Babypraat, Fashion, Kids, OOTD

Inspiratie – Herfstoutfits van River

Zoals jullie weten vind ik het super leuk om River aan te kleden. Ik geniet van mooie items en leuke combinaties maken. En dat hoeft niet zozeer heel duur te zijn maar kan ook makkelijk met goedkopere items. Natuurlijk heb ik ook wat duurdere items bij River in zijn kast liggen maar ik ben ook een grote lover voor sale of basics van de Wibra of Hema en die dan te combineren met een wat duurder item. Nu heb ik afgelopen tijd wat leuke outfits van River gefotografeerd en leek het me leuk deze met jullie te delen.

Outfit 1 – Spijkerblouse

FullSizeRenderAllereerst deze outfit, ik was normaal nooit zo van de spijkerblouses maar toen ik deze bij de Primark zag, en ik hem aanvoelde wist ik gelijk dat deze mee naar huis ging. Hij is namelijk van joggingstof en zit dus enorm lekker. Ik heb hem gecombineerd met een groene broek van Vingino waar wat gaten in zitten (deze zie je helaas niet zo goed op de foto). Verder lage blauwe All Stars en het is eigenlijk al klaar.

Outfit 2 – IMG_4512Zelf zou ik dit nooit gekozen hebben maar River is dol op zijn rode broek en z’n lekkere dikke vest. En zeg nou zelf, staat het niet onwijs schattig? Het hele setje is van Lief! Ik combineerde hem wederom met zijn blauwe All Stars omdat deze kleur terug komt in het vest.

Outfit 3 – De pauwentrui
IMG_4691Oh wat houd ik toch van deze outfit en dan vooral de trui. De trui is enorm zacht en heeft een pauwen patroon, hij is van Mini Rodini. Ik combineerde hem met een jeans van Name-It en ja, alweer zijn blauwe All Stars. De muts die hij hier draagt is van @mutshave op instagram en heb ik vorig jaar al aangeschaft.

Outfit 4 – Lievelingsjeans
IMG_4434Ja dit is toch wel een van mijn favoriete outfits van deze herfst. De o zo geliefde broek van Vingino waar ik enorm veel moeite voor heb moeten doen om deze te bemachtigen. Zoals je ziet is hij nog wat groot maar ik vond het doodzonde om deze een maat kleiner te halen want nu kan hij er lekker lang mee doen (praktisch :P). Verder heb ik hem gecombineerd met een zwart colbertje van de Hema. Deze kocht ik in de sale voor maar een paar euro. Een sjaal van de Zara Man afdeling die ik kreeg van Odile en we maakten het af met rode All Stars. Ik heb deze combinatie ook wel eens gemaakt met een licht geel shirtje en die stond ook onwijs leuk.

Outfit 5 – Rode sterren
IMG_6028
Dit was een spontane outfit, ik trok wat dingen aan en vond het gelijk een leuke geslaagde outfit. Hij draagt een wit met zwart gestreept shirtje van de Zara. Een colbertje van de Zara die ik op marktplaats scoorde (hij heeft deze toen hij kleiner was ook gehad en vond hem te leuk dat ik hem op marktplaats ben gaan zoeken). Verder een zwarte jogjeans van de WE, rode All Stars en tot slot een rode sjaal met sterren die ik zelf fabriceerde van een stuk stof.

Dat waren wat inspiratie outfits voor de herfst! Naar welke outfit gaat jullie voorkeur?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer Nesrin 2 november 2015 om 07:03

  Wat ziet de grote kleine man er leuk uit! Ik vind de derde outfit te gek.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photo diaryMy Profile

 • Reageer Tamara 2 november 2015 om 07:20

  Wat een ontzettend stoere outfitjes! Helaas staan zulke dingen die ventjes van mij niet echt! Ik vind die pauwenrrui nog steeds zooo gaaf!!
  Tamara onlangs geplaatst…Life with 3 kids! #2 Kringloopwinkel, kapper en Spookverhalen!My Profile

 • Reageer Joyce 2 november 2015 om 07:48

  Stoere outfits bibian! Ik kan nog wel wat van jou leren haha
  Joyce onlangs geplaatst…Joyfromjoyce weekly #27My Profile

 • Reageer Pauline 2 november 2015 om 08:00

  Wat kleed je River toch heerlijk. Zo een fijn eigen stijltje die hem past! Mijn favoriet is die met de gave Vingino jeans met rode allstars en colbertje. Helemaal River! Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Happy Moments #10My Profile

 • Reageer Lilian 2 november 2015 om 08:11

  Super stoere setjes vind ik het! Vooral die muts vind ik erg leuk, jammer dat onze kleine boef dit niet op wil.

 • Reageer Judith 2 november 2015 om 08:23

  Ik vind het setje van Lief! wel heel erg leuk staan! Zou zo ook niet zeggen dat het van dit merk is. Het setje met de pauwentrui blijf ik ook leuk vinden, zeker in combi met z’n blonde haren en muts. X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Challenge 2015 Buy less, buy better | aankoop oktoberMy Profile

 • Reageer saskia 2 november 2015 om 08:42

  Wat een onwijs lieve en leuke foto’s. Wat een knapperd die River, ik vind de rode all stars ook echt heel erg leuk.
  saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Worteltaart, duplo & opruimenMy Profile

 • Reageer Jodi 2 november 2015 om 09:15

  Heel erg leuk. Heb je voor die rose sjaal een grote driehoek uit de stof geknipt? Vind hem heel erg gaaf.
  Onze man kan nog lang niet lopen (4maanden) maae ik vind je stijl geweldig.
  Jodi onlangs geplaatst…Hallo, Meneer de fysio…My Profile

 • Reageer Leonie 2 november 2015 om 09:17

  Wat staat River goed te poseren haha! Mijn favoriet is absoluut de eerste outfit en die met de mini rodini trui..!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mijn ervaringen met anticonceptieMy Profile

 • Reageer Nicole 2 november 2015 om 09:24

  Ik vind River er altijd zo leuk uit zien… Als ik ooit een zoontje krijg dan wordt hij mijn inspiratiebron!
  Nicole onlangs geplaatst…Hot mama challenge: KledingMy Profile

 • Reageer Anneleen 2 november 2015 om 09:53

  Wat een schattige outfits! En hij poseert ook zo leuk en schattig!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Mijn eerste job en de herfst #9My Profile

 • Reageer Nathalie 2 november 2015 om 10:31

  Die met de pauw is mijn favo!
  Nathalie onlangs geplaatst…Diary 20 met een belangrijke boodschapMy Profile

 • Reageer Kim 2 november 2015 om 15:17

  Wat een leuke outfits!
  Kim onlangs geplaatst…Mommy Monday: Davey 2 maanden oud!My Profile

 • Reageer Eline 2 november 2015 om 16:28

  De outfits staan river leuk! De pauwentrui is wel echt heel erg leuk!
  Eline onlangs geplaatst…Shepherd’s pieMy Profile

 • Reageer Saskia 2 november 2015 om 17:01

  De trui met de pauw is echt té leuk. Schattig en stoer tegelijk, mijn favoriete outfit van het rijtje. River poseert al als een echt model, haha!
  Saskia onlangs geplaatst…5 Series om samen met je vriend te kijkenMy Profile

 • Reageer Mama van Vesper 2 november 2015 om 18:24

  knap mannetje en mooie outfits!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Rode paprika gevuld met parelcouscous, kip en groenten!My Profile

 • Reageer Jeanne 2 november 2015 om 18:49

  Wat is River toch een fotomodel!!
  Outfit 3, met de pauwentrui en muts vind ik hem te leuk staan, die grijze muts met blonde haren.
  Daarnaast vind ik het laatste outfit ook erg leuk staan!
  Super leuk, zijn stijl kom je niet veel tegen

 • Reageer astrid nab 2 november 2015 om 18:51

  wat een leuke outfits

 • Reageer Lieke 3 november 2015 om 14:07

  Leuk! Vind die trui van mini-rodini zo leuk!! Vind die sjaaltjes ook altijd zo leuk staan bij River!
  Lieke onlangs geplaatst…Hoe doe IK het allemaal.. | Mama & PersoonlijkMy Profile

 • Reageer marjon 12 november 2015 om 20:41

  Stoere outfits. River is ook altijd mooi gekleed. Jullie meisje zal er straks ook wel zo mooi uitzien.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge