Babypraat, Fashion, Lifestyle

Feestdagen outfits

Wat gaat de tijd toch enorm snel, zo zitten we onze beklag te doen over het warme weer en het volgende moment moeten we alweer nadenken over wat we (de kids) kunnen aantrekken met de feestdagen. Over minder dan 2 weken is het alweer Kerst! Het lijkt vast nog ver weg maar we zitten zo weer aan het kerstdiner met de hele familie. Alhoewel wij het nooit zo heel chique vieren, wil ik wel dat River en Novelle er leuk bij lopen en liggen. Meestal gaan we eerste kerstdag met de familie van mijn vriend eten en tweede kerstdag met mijn familie. Ze hoeven van mij niet strak in pak, maar een beetje in ‘stijl’ vind ik altijd wel heel leuk.

Daarom heb ik vandaag twee outfits op internet uitgezocht die ik zeker bij River en Novelle aan zou kunnen doen. River draagt zulke dingen wel vaker en het zal me niks verbazen als ik het setje van Novelle nog echt zou aanschaffen ook, want ik vind hem heel leuk! Oké, genoeg gekletst, hier komen ze.

Rivers feestoutfit

river feestoutfitJullie weten dat ik dol ben op colbertjes, niet van die stijve maar van die leuke van wat soepelere stof. Dit colbertje kwam ik tegen bij Otto en was gelijk verkocht. Geen stijf colbertje maar meer in de casual stijl, door dat kraagje is het net even wat stoerder. Ook de grote N op de borst is helemaal stoer natuurlijk, de N van z’n kleine zusje ;-). Ik zou hem combineren met een mooie grijze jeans, witte All Stars zoals gewoonlijk en daar is hij weer, een leuke sterrensjaal. Natuurlijk gaat er ook een witte basic onder maar die heb ik al in de kast liggen, daar hoef ik webshopland niet voor af te zoeken.

Feestoutfit Novelle
babyfeestoutfitZoals jullie weten hangt de kast van Novelle behoorlijk vol met roze. Maar toen ik deze items zag bij de baby afdeling was ik gelijk verkocht. Waarom kies ik toch telkens voor roze? Blauw is ook helemaal leuk! Het shirtje is wit met blauwe stippen, die ik combineer met een leuk en lekker zittend blauw broekje. Ik vind best dat je printjes kan mixen en matchen en dus kies ik ook voor haar voor een leuk kwijlslabbetje met sterren in de kleur blauw met wit. We gaan nog even door op de All Stars tour en daarom kies ik ook voor de kleine meid voor blauwe All Stars, natuurlijk wel in slofjes vorm.

Wat vinden jullie van mijn idee van feest outfits voor de kinderen? Kleden jullie je kids iets specialer aan of krijgen ze gewoon kleren aan die ze altijd dragen?

otto

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Channa 12 december 2015 om 06:13

  Hier eigenlijk nooit speciale outfits. Al heb ik dit jaar wel erg leuke dingen gezien!
  Channa onlangs geplaatst…Mama, ik wil winnen!!My Profile

 • Reageer Simpel, met een snufje liefde 12 december 2015 om 07:16

  Leuke setjes! Mijn kinderen krijgen meestal een blouse aan of een giletje. Voor dit jaar heb ik nog niks gekocht.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#Plog/ Dagje ‘s-Hertogenbosch, kerststal Sint-Jan, Winterfestijn en V&DMy Profile

 • Reageer Wilmaaa 12 december 2015 om 07:28

  Ik vind het een leuk idee, zoiezo altijd doen wat bij je past. Ik hou wel van wat chiques!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…10 dingen die ik het liefst nooit meer zou doenMy Profile

 • Reageer Saskia 12 december 2015 om 07:33

  De outfit van Novelle vind ik echt super leuk. Voor mijn dochtertje koop ik ook veel kleding met stippen, zo lief <3
  Saskia onlangs geplaatst…Winactie! Vtech Junior DigigoMy Profile

 • Reageer Kim 12 december 2015 om 07:35

  Ja leuk uitgezocht! Ik vind het blazertje zelf niet zo maar de schoentjes en sjaaltjes echt supertof! Xavi draagt echt weinig sjaaltjes terwijl ze bij river supertof staan altijd vind ik 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Zindelijkheid, de beste tips voor succes, of niet?My Profile

 • Reageer Kelly caresse 12 december 2015 om 08:04

  Wat een mooie combinaties, dat jasje voor River vind ik erg stoer. Ik vind het ook leuk om m’n dochter voor de feestdagen extra feestelijk te kleden
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Outfit with the bump: Red dressMy Profile

 • Reageer Drie 12 december 2015 om 08:05

  Leuke outfits. Gewoon fijn casual en in je eigen stijl gebleven.
  Drie onlangs geplaatst…Bedankje voor iedereenMy Profile

 • Reageer Charlotte 12 december 2015 om 08:33

  Van tevoren denk ik altijd dat ik niks speciaals ga kopen voor de feestdagen, maar inmiddels zijn er voor mijn dochtertje al twee nieuwe setjes binnen hihi. Oeps… De setjes doe jij hebt uitgezocht zijn erg leuk!
  Charlotte onlangs geplaatst…5 x wat je echt in huis moet hebben met een peuter…My Profile

 • Reageer Lilian 12 december 2015 om 08:33

  Leuke en simpele outfits. Dat sjaaltje voor Novelle met die sterretjes is heel schattig. Wij kopen voor kerst geen nieuwe kleding. Kast ligt vol genoeg 😛

 • Reageer Roeline 12 december 2015 om 08:49

  Ik zal er niet snel nieuwe kleren voor kopen, voor de kerstdagen, leuk om er netjes bij te lopen (dochter en ik in een jurkje sowieso wel) maar niet belangrijk.

 • Reageer Malou 12 december 2015 om 10:08

  Ik vind blauw voor meisjes ook altijd erg leuk 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Thee tagMy Profile

 • Reageer Leonie 12 december 2015 om 10:31

  Leuke schattige outfitjes. Als ik kon shoppen voor mn kindje(s) dan zou ik ook graag van die blazertjes kopen!:) zo leuk!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: 15 dingen die niemand aan je vraagt TAGMy Profile

 • Reageer Angela 12 december 2015 om 20:04

  Wat een leuke outfits! Zelf heb ik voor mijn zoontje 2 leuke foute kersttruien en kerstslofjes gekocht. Maar misschien koop ik ook nog wel een nettere outfit voor 1e kerstdag (A).
  Angela onlangs geplaatst…Pandora armbandMy Profile

 • Reageer Shanty 13 december 2015 om 08:46

  Echt hele leuke outfits voor beide kindjes! Maar mag ik vragen waarom Novelle zn mooie slabber om krijgt? 🙂 Heeft ze al last van haar tandjes want dat zou zo sneu zijn.. (*Mijn kleintje had dat al wel vrij snel vandaar& werd nog net niet met een tandje geboren) Het staat haar vast sowieso leuk 😀 Liefss

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge