Lifestyle, Persoonlijk

LittleWonderWorld bestaat 2 jaar!

cropped-Logo.pngWauw! Het lijkt pas gisteren dat we begonnen met onze blog twee jaar geleden. Vorig jaar schreven we een leuke flashback naar oude lay-outs, grappige zoekwoorden en best gelezen artikelen. We doken weer de statistieken in en verzamelden wat leuke feitjes, de best gelezen blogs en nog wat random weetjes!

IMG_5404
Wist je dat…

♠ Toen wij begonnen met bloggen alleen River er nog maar was! Nu is het LWW “team” 3 kinders rijk!
♠ We nooit begonnen zijn als “mamablog”. Dit is in de loop der tijd een beetje vanzelf gegaan en het past eigenlijk goed bij ons.
♠ We nog steeds bloggen voor de lol. We zien er ook altijd de lol van in en moeten altijd wel een beetje lachen als we de cijfers zien, zoveel mensen die onze “lullige” blog bezoeken?!?
♠ Wij echt zoooo versteld staan altijd van de leuke reacties, privéberichtjes en bezoekersaantallen. We vinden dit echt ontzettend leuk en waarderen dit super erg, dankjulliewel!
♠ We nog nooit ruzie of woorden hebben gehad door onze blog. Gelukkig maar!

bibian manonGrappige/opmerkelijk zoekwoorden van het afgelopen jaar
♦ herfst – grappig :’) “herfst” is een zoekwoord wat echt suuuperveel gebruikt is om op onze blog te komen?
♦ pareltje – HAHA, dit woord gebruiken we zelf altijd voor dingen die we hilarisch vinden en hebben gevonden: “ik heb weer een pareltje hoor…”
♦ schone vagina – Daarvoor ben je hier wel aan het goede adres hoor! We denken dat mensen uitkomen op dit artikel.
wasmachine draait niet
hoe zijn de broodjes vip op center parcs – Prima! Hahahaha.
heeft bibian de baby al – u serious?
littleownderowlr – :’) :’) :’)

BibianManonProfielMeest bekeken artikelen
Hoe organiseer je een babyshower? – Nou, dit wanstaltige blogje staat nog steeds met stipt op nummer 1. Zo bizar haha. Waarschijnlijk wordt deze goed opgepikt door Google ofzo.
Novelle is geboren! – Op 2 staat het blogje dat Novelle is geboren! Natuurlijk rezen die dag de cijfers de pan uit. Leuk dat er zo wordt meegeleefd met onze zwangerschappen en bevallingen.
Mijn bevallingsverhaal van Nilo – Bevallingen doen het ook altijd goed. Het verhaal van Nilo is meer dan 15.000 keer gelezen, WAJOO.

IMG_5399
Dagboek: mijn BFF is aan het bevallen #2 – Bevallingen doen het goed haha. Op het moment dat ik dit typ is het verhaal van Novelles geboorte nog niet online maar we verwachten dat deze ook zeer goed gelezen gaat worden. In dit blogje werd al een beetje duidelijk hoe Novelles geboorte verliep en jullie vonden dat maar al te interessant.
Wat als de 20 weken echo niet helemaal goed is – Heftige dingen zoals het blogje van Bibian dat haar 20 weken echo niet helemaal goed was is ook ontzettend vaak bekeken… Zo lief hoe jullie allemaal meeleefden en haar lieve woorden toespraken. Gelukkig is alles goed gekomen met Novelletje <3
Nilo is een zwangerschap oud! – Het persoonlijke blogje over Nilo die even lang uit mijn buik zat als erin was ook een hit. Persoonlijk doet het toch altijd wel goed haha.
Recept: Ontbijt Muffins – En de laatste is er nog eentje die goed opgepikt is door Google denken we. Een recept voor gezonde ontbijt muffins. Deze maken we zelf ook nog zo af en toe! Zeker de moeite waard 🙂

Nu gaan we heel narcistisch doen en vragen wat jullie leuk vinden aan onze blog en of jullie nog tips en/of ideetjes hebben voor ons! Laten jullie het ons weten in de reacties?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

40 reacties

 • Reageer Josan 25 november 2015 om 06:25

  Er is ee een jarig… Gefeliciteerd! ik volg jullie sinds kort, maar vind jullie down to earth, vrolijke schrijfstijl leuk. En dat jullie echt vriendinnen zijn straalt er vanaf. Die vrolijkheud, meligheid en liefde geeft jullie blog een positieve aantrekkelijke vibe 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday Giveaway Wat een pech mijn naam is weg!My Profile

 • Reageer Tamara 25 november 2015 om 06:27

  Ik bezoek jullie blog vanaf het noment dat ik gong bloggen, iets meer dan een half jaar geleden dus. War ik vooral heeeeel leuk vind is dat jullie zo lekker normaal zijn. Geen uit de hoogte of extravagant gedoe, maar gewoon 2 ontzettend grappige meiden in wie we allemaal wel wat herkennen! Gefeliciteerd met jullie tweejarig bestaan en ga zo door!
  Tamara onlangs geplaatst…Wat is de impact van een scheiding op kinderen?My Profile

 • Reageer Nicole 25 november 2015 om 06:29

  Gefeliciteerd!!! Nog lang doorgaan! 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Kijktip: TV-serie NashvilleMy Profile

 • Reageer Simpel, met een snufje liefde 25 november 2015 om 06:30

  Gefeliciteerd met jullie 2-jarig jubileum! Ik vind jullie blog lekker gezellig om te lezen, gewoon zoals ( ik denk) dat jullie zijn. Heel veel herkenbare dingen die ik tegenkom. Ga zo door!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Wie heeft er van mijn chocolade sint gegeten?!?My Profile

 • Reageer Marion 25 november 2015 om 06:52

  Gefeliciteerd, meiden. Ik blijf erbij dat ik het idee heb dat jullie al veel langer bloggen. Waarom weet ik niet. Heeft Bibian de baby al. Hahahaahah! Man man man, wat heb ik af en toe moeten lachen om die wanhoopsberichten. Ook toen met Nilo. NEEEE! Hij komt nog niet in beeld. NEEE! We hebben de bevalling niet gevlogd. Heerlijk. Gekke mensen. Weet je dat ik nog regelmatig jullie carwash vlog kijk? Word er nog steeds vrolijk van. Hoeveel meuk kan er uit één auto komen. Blijft hilarisch!
  Marion onlangs geplaatst…Dagje zwaar chillenMy Profile

  • Reageer Manon 25 november 2015 om 07:25

   Hahahaha aah wat leuk! We worden (elke dag!) ook blij van jouw gezellige comments 😀 Vinden we echt tof dat jij, ondanks dat je geen kinder”liefhebber” bent, een hele trouwe volger en commenter bent!!!

 • Reageer Nicole 25 november 2015 om 07:06

  Ik kom hier voor jullie.. Omdat door jullie zelf deze blog zoveel anders is dan anderen. En al zouden jullie dezelfde onderwerpen behandelen maakt dat niet uit, er komt een eigen draai aan en dag maakt het leuk 😉 Gefeliciteerd!
  Nicole onlangs geplaatst…De lekkerste Sint lekkernijen + receptenMy Profile

 • Reageer Roeline 25 november 2015 om 07:08

  Gefeliciteerd hoor, ontzettend leuk! Ik lees graag van jullie en jullie vlogs/filmpjes zijn erg leuk om naar te kijken. De filmpjes van jullie vind ik het leukst en de meeste blogs ook, maar soms spreekt het me niet aan of is jullie mening anders dan die van mij en kan ik er niet veel mee. En ik heb ook geen kleine meer waardoor niet veel op mij van toepassing is, mijn dochter Hadassa is alweer 6! Succes verder voor het komende jaar maar weer, op naar weer veel leuks!

 • Reageer Manon 25 november 2015 om 07:08

  Gefeliciteerd 🎈🎈 weer een mooie mijlpaal!
  Ik volg jullie blog al een jaar met veel plezier. Jullie blog is leuk, vrolijk , persoonlijk en eerlijk. Dat maakt het voor mij erg leuk om te lezen.
  Manon onlangs geplaatst…Mama’s dagboek | 3My Profile

 • Reageer Marieke 25 november 2015 om 07:11

  Er is er een jarig hiep hoi… O, wacht ik ben niet alleen jarig 😉 gefeliciteerd met jullie blogverjaardag! Ik volg jullie bijna vanaf het begin en ik geniet bij elke blog, plog of vlog van jullie heerlijke nuchterheid, jullie vriendschap! Ga zo door dames😘

 • Reageer Martina 25 november 2015 om 07:19

  Gefeliciteerd! Voor mijn gevoel is jullie blog er al veel langer!
  Martina onlangs geplaatst…21 November 2015 – Outfit met laagjesMy Profile

 • Reageer Kim 25 november 2015 om 07:31

  Gefeliciteerd 🙂
  Ik volg jullie blog al zo’n 1,5 jaar denk ik met veel plezier. Juist het spontane maakt jullie blog uniek. Ook het gevoel dat er niets zakelijks achter zit maakt dat jullie altijd eerlijk en oprecht overkomen. Blijf zeker zo doorgaan 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Hotspot Villa Augustus – Xazoe foto’sMy Profile

 • Reageer Desitee 25 november 2015 om 07:34

  Ik volg jullie ook al bijna 2 jaar dan denk ik! Ik kan zo gauw geen artikel noemen wat er voor mij echt bovenuit springt! Ik lees alle artikelen graag! Ga zo door en gefeliciteerd natuurlijk!

  Groetjes,
  Desiree

 • Reageer Saskia 25 november 2015 om 07:37

  2 jaar al, gefeliciteerd!! Super leuk dat jullie de best gelezen artikelen en de zoekwoorden beschrijven. En tja waarom ik graag bij jullie op de blog kom is de gezelligheid!
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn droom is de wereld rondreizen!My Profile

 • Reageer Channa 25 november 2015 om 07:56

  Wat luk om te lezen zeg! Ik volg jullie pas sinds kort maar ik zou zeggen gewoon lekker zo doorgaan, ik lees alles met plezier!
  Channa onlangs geplaatst…Van bikkel naar jankbal…My Profile

 • Reageer Fenna 25 november 2015 om 08:05

  Gefeliciteerd! Grappig om te zien waar mensen naar zoeken haha. Voor sommige antwoorden moeten ze denk ik toch naar een andere site 😉
  Fenna onlangs geplaatst…25 vragen tag!My Profile

 • Reageer Ilona 25 november 2015 om 08:08

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!!!!!!!!!!!
  Ik volg jullie blog bijna vanaf het begin. En jullie zijn de eerste die ik ’s ochtends lees/bekijk!
  Ik reageer niet vaak maar dat heeft meer met mij te maken dan met jullie.
  Dat jullie gewoon lekker normaal zijn spreekt mij het meeste aan. En de gezellige vlogs natuurlijk!
  Ga vooral zo door!!
  Liefs Ilona…

 • Reageer Marjon 25 november 2015 om 08:14

  Gefeliciteerd!!!!
  Super leuk wat jullie allemaal beschrijven in de blog!

  Liefs xx
  Marjon onlangs geplaatst…In love with…. the Mini WardrobeMy Profile

 • Reageer Charlotte 25 november 2015 om 08:16

  Woehoe gefeliciteerd met jullie tweede blogverjaardag! 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Lucardi kindersieraden + winactie!My Profile

 • Reageer Wilmaaa 25 november 2015 om 08:19

  2 jaar alweer! Ik lees jullie blog ongeveer van na de geboorte van Yarah. Dat is al bijna een jaar. Ik vind het altijd leuk om op jullie blog te komen. Soms ik hij serieus en soms kan je heel hard lachen!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…12 tips voor een fijne kraamtijdMy Profile

 • Reageer Dita 25 november 2015 om 08:29

  Gefeliciteerd!! 🎈Ik volg jullie al vanaf het begin. Zo leuk jullie blog! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Recept: MilkyWay en Snicker cookiesMy Profile

 • Reageer Leonie 25 november 2015 om 08:30

  Haha, die zoekwoorden. Hoe komen mensen erop! Gefeliciteerd met jullie jubileum! Volgens mij volg ik jullie ook al die tjjd al!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Schijnzwanger?! Mindf#ck!My Profile

 • Reageer Koalabeautymama 25 november 2015 om 08:42

  2 jaar alweer! Gefeliciteerd Mommy’s! x
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Vlog 70 – Schoolpleinmoeder, Dagje uit en Ukje hoezenMy Profile

 • Reageer Elise Joanne 25 november 2015 om 08:53

  Gefeliciteerd!! Júllie zijn leuk aan jullie blog – om even antwoord te geven op je vraag :). Ik kom hier voor twee hele normale, grappige, lachspieropwekkende vrouwen die het leven soms heel serieus, en soms even niet zo serieus nemen. Vooral de persoonlijk verhalen blijf ik het leukste vinden. Maar – en dit moet even gezegd worden – ik vind dat jullie zelfs een advertorial altijd leuk in weten te kleden. Ik lees niet áltijd adv. op blogs (terwijl dit ook mijn brood betaalt, haha) maar die van jullie wel. Op naar twee nieuwe mooie jaren!
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Smashbox Holiday 2015 Collection – Lipgloss Trio ReviewMy Profile

  • Reageer Manon 25 november 2015 om 10:14

   Ah wat een supercompliment!!! Dankjewel <3

 • Reageer Nesrin 25 november 2015 om 08:55

  Gefeliciteerd!! Ik volg jullie nog niet zo lang maar ik kom hier elke keer weer met plezier juist omdat jullie zo down to earth blijven.
  Nesrin onlangs geplaatst…Hoop doet levenMy Profile

 • Reageer Milou 25 november 2015 om 09:01

  Wat gaaf! 2 jaar alweer… dat betekent dat ik nu 2 jaar blogs volg ongeveer. Jullie zijn een groot voorbeeld voor mij en voor vele anderen denk ik.
  Milou onlangs geplaatst…Back to the future: mijn bevalling op 6 maart 2016My Profile

 • Reageer Sophie 25 november 2015 om 09:16

  Van harte gefeliciteerd! Ik volg jullie zo af en toe en vind het echt heel erg gaaf wat jullie in twee jaar tijd hebben bereikt. Super vet!

 • Reageer Drie 25 november 2015 om 09:24

  Gefeliciteerd! Wat gaat het snel zeg. Ik kan me nog goed jullie eerste blogjes herinneren. Die toen nog vooral in het teken stonden van afvallen en alleen River. En jullie leuke vlogs natuurlijk. Wel mis ik de kiekjes, komt dat ooit weer terug? Of per maand misschien?
  Drie onlangs geplaatst…Mijn kinderwensMy Profile

 • Reageer Lifesabout 25 november 2015 om 11:52

  Van harte! En eh….een schone vagina is heel belangrijk hoor! It’s just pawsome 😉 hahaha
  Lifesabout onlangs geplaatst…Project opladenMy Profile

 • Reageer Malou 25 november 2015 om 12:42

  Gefeliciteerd! Ik vind het leuk dat jullie blog zo lekker persoonlijk is, en ik herken me vaak in jullie artikelen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…TAG: TOEN IK 18 WASMy Profile

 • Reageer marjon 25 november 2015 om 13:36

  Gefeliciteerd met jullie 2 jarig bestaan! Jullie blogjes / vlogs zijn gewoon spontaan. Gewoon, denk ik, zoals jullie zijn. Dus gewoon lekker door gaan, kunnen wij allemaal blijven lezen!

 • Reageer Marloes 25 november 2015 om 13:57

  Gefeliciteerd met jullie blog! Ik denk dat ik jullie ook al wel bijna 2 jaar volg, heb jullie blog ontdekt toen jullie net begonnen waren. Toen was het inderdaad nog wat meer van alles wat, soms lekker chaotisch, maar dat vond ik juist wel leuk ;). De echte inhoudelijke mama-blogs lees ik niet (bijvoorbeeld een vergelijking van flessen, daar heb ik niet zoveel aan haha), maar jullie persoonlijke stukken blijf ik erg leuk vinden!

 • Reageer jodi - liefthuis 25 november 2015 om 15:19

  Wauw twee jaar. Gefeliciteerd. Anderhalf jaar geleden vond ik jullie site toen we bezig waren om zwanger te worden. Manon was toen zwanger en ik vond het super leuk om iedere week te lezen hoe het ging. Toen jij 22 weken was bleek ik zelf zwanger, heel leuk. Helaas werd dit een miskraam en toen ik opnieuw zwanger bleek werd Nilo bijna geboren (ik was redelijk snel weer zwanger)
  Wat ik deed iedere week? Terug kijken wat Manon in die week beschreven had over Nilo. Ik zocht dus altijd littlewonderworld week 24 bijvoorbeeld haha. Zo was jij een beetje mijn zwangerschaps voorspeller en vergelijken :p
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Spruit in ontwikkeling….het tweede trimesterMy Profile

 • Reageer Eline 25 november 2015 om 20:41

  Ik vind het leukste aan jullie blog is dat ik het idee krijg alsof ik bij een vriendin opd e bank thee zit te drinken terwijl ze wat vertelt, heel knap vind ik het dat jullie dat kunnen!
  Eline onlangs geplaatst…Surinaamse eiersaladeMy Profile

 • Reageer Jennifer 25 november 2015 om 20:42

  Jaa, 2 jaar alweer! Ik volg jullie daarvan denk ik ruim 1 jaar en 9 maanden! 🙂 Gefeliciteerd meiden!
  Jennifer onlangs geplaatst…Op zoek naar een nieuwe portemonneeMy Profile

 • Reageer Wendy 25 november 2015 om 21:12

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Jullie zijn 2 leuke meiden. Ik lees jullie blogs met veel plezier!

 • Reageer maai 26 november 2015 om 09:10

  ohhh ook al weer twee jaar, jeetje, time flyes. Leuk zo’n overzicht. Heb meteen zin eens bij mezelf te kijken wat voor zoektermen er worden gebruikt. Lekker door gaan, super leuk. En gefeliciteerd natuurlijk!
  maai onlangs geplaatst…Kleurplaten voor volwassenen en grote kinderenMy Profile

 • Reageer Saskia 28 november 2015 om 09:00

  Gefeliciteerd met jullie 2-jarig bestaan! Ik volgt jullie al een hele tijd en geniet echt van jullie blog. Ik zou zeggen: gewoon zo doorgaan!

 • Reageer anneleen 28 november 2015 om 20:30

  Nog een dikke proficiat! Doen jullie goed!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge