na een tijdje mocht ik dan op zoek naar het grote cadeau, na een hele speurtocht kwam ik bij de achterbak van mijn oma haar auto terecht. En daar was ze dan. Mijn baby born. WAUW!!!! De droom van elk meisje. Nu is mijn dochter bijna 3 en wat is er nou leuker als dat ik haar ook met sinterklaas kan verassen met haar eigen baby born! En wie weet typt zij over 20 jaar zo’n zelfde verhaal om een baby born voor haar dochter te winnen 😄👶🏼

 • Reageer Rowan 18 november 2015 om 13:25

  Misschien al te laat om mee te doen aan de actie, maar heb wel hele lejke herrinneringen aan babyborn. Toen ik in groep 1/2 zat was dit de ultieme pop om te hebben en toevallig hadden ik en mijn vriendinnetje er beide 1 gekregen, ze gingen overal mee naar toe en werden behandeld als echte babys, mijn pop had de naam nina gekregen en die van mijn vriendinnetje nika omdat ze die met sintnicolaas had gekregen, leuk toch!?

  • Reageer Manon 18 november 2015 om 14:23

   Nee hoor, je bent nog op tijd 😀

 • Reageer Rowan 18 november 2015 om 13:27

  Oja en voor wie ik hem zou willen winnen? Voor mijn eigen kleine meid en dan hopen dat die er net zulke leuke herrinneringen aan beleefd als ik!

 • Reageer denise kroon 21 november 2015 om 20:39

  Ahhh! Ik zou dit super graag voor mijn nichtje willen winnen.
  Ik weet zeker dat ze van blijdschap staat te springen.
  Als ik vroeger bij een vriendinnetje ging spelen en deze leuke pop zag liggen, dan was het raak.
  Ik was zo blij als een kind in een speelgoedzaak!
  Een babyborn, welk meisje wil dat nou niet?
  Ik heb er vroeger nooit een gehad, dus misschien dat ik stiekem ook weer ga spelen en extra geniet:)

 • Reageer Inge 23 november 2015 om 20:24

  oh wauw…
  dat zijn allemaam herinneringen !
  Vooral de tamagotchi zeg! Mijn moeder moest hem de hele dag in leven houden tot ik weer thuis kwam van school! 🙂
  En babyborn… uiteraard… de schok toen bleek dat de pop echt kon plassen.
  Ach wat heerlijk!
  Het leuke is dat onze kinderen hier ook nog allemaal mee spelen, zelfs de blaasstiften.
  Tijdloos! zeker babyborn,
  want hoeveel meisjes zijn echte poppenmoeders? Ik ken er heel wat!
  Ik hoop dat mijn meisje ook een echte babybornmoeder kan worden dankzij jullie! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge