Food, Kids, Lifestyle, Winnen!

Things I Like #8 + WINNEN!

Helleu people van het goede leven! Daar ben ik weer met onze rubriek “things I like”. Dit keer inclusief een kleine winactie, leuk voor onder de kerstboom die er binnenkort weer komt te staan. Dingen die ik leuk vind afgelopen periode zijn: een serie, speelgoed met ballen voor Nilo van Little Tikes (jij kunt er ook een winnen!), Ballsy Baby en Bugles + chefkaas.

the bridgeAaaaaah jongens! Ik schreef er al vaker over maar ik moet het nog een keer kwijt want het is echt echt echt mijn favoriet op dit moment: de serie Bron/Broen (of the Bridge). Mijn vriend en ik waren al verslaafd aan de eerste 2 seizoenen en op het moment dat ik dit schrijf hebben we nog 1 aflevering te gaan. En het is ZO FCKNG SPANNEND! Ik ben dol op Saga Norén en haar nieuwe compagnon Henrik Saboe. Dit seizoen is weer freaking weird, vol “HUH” en “NEE TOCH?” momenten. Aan het eind van élke aflevering zit ik met grote ogen naar het beeld te staren en heel hard te balen dat we weer een week moeten wachten. De serie werd/wordt trouwens uitgezonden op Film1 Actie. GA DIT ZIEN!

IMG_8695Zoals ik laatst al vertelde in de favorietenvideo van Nilo, is hij dól op ballenspeelgoed. We kregen deze “Ball Chase Octopus” van Little Tikes van de Lil’ Ocean Explorers. Het is een grappige paarse octopus met 2 armen waar je 4 gekleurde ballen in kunt leggen. Met een druk op het hoofd van de octopus zwiept hij de ballen alle kanten op (plezier gegarandeerd, is het niet door je kind dan vinden katten het ook geweldig hahaha). Nilo snapt al heel goed dat de balletjes in de armen gelegd kunnen worden maar is nog niet krachtig genoeg om het hoofd in te drukken. Zolang hij de ballen haalt en erin doet, wil ik best wel drukken haha.little tikes1Wil jij ook zo’n leuke octopus winnen? Dat kan! Laat een reactie achter onder deze blog voor wie je ‘m wil winnen, en that’s it. Deze winactie loopt één week en daarna mailen we de winnares dus laat een geldig emailadres achter.

ballsy babyIets waar ik ook helemaal weg van ben voor Nilo is een broekje van Ballsy Baby (ik krijg ‘m helaas niet zo goed op de foto, het model kan niet zo goed stil staan namelijk haha). Bibian heeft deze 2 jaar geleden voor River gekocht en hij heeft hem met heel veel plezier gedragen. Ze vroeg een tijdje geleden aan mij of ik ‘m wilde hebben voor Nilo en ik dacht in eerste instantie: “Neh, zo’n harembroekje vind ik niks.” Maar toch nam ik ‘m aan en legde hem in de kast tot Nilo ‘m zou passen. Een poosje terug zag ik het broekje liggen en trok hem aan bij Nilo. Wat een leukerd! Het staat zooooo schattig, eigenwijs en leuk dit broekje, ik ben er helemaal weg van. Als ie weer gewassen is trek ik hem meteen weer bij hem aan. Het stofje is superzacht en van hele mooie kwaliteit. Hij is al door 2 jongens intensief gedragen en hij ziet er nog heel goed uit. Helaas hebben ze het broekje alleen maar in crème en grijzig. Je kunt de broekjes nog steeds kopen op de webshop van Ballsy Baby!

Foto 21-11-15 14 58 03En tot slot iets superfouts maar o, zo lekker: Bugles met kaas uit zo’n chefkokje. Wij noemen het altijd spuitchef haha. Ik koop het eigenlijk zelden maar laatst was het in de aanbieding bij de Albert Heijn dusja… Vervelend. Het allerlekkerste vind het de Sweet Chili Bugles met de Alpenkruidenkaas. Nomnom. Ik heb hier verder niks aan toe te voegen alleen dat ik het goddelijk vind. Wat jij?

Vind jij Bugles met kaas ook zo lekker? Heb je nog andere vultips, let me know! Vergeet je niet mee te doen met de winactie?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

92 reacties

 • Reageer Simpel, met een snufje liefde 1 december 2015 om 06:15

  Heerlijk bugels. Lekker met heksenkaas! Probleem ermee is altijd dat ik niet meer kan stoppen als ik begin.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…DecemberMy Profile

  • Reageer Jamila 3 december 2015 om 11:16

   Ik doe graag mee voor mijn dochtertje dat 19 november 1jaar is geworden en ik door omstandigheden geen verjaardag heb kunnen vieren en ze geen kado heeft gehad ik het hier mee kan goed maken als ik zo winnen

  • Reageer Ilva 3 december 2015 om 17:55

   Leuk! Zou de octopus graag willen winnen voor mijn kereltje van 4 weekjes oud. 😊

 • Reageer Josan 1 december 2015 om 06:21

  Ieuww Bugles. Sorry maar die passie deel ik niet met je. Ik vind ze niet te eten. Nee ook niet met iets er in. Little Tikes wil ik wel winnen voor mijn babymeisje.
  Josan onlangs geplaatst…Afscheid van mijn verloskundigeMy Profile

 • Reageer Channa 1 december 2015 om 06:25

  Leuk die octopus, ik weet wel iemand die ik daar heel blij mee kan maken!! Doe dus graag mee.
  Channa onlangs geplaatst…Het leed dat de tandarts heet! #helpMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 1 december 2015 om 06:32

  Jaaa Bugles met kaas zijn zo lekker! Ook lekker met kruidenkaas of bijv smeerkaas met sambal smaak, mmm!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…KC Plog: Een dagje verwennerijMy Profile

 • Reageer Patricia 1 december 2015 om 06:34

  Leuk z’n paarse octopus, ik doe graag mee voor onze zoon! Die zou dat helemaal fantastisch vinden.

 • Reageer Nesrin 1 december 2015 om 06:46

  Ik ken deze serie niet. Bugels met een kaassaus uit tube vind ik heerlijk. Gave winactie, ik pas want de octopus staat niet op het lijstje van zoon 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Haal mij niet uit mijn Hoge HakkenMy Profile

 • Reageer Saskia 1 december 2015 om 06:52

  Ik heb nog een vultip. Probeer eens quacamole. Heerlijk!!

  Oh en ik doe graag mee met de winactie. Mijn zoon wordt in januari 1 jaar. Perfect kado lijkt me 😊
  Ik ga duimen…

 • Reageer Melissa 1 december 2015 om 07:01

  Wat een gave blog weer!
  Ga zeker ook aan de serie beginnen nu vandaag mijn verlof is begonnen!
  Voor mijn kleine druktemaker in mijn buik doe ik mee aan de winactie.. Zo kan hij straks lekker ze energie kwijt wat hij nu bij mama doet..

 • Reageer Jeanine 1 december 2015 om 07:04

  Bugels zijn zo lekker 😅.
  Wat zou ik de win actie graag winnen voor mijn dochtertje, die heeft energie genoeg/teveel 😛 En ze word met de feest dagen 1jaar hoe leuk!

 • Reageer kim 1 december 2015 om 07:23

  Ik lees met plezier iedere keer weer jullie blog. Wat een geinig ding die octopus. Doe graag mee voor m’n zoontje van 1 jaar.

 • Reageer Wilmaaa 1 december 2015 om 07:26

  Voor mij geen buggles, haha! Dat broekje van Nilo vind ik echt superleuk! Als ik een jongetje had… 😉 Wat een leuke octopus, die zou hier ook wel aan slaan denk ik 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Help ik ben bang voor de tandartsMy Profile

 • Reageer Marloes 1 december 2015 om 07:35

  Hai! die serie hoor ik je vaker over, toch maar eens bekijken. ik ben nu druk bezig met Homeland, ook erg spannend. dat broekje is erg schattig!
  ik doe graag mee met de win-actie, kindje van vriendin is net 1 geworden, leuk cadeautje voor haar!

 • Reageer Melissa 1 december 2015 om 07:39

  Ohhh bugles 😍 Ik hou er van, met heksenkaas is ook erg lekker !!

  Ik doe graag mee aan de winactie voor mijn zoontje van 1!

 • Reageer amanda 1 december 2015 om 07:44

  Ja ik doe wel een gokje om voor mijn zoontje te winnen…kian word de 6de 1 en is ook gek ballen en wie niet waagt wiet niet wint….xxx
  amanda onlangs geplaatst…Lush Review #3My Profile

 • Reageer Debbie 1 december 2015 om 07:48

  Ik zou hem willen winnen voor het zoontje van mijn beste vriendin. Ik weet zeker dat hij dit fantastisch zou vinden!

 • Reageer Irena 1 december 2015 om 07:57

  Oeee die bugles zijn heerlijk, zo’n zak en tube zijn niet veilig hier in huis! De octopus lijkt me erg leuk voor mijn dochter, 9 december wordt ze 1 jaar!

 • Reageer Miranda 1 december 2015 om 08:01

  Oh ja hoor. Nu heb ik zin in bugles met groene spuitchef (ja hoor, zo noemen we het hier ook) of met een lekkere knoflooksaus, dat is ook een onwijs fijne combinatie.
  En dat op de vroege ochtend;)
  Aaah die octopus wil ik natuurlijk wel winnen! Mijn dochter is nog net iets te klein, maar dat duurt nooit lang meer voor ze die helemaal geweldig gaat vinden.
  Miranda onlangs geplaatst…Een smoothie voor op je boterham!My Profile

 • Reageer Nicole 1 december 2015 om 08:10

  Zo leuk die octopus! Ik doe graag mee voor ons zoontje van 10 maanden die zou het heeel leuk vinden.
  En: buggles, yummmieee
  Nicole onlangs geplaatst…Recept – Pasta met Boursin CuisineMy Profile

 • Reageer Charlotte 1 december 2015 om 08:16

  Ah die octopus is geweldig! Mijn dochtertje is er denk ik net wat te oud voor dus ik doe niet mee met de winactie
  Charlotte onlangs geplaatst…Naar het theater met een peuter – Woezel en PipMy Profile

 • Reageer Joyce 1 december 2015 om 08:19

  Wij eten graag bugels met heksenkaas! Zo lekker
  Joyce onlangs geplaatst…Aankondiging: Advent of Joy!My Profile

 • Reageer Kimberley 1 december 2015 om 08:19

  Ik weet dat iedereen Buggles vroeger vulde met spraykaas, zo goor, haha. Ik vul hem met tzatziki! Echt heel erg lekker! En ik doe graag mee aan de winactie 🙂
  Kimberley onlangs geplaatst…Welke drie bloggers?My Profile

 • Reageer Drie 1 december 2015 om 08:34

  Buggles! Heerlijk! Wij eten het ook meestal met die spuitchef maar in combinatie met Duyvis carnaval dipsaus is het ook goddelijk!

  En ik doe graag mee met de winactie. Is het niet voor mijn lieve oppaskindje (zoontje van beste vriendin) dan wordt onze kat er wel dolgelukkig van!
  Drie onlangs geplaatst…Leven met pcos – ovulatie inductie #2My Profile

 • Reageer lisanne 1 december 2015 om 08:45

  leuke winactie, mijn zoontje van 14 maanden is er vast ook fan van!

 • Reageer Nicole 1 december 2015 om 08:46

  Ik eet altijd buggles met heksenkaas.. Yummm!!
  En die winactie is leuk zeg.. Succes aan iedereen die meedoet 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Kou en regen: 10x waarom ik Aruba misMy Profile

 • Reageer Manouk 1 december 2015 om 08:49

  Deze octopus staat op het verlanglijstje van mijn zoontje Djaïro van 14,5 maand! Dus ik wil zeker voor hem mee doen. Ik heb geen tip voor de bugles helaas. Ik eet ze ook altijd met die vulling of gewoon nature!

 • Reageer Gerine 1 december 2015 om 08:53

  Leuk die win actie! Doe graag mee voor mijn zoontje. Volg jullie blogjes trouw. Ben een stille lezer☺ jullie doen het leuk👍

 • Reageer reiny 1 december 2015 om 08:54

  Leuk broekje!

  Ik doe graag mee met de winactie..leuk voor mn oppaskindje! ☺

 • Reageer Suzan van Schijndel 1 december 2015 om 08:58

  Ons zoontje van 11 maanden is ook gek op ballen rolt ie het hele huis mee door hihi. Ik zou graag mee doen met de winactie!

  Ps erg leuke site hebben jullie. Lees en kijk er altijd met veel plezier en herkenning naar. Ga zo door :-)!

 • Reageer Theers 1 december 2015 om 09:02

  Ja ik zou het graag willen winnen voor onze kleine man van 6 maanden. Lijkt me super om straks hiermee te kunnen spelen😀

 • Reageer Mandy 1 december 2015 om 09:02

  Zou geweldig zijn voor de kindjes op het KDV waar ik werk! 😁

 • Reageer Kim Kouwenberg 1 december 2015 om 09:10

  BUGGLES met spuitkaas whaha! Zó lekker! Die groene versie is bij ons nergens meer te koop, zo jammer!

  De “Ball Chase Octopus” lijkt me geweldig leuk voor mijn dochter in combinatie met onze franse bulldog!

 • Reageer Saskia 1 december 2015 om 09:10

  Broen heb ik ook verslonden. Aanrader voor als je klaar bent met de serie: The Killing! Geweldig is die en net zoiets als broen, alleen dan een deense serie. Ik vind het echt in dezelfde categorie vallen. En ik doe heel graag mee met de winactie voor mijn dochtertje Sophia.
  Saskia onlangs geplaatst…Vreemde dromen (over naakt lopen op straat)My Profile

 • Reageer Leonie 1 december 2015 om 09:26

  Dat broekje staat Nilo idd erg leuk, van wat ik kan zien op zo’n beweeglijk model, haha.
  Ik heb zelf geen Film1. Balen… Nog Netflix aanraders?
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Blijmakertjes #1My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 1 december 2015 om 09:32

  Misschien moet ik The Bridge nog een kans geven dan. Ik ben blijven steken in de eerste aflevering.

 • Reageer Channah 1 december 2015 om 09:42

  Wij vullen buggles ook altijd met diezelfde kaas, zo lekker (en slecht haha)!
  Channah onlangs geplaatst…Meest gemaakte beginnersfoutenMy Profile

 • Reageer Lifesabout 1 december 2015 om 09:50

  Ach dat kontje van Nilo! Buggles vind ik ook zo lekker met die kaas er in….zo verslavend. Had laatst ook weer een keer Nibbits. Blijven ook heerlijke dingen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…De klaagmuur van het moederschap.My Profile

 • Reageer Michelle 1 december 2015 om 09:51

  Jaaaa mijn zoon Scott werd afgelopen donderdag 1jaar.. hij zal die Ball Chase Octopus GEWELDIG vinden!!!

 • Reageer Lisa 1 december 2015 om 09:52

  Ohhhh ja die chips. Lang geleden! Ik denk dat ik die straks ook ga kopen met een bakje smeerkaas. Zo lekker! En die octopus zou ik wel willen winnen voor ons zoontje Skip. (1,5jaar) 🙂

 • Reageer JustxMe 1 december 2015 om 09:58

  Hmmm die bugles met die ‘spuitchef’ 😂 Heerlijk!! Al een hele poos niet gehad trouwens(zelfbescherming 😇)
  En ik doe mee aan de win actie! Voor mijn lieve neefje Luuk die pas 2 geworden is. (Is ook 19 november jarig, net als Nilo!)
  Ik weet zeker dat ik met die octopus een lach op zn ondeugende koppie kan krijgen 😃

 • Reageer Jarina 1 december 2015 om 10:03

  Ja bugles vind ik ook het lekkerst net alpenkruidenkaas 😂 misschien dat ik ook een keer heksenkaas probeer, lijkt mij ook nog wel lekker. De series heb ik nog nooit gezien, maar hij lijkt mij leuk! Wij kijken momenteel grimm op Netflix, ook een aanrader! De octopus lijkt me erg leuk voot mijn zoontje van net 1, hij is bijna dezelfde leeftijd als Nilo, dus als Nilo hem leuk vind, dan vind mijn zoontje hem ook vast leuk 😊

 • Reageer Annemijn 1 december 2015 om 10:07

  Aah die bugles zijn zo lekker!
  Annemijn onlangs geplaatst…TAG: Mijn eerste keer…My Profile

 • Reageer Dita 1 december 2015 om 10:08

  Oeh Buggles, die heb ik lang niet gehad! Ik ga ze weer eens kopen.. lekker! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Spullen geshopt bij Buiten de LijntjesMy Profile

 • Reageer Marja 1 december 2015 om 10:09

  Leuk die octopus! Mijn dochters zouden het geweldig vinden!

 • Reageer Savannah 1 december 2015 om 10:20

  Super leuke winacties alweer. Ik Ou hen graag willen winnen voor mijn neefje. Die is ook zo gek op speelgoed met ballen.

 • Reageer iris 1 december 2015 om 10:41

  Ooh bugels heerlijk met heksenkaas 😁 De octopus zou ik graag willen winnen voor mijn neefje, hij zou het fantastisch vinden! 😄

 • Reageer Inge 1 december 2015 om 10:53

  Mmmm bugles met heksenkaas, echt super lekker!
  En zo een octopus, jaaa, de dochter zou dit wel super leuk vinden, dus ik doe ook graag mee 🙂
  Inge onlangs geplaatst…Binnenkort…My Profile

 • Reageer Chiara 1 december 2015 om 11:08

  Leuke artikel!!
  Ik zou graag de octopus winnen!!
  Lijkt me zo tof om voor de verjaardag van mijn jongste broertje (die 1 jaar wordt 🎉🎉🎉)dit aan hem te geven die

 • Reageer Rianne 1 december 2015 om 11:56

  Leuk die fel gekleurde paarse Octopus! Ik zou graag mee willen doen voor ons zoontje! Duimen maar :)..

 • Reageer haia 1 december 2015 om 12:19

  Oooh, lust zo graag buggles en ik ben zwanger …o nee moed nu nog naar de winkel achter een zak. Zo verslavend, wij aten het vaak met chavroux kaas(geitenkaas mag nu helaas niet)
  Doe graag mee met de winactie, voor mijn dochtertje. Ik zal nog even geduld moeten hebben voor ik ze er mee in actie zie maar genoeg helpende handen hier die voor haar op de knop zullen willen drukken of het gewoon zullen inpalmen.

 • Reageer Alicia Hofman 1 december 2015 om 12:20

  We like! Ik doe graag mee voor de octopus voor mijn twee meiden!

 • Reageer Manon 1 december 2015 om 12:23

  Ik wil wel graag mee doen met de winactie voor mijn zoontje Luca. Hij is nog wel een beetje klein, maar over een poos kan hij er vast heel leuk mee spelen!!
  Manon onlangs geplaatst…Review: Difrax BtoB kolfMy Profile

 • Reageer Ilona 1 december 2015 om 12:28

  Oh die octopus is gaaf! en een pluspunt dat me kat ook kan meegenieten 🙂 En houdt op over bugles, ik heb nu al trek :-))

 • Reageer Elize 1 december 2015 om 13:03

  Wat een leuke ballen octopus, ik zie onze hond ook wel achter de ballen aan gaan. Maar ik doe graag mee voor mijn zoontje!

 • Reageer Evelien 1 december 2015 om 13:53

  Wat een erg leuke octopus.
  Ik zou graag mee willen doen voor mijn nichtje van net 1 jaar.

 • Reageer wendy 1 december 2015 om 14:16

  Wat een super gaaf ding! Die wil ik wel winnen voor mn zoontje die bijna 1 wordt!

 • Reageer Cerylle 1 december 2015 om 14:50

  Die leuke paarse octopus wil ik graag winnen voor mijn zoontje!

 • Reageer Lilian 1 december 2015 om 15:07

  Dat broekje heeft Jay ook, alleen in een andere kleur. Ik zal je zeggen ik ben ook zoo verslaafd aan de bugles met spuitkaas. Zo noemen wij het 😛 heel vaak eten wij het ook niet thuis, bij elkaar is het een best dure snack.
  Wat een leuke win actie trouwens, ik doe mee! Leuk voor onze kleine boef!

 • Reageer Jenny 1 december 2015 om 15:22

  Leuke win actie, ik doe graag mee voor onze dochter

  Oh en die Bugles…

 • Reageer Rosalie 1 december 2015 om 15:55

  Mijn zoontje zal de octopus ook te gek vinden! Hij is vorige week 1 geworden, leuk voor onder de kerstboom!

 • Reageer Eline 1 december 2015 om 16:45

  Ohhhh nu heb ik zin in chips!
  Eline onlangs geplaatst…Linzenschotel met spruiten en appelMy Profile

 • Reageer kirsten 1 december 2015 om 17:01

  Super leuk artikel weer! Zou erg graag meedoen aan de winactie, super leuk Kerstcadeau voor mijn nichtje!!

 • Reageer Ravenna 1 december 2015 om 17:37

  Heyy Manon en Bibian ik vindt jullie blog zo onwijs leuk!! Ik heb een klein nichtje, en die houdt heel erg van ballenspeelgoed! Ik zo deze paarse octopus dus onwijs graag willen winnen! En je aan mijn allerliefste nichtje willen geven! Ps: ga zo Door met jullie blog -xxx- Ravenna

 • Reageer Jodi - liefthuis 1 december 2015 om 17:46

  Jaaaaaaa bugles met de kok. Love it
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Post pregnancy tips, kwaaltjes, kilo’s en keuzes…Post pregnancy tagMy Profile

 • Reageer Fenna 1 december 2015 om 17:53

  Bugles cheese, gevuld met die kaas yumm!
  En alles moet dan in een keer op… oeps
  Fenna onlangs geplaatst…Nieuwe BloggerMy Profile

 • Reageer Leonie 1 december 2015 om 18:14

  Voor mijn lieve vriendin die nog geen week geleden bevallen is van het allerschattigste jongetje wil ik graag een gokje wagen! Zou heel leuk zijn om haar met nóg een kadootje te verrassen..!

 • Reageer Julia 1 december 2015 om 18:15

  Hoi hoi,
  Ik zou graag de paarse octopus willen winnen voor me 1,5 jarig buurmeisje
  Zij houd net zo als Nilo van ballenspeelgoed ik hoop dat ik haar hier mee kan blij maken.

 • Reageer Jeanne 1 december 2015 om 18:33

  Met de winactie wil ik graag meedoen voor mijn kleine broertje! Het zou een ontzettend leuk cadeau voor hem zijn! Hij wordt pas in het nieuwe jaar 1, maar mijn zusje wil vast ook nog wel meespelen 🙂
  Liefs, Jeanne
  Ps: inmiddels lees ik denk ik al een jaar iedere dag jullie blog, het eerste wat ik op internet doe:). Ik vind het een ontzettend leuke blog! Jullie zijn altijd zo enthousiast en vrolijk, ook heb ik nog een klein zusje en broertje (nakommertjes) waardoor ik veel herken. Ga zo door 🙂

 • Reageer Talitha 1 december 2015 om 18:44

  Oooh Bugles, Jum! Werk bij de Albert Heijn en moest zelf de bonus kaartjes ervoor hangen en toen kon ik het ook niet weerstaan om een zak mee naar huis te nemen.. Niet goed voor je om daar te werken met al dat lekkers haha. Ik doe ook mee aan de winactie voor een collega van me, ze bevalt (als het goed is) over 2 weekjes van een jongetje en het zou onwijs leuk zijn haar hiermee te verrassen! Denk dat ze er heel erg blij mee zou zijn.

 • Reageer Melanie 1 december 2015 om 19:44

  Ik zou hem heel graag winnen voor mijn neefje!
  Zo heeft hij dan ook wat speelgoed bij mij staan en moeten wij minder sleuren met speelgoed als hij op bezoek komt 🙂

 • Reageer Femke 1 december 2015 om 19:52

  Heel leuk voor onze Ties! Hij is dol op spelen met de bal!

 • Reageer Sabine 1 december 2015 om 19:58

  Ik zou graag de octopus winnen voor mijn dochter en stiekem ook voor haar vader. Die twee kunnen zo lekker samen ravotten en racen / kruipen /lopen dan door de kamer.

 • Reageer Karlijn 1 december 2015 om 20:30

  De octopus is erg leuk voor mijn nieuwsgierige dochtertje. In januari wordt ze 1 jaar, dus de octopus zou een mooi cadeau zijn! En nu wil ik bugles, maar we hebben er geen in huis aaargggh

 • Reageer Marlies 1 december 2015 om 22:33

  Doe graag mee met de winactie voor mijn dochtertje Nova! Ze zou de octopus zeker heel leuk vinden!

 • Reageer Martine 1 december 2015 om 22:38

  Wahaha jaa! Die Octopus is helemaal the bomb! Die zou mijn meisje helemaal te gek vinden, die zou ik graag willen winnen!!

 • Reageer iooon 1 december 2015 om 23:55

  Volgens mij vindt Eon zo’n octopus ook helemaal geweldig. Sowieso zijn balletjes geweldig? Om ze onder de bank te gooien en ze vervolgens te halen. Net een hondje soms dat kind. Maar zou leuk zijn dus voor onze kleine man! En nu heb ik zin in Buggles. Maar wel zonder die gekke troep er in hoor.
  iooon onlangs geplaatst…1 jaar borstvoeding gevenMy Profile

 • Reageer Quirine 2 december 2015 om 09:53

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve babynichtje Tara! Ze is net als deze Octopus om op te eten zo schattig 🙂
  Veel succes!
  PS: mijn bugles eet ik standaard met een grote bak smeerkaas… guilty pleasure!!!

 • Reageer Saskia 2 december 2015 om 10:28

  Nu ben ik wel heel nieuwsgierig geworden naar die serie die jullie zo graag kijken. Ik denk dat ik die maar bovenaan ons ‘nog-te-kijken-lijstje’ ga zetten, hihi!
  Saskia onlangs geplaatst…Favoriete series #1My Profile

 • Reageer Melanie 2 december 2015 om 15:07

  Heerlijk die Bugles met kaas! Kan niet stoppen met eten als ik dat koop, haha.

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje Dex.

  Liefs,
  Melanie

 • Reageer Jennifer 2 december 2015 om 17:33

  Jaa, Bugles heb ik gisteren nog gehad! Ik wou dat ik die kon winnen! Haha! Maar doe dan toch maar een winkansje voor die leuke octoballenwerper voor Melle. 🙂

 • Reageer Mama cici 2 december 2015 om 18:37

  Ohhh, ik lees altijd mee maar reageer eigenlijk nooit. Deze actie kan en mag ik niet laten gaan! Wil hem graag voor onze jongste winnen, echt dolgraag!!! Hij wordt over iets minder dan 2 weken 1 jaar. Dus een leuk verjaardagscadeau. En eigenlijk realiseer ik me nu pas dat hij nooit van ons ‘nieuw’ speelgoed heeft gehad, omdat hij een broer heeft. Niet dat het erg is hoor, maar wel leuk om het hem te geven! Ik ga heeeeeel hard duimen. En eigenlijk kan ik nog tig redenen opnoemen waarom ik hem voor zoonlief zou willen winnen, maar ik hou ermee op 🙂

  En buggles jammieee vandaag nog op!

 • Reageer Vera 2 december 2015 om 19:20

  Leuk voor dochter Julia van 1,5 jaar en daarna voor haar broertje Samme van bijna 3 weken 😊

 • Reageer Wendy 2 december 2015 om 22:26

  Leuk voor mijn zoontje!

 • Reageer Jenny 2 december 2015 om 23:31

  Ooh ben opzoek naar zoiets zag het laats op youtube. Doe graag mee voor onze kleine meid van bijna 1 jaar alweer

 • Reageer Stephanie 2 december 2015 om 23:31

  Ik zou hem graag winnen voor mijn dochtertje ( ook al zou haar broer er vast ook graag mee spelen )

 • Reageer Lisanne 3 december 2015 om 06:20

  Leuke win actie 😀 Ik doe graag mee voor mijn dochter 😉

 • Reageer Inez 3 december 2015 om 12:01

  Mijn man vult ze het liefst met Heksenkaas, ik ook het liefst die tube met alpenkruiden smaak.

  Maar ik doe graag mee met de winactie! Ik zou hem willen winnen voor ons zoontje Milan.

 • Reageer Reedsj 3 december 2015 om 17:27

  Wat een leuke actie!
  Super leuk cadeau voor neefje Mees die binnenkort jarig is! Dit wordt vast een groot succes! (En dan kan het cadeau daarna mooi door naar onze kleine man). Wij duimen mee! 😃🍀

 • Reageer Alexandra 3 december 2015 om 21:53

  Ik wil ook een gokje wagen. Ook mijn zoontje zou dit wel heel erg leuk vinden!

 • Reageer Stephanie 5 december 2015 om 10:57

  Niet geschoten is altijd mis, ik zou het graag winnen voor mijn dochtertje van 9 maanden!

 • Reageer Melissa 8 december 2015 om 21:47

  Oooeeeh ik hoop dat ik nog mee kan doen voor mijn kleine binkie liam van 8 maanden oud die zou deze echt gek vinden de vrolijke kleuren en dat het beweegt ik zie hem al lachen en heerlijk spelen lekker achter de ballen aan kruipen zou echt geweldig zijn

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge