Lifestyle

Mijn favoriete social media kanalen

I’ve got it al: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, YouTube… Mijn hemel, ik lijk wel een verslaafde! Valt wel mee hoor, ik kan mijn tijd prima indelen en doe ook veel offline stuff. Maar goed, ik ben niet de enige en het is niet zo dat ik al deze kanalen elke dag 30 keer gebruik ofzo. Soms heb ik een actieve Pinterestperiode en dan pin ik een paar weken niks en zo is het ook met al die andere kanalen.

Het leek me leuk om een paar favorieten van elk social media kanaal te delen met jullie!

snapchatSnapchat
Jesse Tyler Ferguson – Mitchell Pritchet van Modern Family (therealjtf  is zijn snapchat)
Hij snapt niet ontzettend vaak maar als hij snapt dan vind ik hem hilarisch. Gewoon, zo droog, theatraal en grappig. Ik hou ervan hahaha.
Suus van Baby is the New Black (snapchatnaam: sowiesosuus)
Ooooh, ik ben zo’n fan van de dochter van Suus, Roos. Wat een popje en knap meisje. Gelukkig snapchat Suus de hele dag door videootjes van haar dochtertje en elke snapvideo kijk ik met een big smile en soms zelfs een “aaaaaah”. Haar huis ziet er ook te leuk uit en ja, ik zit een beetje te fangirlen hier maar ik ben gewoon fan. Ook van haar blog trouwens!

instagram2Instagram
Ik volg niet echt “inspiratie accounts” met #healthyfood of Pinterestinterieurs maar meer persoonlijke accounts van medebloggers of mensen die ik interessant vind of ken. Een daarvan is het account van Shifra (shifrajumulet op IG). Haar blog bezoek ik ook vaak maar van haar plaatjes op Instagram word ik ook erg vrolijk. Altijd mooie kleuren, prachtige composities en veel lekker eten!
Ook vind ik het account van Milou (lifestylelou op IG) super leuk om te volgen. Ze post niet super veel op haar IG account maar ik ben zelf ook niet zo van de overkill (a la 10 foto’s per dag). Mooie foto’s van haar interieur (Milou je mag wel hier komen re-designen), haar lieve poezels en gewoon leuke dingetjes!
Oh en nog even een laatste toevoeging: het account “assholeparents”. Hi-la-risch en heel herkenbaar denk ik voor de meeste ouders. Hier even een screenshotje dan weet je meteen waar het over gaat.
assholeparents1

pinterestPinterest
Ohhh ik heb vlagen dat ik verslaafd ben aan Pinterest en dan kijk ik er weken niet naar om. Ik zit nu een beetje in het midden daarvan haha. Ik heb twee profielen die ik erg leuk vind om te volgen en dat zijn de volgende twee:
Ja sorry, ik ben toch echt een kattenlover dus ik word helemaal gelukkig van dit board: cat stuff haha. Gewoon hele herkenbare, mooie plaatjes/foto’s van katten!
Dan vind ik het profiel van Louise (Sprinkle Of Glitter op YouTube) ook een fijn profiel. Lekker vrolijk, kleurrijk, ja ik word er blij van!

youtubearturoelleYouTube
Misschien verwacht je het niet maar ik ben totaal niet van de vlogs kijken op YouTube. Ik vind het verre van boeiend en ik kan me er ook niet toe zetten om ie-de-re dag hetzelfde hoofd voorbij te zien komen in een vlog, sorry haha. Ik vind “gewoon” leuke video’s veel leuker om te kijken. Ik ben op heel wat YouTubers geabonneerd (vooral Amerikaanse en Engelse) maar ik kijk niet zoveel video’s eigenlijk. Soms als ik in bad lig wil ik wel eens videootjes kijken of op een loos momentje ergens op de dag.

Ik ben gek op de video’s van Arturo Trejo. Ik weet niet waarom maar ik hou van zijn achterlijke humor, zijn zoon José Louis en z’n vrouw Nancy. Hij bewerkt zijn video’s ook erg leuk en ja, je moet hem wel een beetje “kennen” om zijn humor te begrijpen. Ik zou zeggen: marathonnen!

Dan misschien een kanaal wat je niet zo snel van mij zou verwachten maar ik ben ook dol op het kanaal van Elle Fowler (AllThatGlitters21). Ik volg haar echt al heel lang, vanaf dat ze nog op college zat en kletste over Twilight… Nu is ze verloofd, woont in LA. Ze is echt op en top typisch Amerikaans maar ik vind haar altijd wel lief overkomen ofzo. Ik weet niet maar ik vind haar gewoon leuk. Haar plannervideo’s vind ik zelfs ontspannend om te kijken (en ik denk tegelijk WTF waarom?), haar make-uptutorials (al draag ik nooit oogschaduw enzo) en haar lifestylevideo’s.

twitterjordifrootTwitter
Net als Instagram volg ik ook vooral veel persoonlijke/blog accounts op Twitter. Toch zijn er toch wel accounts waar ik altijd vrolijk van word als ik de tweets lees!
Zo’n iemand is Jordi (jor_id). Gevatte humor, hele goede woordgrapjes, leuke #hashtags en altijd on top met alles!
Niet echt een persoonlijk account maar het account van Froot.nl (FrootNL) vind ik ook gewoon leuk om te volgen. Als ik iets leuks voorbij zien komen dan klik ik en dan ben ik weer wat nutteloze kennis rijker haha.

Zo, ik heb een aantal leuke accounts van social media gedeeld, nu is het jouw beurt! Wat zijn jouw favoriete profielen/accounts/kanalen van verschillende social media? 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Josan 20 november 2015 om 06:25

  Op Facebook Eh-bee Family. Zo grappig om te zien die filmpjes. What’s upp moms op YouTube en Mylifesuckers. Ja en van hun YouTube rol je dan automatisch door naar hun social media kanalen zoals Twitter, pinterest etc. En het erge is; ik blijf altijd te lang hangen.
  Josan onlangs geplaatst…New in: Noppies via OTTOMy Profile

 • Reageer Channa 20 november 2015 om 06:25

  Hahaha, de ‘assholeparent$ vind ik ook echt hilarisch! Ik surf eigenlijk voornamelijk beetje door Facebook, Twitter en Instagram heen, maar heb niet specifieke favorieten.
  Channa onlangs geplaatst…Wishlist Noppies + WINACTIEMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 20 november 2015 om 06:29

  Wat een leuk artikel, veel accounts die je noemt ken ik nog niet. Wel Suus op snapchat, ik word ook altijd blij van haar leuke snaps en humor!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…VLOG : Naar Safaripark Beekse Bergen met ons gezinMy Profile

 • Reageer Wilmaaa 20 november 2015 om 06:39

  Nou, ik ken er genoeg niet. Dat vind van pinterest herken ik wel, dat heb ik ook met vlagen. Instagram account van shifra ziet er erg mooi uit, eens een kijkje nemen!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Over tien jaarMy Profile

 • Reageer Dita 20 november 2015 om 06:49

  Leuke accounts. Ik volg veel accounts met mooie interieurs en persoonlijke accounts.

 • Reageer Nicole 20 november 2015 om 06:53

  Mijn favorieten zijn IG, Twitter en Facebook. Van Snapchat snap ik echt helemaal niets!
  Nicole onlangs geplaatst…Say what?! Vrouw maakt tentamen tijdens de bevallingMy Profile

 • Reageer Simpel, met een snufje liefde 20 november 2015 om 07:01

  Ik volg vooral veel pinterest accounts. En verder een paar instagram.
  De meeste bloggers volg ik via facebook.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Nieuwe website!My Profile

 • Reageer Charlotte 20 november 2015 om 07:30

  Ik vond Instagram leuk! Volg daar ook veel blogs en mama’s die mooie foto’s van hun kindjes posten 😍

 • Reageer Saskia 20 november 2015 om 07:48

  Snapchat heb ik er ooit eens opgezet maar weet nog steeds niet zo goed wat ik er mee moet haha. Mijn favoriete social media is instagram en ik volg vooral veel moeders eigenlijk haha.
  Saskia onlangs geplaatst…Winactie: Paw Patrol Lookout SpeelsetMy Profile

 • Reageer iooon 20 november 2015 om 08:02

  Ik vind mezelf ontzettend leuke kanalen hebben ;P

  Nee gekkigheid. Ik vind Iris van ikbenirisniet heel leuk. En suuz en roos uiteraard. Ik kijk ook graag naar Nilo op snapchat.
  iooon onlangs geplaatst…EHBO bij Baby’s en Kinderen: WaaromMy Profile

  • Reageer Manon 20 november 2015 om 08:59

   Jaaaa jij hebt ook mooie kanalen. Ik hou vooral van jouw Snapchat.

 • Reageer Marjon 20 november 2015 om 08:59

  Wat een leuke blog! Zelf ben ik ook helemaal gek op Instagram! Zo leuk om elke dag weer nieuwe foto’s te bekijken en te posten! 🙂

  Liefs xx
  Marjon onlangs geplaatst…Weekly snaps #47My Profile

 • Reageer Leonie 20 november 2015 om 09:05

  Bedankt voor de tips! Ik ken er een hoop nog niet..
  Pinterest heb ik wel, maar doe ik zo weinig mee.. Verder heb ik Inatagram net ontdekt (haha). Ik ben niet zo vd social media!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Persoonlijke (instagram)foto’s!My Profile

 • Reageer Milou 20 november 2015 om 09:14

  Aah zo lieffff dat ik er bij sta 😀 Thank you! En HEH??? Elle had ik totaal niet verwacht bij jou nee, HAHA. Ik volgde haar vroeger super veel, samen met haar zusje met die irritante stem, toen ik helemaal in de MAC verslaving fase zat. :’) Heb ze al in jaren niet meer gezien op YouTube dus ga gelijk effe kijken.
  Milou onlangs geplaatst…Dinsdag 17 novemberMy Profile

 • Reageer Nesrin 20 november 2015 om 09:17

  Oh man als Jesse Tyler Ferguson snapchat heeft dan MOET ik ook. Hij is zo leuk.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn nieuwe blog & MAC make-upMy Profile

  • Reageer Manon 20 november 2015 om 09:51

   HAHA jaaa hij is zo geestig!

 • Reageer Nicole 20 november 2015 om 09:26

  Dank je voor de snapchat accounts haha ik volg er weer 2 bij!
  Nicole onlangs geplaatst…Babyboom in Blogland update #1My Profile

 • Reageer Malou 20 november 2015 om 10:07

  Assholeparants kende ik nog niet, maar ik ga eens kijken!
  Malou onlangs geplaatst…NOMI’S FAVORIETE HAPJESMy Profile

 • Reageer Lifesabout 20 november 2015 om 10:27

  Hahaha ik ga meteen Jesse toevoegen op snapchat! Love him..
  Lifesabout onlangs geplaatst…Sarah, dank je wel!My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 20 november 2015 om 11:02

  Ik heb eigenlijk vooral Facebook dan. En dan ook nog eigenlijk alleen de groepen waarvan ik lid ben. Ik vind social media verder vaak zo veel gebakken lucht.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Doe meer met je boekenkast!My Profile

 • Reageer Jennifer 20 november 2015 om 11:05

  Haha, nee die Assholeparents! Die moet ik toevoegen, haha!
  Jennifer onlangs geplaatst…What Melle Wears #2My Profile

 • Reageer Fenna 20 november 2015 om 11:06

  Haha die assholeparents, ik kan daar wel om lachen! Leuk om zo nieuwe accounts te leren kennen.
  Fenna onlangs geplaatst…Maak kennis met: Noodles & MachoMy Profile

 • Reageer Shifra 21 november 2015 om 11:36

  Wat LEUK om te horen dat je mijn instagram zo graag volgt! Echt heel leuk! Thanks!!
  Ik ga nu de vlogs kijken van Mr. Arturo Trejo. (Met zo’n lastig te onthouden naam, móet je wel meteen subscriben) Ik ben benieuwd!
  Shifra onlangs geplaatst…DIY keuken wandbordMy Profile

  • Reageer Shifra 21 november 2015 om 11:39

   En dit vergeet ik nog te zeggen. WAT LEUK om weer eens iets te horen over Elle Fowler!! Ik volgde haar (en haar zus) vroeger ook! Ik heb het zoveel gekeken. Af en toe check ik nog wel eens even hoe het met ze gaat, maar nu is het al heeeeeeel lang geleden. Ik had dus geen idee dat ze verloofd is (OH MY!!).
   Shifra onlangs geplaatst…DIY keuken wandbordMy Profile

 • Reageer Milou 21 november 2015 om 15:06

  Wow! En ik dacht dat ik social media verslaafd was… Nee ik ben alleen verslaafd aan twitter en instagram. De rest boeit me allemaal niet zo denk ik.
  Milou onlangs geplaatst…Zwangerschapsyoga, de mentale en fysieke voorbereiding op je bevallingMy Profile

 • Reageer Eline 22 november 2015 om 20:59

  Ik vind Instagram fantastisch, de rest gebruik ik echt veel minder!

 • Reageer Anneleen 23 november 2015 om 12:14

  Shifra volg ik ook met heel veel plezier! Ze is zo’n leuke en vrolijke meid! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Buikgriep en Jim bijna jarig #10My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge