Lifestyle, Persoonlijk

I love Action Tag

Volgens mij is half Nederland wel in de ban van de Action. Er zijn enorm veel leuke dingen te krijgen voor een leuk prijsje die bij andere winkels nogal duur uit vallen. Bij Nicole zag ik de I love Action tag en ik besloot hem in te vullen.

Oja, wij hebben weer Facebook! Liken jullie onze pagina voor alle nieuwtjes, blogjes en leuke dingen?

i-love-action

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?
Ik ben zeker niet elke week te vinden bij de action, alhoewel hij wel vrij dichtbij zit. Ik moet er wel speciaal voor naar Zevenaar maar daar ben ik toch regelmatig te vinden. Mocht ik een rondje stad doen dan gaat de Action automatisch mee met mijn winkelroute maar het is vaker zo dat ik specifiek wat nodig heb en dan besluit ik toch meestal de Action binnen te stappen. Ze zijn nou eenmaal goedkoop en hebben een onwijs breed assortiment.

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?
Dat is heel erg verschillend, ik ben geen type dat 30 of 40 euro uitgeeft. Het ligt er een beetje aan waarvoor ik kom. Toen ik mijn huisje kreeg had ik natuurlijk meer nodig dan als ik alleen kom voor wat huishoudartikelen.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?
Ja, meestal de ziplockzakjes alhoewel ik ze van de Ikea fijner vind maar die zit helaas niet om de hoek en als ik er langs kom is het niet zo dat ik even voor wat zakjes de Ikea in duik dus vandaar dat ik ze vaak meeneem bij de Action.

Wat is je grootste miskoop?
Miskoop, miskoop mmm. Misschien in mijn ogen wel maar in die van River niet. Ik koop daar wel eens een auto of tractor voor River die dan binnen no time kapot is, kan ook niet anders als het maar een euro kost. Maar River speelt er gewoon mee door terwijl ik dan denk, ZONDE!

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?
Nou dat is nou niet het einde van  de wereld, ik zou het wel jammer vinden want veel dingen die je bij de Action goedkoop kan vinden zijn in andere winkels veel duurder. Maar ja, wat er niet is kan je ook niet kopen dus dan moet ik het gewoon doen met andere winkels.

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?
Ik vind het altijd gek dat ze omroepen of je wilt pinnen of gepast wilt betalen. Elk geld is een betaalmiddel dus als ik met 20 euro iets wil afrekenen vind ik dat dat moet kunnen. Het is nou ook geen winkel die niet veel verkoopt, meestal denk ik dan, je hebt toch vast wel kleingeld in kas. Maar goed dat vind ik altijd een beetje apart.

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet
Och, Geen idee. Het assortiment verandert zo snel dat ik soms zelfs niet eens weet wat er allemaal ligt. Nee, hier heb ik zo 1 2 3 geen antwoord op.

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?
Oh, dat kan heel erg verschillen, ik kan er soms 5 minuten in lopen en een andere keer weer 15 minuten. Ik ben niet zo’n type die een half uur rond aan het struinen is. Misschien ligt dat natuurlijk ook aan de grootte van de winkel. Niet elke Action is hetzelfde.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?
Nee eigenlijk nooit, tenminste als ik naar de Action ga is dat meestal met een doel dus dan is het al makkelijker te onthouden.

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?
Pfoee, dat is een lastige. Ik geloof dat dat een autosetje was voor River van 3 euro. Die hij gekregen heeft toen zijn zusje werd geboren.

Wat kopen jullie altijd bij de Action, gaan jullie er speciaal naar toe of zit het gewoon makkelijk in de stad dat je er even binnen loopt?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Lilian 13 december 2015 om 07:30

  Leuke tag, bij ons zit het niet om de hoek. Ik ga er zelf niet heel vaak heen, alleen als ik in de buurt wil, met een doel of als ik bij mijn moeder ben en ze er even langs wil.

 • Reageer Kim 13 december 2015 om 07:50

  Wij boffen wel hoor, er is 1 december bij ons in dordt een action geopend in het winkelcentrum in de wijk waar ik woon! In de stad was er wel al eentje.. En daar is nu een primark geopend, ideaal deze winkels zo dichtbij maar niet goed voor je portemonnee hoor poeh… Elke keer geef ik wel zo’n 15-20 euro uit, ook als ik meerdere keren per week ga.
  Vorige week nog wat leuks gekocht, echt een tip voor mensen met kinderen:
  Ze hebben mega grote place-mats te koop voor tekenen/knutselen. Leuke printjes en kosten 79 cent geloof ik. Ze zijn echt zo groot zodat je geen tafelkleed hoeft te gebruiken!

  • Reageer Bibian 13 december 2015 om 13:25

   Oh dat is een hele handige tip, want hier hebben we al de nodige uitschieters met stift op de tafel staan helaas!

 • Reageer Kelly Caresse 13 december 2015 om 07:53

  Wat een super leuke tag! Ik ben ook al zo’n Action fan, ik kom er een paar keer per maand en neem er altijd bepaalde huishoudelijke dingetjes mee. De kerstcollectie is ook heel tof en voor kids hebben ze fijne babydoekjes, sokken en hebbedingetjes
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…De kerstboom van bezoekers, kom gezellig in de kerstsfeer!My Profile

  • Reageer Bibian 13 december 2015 om 13:25

   haha ja de babydoekjes zijn inderdaad ook niet verkeerd. liefs

 • Reageer Channa 13 december 2015 om 08:03

  Grappig ik heb toevallig vandaag een shoplog online staan dus als je benieuwd bent wat wel daar kochten, kom dan gerust even kijken 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Shoplog: ActionMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 13 december 2015 om 08:15

  Leuke tag! Ik ben ook dol op de action. Ik kom er veel te vaak. En ga ook altijd met teveel weer naar huis.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…It’s my BIRTHDAY!My Profile

 • Reageer Charlotte 13 december 2015 om 08:15

  Ik hou van de Action! Je komt er nooit met lege handen buiten…

 • Reageer Saskia 13 december 2015 om 08:19

  Ik vind de action wel erg leuk maar ga er niet meer regelmatig naartoe. Spullen gaan me veel te snel kapot. Autootjes inderdaad zijn niet bestand tegen enthousiaste kleuters die er een middag mee willen spelen. Ik vind het wel heel leuk om af en toe en kijkje te nemen en ik koop er graag mijn schoonmaakmiddelen.
  Saskia onlangs geplaatst…Een tikkeltje minder bescheiden graag..My Profile

 • Reageer Paola 13 december 2015 om 08:34

  Ik vind de Action een hele leuk winkel, maar helaas zit hij hier niet naast de deur (misschien maar goed ook). Als ik er kom dan koop ik er eigenlijk van alles!
  Paola onlangs geplaatst…Zwangerschap week 37 Buikgriep en naar de verloskundigeMy Profile

 • Reageer Dita 13 december 2015 om 08:44

  Wat een leuke tag! Bij ons zit er 1 in het centrum maar het is zo’n vreselijk onlogisch ingedeelde winkel. Ook heel klein met veel niet leuk personeel. Ik ga er wel regelmatig even maar binnen maar voornamelijk ’s ochtends vroeg even. In een ander dorp zo’n 7km verderop zit er ook 1, die is fijner. Wat ik er koop is heel verschillend. Soms alleen huishoudelijke artikelen, soms ook leggings of verzorgingsproducten.

  • Reageer Bibian 13 december 2015 om 13:24

   Ja, ik snap wat je bedoeld. De ene Action is de ander niet!

 • Reageer Nicole 13 december 2015 om 08:50

  Leuk om hem ook hier langs te zien komen 🙂
  Ik heb onlangs echt een miskoop gedaan, ook al was het maar een euro ofzo.
  Hadden zo’n nep mobieltje gekocht voor Fay omdat ze nogal vaak die van ons pakt.
  Kreeg ze met Sinterklaas, nou het ding deed het dus amper. Fay had zelf al door dat hij ‘niks’ deed en ‘pot’ was. Best een beetje jammer. Maar goed, dat heb je inderdaad met Action spullen.

 • Reageer Drie 13 december 2015 om 09:53

  Ik kom liever niet al te vaak bij de Action. Heb toch altijd het idee dat ik teveel meeneem wat ik helemaal niet nodig heb. Alleen maar omdat het zo goedkoop is. Ik ga daar dus alleen maar naar toe met een doel en probeer net voor de kassa te bepalen of ik de dingen in mijn mandje ook allemaal nodig heb. Vaak gaat er dan wel weer iets terug.
  Drie onlangs geplaatst…December TAGMy Profile

  • Reageer Bibian 13 december 2015 om 13:24

   haha dat is denk ik ook de kracht van de action!

 • Reageer Nesrin 13 december 2015 om 10:14

  Leuke tag is dit. Ik ben stiekem blij dat ik geen Action in de buurt heb (althans niet op loopafstand 😉 ).

 • Reageer Nesrin 13 december 2015 om 10:16

  Leuke tag is dit. Ik ben stiekem blij dat ik geen Action in de buurt heb (althans niet op loopafstand 😉 ).
  Nesrin onlangs geplaatst…Resultaat: Detox December (C9 detox review)My Profile

 • Reageer Diana Carlton 13 december 2015 om 10:39

  haha wat een leuke tag! De action zit bij mij echt om de hoek, maar toch kom ik er echt alleen voor het hoognodige. Vroeger gooide ik echt heel mijn mandje vol met van die frutsels en nutteloze aankopen, welke uiteindelijk weer in de kast eindigden. Dat heb ik mijzelf echt afgeleerd. Wat je zegt over speelgoed van de action; dat is ook mijn ervaring. Alleen voor de bordspellen kom ik er wel graag! Ik heb voor 5 euro mens erger je niet gekocht in een fantastic four editie en daar is Levi helemaal gek van.

  • Reageer Bibian 13 december 2015 om 13:23

   oh inderdaad, de bordspellen zijn wel goed maar de rest van het speelgoed… zonde van je geld haha

 • Reageer anneleen 13 december 2015 om 10:41

  De Action is inderdaad een heel fijne winkel, waar je vele leuke spulletjes kan vinden voor een klein prijsje! Ik ben ook fan! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Wanneer het even niet zo lekker gaat…My Profile

 • Reageer karlien 13 december 2015 om 12:59

  Erg leuke tag! Zonder Action is zeker niet het einde van de wereld, maarr het maakt het leven wel een stukje makkelijker met Action 😉
  karlien onlangs geplaatst…Johan kookt: kip in de sausMy Profile

 • Reageer janske 13 december 2015 om 14:04

  Wat leuk om jou antwoorden ook te lezen! Ik ben dol op de luierzakjes van de Action! Super handig en ze ruiken lekker!
  janske onlangs geplaatst…Adele tickets €1300,- !? – 5 Tips hoe je veilig concerttickets (over) kunt kopenMy Profile

 • Reageer Nicole @ Everyday-Life.nl 13 december 2015 om 15:41

  Ik koop er echt van alles, van kerstkaarten tot babysokken en speelgoed. Leuke winkel en leuke tag!

 • Reageer Madelaine 13 december 2015 om 19:15

  Ik ben in m’n verlof nu zo vaak geweest dat ik het opmerkelijk vind dat ik nog geen winkelverbod heb :’)!!

 • Reageer Roeline 13 december 2015 om 20:47

  Bij ons zitten de 2 Action winkels op plekken waar ik niet zomaar even langs kom, ik moet bewust bedenken dat ik er heen wil. Ik ga dan gericht voor iets en als ik dat kan vinden koop ik dat, of niks of soms nog iets meer maar nooit een tas vol. Het is wel goedkoop maar al het goedkope bij elkaar kan een duur grapje worden!

 • Reageer Lynn 15 december 2015 om 21:08

  Een leuke tag! Ik heb 3 jaar bij de Action gewerkt en je had het over pinnen of contant betalen.. Het probleem is dat de Action geen rollen met kleingeld krijgt van de bank. Wat dus betekent dat we zelf elke dag opnieuw dat kleingeld moeten opsparen. Als je pech hebt, dan betaalt iedereen met briefgeld en heb je je bakje leeg, dan krijg je het wel ff warm hoor hihi.. Het ligt er dus gewoon aan hoe goed iemand zijn best doet om het op te sparen. Ik kom zelf te vaak bij de Action, zoveel leuke dingetjes voor in huis voor weinig 🙂

 • Reageer Kelly Caresse | De I Love de Action winkel tag - Kelly Caresse 26 juli 2016 om 06:00

  […] interieur, babyspullen, beautyproducten, textiel en meer. Ik kwam de I love Action tag tegen bij Manon en Bibian en besloot dat deze tag mij op het lijf geschreven staat als Action […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge