Lifestyle, Winnen!

Kleine kerstcadeautjes

Nu Sinterklaas weer achter de rug is en Kerst zich alweer aankondigt zijn er vast huishoudens waar er toch weer wat kleinigheidjes onder de boom komen te liggen. Sommige gezinnen vieren alleen Sinterklaas of alleen Kerst. Het leek het mij leuk om wat inspiratie met jullie te delen voor wat leuke kleinigheidjes voor onder de boom, onder de €10,-.

Man –

man sintCadeaus voor mannen blijven moeilijk vind ik. Maar toen ik deze schaar zag moest ik wel gelijk aan mijn vader en vriend denken. Het is een gevogelte schaar, een schaar waarmee je dus je kip etc. kan knippen. Sokken doen het ook altijd goed, dit zijn Happy Socks en kreeg mijn vriend ook eens voor Kerst, een leuk cadeau. Ze zien er vrolijk uit en sokken zijn altijd goed. Als laatste een bluetooth speaker, de meeste mannen houden wel van muziek luisteren en hoe handig is zo’n kleine speaker dan?

Vrouw –
mama sint cadeauVoor vrouwen zijn cadeautjes altijd wat makkelijker vind ik zelf. Een leuke set met badschuim is al gauw goed en valt als altijd wel in de smaak. Ook zag ik dit lijstjes boekje, een boekje die kan invullen voor je kind over uitspraken of dingen die je graag wilt onthouden. Als laatste een leuke armband is ook altijd een goed idee, deze is met een letter maar armbandjes in het algemeen zijn dikke prima!

Jongen –
jongen kerstBij de Hema hebben ze altijd hele leuke cadeaus onder de €10,-. Bijvoorbeeld dit leuke bouwsetje waar de jongens hun hart kunnen ophalen of voor de iets kleinere boys een leuke cilinder met dieren. Ze hebben huisdieren, dino’s, boerderijdieren etc. Als laatste is magic sand ook altijd heel leuk, de kids kunnen dan heerlijk binnen met zand spelen zonder dat het binnen op een zandbak gaat lijken, ideaal!

Meisje –

meisje kerstHoe leuk zijn deze pakjes waarbij de meiden zelf hun vriendschapsarmbandjes kunnen maken, vroeger vond ik dit helemaal geweldig en ik denk dat zulke cadeaus nog steeds in de smaak vallen. Verder is een verkleedset ook altijd een leuk cadeau, kids hebben een enorme fantasie en je verkleden als prinses is altijd al een droom toch? Verder dit leuke poppetje van Mini Chou Chou, het zijn leuke stevige poppetjes met dierenmutsjes op. Wil je zo’n poppetje winnen lees dan verder, want je maakt kans op 2 van zulke gave poppetjes!

Baby –

baby cadeau sintVoor de allerkleinste is het altijd even lastig, meestal hebben ze al zoveel gekregen dat je niet meer weet wat je moet geven. Een knuffel of een rammelaar is altijd leuk en wat denk je van zo’n leuke bal, River en Nilo vonden ze geweldig als baby zijnde dus gegarandeerd een leuk cadeau!

winactie
Dit waren mijn inspiratie cadeautjes voor als je toch nog wat kleins onder de kerstboom wilt leggen. Wil je nou ook twee van die leuke Mini chou chou poppetjes winnen? Laat dan een reactie achter op onze blog voor wie je de poppetjes wilt winnen en wie weet kan je diegene verassen binnenkort voor nog een extra leuk cadeautje!
De winactie loopt 1 week en daarna nemen we contact op met de winnaar, laat dus een geldig e-mailadres achter in de comments!

mini chou chou2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Josan 22 december 2015 om 06:12

  Die mini chou chou poppetjes zijn gewoon te schattig. Ik zou ze voor mijn middelste dochter Bailey willen winnen. Mijn man krijg ik niet aan de happy socks maar zelf vind ik ze wel altijd grappig.
  Josan onlangs geplaatst…Unboxing de MamaswapMy Profile

 • Reageer Angela 22 december 2015 om 06:35

  Hema heeft inderdaad echt superleuke cadeautjes voor de kids! Vind vooral het houten speelgoed heel leuk! Ik zou voor mijn nichtje Kayleigh heel graag mee willen doen met winactie. Ze begint nu echt interesse te krijgen in verzorgen en poppen, dus dit zou ze helemaal te gek vinden!
  Angela onlangs geplaatst…Let me introduce to you: Hey BBMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 22 december 2015 om 07:02

  Leuke cadeautjes. De sokken voor de mannen zijn vrolijk! De armbandjes zijn ook leuk.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#12 days of Christmas/ Dag 8. Mijn mooiste ballen in onze kerstboom! ( wat een slechte titel 😉 )My Profile

 • Reageer Channa 22 december 2015 om 07:05

  Hier hebben we wat cadeautjes voor de kinderen en verder doen we niks. Dus ik hoef gelukkig niks voor mijn man te verzinnen, ellendig altijd 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Pascal liep de wintertocht! #downsyndroomMy Profile

 • Reageer Nicole 22 december 2015 om 07:17

  Mijn man is gek op eten (lees: snoepen), dus ik kan altijd in die richting wat kopen! Dat scheelt!
  Nicole onlangs geplaatst…Totally clueless – Je komt thuis met baby uit het ziekenhuis, en dan?My Profile

 • Reageer Kim 22 december 2015 om 07:18

  Leuke ideeën! Vind de poppetjes wel wat weg hebben van Sonny angels, schattig zijn ze!
  Kim onlangs geplaatst…In het nieuws: “Een luier maakt luier!”My Profile

 • Reageer Dorien 22 december 2015 om 07:26

  Happy socks zijn echt de leukste sokken die er zijn! Er is echt zoveel leuks te koop onder de t€10,-! . Cadeaus hoeven niet duur te zijn!
  Dorien onlangs geplaatst…DIY: EEN GOUDEN DIY VOOR MINDER DAN €3,-!My Profile

 • Reageer Leonie 22 december 2015 om 08:12

  Leuke cadeautjes uitgezocht. Dit jaar slaan wij cadeautjes over, t is al zo’n dure maand!:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Newborn setje!My Profile

 • Reageer Drie 22 december 2015 om 08:24

  Leuke cadeautjes! Wij doen niet aan kerstcadeautjes dus ik ben voorlopig wel weer klaar gelukkig. Die sokken zijn wel heel leuk; maar ik denk niet dat mijn man ze aantrekt onder zijn pak! Haha
  Drie onlangs geplaatst…Je relatie tijdens hormoonbehandelingenMy Profile

 • Reageer Nicole 22 december 2015 om 08:26

  Die poppetjes zijn leuk! Fay had er eentje in haar schoen en heeft er veel mee gespeeld. Hij is nu echter verdwenen haha, kunnen hem nergens meer vinden terwijl het kleine vosje die erbij zit dus wel nog ‘in zicht’ is 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Van huurhuis tot droomhuisMy Profile

 • Reageer Vanessa 22 december 2015 om 08:46

  Happy socks zijn altijd goed! Ik vind het ook moeilijk om cadeautjes voor mannen te kopen. Voor vrouwen heb ik altijd ideetjes genoeg. Dit jaar heb ik een broeksriem en parfum voor mijn vriend gekocht. Happy socks heeft hij al gekregen met Sinterklaas :p
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuwe trui en sjaal van Expresswear.nlMy Profile

 • Reageer Jess 22 december 2015 om 08:48

  Grappig. Gisteren kocht ik een paar happy socks voor manlief. En het tweede item van de babylijst? Welk merk is dit. Zo leuk! (Ik doe niet mee met de winactie)
  Jess onlangs geplaatst…Shoppen op de jongensafdeling. My Profile

 • Reageer Charlotte 22 december 2015 om 08:53

  Die mini chou chou popjes zijn leuk! Wij hebben er ook een en ons dochtertje speelt er graag mee!
  Charlotte onlangs geplaatst…Winactie! Win €25,- shoptegoed bij Sans-OnlineMy Profile

 • Reageer Wendy 22 december 2015 om 09:25

  Wat een leuke kadootjes! Hema heeft altijd leuke dingen voor leuke prijsjes!
  De mini chou chou poppetjes zijn schattig zeg! Ik kende ze nog niet. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Roos.

 • Reageer Roeline 22 december 2015 om 09:26

  O die popjes, wat schattig! Daar zou mijn dochtertje, dierenliefhebber als ze is, ontzettend blij mee zijn! Ik had ze nog nooit gezien.

 • Reageer Lifesabout 22 december 2015 om 09:49

  Die bluetooth speaker….ik dacht dat het een wc rol was haha! Die bal rechts met grote gaten is hier een groot succes geweest en nog…hij gaat altijd mee in bad!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Van kinderen word je ongelukkig.My Profile

 • Reageer jamila 22 december 2015 om 09:56

  Ik vind het ook altijd moeilijk om goedkopen kados te vinden voor kinderen want als je iets leuk vind is het weer veelste duur!
  Ik vind het poppetje heel leuk en doe graag mee voor mijn dochertje

 • Reageer Bichou Broeren 22 december 2015 om 09:57

  Voor ons is de december maand een en al cadeau’s. Sinterklaas, kerst en 7 januari is ons dochtertje Sabeau jarig!En….omdat ze dus bijna jarig is zou ik haar super blij maken met deze poppetjes. Sabeau wordt 2 en heeft sinds oktober een broertje (de uitgerekende datum van Bibian en mijzelf scheelde een haar). Sabeau speelt veel met poppen en doet alles na. Flesjes geven, boertjes laten, popjes in de schommelstoel en ga zo maar door.
  Ik hoop dat ik ze mag winnen voor haar 🙂

  • Reageer Corrie 17 juni 2017 om 05:21

   Hallo mijn dochter Bichou,Tjee 2015 op dit moment is het 2017 de popjes die zijn leuk ik vermoed dat dat jij ze voor Sabeau niet in bezit hebt Vandaag de dag is ze al veel aan het tekenen kleuren steppen fietsen enzo
   kleine Juul speelt heel graag met auto’s wat jullie beide kindjes ook samen doen.Maar wat groeien ze snel lopen praten verhalen vertelen en ga maar door.Ik zeg jou goedendag en genieten genieten van de kindjes Oma Corrie groet jullie.

 • Reageer karlien 22 december 2015 om 10:11

  Leuk die poppetjes. Mijn dochter maar ook mijn zoon zouden hier heerlijk mee spelen!
  karlien onlangs geplaatst…Getest: DeurstopperMy Profile

 • Reageer Nesrin 22 december 2015 om 10:43

  Leuke cadeautjes, die poppetjes zijn erg grappig. Toch ben ik héél blij dat wij hier niet aan meedoen;-) Geen kerst stress cadeautjes kopen met 150.000 man in de stad.
  Nesrin onlangs geplaatst…Nieuw design Daily Cup of Bla Bla BlaMy Profile

 • Reageer Michelle 22 december 2015 om 13:38

  Wat een leuk artikel! Wij hebben inderdaad al uitgebreid sinterklaas gevierd, maar ik vind het ook niet gezellig om helemaal niets aan kerst te doen. Hier liggen dus inderdaad ook wat kleine pakjes onder de boom.
  Michelle onlangs geplaatst…De 20-wekenecho!My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 22 december 2015 om 14:02

  Wat een schattig poppetje! Ik zou er heel graag eentje winnen. Hij kan mooi bij mijn computer staan : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoe mijn kerstboom mee veranderde met mijn kinderenMy Profile

 • Reageer Joyce 22 december 2015 om 19:52

  Super leuk die poppetjes!!

  Ik doe mee voor m’n tweelingdochtertjes. Ze zijn dol op poppen e-mailers wat met dieren te maken heeft, perfecte combinatie dus! 🙂

 • Reageer Inge 23 december 2015 om 02:27

  Ik denk dat het altijd makkelijker is voor een vrouw cadeautjes zoeken dan voor een man. Vrouwen houden meet van spulletjes. Mijn vriend heeft gewoon dure smaak haha. Maar een luchtje of een bepaald drankje is ook altijd wel goed toch? Ik zou graag meedoen met de winactie voor mijn nichtje. (Dochtertje van mijn broer) Zij is nu 3 en wordt over een half jaar grote zus. Omdag dat heeeel spannend is voor kleine meisjes en ik vind dag zij ook een beetje in de watten gelegd mag worden doe ik mee 🙂
  Inge onlangs geplaatst…keukenstyling inspiratieMy Profile

 • Reageer Quinte 23 december 2015 om 09:58

  Super leuke poppetjes, echt te schattig. Ik doe graag mee voor mijn nichtje.

 • Reageer Mascha 23 december 2015 om 22:06

  handige tips! En leuke poppetjes, ik doe graag mee voor mijn dochter Maya, ze is helemaal gek op kleine poppen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge