Babypraat, Fashion

Inspiratie Outfits – Novelle

Ik kan uren over het internet surfen om leuke inspiratie op te doen voor leuke kleding voor de kinderen. Voor River weet ik al goed wat mijn/zijn stijltje is maar voor Novelle moest ik toch even zoeken. Nu ligt gewoon nog niet veel verschillende soorten kleding in de winkels in haar maatje. Veel is toch zacht, pakjes, comfortabel en ja toch veel roze! Maar als ze wat groter is kan ik al helemaal zwijmelen wat voor combinaties ik kan maken, verklaar mij voor gek maar ik vind het gewoon echt heel leuk! Vandaag laat ik drie outfits zien die ik zo zou kunnen kopen als ze wat ouder is.

Outfit 1 – Grijs met roze en stoere schoenen
meiden outfit 1Ik ben enorme fan van de Zara voor River en ook voor Novelle kan ik daar zo helemaal los gaan. Vooral als ze straks kan lopen wordt het een walhalla. Ik heb deze outfit bij elkaar gezocht en ben er verliefd op. Allereerst een stoere grijze met roze spijkerbroek waar een leuk ceintuurtje in zit. Daarbij een roze t-shirt en een witte jas van een wol motiefje. Een leuke grijze sjaal en wat stoere bruine wandelschoenen om het af te maken. Ja, helemaal leuk vind ik. Ik kan begrijpen dat sommige mensen mijn kledingkeuze niet helemaal leuk vinden, maar ik denk altijd maar, gelukkig want anders liep elk kind er hetzelfde bij haha. De hele outfit komt van Zara.

Outfit 2 – Dierlijk bruin

meisjes outfit 2Ik vind de sokken zo gaaf dat ik er een outfit omheen gebouwd heb. De sokken kun je shoppen bij Zoetelief, een leuke webshop met ook fantastische haaraccesoires. Daarbij een tof bruin broekje met een grote bruine strik, deze komt van de Zara. Ik combineer de outfit met een wit shirt, wederom van de Zara. Bruine All Stars eronder voor een wat stoerdere look en het haarbandje van Stip Enzo om het af te maken. Helemaal leuk al zeg ik het zelf!

Outfit 3- Bloemig geel
meisjes outfit 3Tot slot deze outfit, ik zag de tuinbroek voorbij komen op een Instagram account en was op slag verliefd. Goh, ik word wel vaak verliefd zeg. Ik bedacht er deze outfit mee. Een leuke gele romper onder de tuinbroek zodat het allemaal mooi aansluit. Daarbij gave grijze indianen schoentjes en wederom een stikhaarband van Stip Enzo. Het is geen hele moeilijk outfit maar ik denk dat het zo bij elkaar heel leuk en schattig staat!

Wat is jullie favoriete outfit van deze 3? Vinden jullie deze smaak leuk of ben je totaal anders qua smaak? 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

36 reacties

 • Reageer Wilmaaa 18 december 2015 om 06:10

  Sheen erg schattig en ook nog stoer:)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…My Friday Vlog | Allemaal rare & nutteloze vragenMy Profile

 • Reageer Channa 18 december 2015 om 06:10

  Outfit nummer 1!! Lief maar ook stoer 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Lucardi Swarovski Crystals review + WINACTIE!My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 18 december 2015 om 06:15

  Outfit nummer 2. Schattig en toch ook stoer! Die sokken, die zijn echt zo leuk!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#12 days of Christmas/Dag 4. DIY vergrijsde kerstballenMy Profile

 • Reageer Kim 18 december 2015 om 06:20

  Ja die sokken!!!! Echt supervet zijn ze! Maar als ik moet kiezen toch outfit 3. Echt origineel zo’n tuinbroek en die kleurtjes 🙂
  Kim onlangs geplaatst…DIY : tekeningen ophangen en een nieuwe ‘schoolse’ kapstok!My Profile

 • Reageer Nicole 18 december 2015 om 06:23

  Bloemig geel! Too cute!!!

 • Reageer Nicole 18 december 2015 om 06:24

  Bloemig geel! Too cute!!
  Nicole onlangs geplaatst…“Moment, ik bel even het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum”My Profile

 • Reageer Angela 18 december 2015 om 06:34

  Wat maak je prachtige combinaties! Ik houd ook echt van die neutrale kleuren!

 • Reageer Charlotte 18 december 2015 om 06:49

  Outfit 1 en 2 zijn echt super! Zou ik ook zo kopen voor onze dochter!
  Charlotte onlangs geplaatst…Tips voor een rustige kerst met je kindMy Profile

 • Reageer Roeline 18 december 2015 om 07:07

  De eerste vind ik het leukst. Ik heb wel een andere smaak maar leuk dat je dit zo bedenkt. Ik ben daar totaal niet mee bezig, ik kleed mijn dochter leuk maar vooral praktisch en makkelijk. Wel merk ik nu ze 6 is dat ik dingen kinderachtig bij haar vind dus dan veranderd de stijl automatisch. Ik ben vooral van een lekkere strakke spijkerbroek (die staan haar ontzettend goed) met daarop een leuke trui, vest of blouse en verder heeft ze wat leuke jurkjes.

 • Reageer Dorien 18 december 2015 om 07:31

  Outfit 1 is favoriet, girly en stoer tegelijk! Bij Zara slaag ik ook vrijwel altijd. De sokken uit de 2 outfit hebben wij aan het grijs maar zijn de kast nog niet uitgekomen, zonde, ze zijn inderdaad heel leuk!
  Dorien onlangs geplaatst…7 DAYS TILL’CHRISTMAS PLOG: MAMA’S KUNNEN NIET ZIEK ZIJNMy Profile

 • Reageer Sharon 18 december 2015 om 08:06

  Ik vind outfit 1 heel erg leuk!

 • Reageer Dita 18 december 2015 om 08:09

  Super leuke outfits! Ik ben ook dol op de Zara 🙂

 • Reageer Nesrin 18 december 2015 om 08:17

  Ahhh die All Stars zijn gaaf! Die wil ik ook 😉

  Leuke outfitjes, you’ve got taste!
  Nesrin onlangs geplaatst…Ghetto Gold, Swarovski & winactieMy Profile

 • Reageer Lilian 18 december 2015 om 08:28

  Super schattig zeg! Ik vind de eerst zo leuk! Vooral ook grappig om te zien dat je er steeds een sjaaltje bij kies net als bij River! Dat is echt een leuke accessoire.
  Lilian onlangs geplaatst…Dingen waar ik mij aan ergerMy Profile

 • Reageer Saskia 18 december 2015 om 08:29

  De beige all stars zijn zo leuk! Ik twijfel steeds om all stars voor mijn dochter te kopen maar steeds als ik ze hier voorbij zie komen vind ik ze weer super 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Stokke MyCarrier 3 in 1My Profile

 • Reageer Jessica 18 december 2015 om 08:32

  Wat een leuke outfits! Toch vind ik zelf nummer 1 het leukste, lief, stoer, maar comfortabel 🙂

 • Reageer Tamara 18 december 2015 om 08:39

  Die eerste outfit!! Echt supermooi met die lieve rustige kleurtjes! Ik kan niet wachten tot lauren wat groter is en meer ‘echte kleren’ past!
  Tamara onlangs geplaatst…Hoe maak je je relatie babyproof?My Profile

 • Reageer Sunseeree 18 december 2015 om 09:09

  Super schattig! Gelukkig kan je haar nu nog alles aantrekken haha. Onze dochter wilt echt niet alles aan… Dus geniet ervan nu het nog kan. 😛
  Sunseeree onlangs geplaatst…Heb jij ons gemist op tv? Je kan de video nu bekijken! Jan Rijdt RondMy Profile

 • Reageer Leonie 18 december 2015 om 09:12

  Ik vind dat je een hele leuke stijl hebt!;) vooral het laatste setje met die indianenschoentjes… ZO LEUK!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Blogdoelen 2016!My Profile

 • Reageer Malou 18 december 2015 om 09:43

  Wat een schattige outfits zeg!
  Malou onlangs geplaatst…Een paar feitjes over NomiMy Profile

 • Reageer haia 18 december 2015 om 09:47

  Outfit nr. 1 vind ik super leuk vooral de vest met het t-shirt en sjaal zijn super lief. De jeans-broek ook mooi maar ben nu momenteel in rokjes en leggings fase voor mijn dochter na 3 jongens ben ik toe aan een fase zonder stoere jeansbroeken. Straks draagt mijn meisje nooit jeans ocharme, haha😃

 • Reageer Papa Mike 18 december 2015 om 10:16

  Outfit nummer 1 ziet er super schattig uit 🙂 heel lief 🙂 🙂
  Papa Mike onlangs geplaatst…Heb jij ons gemist op tv? Je kan de video nu bekijken! Jan Rijdt RondMy Profile

 • Reageer Lifesabout 18 december 2015 om 11:51

  Ik ben helemaal verliefd geworden op dat bruine broekje! Zara vind ik ook heel leuk om te winkelen voor Sarah.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Vader met kind in bad. Kan dat eigenlijk nog wel?My Profile

 • Reageer Drie 18 december 2015 om 11:55

  Wat een leuke outfits! Nummer 1 is mijn favoriet
  Drie onlangs geplaatst…It’s my birthdayMy Profile

 • Reageer Alinda en Corinda 18 december 2015 om 12:45

  Wat een leuke outfits! Super leuk dat je ons genoemd hebt.

 • Reageer Nicole 18 december 2015 om 13:48

  Outfit 1 en 2 is echt helemaal naar mijn smaak!
  Nicole onlangs geplaatst…Weekendtip: Duitse kerstmarktenMy Profile

 • Reageer Myriam 18 december 2015 om 14:09

  Outfit 1 en 2 zijn heel erg leuk! Die sokken, echt geweldig!

 • Reageer Vlijtig Liesje 18 december 2015 om 14:42

  De tweede en derde outfit vind ik beide erg leuk. De eerste het minst.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Ik houd van GewoonMy Profile

 • Reageer anneleen 18 december 2015 om 15:40

  Outfit 1 en 2 zijn mijn favorieten! 🙂 heel mooie en leuke sokjes!
  anneleen onlangs geplaatst…Wanneer het even niet zo lekker gaat…My Profile

 • Reageer Eline 18 december 2015 om 17:59

  Die vossen sokken zijn echt superleuk!
  Eline onlangs geplaatst…Kerst tulbandMy Profile

 • Reageer Margriet 18 december 2015 om 18:03

  Alledrie leuk, maar ik denk dat 2 echt mijn favoriet is! 🙂

 • Reageer Danique 18 december 2015 om 19:41

  Ooeehh alle drie de outfitjes zijn echt super leuk! Ik denk toch wel dat 2 favoriet is. Ik heb echt helemaal dezelfde stijl, haha.

 • Reageer Zoetelief 19 december 2015 om 15:49

  Geweldige outfits 😍 Liefs, Esra

 • Reageer Inspiratie Outfits Lente/zomer – Novelle #2 | Little Wonder World 27 maart 2016 om 06:01

  […] lente/zomergarderobe voor je kindje bij elkaar te scharrelen? Een tijdje geleden deelde ik drie inspiratie outfits voor Novelle. Omdat ik sinds kort zelfs een mapje “inspiratie” op mijn  bureaublad heb […]

 • Reageer Lente Outfit Inspiratie River | Little Wonder World 9 april 2016 om 07:00

  […] leuke inspiratie outfits bij elkaar gezocht om met jullie te delen. Dit keer niet voor de meisjes/Novelle maar de jongens. Ik heb helemaal zin in de lente en daarom heb ik ook wat outfits gemaakt die goed […]

 • Reageer joelle 29 april 2016 om 14:22

  jaloers. ik wil ook een kindje. ik ben nog veel te jong maar het is zo schattig!!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge